收藏 分享(赏)

新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt

上传人:a**** 文档编号:439862 上传时间:2025-12-02 格式:PPT 页数:55 大小:355KB
下载 相关 举报
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第1页
第1页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第2页
第2页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第3页
第3页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第4页
第4页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第5页
第5页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第6页
第6页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第7页
第7页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第8页
第8页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第9页
第9页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第10页
第10页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第11页
第11页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第12页
第12页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第13页
第13页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第14页
第14页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第15页
第15页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第16页
第16页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第17页
第17页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第18页
第18页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第19页
第19页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第20页
第20页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第21页
第21页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第22页
第22页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第23页
第23页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第24页
第24页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第25页
第25页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第26页
第26页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第27页
第27页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第28页
第28页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第29页
第29页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第30页
第30页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第31页
第31页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第32页
第32页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第33页
第33页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第34页
第34页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第35页
第35页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第36页
第36页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第37页
第37页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第38页
第38页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第39页
第39页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第40页
第40页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第41页
第41页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第42页
第42页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第43页
第43页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第44页
第44页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第45页
第45页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第46页
第46页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第47页
第47页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第48页
第48页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第49页
第49页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第50页
第50页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第51页
第51页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第52页
第52页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第53页
第53页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第54页
第54页 / 共55页
新教材2022版英语人教版(浙江专用)选择性必修二练习课件:单元素养提升UNIT 3 FOOD AND CULTURE .ppt_第55页
第55页 / 共55页
亲,该文档总共55页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、单元素养提升(三)Unit 3.单句语法填空1.The witnesss story is consistent _the police report.2.Were 100 percent Chinese restaurant with Chinese stuffs and _(chef).3.The fire _(consume)half the forest away before it was stopped.4.The _(associate)has contributed a sum of money to the Red Cross.5.However,raw fruit and

2、vegetables,and meat,demand more _(chew).6.Due to weak demand,a large quantity of apples _(be)left to rot in the fields.withchefshad consumedassociationchewingwere7.She took out a sack of homemade cookies _(stuff)with dates and nuts andoffered them to us.8.The environment is clean and _(elegance),not

3、 to mention its high-qualitydishes as well as its top services.9.Only by these robots will we witness and experience an _(exception)comforting life.10.Radio waves,on the other hand,are _(fundamental)different from sound waves.stuffedelegantexceptionalfundamentally.同义替换(用本单元的短语替换加黑部分)1.Sixty students

4、 from all over the country form(=_)our class.2.Briefly(=_),some of these micronutrients are needed to maintain a healthy plant.3.You should reduce(=_)the amount of gas you use by taking public transportation.4.Besides(=_),they hunted wild cattle,pigs and horses and made use of many wild plants.make

5、upPut more simplycut down onIn addition5.Selflessness and helping others are often closely related(=_)anyway.6.He insisted on trying,paying no attention to(=_)the possible grave consequences.7.If a person places money before(=_)anything else,its very likely that he could not enjoy the happiness in l

6、ife.8.You dont know(=_)what Ive had to go through during the last few months.go hand in handregardless ofprior tohave no idea9.The computer was used in teaching.Consequently(=_),not only was teachers energy saved,but students became more interested in thelessons.10.All animals and plants are importa

7、nt,because each species benefits(=_)the variety of life forms on the Earth.As a result/consequencecontributes to.完成句子1.Her son used sign language to _.她的儿子用手语告诉她发生了什么事。2.He is reading a book,_the new technology AI.他正在读一本书,它是关于新技术人工智能的书。3.They _before we arrived at the hotel.我们到达旅馆之前,他们已经吃过早饭了。4._wit

8、h my father on Sundays.星期天和爸爸一起去钓鱼真是太好了。tell her what happenedwhich is abouthad already had breakfastIt is wonderful to go fishing5.His English teacher recommends _.他的英语老师建议他开始正规的学位课程。that he begin a regular degree program.阅读理解A(2021嘉兴高二检测)Growing up in an Italian-American household was,for me,prett

9、y special.My mother,Gina,an immigrant from Calabria,held on to so many of her familys traditions that at times,regardless of the fact that I was living in the United States,our home felt like part of Italy.To this day,my mother only speaks to me in Italian,and our conversations are,for the most part

10、,in her mother tongue.And most of those conversations are about food.For us,food Italian food is an important part of our lives.My mom Gina grew up on a farm where the fruits of their labor directly turned into the food on the table,and wasting any of it was unacceptable.Every day was“Thanksgiving”b

