收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Module 2 Highlights of My Senior Year Reading Practice and Cultural Corner课后作业 外研版选修7.doc

上传人:a**** 文档编号:452512 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:5 大小:69KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Module 2 Highlights of My Senior Year Reading Practice and Cultural Corner课后作业 外研版选修7.doc_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Module 2 Highlights of My Senior Year Reading Practice and Cultural Corner课后作业 外研版选修7.doc_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Module 2 Highlights of My Senior Year Reading Practice and Cultural Corner课后作业 外研版选修7.doc_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Module 2 Highlights of My Senior Year Reading Practice and Cultural Corner课后作业 外研版选修7.doc_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Module 2 Highlights of My Senior Year Reading Practice and Cultural Corner课后作业 外研版选修7.doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Module 2 Highlights of My Senior Year.完形填空Adventure is in my blood. And I had been considering how I was going to celebrate my high school graduation. I didnt just want a small _1_ in the backyard. I started thinking about doing a solo(独自的) _2_ somewhere out of the ordinary. I took out the _3_ and d

2、rew a 1,500mile route along which I would be _4_ from the northernmost point in Norway to the southernmost section of Sweden. When I _5_my plan with my dad, he _6_ as I thought he would. Because I got my adventurous _7_ from him, he was all for it.I had only been away from my _8_ for three days, but

3、 there was an inner _9_ going on. Part of me was homesick and doubting whether I really could _10_ it. The other part of me was ready to _11_to myself and my family that I could do it by myself. On the road, I met another _12_ who was quite a bit older than I was. He started his journey alone by bik

4、e at the southern part of Norway and just _13_. I could tell he had a great sense of_14_. It encouraged me not to _15_.As I listened to my _16_ artists on my MP4 player, I pedaled (踩踏板) with my feet. There was _17_ around me for miles. _18_, that wasnt entirely true. There were mosquitoesmillions of

5、 them. My arms were so dotted with _19_ that they looked like a topographical (地形的) map. But, however _20_ it would be, nothing could stop my advance on the destination. As you know, adventure is in my blood.文章大意:作者为了庆祝高中毕业,决定一个人骑自行车旅行。途中作者遇到的另外一个骑自行车的人给了他鼓励,让他明白不管有多难,都要朝着目的地前进。1. ApartyBmeeting Cco

6、nversation Dgame答案:A解析:因为是庆祝高中毕业,所以作者不想仅仅在后院举办一个聚会,故选A。2. AflightBinterviewCperformanceDtrip答案:D解析:从下文中的“I took out the _3_ and drew a 1,500mile route along which I would be _4_ from the northernmost point in Norway to the southernmost section of Sweden” 可知,作者打算单独去旅行,故选D。3. AinstructionBmapCmagazine

7、 Dnewspaper答案:B解析:从空后的“and drew a 1,500mile route”可知,作者拿出地图在上面画了一条路线,故选B。4. Awalking BflyingCcycling Drunning答案:C解析:由下文中的“I pedaled(踩踏板) with my feet”可知,作者是骑自行车去旅行的,故选C。5. Acompared Bshared Cprepared Dchanged答案:B解析:根据常识可知,作者把计划和父亲分享了,故选B。6. Aagreed BsighedCleft Dcried答案:A解析:从下文中的“Because I got my ad

8、venturous _7_ from him,he was all for it”可知,爸爸是赞同的,故选A。 7. Astory BspiritCskillDhobby答案:B解析:由文章开头的“Adventure is in my blood”可知,作者继承了爸爸的冒险精神,故选B。 8. AhotelBschoolChomeDoffice答案:C解析:从下文中的“Part of me was homesick and doubting whether I really could _10_ it”可知,作者已离开家三天了,故选C。 9. Abattle BactivityCrequest

9、 Ddiscussion答案:A解析:从下文中的“Part of me was homesick and doubting.”和“The other part of me was ready to _11_ to myself.”可知,作者的内心在斗争,故选A。 10. AgetBmake CputDtake答案:B解析:作者的内心在斗争,一方面怀疑自己是否能够成功(make it),故选B。 11. AturnBreply CproveDadapt答案:C解析:作者另一方面又想向自己和家人证明自己能独自旅行,故选C。12. Adriver Bjogger Cbicyclist Dpilot答

10、案:C解析:从下文中的“He started his journey alone by bike”可知,作者在路上遇到另外一个骑自行车的人,故选C。13. Afinished Bdropped CcancelledDhurt答案:A解析:从下文中的“It encouraged me not to _15_”可推出,这个人完成了自己的旅程。14. Ahumor Bdirection Cbalance Dsatisfaction答案:D解析:从上下文的语境可知,另外一个骑自行车的人应是已经完成了自己的旅行,因此作者可以判断出他有一种满足感,故选D。15. Acalm downBbreak down

