1、课时作业(七)Unit 3Section Warming up & Reading.阅读理解AThe Key to Your HealthA car needs gas to run and your body also needs food to work for you. Eating the right kind of food is very important. It can help your body grow strong to take care of what you eat.There are four main food groups altogether. The d
2、airy group has food like milk, cheese and sour milk. The other three groups are the meat and fish group, the fruit and vegetable group, and the bread and rice group. Each meal should have at least one food from all four main groups. With all these food together, you will be given enough energy durin
3、g the day.It is easy to get into bad eating habits. You may eat your breakfast in a hurry to get to school on time. Or you may not have time for a good lunch. It may seem easy to finish your supper with fish and chips all the time. But you will find yourself tired in these days and you cannot think
4、quickly.Watching what you eat will help your body remain healthy and strong. It is also good to take some exercise. It will help you eat more if you take a walk or play games in the open air. Having a good eating habit with some exercise is the key to your health.1Which of the following diets do you
5、 think is the best one according to the passage?AMilk, bread, cabbages and beef.BEggs, tomatoes and chicken.CCorn, fish, cream and pork.DRice, bean curd, apples, fish and chicken.2Which of the following is a good eating habit?AEating fish and chips for supper all the time.BFinishing your lunch in a
6、very short time.CGoing to school without any breakfast.DHaving at least one food from all four groups in each meal.3The underlined word “dairy” in the second paragraph means _.Aa farm where cows are keptBthe food made out of cows such as milk and butterCthe shop that sells milk and butterDa place wh
7、ere milk products are made4In this passage the writer mainly tells us that _.Aevery person needs food to grow wellBtaking exercise can keep your body strongCthe right kind of food with exercise will keep you healthyDenough energy helps people think more quicklyBThe Horn of Plenty is one of the large
8、st natural health food stores within the Greater Hamilton area. We are big supporters of buying locally and we are here to tell you why it is so important for your family, the community and the environment.The concept of buying locally is simple: buy food produced, grown, or raised as close to your
9、home as possible. Not only will your food be fresher and tastier, but you are helping protect the environment and are supporting businesses within your community and reducing pollution.Better for the environmentSustainability (持续性) and global warming are such hot topics at the moment, and many peopl
10、e want to do their bit to help support a healthier environment. Small action carried out by many people can make a big difference. Most materials in an average North American meal have traveled about 1,500 miles to get from farm to plate. To cut out a big part of this travel would greatly reduce not
11、 only pollution from transportation and refrigeration but also customers expenses as well.Taste and nutritional contentLocallygrown fruits and vegetables are usually sold within 24 hours of being harvested. Because they are picked at the height of ripeness (成熟) and travel only a short distance to th
12、e market, their freshness, nutrition, and flavor are kept. Produce trucked in from far away may lose both taste and nutritional content.Community and home valuesWhen you buy direct from a farmer or buy locallygrown foods, you are engaged in a timehonored tradition between a grower and an eater. You
13、also help keep dollars within your community.5It can be inferred from the third paragraph that _.Aglobal warming is the most serious problem nowBNorth American food is rich in various kinds of materialsCthe increased cost of transporting food is passed on to the customersDmost people support buying
14、locally6. Locallygrown fruits and vegetables taste good mostly because _.Athey are picked when they are fully grownBthey are not polluted by chemical fertilizerCthey can be harvested at any timeDthey are sent to the market at a high speed7According to the author, when you buy locallygrown foods _.Ay
15、ou can see how fruits and vegetables growByou will contribute to protecting the environmentCyou will become much healthier and prettierDyou are making money from your community8What does the passage mainly talk about?AThe way to keep your food tasty and healthy.BThe popularity of the Horn of Plenty.
