收藏 分享(赏)

2020-2021学年新教材英语外研版必修第二册课后提升训练:UNIT 3 SECTION A STARTING OUT .docx

上传人:a**** 文档编号:577977 上传时间:2025-12-11 格式:DOCX 页数:5 大小:54.57KB
下载 相关 举报
2020-2021学年新教材英语外研版必修第二册课后提升训练:UNIT 3 SECTION A STARTING OUT .docx_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年新教材英语外研版必修第二册课后提升训练:UNIT 3 SECTION A STARTING OUT .docx_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年新教材英语外研版必修第二册课后提升训练:UNIT 3 SECTION A STARTING OUT .docx_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年新教材英语外研版必修第二册课后提升训练:UNIT 3 SECTION A STARTING OUT .docx_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年新教材英语外研版必修第二册课后提升训练:UNIT 3 SECTION A STARTING OUT .docx_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 3On the move主题语境人与社会体育运动Section AStarting out & Understanding ideas课后篇巩固提升基础巩固.单词拼写1.To the Egyptians,green was a colour that r the hope and joy of spring.答案represented2.If you want to succeed in life,I think to set a g for yourself is of great importance.答案goal3.Please make sure you read the d

2、irection before using the (设备).答案equipment4.As middle school students,we should never c ourselves with book knowledge only.答案content5.The pay check is not the single most motivating f in the work life of most people.答案factor6.Some people think that students should be trained to (防御) themselves from

3、some attacks.答案defend7.She remained positive when she found herself in (冲突) with her parents.答案conflict8.Last nights TV news said that by then the (死亡) of the missing people had not been proved yet.答案death.完成句子1. (假如) he can get another chance,he will surely succeed.答案Given that2.The friendship betw

4、een us (追溯到)to 30 years ago.答案goes back3.I was delighted to be able to eat my favourite dishes (尽情).答案to my hearts content4. (拿汤姆为例);he studies hard and gets along with us very well.答案Take Tom for example5.These rules tell us how a sentence is (分成)into phrases.答案broken down6.Fires (爆发)everywhere,and

5、 the entire city went up in flames.答案broke out7.The soldiers (放下) their arms and play soccer together.答案put down8.Get the doctor to come quickly and tell him its (生死攸关的事情).答案a matter of life and death.单句填空1.The history of the football (go) back over two thousand years to Ancient China.答案goes2.It was

6、 in Great Britain the football was given new rules.答案that3.Football is popular all over the world because it is cheap (play).答案to play4.When I passed the playground,I saw some kids (run) around the track.答案running5.As we can see,our planet is shaped a football.答案like素养提升.阅读理解AWhatever holiday you ce

7、lebrate,one things for sureyoull find events for children on Long Island throughout the month of December.From holiday performances to crafts,gingerbread houses,light shows,Santa breakfasts and more,here are some of our favourites.Animated story and Santa at Hicks NurseriesSanta will be at Hicks Nur

8、series (100 Jericho Tpke,Westbury)from Nov.23Dec.23,so bring a camera for photos (no fee).Kids can also mail their letters to Santa at the North Pole Mailbox and Santa will answer them (last day for letter mailing is Dec.17;a self-addressed,stamped envelope must be included to receive a reply).On we

9、ekends(Nov. 23Dec.16),there will be live music with a brass band from noon4 pm. Price:free.Grinch-inspired eventsThe 2019 version of The Grinch hit the big screen this month,and the popular Dr.Seuss character is inspiring family-friendly events across Long Island.Click here to view where The Grinch

10、will be making an appearance this season,and more fun holiday happenings in Nassau and Suffolk.The events take place on Dec.15, 16 and 22.Bayville Winter WonderlandDuring the holiday season,Bayville Adventure Park(8 Bayville Ave.)turns into a Winter Wonderland.Families can visit Santas Toy Factory F

11、unhouse,watch Captain Bays “Yo-Ho-Holiday” light show,ride the Holiday Express train and check out the ice skating rink,among other attractions.The Winter Wonderland runs from Nov.23 through Jan.1 on Friday,Saturday and Sunday (also open Dec.2627 and 31);kids can meet Santa daily.Long Island Festiva

12、l of TreesThe 28th annual Long Island Festival of Trees takes place at Cradle of Aviation Museum (Charles Lindbergh Blvd,Garden City) featureing display of decorated trees,gingerbread creations,cookie decorating,costumed characters and vendors from 10 am6 pm Nov.2425 and 10 am5 pm Nov.26.Price:$ 15;

13、$10 for children aged 2 to 12;free for children aged 1 and younger.【语篇导读】本文是一篇应用文。文章主要向读者介绍了长岛12月份一些有趣的活动。1.At which event will the visitors enjoy the live music on weekends?A.The Grinch.B.Bayville Winter Wonderland.C.Long Island Festival of Trees.D.Animated story and Santa at Hicks Nurseries.答案D解析细

