收藏 分享(赏)

(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt

上传人:a**** 文档编号:351666 上传时间:2025-11-28 格式:PPT 页数:19 大小:2.40MB
下载 相关 举报
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第1页
第1页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第2页
第2页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第3页
第3页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第4页
第4页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第5页
第5页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第6页
第6页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第7页
第7页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第8页
第8页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第9页
第9页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第10页
第10页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第11页
第11页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第12页
第12页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第13页
第13页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第14页
第14页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第15页
第15页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第16页
第16页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第17页
第17页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第18页
第18页 / 共19页
(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 4 Growing up课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt_第19页
第19页 / 共19页
亲,该文档总共19页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时5 Integrated skills&Study skillsUnit 4 Growing up1234678910基础巩固练提示:点击进入习题511121314答案呈现15courageGermanspiritrecordedvictoryACDAAlove peacego into hidingin fear of his lifeGermans;thoughtskeep trying答案呈现1617BD18D能力提升练19C一、根据首字母和汉语提示完成单词。1.中考孝感 Come to the front with c(勇气)and show your talent,Peter.2

2、.G(德国的)beer is famous all over the world.3.Children can learn team s(精神)when they play football.ourageermanpirit4.My cousin kept a diary and r (记录)his life on the farm.5.The news of v (胜利)made everyone happy.ecordedictory二、单项选择。6.铜陵12 中模拟 I think dragons are the _ of China.Do you think so?I agree wi

3、th you.A.symbol B.situation C.promise D.shapeA7.Mo Yan had his first novel _ in the 1980s.A.publish B.publishingC.published D.publishesC8.The novel was written _ Jin Yong.It has been translated _ some foreign languages.A.by;in B.to;byC.with;by D.by;intoD【点拨】前空考查be written by sb.,意为“由某人所写”;后空考查be tra

4、nslated into.,意为“被译成”。9.中考呼和浩特 Ben was helping his mother when the rain began to beat heavily _ the windows.A.against B.across C.above D.belowA10.中考连云港 April 15 was a sad day for France.A large fire _at the Notre Dame de Paris.A.broke out B.carried outC.gave out D.ran outA三、根据汉语意思完成句子。11.中国人喜爱和平。The

5、 Chinese people _ _.love peace12.他们劝她先躲藏一会儿。They advised her to _ _ _ for a while.go into hiding13.当知道他有许多敌人时,他开始为他的生命担忧。Knowing he had many enemies,he went about _ _ _ _ _.in fear of his life14.这些德国人在纸上写下了他们的想法。These _ wrote down their _ on the paper.Germans thoughts15.我们应该坚持尝试直到我们成功。We should _ _

6、until we succeed.keep trying四、阅读理解。16.When the writer was a boy,he said _ too often.A.“yes”B.“no”C.“Mama”D.“Dada”请同学们看点拨训练第37页原文。B【点拨】根据原文中句子my third word was“No!”.Sadly,I used that word too often as a boy.可知答案。17.We can infer from Paragraph 1 that the writer_.A.preferred to agree with othersB.was r

7、eady to do lots of houseworkC.could get on well with othersD.wasnt the only child in his familyD【点拨】根据第一段最后一句中的“Being the youngest of three sons”可推知,作者家里不只有他一个孩子。故选D。18.As the writer grew up,he thought that saying“yes”_.A.was more difficult than he thoughtB.would cause him a lot of troubleC.made him

8、 very popular in collegeD.could bring him more happinessD【点拨】根据原文第二段最后一句I can remember learning that saying“yes”could bring more happiness into my life than saying“no”ever did.可知答案。19.What is the best title for the passage?A.To love and to be lovedB.Less talk and more workC.Less“no”and more“yes”D.More giving and less gettingC【点拨】通读全文可知,文章讲述了作者在成长过程中由说“不”到说“是”的变化过程的故事,故选C。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1