1、Unit 5 The Value of MoneyReading for Writing 课后作业1、Did you find his clothes _(wear) in some places?2、Migrant workers normally get _(pay) by the day.3、Do you still remember _(go) to the seaside with me on a hot summer afternoon?4、We waited and waited. _(eventual),the exciting moment we had been looki
2、ng forward to came.5、With some _(hesitate) and an uncertain smile,she held out her hand.6、Im a professional and I have to conduct myself _.我是专业人士,必须以专业方式行事。7、But I also know that if you really want to achieve something, you _ persist in the things you are doing.但是我也清楚地明白,要想有所收获,你毫无选择,必须坚持,坚持,再坚持。8、I
3、 will be a volunteer in an important event. It can _.我将成为一个重要活动的志愿者,这可以拓宽我的视野。9、当他醒来时,他发现自己被锁在房间里。When he came to himself, he _ _ _ in the room.10、当大家正感到这只狗没有生还的可能时,忽然它的头摇晃了一下。The dog shook his head when everyone _ _ _ _ it up for lost.11、Minutes after the last movie ended yesterday at the Plaza The
4、ater, employees were busy sweeping up popcorns and gathering coke cups. It was a scene that had been repeated many times in the theaters 75-year history. This time, however, the cleanup was a little different. As one group of workers carried out the rubbish, another group began removing seats and ot
5、her theater equipment in preparation for the buildings end.The film classic The Last Picture Show was the last movie shown in the old theater. Though the movie is 30 years old, most of the 250 seats were filled with teary-eyed audience wanting to say good-bye to the old building. Theater owner Ed Br
6、adford said he chose the movie because it seemed appropriate. The movie is set in a small town where the only movie theater is preparing to close down.Bradford said that large modern theaters in the city made it impossible for the Plaza to compete. He added that the theaters location (位置) was also a
7、 reason. This used to be the center of town, he said. Now the area is mostly office buildings and warehouses.Last week some city officials suggested the city might be interested in turning the old theater into a museum and public meeting place. However, these plans were abandoned because of financia
8、l problems. Bradford sold the building and land to a local development firm, which plans to build a shopping complex on the land where the theater is located.The theater audience said good-bye as Bradford locked the doors for the last time. After 75 years the Plaza Theater has shown its last movie.
9、The theater will be missed.1.In what way was yesterdays cleanup at the Plaza special?A.It made room for new equipment.B.It signaled the closedown of the theater.C.It was done with the help of the audience.D.It marked the 75th anniversary of the theater.2.Why was The Last Picture Show put on?A.It was
10、 an all-time classic.B.It was about the history of the town.C.The audience requested it.D.The theater owner found it suitable.3.What will probably happen to the building?A.It will be repaired.B.It will be turned into a museum.C.It will be knocked down.D.It will be sold to the city government.4.What
11、can we infer about the audience?A.They are disappointed with Bradford.B.They are sad to part with the old theater.C.They are supportive of the city officials.D.They are eager to have a shopping center.12、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。The Advantages of Hobbies Hobbies provide entertainment
12、 and a chance to continuously learn something new and develop a skill set. _ Hobbies are praised as a key to stress reduction. Becoming lost in the mental concentration or physical action which you are deeply interested in helps you shift focus from the parts of life that are stressful._And in turn
13、you are more peaceful when working on other work._Many people set goals with their hobbies that provide them satisfaction when these goals have been achieved. These goals can be simple,like improving a golf score, writing a certain number of pages for a novel each day or seeing an entire collection
14、of classic films.Hobbies provide a sense of community when you meet other people who enjoy similar activities._ More populated cities typically have numerous clubs or groups for people to share their knowledge and enthusiasm about a particular hobby. Becoming a member of one of these organizations a
15、llows greater growth within your hobby, as well as a chance to make new friends. Having a hobby can develop a talent that makes a person feel proud and satisfied. For example, a tennis hobby developed at a young age can lead to a career as a professional athlete one day._ For example, writer Vladimi
16、r Nabokov also collected butterflies, which allowed him to do better in his chosen fields because he used learned skills from one to improve the other.A.Focusing on something enjoyable can calm the mind B. Hobbies also provide a sense of achievement.C. Some hobbies affect other aspects of your life.