14、节理解题。根据第二段中的“On weekends (Nov.23Dec.16),there will be live music with a brass band from noon4 pm.”可知,在周末游客能在Animated story and Santa at Hicks Nurseries活动中欣赏现场音乐。2.What can visitors do at Bayville Winter Wonderland?A.Driving a train.B.Going on rides.C.Watching a talk show.D.Experiencing traditional c

15、rafts.答案B解析细节理解题。根据第四段中的“ride the Holiday Express train”可知,在Bayville Winter Wonderland活动中,人们能够乘坐假日特快列车。3.How much will a parent with two 4-year-old girls pay to visit the Festival of Trees?A.$50.B.$54.C.$35.D.$34.答案C解析细节理解题。根据最后一段中的“Price:$15;$10 for children aged 2 to 12;free for children aged 1 an

16、d younger.”可知,一个大人和两个4岁的孩子要付15+102=35美元的票价。BBeach volleyball is one of those sports that can be an exciting game to play and watch.Its really easy,and all you need is sand,a net and a group of people,of any age or fitness level,who want to have fun.Beach volleyball can be played with as few as two p

17、eople in each team,making a total of four people.However,if you are less skilled and experienced in the game,it will be easier to play with a larger team.The more players you have,the less ground each person will be responsible for covering and the more time they will have to recover between shots.I

18、f you only have a few players,each of you will get a lot of running for the ball after each volley(截球).If you are looking for a relaxing,fun,low-key experience,choose larger teams.Beach volleyball is similar to regular volleyball in its rules.However,even experienced volleyball players do not realiz

19、e how much more difficult it is to run and jump on sand.Since it is harder to move quickly on sand than a hard surface,play will be much slower than regular volleyball on a court.When an athlete trains for beach volleyball,he will focus on building lower body strength as well as upper body strength.

20、Strengthening his legs is extremely important.This improves the players ability to move quickly and accurately on sand despite the resistance.The ability to jump high and land without injury is necessary for beach volleyball players.Whether you are in it for the competition,or just to have a great t

21、ime with your friends,beach volleyball can be very exciting and fun.You may start out with friends and may soon fall in love with the sport.【语篇导读】本文是一篇说明文。沙滩排球是一项令人兴奋的体育运动,任何年龄的人都可以玩。4.When playing beach volleyball,in which situation will you feel most relaxed?A.Playing in a 2-person team.B.Playing

22、in a 4-person team.C.Playing in a 6-person team.D.Playing in an 11-person team.答案D解析推理判断题。根据第二段中的“If you are looking for a relaxing,fun,low-key experience,choose larger teams.”可知,参加沙滩排球的人数越多,你会感到越轻松。故选D项。5.What can we infer from paragraph 3?A.Experienced volleyball players know clearly it is hard to

23、 run and jump on sand.B.Lower body strength is more important than upper body strength.C.A person must have strong legs if he wants to run and jump quickly on sand.D.The rules of beach volleyball are the same as those of regular volleyball.答案C解析推理判断题。第三段介绍了沙滩排球和常规排球的区别。根据本段中的“.he will focus on build

24、ing lower body strength as well as upper body strength”以及“Strengthening his legs.important.”可知,要想跳得高,运动员的下肢必须要强壮,所以C项正确。6.Why is playing beach volleyball much slower than playing regular volleyball?A.Because it is not easy to move on sand.B.Because beach volleyball has a larger court.C.Because the t

25、eams of beach volleyball are larger.D.Because beach volleyball players are not experienced.答案A解析细节理解题。根据第三段中的“Since it is harder to move quickly on sand than a hard surface.”可知,在沙滩上快速运动比在坚硬的地面上困难,因此沙滩排球的进度要慢于普通排球,故选A项。7.What does the author think of beach volleyball?A.Its a difficult sport.B.Its an

26、exciting and interesting sport.C.Its a sport which only a few people love.D.Its a sport which needs few skills.答案B解析推理判断题。根据文章首段以及最后一段可知,沙滩排球是一项让人兴奋且充满乐趣的体育活动。第一段中虽然提到沙滩排球很容易,但这并不能表明打沙滩排球不需要技巧,故D项错误。.七选五Football T-shirts are more commonly connected with boys than girls.This can often cause a problem

27、 when you want to find a cool shirt for a girl.1 The problem is that they are often harder to find than the ones for boys.2 Of course you have to make sure that they are legally allowed to use the logos (商标) and colours of the team you want to support.3 The official channels will generally be the la

28、rge sportswear stores or the official stores of the teams.These stores will be able to use the colours of the teams and even put the name of the person who the shirt is for on it.If you do not feel like you have to try the T-shirts on,then an online store may be your best choice.4If you want to see

