收藏 分享(赏)

2020秋高中英语 Module 3 My First Ride on a Train Section Ⅲ Integrating Skills .doc

上传人:a**** 文档编号:448257 上传时间:2025-12-06 格式:DOC 页数:5 大小:58.50KB
下载 相关 举报
2020秋高中英语 Module 3 My First Ride on a Train Section Ⅲ Integrating Skills .doc_第1页
第1页 / 共5页
2020秋高中英语 Module 3 My First Ride on a Train Section Ⅲ Integrating Skills .doc_第2页
第2页 / 共5页
2020秋高中英语 Module 3 My First Ride on a Train Section Ⅲ Integrating Skills .doc_第3页
第3页 / 共5页
2020秋高中英语 Module 3 My First Ride on a Train Section Ⅲ Integrating Skills .doc_第4页
第4页 / 共5页
2020秋高中英语 Module 3 My First Ride on a Train Section Ⅲ Integrating Skills .doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Module 3 My First Ride on a Train课时作业11 .单句语法填空1We were frightened (frighten) to see so many people were injured in the accident.2Be sure to get prepared before you are_interviewed (interview) for a job.3It took the father and son three days to_finish (finish) the trip in the desert.4For the first t

2、ime he lost control of his feelings.5Trains with the first letter D or Z can run at a speed of more than 200 kilometers an hour.6Hosting the Olympic Games was one of the greatest events (event) in China.7After the long journey, the three of them returned home, exhausted (exhaust) and hungry.8Could y

3、ou show me how to_use (use) a computer?9Would you mind not telling (tell) him the news? I want to give him a surprise.Of course not.10Walking (walk) in the fields on a March afternoon, he could feel the warmth of spring.完成句子1你介意我把电视机的音量开大些吗?Would you mind if I turned the TV up?2他整夜未眠,思考着这个问题。All nig

4、ht long he lay awake, thinking of the problem.3大喊声吓得孩子们停止了讲话。The shouting frightened the children out of talking.4请教我如何操作这台机器。Please show me how to operate the machine.5打扫房子花了她两个小时。It took her two hours to clean the house.模块知识微串联你喜欢去旅行(journey)吗?你喜欢乘坐直升飞机(helicopter)、火车或摩托车(motorbike)旅行吗?我永远也不会忘记那年我

5、第一次乘坐火车长途(long distance)旅行。为了一次工作面试(interview),我在东营上车(got on)。在火车上,我欣赏到了美丽的风景(scenery)并吃到了烹饪大师们做的美餐(cooked by experts)。窗外有庄稼在红色的土壤里,废弃的(abandoned)农庄甚至有雄鹰(eagles)飞翔在天空中。有些乘客提到了(referred to)世博会的开幕式(the opening ceremony)。半夜(midnight)听着录音机(cassettes),我看到了闪亮如钻石(diamonds)般的星星。在上海下火车(got off)后,我乘电车去市中心(dow

6、ntown)参加面试(interview)。工作面试结束后,我为家人买了一些纪念品(souvenirs)。在去机场的路上,面试官告诉我我被录取了。当飞机起飞(took off)时,尽管有点儿疲惫(exhausted),但我感到很激动。Do you like going on a journey? Do you like travelling by helicopter, by train or by motorbike? I will never forget my first ride on a long distance train last year. For a job intervi

7、ew, I got on in Dongying. On the train, I enjoyed the beautiful scenery and ate great meals cooked by experts. Out of the window, there were crops in the red soil, abandoned farms and even eagles flying in the sky. Some passengers referred to the opening ceremony of the World Expo. At midnight, I sa

8、w the stars shining like diamonds while listening to cassettes. After I got off in Shanghai, I went downtown by tram for my interview. I bought some souvenirs for my family after the job interview. On the way to the airport, the interviewer told me that I was accepted. When the plane took off, I fel

9、t very excited though a little exhausted.阅读理解Time zone:Eastern Standard Time (EST): GMT10 hours.There is no daylight saving time in Queensland.Legal drinking age:18 years and older. Always keep your ID with you to prove your age.Alcohol(酒)shops & hotels are the only places where alcohol can be bough

10、t.Dangers:Dial 000 from a fixed line or 112 from a mobile phone. Police, ambulance, fire.Electricity:240/250 volts AC 50Hz Universal outlets for 110 volts (shavers only) standard in hotels, apartments, motels.Telephones:Australian international code is 61.Road rules:Left hand side driving. There is

11、a 50km/h speed limit in most living areas and on open highways 100110 km/h, seat belts must be worn all the time. If you want to hire a car, take along your drivers license.No smoking:Indoors: Indoor areas are no smoking.Poker Machines: Poker machine areas are no smoking.Outdoors: Nonenclosed eating