17、D.There are a variety of hobbies.E. They also provide many other social and health benefits.F.Having a hobby increases the chances to interact with like-minded people.G.Some hobbies containing physical activities offer an enjoyable way to stay healthy.13、阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。 Mark Twa
18、in, born in 1835, was a great writer from the USA. He was also a famous _(speak). He was famous for his sense of _ (humorous). Many people liked to listen to him talk because he liked to tell some interesting stories to make people _ (amuse) all the time. One day Mark Twain was going to a small town
19、 because_ his writing. Before he was going to leave,one of his friends said to him that there were always a lot of mosquitoes(蚊子) in the town, _ (suggest)that hed better not_ there. Mark Twain shook his hand and said, “It doesnt matter. The mosquitoes are no relatives of mine. I dont think they will
20、 come to visit me. ” After he arrived at the town, Mark Twain stayed in a small hotel near the station. He went into his room, but when he was just about _ (have)a rest, quite a few mosquitoes flew about him. The waiters felt very sorry about that. “Im very sorry,Mr Mark Twain. There are too many mo
21、squitoes in our town,” one of them said to him. Mark Twain, _, made a joke,saying to the waiter. The mosquitoes are very clever. They know my room number. They didnt come into the wrong room. What he said made all the people in the room laugh _ (heart). But that night Mark Twain slept well. Why? Tha
22、t was because all the waiters in the hotel _ (drive) the mosquitoes away for him during the whole night. 答案以及解析1答案及解析:答案:worn解析: 2答案及解析:答案:paid解析: 3答案及解析:答案:going解析: 4答案及解析:答案:Eventually解析:句意为:我们等了又等,最后,我们一直盼望的激动人心的时刻到来了。设空处在句中作状语修饰整个句子,应用副词。 5答案及解析:答案:hesitation解析: 6答案及解析:答案:in a professional manne
23、r解析: 7答案及解析:答案:have no option but to解析: 8答案及解析:答案:broaden my horizons解析: 9答案及解析:答案:found himself locked解析: 10答案及解析:答案:was about to give解析: 11答案及解析:答案:1.B; 2.D; 3.C; 4.B解析:1.细节理解题。从第一段中的This time, however, the cleanup was a little different.和in preparation for the buildings end可知,昨天广场剧院散场后的清扫工作之所以特殊,
24、是因为这部经典影片放映结束老剧院就要关门了。2.细节理解题。从第二段第三、四句可知.剧院主人之所以选择这部老电影是因为他感觉剧院的现状与这部电影的背景相契合。3.推理判断题。从文章倒数第二段最后一句which plans to build a shopping complex on the land where the theater is located可知,这家剧院将被拆毁,并在原址上新建购物中心。4.推理判断题。从第二段第二句可推知.观众对这家有着75年悠久历史的老剧院有着深厚的感情.对老剧院依依不舍。teary-eyed热泪盈眶的。 12答案及解析:答案:EABFC解析:这是一篇说明文
25、。文章论述了爱好带来的各种好处。1.E 本选项承接上一句Hobbies provide entertainment and a chance to continuously learn something new and develop a skill set.来说明兴趣爱好有社交及健康方面的益处,为下文的展开做了铺垫,同时起到点明文章主旨的作用,所以选E。2.A 本段的主题句为“Hobbies are praised as a key to stress reduction”。下文是为主题句服务的。结合上下文可知本选项接着上一句来说明专注于喜欢的事物可以让人心情平静,并为下一句说明心情平静的
26、好处做了铺垫,所以选A。3.B 根据空格后的内容Many people set goals with their hobbies that provide them satisfaction when these goals have been achieved.可知,本段主要说明了兴趣爱好可以给人们提供一种成就感。空格下一句中的satisfaction和achieved为解題关键。故选B。4.F 本选项对本段主旨句Hobbies provide a sense of community when you meet other people who enjoy similar activiti
27、es.展开说明,说明拥有某种爱好增加了和志趣相投的人交流互动的机会,所以此处选F。5.C 空格前一句 a tennis hobby developed at a young age can lead to a career as a professional athlete one day.说到年轻时爱好网球有一天可能会成为职业网球运动员。由选项后面的举例可知一些兴趣爱好会影响到你生活的其他方面,所以选C。 13答案及解析:答案:1.speaker2.humour3.amused4.of5.suggesting6.go7.to have8.however9.heartily10.were dr
28、iving解析: 本文是一个有关马克吐温的轶事,讲的是他用自己的幽默逗留了宾馆的服务员,让他们为他赶了夜的蚊子的故事。1.speaker解析:冠词后面需用名词,speaker “演讲家”。2.humour解析:介词of后面应该跟名词。3.amused 解析:过去分词式的形容词作宾语补足语。 amused “被逗乐的;感到娱乐的。4.of解析:固定短语because of“由于”。5.suggesting解析:现在分词作伴随状语。6.go解析:情态动词had better not后面跟动词原形。7.to have解析:固定句式be about to do sth“正要做某事”。8.however解析:理解上下文可知,本句和上句应该是转折关系。服务员说房间里有很多蚊子,但是马克吐温反而开玩笑。9.heartily解析:修饰动词需用副词,heart的形容词为hearty “由衷的”,副词为heartily。10.were driving解析:理解文意可知,那一整夜服务员都在为他赶蚊子,故用过去进行时合适。