收藏 分享(赏)

新课标2019_2020学年高中英语Unit2Healthyeating单元课堂45分钟小测2新人教版必修3.doc

上传人:a**** 文档编号:552417 上传时间:2025-12-10 格式:DOC 页数:9 大小:2.31MB
下载 相关 举报
新课标2019_2020学年高中英语Unit2Healthyeating单元课堂45分钟小测2新人教版必修3.doc_第1页
第1页 / 共9页
新课标2019_2020学年高中英语Unit2Healthyeating单元课堂45分钟小测2新人教版必修3.doc_第2页
第2页 / 共9页
新课标2019_2020学年高中英语Unit2Healthyeating单元课堂45分钟小测2新人教版必修3.doc_第3页
第3页 / 共9页
新课标2019_2020学年高中英语Unit2Healthyeating单元课堂45分钟小测2新人教版必修3.doc_第4页
第4页 / 共9页
新课标2019_2020学年高中英语Unit2Healthyeating单元课堂45分钟小测2新人教版必修3.doc_第5页
第5页 / 共9页
新课标2019_2020学年高中英语Unit2Healthyeating单元课堂45分钟小测2新人教版必修3.doc_第6页
第6页 / 共9页
新课标2019_2020学年高中英语Unit2Healthyeating单元课堂45分钟小测2新人教版必修3.doc_第7页
第7页 / 共9页
新课标2019_2020学年高中英语Unit2Healthyeating单元课堂45分钟小测2新人教版必修3.doc_第8页
第8页 / 共9页
新课标2019_2020学年高中英语Unit2Healthyeating单元课堂45分钟小测2新人教版必修3.doc_第9页
第9页 / 共9页
亲,该文档总共9页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、单元课堂45分钟小测.单词拼写1The two men in the fight _(怒目而视) at each other.2He thought that crying was a sign of _(软弱)3Mary has been on a _(节食) for weeks but still hasnt lost any weight.4The little boy would like to eat _(油炸的) chicken.5This restaurant was not giving its _(顾客) energygiving food.6There is a time

2、_(限制): you must finish it in 30 minutes.7It is healthier to keep a _(平衡的) diet every day.8_(好奇心) can make a scientist out of a child.9I have _(查阅) a number of law books in the British Museums.10You shouldnt have had your son telling people _(谎言) here and there.答案1.glared2.weakness3.diet4.fried5custo

3、mers6.limit7.balanced8.Curiosity9consulted10.lies.完成句子1. _ I could sleep no longer.外面的噪声如此大,以至于我再也睡不着了。2As far as Im concerned, there is _ playing volleyball.在我看来,没有比打排球更好的运动了。3On the way to school yesterday, he _ and fell.昨天,在去学校的路上,他在雪地上失去了平衡摔倒了。4They have done that correctly. Neither he nor Melan

4、ie _ .他们做得对。他和Melanie都不需要向我道歉。5His plan _, but _ it proved to be practicable.他的计划看似很难,但是不久之后被证明是可行的。答案1.The noise outside was so loud that2.no sport better than3.lost his balance on the snow ground4needs to apologize to me5.seemed to be very difficult; before long.完形填空James shook hismoney box again.

5、 Nothing! He carefully_1_the coinsthat lay on the bed. $24.52 was all that he had. The bicycle he wanted was at least $90!_2_ on earth washe going to get the _3_of the money?He knew that his friends all had bicycles. It was_4_to hang out with people when you were the onlyone without a bicycle. He th

6、ought about what he coulddo. There was no _5_ asking his parents, for heknew they had no money to_6_.There was only one way to get money, and thatwas to_7_ it. He would have to find a job. _8_who would hire him and what could he do? He decidedto ask Mr. Clay for advice, who usually had _9_ on most t

7、hings.“Well, you can start right here,” said Mr. Clay. “My windows need cleaning and my car needs washing.”That was the_10_ of James business. For three months he worked every day after finishing his homework. He was amazed by the_11_of jobs that people found for him to do. He took dogs and babies f

8、or walks, and cleared out cupboards. He lost count of the_12_ of cars he washed and windows he cleaned, but the _13_ increased and he knew that he would soon have _14_ for the bicycle he longed for.The day_15_came when James counted his money and found$94.32. He_16_ no time and went to pick up the b

9、icycle he wanted. He rode_17_ home, looking forward to showing his new bicycle to his friends. It had been hard _18_ for the money, but James knew that he valued his bicycle more _19_he had bought it with his own money. He had _20_what he thought was impossible, and that was worth even more than the