16、CThe importance of protecting the environment.DThe benefits of buying locally.阅读七选五Four ways to save money at airportsGoing on holiday can be an expensive business, so the last thing you want to do is spend a fortune at the airport. Here are some ideas for saving money before you fly.Book a firstcla
17、ss lounge(休息室)It might sound strange, but paying for a firstclass lounge may well save you money in the long run. Prices vary between airports, but for adults it is usually 20 or under, 15 or under for children and free for babies. This covers the cost of a comfortable room to wait in as well as foo
18、d and drinks. _1_Take an empty water bottleThis is a really simple way to save money. Take an empty water bottle with you and fill it up at a water fountain in the airport. _2_You can get collapsible (可折叠的) water bottles that can be used over and again and fit neatly in your bag. Plus its a great wa
19、y to cut down water bottle waste._3_Many airports have special offers and deals on products and meals, so remember to check the website of the airport you are travelling with to see what is available.Get yourself preparedIf you are going to a foreign airport, find out where everything is before you
20、arrive. _4_ Look up your airports website and see what information they have about the buildings, shops and transport. _5_ABook ahead for parking.BTake advantage of airport discount codes.CThis way you can save your cash on pricey drinks.DFind a taxi that will take you where you need to go.ELocate t
21、he water fountains and find the cheap places to eat.FIf you were planning on eating at the airport, this way could work out cheaper.GThe more prepared you are, the less likely youll need to spend money unnecessarily.课时作业(七).阅读理解A【语篇解读】本文介绍了良好的饮食习惯再加上适当的锻炼是身体健康的关键。1答案与解析:A细节理解题。根据第二段倒数第二句话“Each meal
22、should have at least one food from all four main groups.”可知每餐应该至少包括四组食物中的各一种。2答案与解析:D细节理解题。根据第二段最后两句话可知每餐至少应该包括四组食物中的各一种。四种食物合在一起,你就会得到一天中足够的能量。3答案与解析:B词义猜测题。根据第二段第二句话“The dairy group has food like milk, cheese and sour milk.”可知乳制品组食品包括牛奶,奶酪和酸奶。因此可以判断选B。4答案与解析:C主旨大意题。根据最后一段最后一句“Having a good eating
23、habit with some exercise is the key to your health.”可知,良好的饮食习惯再加上适当的锻炼是身体健康的关键。B【语篇解读】购买当地的农产品不仅能最大限度地保证农产品的新鲜度和品质,而且还能为保护环境做出贡献。5答案与解析:C推理判断题。根据第三段的内容可知,北美餐桌上的食物是经过长途跋涉才到了那里,其中要有运输费、保存费等,这些额外增加的费用都是要消费者支付的。6答案与解析:A细节理解题。根据倒数第二段中“Because they are picked at the height of ripeness and travel only a sh
24、ort distance to the market, their freshness, nutrition, and flavor are kept.”可知当地的水果和蔬菜不需要长途运输,因此它们都在成熟时被采摘,所以才能保持最佳的口味和最高的营养。7答案与解析:B细节理解题。根据第二段中“Not only will your food be fresher and tastier,but you are helping protect the environment and are supporting businesses within your community and reduci
25、ng pollution.”可知在你购买当地农产品的同时,你也为环保做出了贡献。故选B项。8答案与解析:D主旨大意题。本文主要讲了购买当地的农产品不仅能最大限度地保证农产品的新鲜度和品质,而且还能为保护环境做出贡献,故选D项。.阅读七选五【语篇解读】本文是说明文。文章主要介绍了在机场省钱的四种方法。1答案与解析:F由该空前面的“This covers the cost of.food and drinks.”可知,F项内容“如果你计划在机场吃东西,这样可以更便宜”符合此处语境。2答案与解析:C由该段主题句“Take an empty water bottle”以及该空前的“Take an em
26、pty.in the airport.”可知,带一个空水瓶,在机场的饮水器上接水,这样你就可以节省花在昂贵饮料上的钱。3答案与解析:B由本段中的“.special offers and deals on products and meals”可知,本段主要说明“要善于利用机场的折扣”。4答案与解析:E由该空前的“.find out where everything is before you arrive”可知,E项“提前了解饮水器以及就餐实惠的地方的位置”符合此处语境。5答案与解析:GG项中的“The more prepared you are”与该段主题句“Get yourself prepared”相呼应。