12、 and drinking areas are no smoking.Swimming safety:ALWAYS SWIM BETWEEN THE RED AND YELLOW FLAGS and pay attention to the life guards advice. Gold coast beaches are guarded by skilled life guards and volunteers at weekends.本文是一篇说明文,对在Queensland旅游时的注意事项进行了说明。1The above information is most probably tak

13、en from a(n) _.Ascience magazine Beducation newspaperCtravel guide book Dhorror novel答案:C解析:推理判断题。本文对在Queensland旅游时的注意事项进行了说明,所以本文最可能出现在旅游指南上,故选C项。2We can learn from the above information that in Queensland _.Asmoking is not allowed in lots of placesBpeople can buy alcohol anywhere with IDCpeople ca

14、n swim beyond the red and yellow flagsDwhen a building is on fire, dial 112 from a fixed line答案:A解析:细节理解题。根据No smoking 部分中“Indoors: Indoor areas are no smoking. Poker Machines: Poker machine areas are no smoking. Outdoors: Nonenclosed eating and drinking areas are no smoking.”可知,在Queensland许多地方不允许吸烟

15、,故选A项。3If Mr Black is having a holiday in Queensland, he can _.Adrive on the right hand sideBhire a car with his drivers licenseCdrive at the speed of 120km/h on high waysDdrive his car without wearing the seat belt答案:B解析:细节理解题。根据Road rules 部分中“If you want to hire a car, take along your drivers lice

16、nse.”可知,如果Mr. Black 想去Queensland度假,他可以带上自己的驾照租车,故选B项。.语法填空Mr Brown was tired of _1_ (live) in the big city where he worked. He wanted to move to the country and live in a house from which he could get to his office in the city early every day. He _2_ (look) for a house when he saw an advertisement i

17、n a newspaper one day. The advertisement said that a suitable house in a quiet area was up for sale _3_ a reasonable price, and the house was within a stones throw of a railway station from which there were frequent _4_ (train) to the big city.“Thats exactly _5_ I need,” Mr Brown said to _6_ (he). S

18、o he called the housing agency and arranged to go by train the next day _7_ (have) a look at the house.The housing agent met him at the station and they started walking. It took them at least 15 minutes to get to the house. When they finally arrived, Mr Brown said _8_ (angry), “I should be very _9_

19、(interest) to meet the man who threw the stone you mentioned in _10_ newspaper.”本文讲述了布朗先生厌倦了城市生活想在乡村买个房子,他在广告上看到一个房子声称价格合理离车站只有“扔石头的距离”,最后发现房子的实际情况和广告相去甚远。1living解析:考查动名词。句意:布朗先生厌倦了生活在他工作的大城市。根据空前介词of可知本空应用动名词形式。2was_looking解析:考查时态。句意:一天他正寻找房子,这时他看到报纸上的一则广告。sb. was/were doing sth. when.意为“某人正在做某事,这时

20、”,故本空应用过去进行时。3at解析:考查介词。at a reasonable price意为“以一个合理的价格”,故应用介词at。4trains解析:考查名词复数。根据空前frequent可知,train应用复数形式。5what解析:考查表语从句。句意:那就是我需要的。_5_ I need为表语从句,从句中缺宾语指物,故应用what。6himself解析:考查代词。句意:布朗先生自言自语地说。根据句意可知,布朗先生是对自己说,故本空应用反身代词himself。7to_have解析:考查不定式。句意:于是他打电话给房屋中介,安排第二天乘火车去看房子。本句中不定式to have a look a

21、t the house作目的状语。8angrily解析:考查副词。修饰动词said应用副词。9interested解析:考查形容词。本句主语为I,故应用形容词interested。10the解析:考查冠词。前面提到了报纸,再次提到应用定冠词the。.短文改错Dear Sam,How are you? Today Ive got a wonderful news to tell you. I have offered a scholarship at a university in Australia for your further education. One hundred and twe

22、nty student took exams for it, but only a few was chosen and I was one of them. However, my parents are not happily about it. They are strong against me going there. They say it is too far away that they will not see me for a whole year and they are afraid I will feel lonely. They cant imagine a gir

23、l so young live alone. They advise me to study on Beijing instead. Then Ill be able to continue living with them. How can I try to let them know that I have grown up?Yours,Jane答案Dear Sam,How are you? Today Ive got wonderful news to tell you. I have offered a scholarship at a university in Australia

24、for further education. One hundred and twenty took exams for it, but only a few chosen and I was one of them. However, my parents are not about it. They are against me going there. They say it is far away that they will not see me for a whole year and they are afraid I will feel lonely. They cant imagine a girl so young alone. They advise me to study Beijing instead. Then Ill be able to continue living with them. How can I try to let them know that I have grown up?Yours,Jane

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1