10、 bicycle.语篇解读:本文是一篇记叙文,讲述了詹姆斯通过自己的努力挣钱买了一辆梦寐以求的自行车的故事。1A.cleaned BcoveredCcounted Dchecked解析根据下文提到的他一共有24.52美元可知,詹姆斯是把盒子里的硬币倒在了床上,认真地数了起来。count“数”。选C项。答案C2A.How BWhoCWhy DWhat解析句意为:他到底怎样才能得到其余的钱呢?how“怎么样”,符合语境。选A项。答案A3A.rest BpartCsum Damount解析根据语境可知,买自行车至少需要90美元,詹姆斯只有24.52美元,他不知道该怎么得到其余的钱。part“部分”,

11、sum“金额”,amount“数量”,均不符合语境。选A项。答案A4A.brave BsmartCunfair Dhard解析根据空后的“to hang out with people when you were the only one without a bicycle”可知,詹姆斯的朋友都有自行车,只有他没有,所以每次跟朋友出去对他来说都很困难。hard“困难的;艰难的”,符合语境。选D项。答案D5A.result BharmCpoint Dright解析根据空后的“he knew they had no money”可知,詹姆斯知道向父母要钱是没有用的。theres no point

12、(in) doing sth.“做某事是没有用的”。选C项。答案C6A.separate BspareCspend Dsave解析根据“There was no _5_ asking his parents”可知,找父母要钱是没用的,因为詹姆斯知道他们也没有多余的钱可以分出来。spare“抽出;分出”,符合语境。separate“分开”,spend“花费”,save“储存”,均不符合语境。选B项。答案B7A.borrow Bcollect Craise Dearn解析根据后文“He would have to find a job.”可知,詹姆斯打算找一份工作,他决定挣钱买自行车。选D项。答案

13、D8A.Or BSoCBut DFor解析由上下文可知,詹姆斯想找一份工作,但是他不知道谁会雇用他,也不知道自己能够做些什么。选C项。答案C9A.decisions BexperienceCknowledge Dopinions解析根据空前的“He decided to ask Mr. Clay for advice”可知,克莱先生对大部分事情都有自己的看法。opinion常与介词on搭配,表示对某事的看法。选D项。答案D10A.introduction BbeginningCrequirement Dending解析根据上文可知,那份工作是詹姆斯的第一份工作,是一个开始。选B项。答案B11A

14、.varieties BsimilaritiesCquality Dsuitability解析根据后文“He took dogs and babies for walks,and cleared out cupboards.”可知,詹姆斯对人们介绍给他的各种各样的工作感到很吃惊。varieties of“各种各样的”。选A项。答案A12A.brand BsizeCtype Dnumber解析根据上文的“For three months he worked every day after finishing his homework.”可知,此处强调他做过的兼职数量之多。根据文意可知,詹姆斯已经

15、数不清自己洗过多少辆汽车,擦过多少扇窗户了。lose count of the number of“数不清的数量”。选D项。答案D13A.effort BpressureCtrouble Dmoney解析根据语境可知,虽然詹姆斯不知道他到底干过多少活,但是他知道他挣的钱越来越多了。选D项。答案D14A.enough BallCmuch Dsome解析根据空后的“for the bicycle he longed for”可知,詹姆斯挣的钱越来越多,很快就会有足够的钱去买自行车了。选A项。答案A15A.instantly BnormallyCfinally Dregularly解析根据“when

16、 James counted his money and found $94.32”可知,詹姆斯挣够了买自行车的钱的那一天终于来了。finally“最后;终于”,含有经过努力达成目标的意味,符合语境。选C项。答案C16A.gave BwastedCleft Dtook解析根据上文詹姆斯对自行车的渴望可知,此处是说他赶忙去商店买了自行车。waste no time“赶忙”,符合语境。选B项。答案B17A.patiently BsilentlyCproudly Dtiredly解析根据空后的“looking forward to showing his new bicycle to his fri

17、ends”可知,詹姆斯在经过一番努力后终于买到了自行车,他自豪地骑着车回家了。选C项。答案C18A.working BaskingClooking Dapplying解析根据语境可知,詹姆斯工作挣钱很辛苦。ask for“要求”,look for“寻找”,apply for“申请;请求”,均不符合语境。选A项。答案A19A.though BifCthan Dsince解析根据空前的工作挣钱很辛苦可知,此处是说但是詹姆斯知道,因为自行车是用自己挣的钱买来的,他会更加珍惜它。though“虽然”,if“如果”,than“比”,均不符合语境。选D项。答案D20A.deserved Bachieved

18、Cbenefited Dlearned解析根据空后的“what he thought was impossible”可知,詹姆斯完成了自己曾经认为不可能的事。achieve“完成”,符合语境。deserve“应得”,benefit“有益于”,learn“学习”,均不符合语境。选B项。答案B.阅读理解A new weapon is on the way in the fight against smoking in Europe. Soon when smokers buy cigarettes, they might see a shocking photo of a blackened lu