11、Cspeed up Dgive up答案:D解析:另外一个骑自行车的人的成功鼓励了作者不要放弃,故选D。calm down“冷静下来”;break down“出故障”;speed up“加速”;give up“放弃”。16. Afavorite BpersonalCprofessional Dsuccessful答案:A解析:根据常识可判断,作者应该是用MP4听最喜欢的艺术家的歌,故选A。17. Anobody BeverybodyCanything Deverything答案:A解析:因为作者是一个人旅行,所以此处应指周围几英里没有人,故选A。18. AFirstly BActuallyCE

12、ventuallyDFortunately答案:B解析:由空后的“that wasnt entirely true. There were mosquitoesmillions of them”可知,实际上,这并不完全是真的,还有蚊子陪着作者。故选B。19. Awounds BcutsCbitesDburns答案:C解析:从上文中的“There were mosquitoesmillions of them”可知,作者的胳膊上都是蚊子咬的伤口,故选C。20. Aboring BconfusingCcomplex Ddifficult答案:D解析:从空后的“nothing could stop

13、my advance on the destination”可知,不管有多难,没有什么能阻止作者朝目的地前进,故选D。.阅读理解Ricky lived in a beautiful house. Though he didnt help much around the house, he was still pleased when his parents bought him a robot. Since the robot arrived, cooking, cleaning and gathering up old clothes from Rickys bedroom floor we

14、re all done by it. On the first day, Ricky had left his bedroom in a truly disastrous state before he went to sleep. When he woke up the next morning, everything was perfectly clean and tidy.In fact, it was too clean; Ricky could not find his favorite Tshirt,nor his favorite toy. The same was starti

15、ng to happen to other things. Ricky stared at the robot and decided to spy on(暗中监视) it. He followed it around the house. Finally he caught it redhanded(现场抓获)the robot was picking up one of his toys to hide it.Ricky ran to his parents and said that the robot was badly programmed. Hearing the boys com

16、plaints, the robot returned some toys and clothes to him.“Here, Sir. I didnt know I was bothering you,” said the robot, with its metallic (尖厉刺耳的) voice.“You have been stealing my things for weeks!” the boy answered angrily.“They were left on the floor. I thought you didnt like them. I am programmed

17、to collect all that are not wanted and send them to those who need them. I am a maximum efficiency machine. Do you see?” the robot explained with pride.Ricky started feeling ashamed of having treated those things as though they were useless. It was true that many other people would be delighted to t

18、reat those things with all the care in the world. He understood that the robot was not badly programmed and that, or rather,it had been programmed extremely well! Since then, Ricky decided to become a maximum efficiency boy.文章大意:这是一篇记叙文,讲述了机器人清理Ricky房间一事,这使Ricky意识到了自己的错误,他决心向机器人学习,做一个高效的人。1Before th

19、e robot arrived,Ricky _.Adid little houseworkBhad to cook by himselfChad no one to talk withDalways kept his bedroom clean答案:A解析:细节理解题。根据第一段中的“Though he didnt help much around the house”可知,在机器人到来之前,Ricky几乎不做家务。 2. What happened to the robot? AIt was destroyed by Ricky.BIt was not well programmed. CI

20、t was misunderstood by Ricky.DIt broke many Rickys toys.答案:C解析:推理判断题。根据第二段中的“decided to spy on(暗中监视) it.he caught it redhanded(现场抓获)”,第三段中的“Ricky ran to his parents and said that the robot was badly programmed”,第五段中的“You have been stealing my things for weeks”以及最后一段中的“He understood that.extremely we

21、ll”可推知,Ricky对机器人产生了误解。3. What influence did the robot have on Ricky?ARicky would help those who need help.BRicky would do everything well and efficiently.CRicky would do as much housework as he could.DRicky would design more robots like this one.答案:B解析:推理判断题。根据倒数第二段中的“I am a maximum efficiency machi

22、ne”以及文章最后一段中的“Since then,Ricky decided to become a maximum efficiency boy”可推断出,在机器人的影响下,Ricky决心高效地做事情。4. Which of the following can describe the changes of Rickys feelings?ApleaseddoubtfulangryashamedBangryhappyashamedsurprisedCpleasedangrydoubtfulashamedDsurprisedhappyashamedangry答案:A解析:细节理解题。根据第一段中的“he was still pleased”,第二段中的“decided to spy on(暗中监视) it”,倒数第三段中的“the boy answered angrily”以及最后一段中的“feeling ashamed”可知答案。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1