29、what the T-shirt looks like in real life,then going to a store is the best choice.Large sportswear stores often have football shirts.5 And these stores usually have lower prices than the official stores.A.These shirts cost much more than ordinary ones.B.These are the best places to go if you do not

30、live close to an official store.C.It is cool for boys and girls to wear football T-shirts.D.You can also go through official channels to get the shirt you want.E.That is not to say that there are no cool shirts out there for girls to wear.F.The reason for this is that you can visit various stores an

31、d find the best ones.G.You can get custom (定制的) shirts printed for girls from a number of custom print stores.答案与解析【语篇导读】男孩和女孩都喜欢球衣,但是对于女孩来说,选择酷的球衣很难。文章主要讲述了女孩选择球衣的几种方式。1.E根据下文的“问题是比起男孩的球衣来说它们很难找到”可知,上文应谈到与女孩的球衣有关的内容,E项符合语意。2.G根据下文的“你需要确保他们被允许使用你想支持球队的商标”可知,这里谈到的是定制球衣,所以选G项。3.D解答本题的关键是The official channels,选项D有“official channels”且语境与此相符。4.F本部分谈论的是从网上购买球衣。F项“原因是你可以逛不同的商店,选择最好的”与“逛网店是最好的选择”语境相符。5.B上文谈到“Large sportswear stores often have football shirts.”,选项B中的These指的就是Large sportswear stores。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
  • 广东省河源中国教育学会中英文实验学校2015_2016学年八年级英语上册Unit5Doyouwanttowatchagameshow练习2无答案新版人教新目标版.doc 广东省河源中国教育学会中英文实验学校2015_2016学年八年级英语上册Unit5Doyouwanttowatchagameshow练习2无答案新版人教新目标版.doc
  • 山东省广饶县丁庄镇中心初级中学七年级英语上册 Unit 1 My name’s Gina Revision学案(无答案)(新版)人教新目标版.doc 山东省广饶县丁庄镇中心初级中学七年级英语上册 Unit 1 My name’s Gina Revision学案(无答案)(新版)人教新目标版.doc
  • 广东省河源中国教育学会中英文实验学校2015_2016学年八年级英语上册Unit6I’mgoingtostudycomputerscience第1课时讲学稿无答案新版人教新目标版.doc 广东省河源中国教育学会中英文实验学校2015_2016学年八年级英语上册Unit6I’mgoingtostudycomputerscience第1课时讲学稿无答案新版人教新目标版.doc
  • 山东省广饶县丁庄镇中心初级中学七年级英语上册 Unit 1 My name’s Gina Section A(1a-1c)学案(无答案)(新版)人教新目标版.doc 山东省广饶县丁庄镇中心初级中学七年级英语上册 Unit 1 My name’s Gina Section A(1a-1c)学案(无答案)(新版)人教新目标版.doc
  • 广东省河源中国教育学会中英文实验学校2015_2016学年八年级英语上册Unit6I’mgoingtostudycomputerscience第3课时讲学稿无答案新版人教新目标版.doc 广东省河源中国教育学会中英文实验学校2015_2016学年八年级英语上册Unit6I’mgoingtostudycomputerscience第3课时讲学稿无答案新版人教新目标版.doc
  • 山东省广饶县丁庄镇中心初级中学七年级英语上册 Unit 1 My name’s Gina Section A(2a-2c)学案(无答案)(新版)人教新目标版.doc 山东省广饶县丁庄镇中心初级中学七年级英语上册 Unit 1 My name’s Gina Section A(2a-2c)学案(无答案)(新版)人教新目标版.doc
  • 广东省河源中国教育学会中英文实验学校2015_2016学年八年级英语上册Unit6I’mgoingtostudycomputerscience第4课时讲学稿无答案新版人教新目标版.doc 广东省河源中国教育学会中英文实验学校2015_2016学年八年级英语上册Unit6I’mgoingtostudycomputerscience第4课时讲学稿无答案新版人教新目标版.doc
  • 山东省广饶县丁庄镇中心初级中学七年级英语上册 Unit 1 My name’s Gina Section A(3a-3c)学案(无答案)(新版)人教新目标版.doc 山东省广饶县丁庄镇中心初级中学七年级英语上册 Unit 1 My name’s Gina Section A(3a-3c)学案(无答案)(新版)人教新目标版.doc
  • 广东省河源中国教育学会中英文实验学校2015_2016学年八年级英语上册Unit6I’mgoingtostudycomputerscience练习无答案新版人教新目标版.doc 广东省河源中国教育学会中英文实验学校2015_2016学年八年级英语上册Unit6I’mgoingtostudycomputerscience练习无答案新版人教新目标版.doc
  • 相关搜索

    当前位置:首页 > 语文

    Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1