19、ng or a cancer patient staring back at them from the packet.Some boys may think of smoking as cool and sexy. Their friends wont agree when they see their packets of cigarettes lying on the table.The European Union announced on October 22, that it had chosen 42 photos that showed the damage cigarette

20、s could do to the body. It called on member nations to put these pictures on packets to discourage young smokers.To catch the attention of teenagers, the special packets warn of longterm medical dangers, like cancer, shortterm effects, like bad skin, are also on the list.“The true fact of smoking is

21、 disease, death and horror. That is the message we should send to the young,” said David Byrne, a EU health official. “Hopefully these pictures will shock students out of their love for cigarettes.”The EU head office hoped the pictures would work better than current written warnings on packs of ciga

22、rettes. The warning included “smoking kills” and “smoking can lead to a slow and painful death.”So far, Ireland and Belgium have shown interest in the photos. Canada has used similar pictures and warnings on cigarette packs since 2000. The country has recently seen a fall in the number of smokers.Ac

23、cording_to_studies,_smoking_is_the_single_biggest_cause_of_avoidable_death_in_EU. Every year more than 650,000 smokers die, more than one person a minute.语篇解读:本文是一篇新闻报道。主要叙述欧洲成员国对吸烟有害健康的公益活动介绍。1What would be the best title for the text?ANew Ways to Stop Smoking.BPictures to Shock Smokers.CNew Packet

24、s of Cigarettes.DDangers of Smoking.解析考查标题归纳。第一段交代了文章的中心,欧盟号召成员国采取一些宣传吸烟有害健康的照片,以此来警示吸烟者。答案B2We can learn from the text that _.Athe EU countries have put the new warning method into practiceBonly a small number of the EU countries have used the new warning methodCthe new warning method has worked in

25、 some EU countriesDcountries in EU still use the old warning method解析考查推理判断。分析文章的信息,我们可以得出结论,文章介绍的一种新措施还仅仅是一个设想,还没有付诸实施,因此断定欧盟国家仍旧沿用旧的警示方式。答案D3Which country is most successful in stopping smoking?AIreland. BBelgium.CCanada. DEU.解析细节理解题。文章倒数第二段说明加拿大因为采取了类似的警示措施,吸烟人数有所下降。答案C4The underlined sentence in

26、 the last paragraph suggests that _.Aits hard to stop smoking in EUBdeaths caused by smoking could have been avoidedCsmoking is the biggest cause of deaths in EUDEU has the largest number of deaths caused by smoking解析考查语意理解。本句的意思是:在欧盟,吸烟是唯一能够避免的造成死亡的最重要的原因,即:吸烟造成的死亡本来可以避免。答案B.语法填空Yesterday I was dri

27、ving west on I40 when my blood sugar 1._(drop) to a dangerous level. Luckily a Burger King restaurant was 2._ the upcoming exit. As I stumbled(蹒跚而行) through placing my order I mentioned to 3._ voice on the speaker that I was diabetic(患糖尿病的) and in need of food. Low blood sugar makes it difficult to

28、think or act. I pulled up to the first window to pay for my food.I was 4._(shock) to see Burger King employee Tina Hardy 5._(run) toward the front of my car. She squeezed between the front of my car and the building just 6._(bring) me a small serving of ice cream. Tina 7._(late) explained that her h

29、usband was also diabetic and she could tell that I needed help.After eating I waited for a break so that I could return to Tinas window. I then spoke with Tinas boss, telling him 8._ she did for me.If you appreciate what this special woman did, please share this story. 9._(hope), Tina Hardy will rec

30、eive the 10._(recognize) that she truly deserves from the public and from the big bosses at Burger King.语篇解读:本文是一篇记叙文。作者由于低血糖急需吃点东西,勉强把车开到一家汉堡店门前,店员Tina看到与自己的丈夫病情类似的情景,急忙拿些吃的东西送给作者。1解析考查时态。表示过去的事情,用一般过去时态。答案dropped2解析考查介词。at the exit“在出口处”。答案at3解析考查冠词。此处表示特指,用定冠词the。答案the4解析考查形容词。用ed结尾的形容词修饰人。答案shocked5解析考查非谓语动词。see sb. doing sth.“看到某人正在做某事”。答案running6解析考查非谓语动词。表示目的用动词不定式形式。答案to bring7解析考查副词。表示“后来”用later。答案later8解析考查连接词。引导宾语从句,在从句中作宾语。答案what9解析考查副词。作状语,修饰句子用副词形式。答案Hopefully10解析考查名词。receive the recognition“得到认可”。在动词后面用名词作宾语。答案recognition

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1