11、ecause times were tough,so food and how it found its way onto the table was a holy matter.One of the greatest lessons my mother taught me in the kitchen is to cook what you have on hand,and to never let anything go to waste.So,when I take a perfect little arancini(意大利饭团)out of the hot oil.I am immed

12、iately transported back to my childhood:I am a little girl getting off the bus and running through the back door to the smell of the food.This small snack symbolizes so many important tenements(经济公寓)in my life about my heritage(传承)through food.Heritage food is Sunday dinner with the family.When we p

13、reserve and recreate dishes like that,we feel a sense of pride and also a sense of continuity.Heritage food is the love we receive from our parents and grandparents,and its the love we in turn give to our children and grandchildren.Heritage food is food that makes you feel safe and protected whereve

14、r and whenever you eat it.Eating arancini,and all the other recipes my mother continues to make here in the U.S.after leaving Italy,allow her to teach me who I am,where I come from,and why I should be proud of it all.【文章大意】本文是一篇夹叙夹议文。文章讲述了作者的母亲是一个意大利移民,尽管在美国生活,但她仍坚持着很多意大利人的家庭传统,作者认识到家庭传统食物能够让爱延续。1.W

15、hat can we know about the authors mom?A.She is very strict with her children.B.She refuses to learn to speak English.C.She thinks her life in the U.S.special.D.She values her familys traditions a lot.【解析】选D。细节理解题。根据第一段(我的母亲吉娜是来自卡拉布里亚的移民,她坚持着很多家庭传统,以至于有时候,尽管住在美国,但我感觉我们家就像一个意大利家庭)可知,作者的母亲非常重视家庭传统,故D项正

16、确。2.What does the author imply by mentioning“Thanksgiving”in Paragraph 3?A.She enjoyed the food her mother cooked.B.This holiday was very important for her mother.C.Her family treasured the food that didnt come easily.D.The food was delivered to her family on Thanksgiving.【解析】选C。推理判断题。根据第三段内容可知,每一天都

17、是感恩节,因为日子不好过,所以餐桌上的食物是非常神圣的东西,母亲在厨房里教给我的最重要的一课就是充分利用手里的每一样食材,不要浪费食物,由此可知,作者提到感恩节是为了表明她的家人珍惜来之不易的食物,故C项正确。3.What does the author think of heritage food?A.It is becoming popular among American families.B.It passes on family love from generation to generation.C.It offers a sense of safety when one live

18、s in America.D.It reminds parents to take good care of their children.【解析】选B。细节理解题。根据倒数第二段内容可知,家庭传统食物是我们从父母和祖父母那里得到的爱,也是我们传给子孙后代的爱,由此可知,作者认为家庭传统食物让家庭的爱代代相传,故B项正确。B(2021雅安高二检测)Many cities and towns have laws that require people to recycle paper and plastics.Now some states and local governments have

19、passed laws that require citizens to recycle their food waste as well.California and Vermont have statewide laws about recycling food waste that apply to businesses and homes.The process of recycling food waste and turning it into usable soil is called composting(堆肥).Food waste that can be composted

20、 includes fruit and vegetable peels,coffee grounds,tea bags,and eggshells.Garden waste such as stems and leaves can also be composted.Meat,fish,and dairy food waste cannot be recycled.According to environmental groups,composting reduces the amount of trash going into landfills,and composted waste ho

21、lds a wide range of nutrients(营养物).When compost is added to the soil in gardens and fields,it helps crops grow.Reducing the amount of waste that goes into landfills is one reason why cities and states are passing food-waste recycling laws.“Our landfills are far from enough for the creation of new on

22、es is shrinking.”Renee Crowley,a project manager at the Lower East Side Ecology Center in New York City,told TFK.Officials in Seattle,Washington,say that food waste makes up 30%of the trash going into landfills,and they are looking to reduce that percentage.That city has a law requiring people to re

23、cycle food waste.It is banned from all garbage.There is a fine for people who put it into regular garbage.Those who are against food-recycling laws say that the composting process is costly.In addition,it can be difficult for people who live in apartments to store their waste because they dont have

24、access to outside storage bins.Patti Ferguson from Orange County,California,told her local newspaper that she thought an indoor container containing food waste would get smelly.【文章大意】本文是一篇说明文。美国一些州通过法律让市民们循环利用食物垃圾。食物堆制的肥料可以减少垃圾,保留营养成分、帮助庄稼或花园植物成长。当然也有反对的声音,认为在室内摆放装有食物垃圾的容器有异味。4.What do we know about

25、 composting from the text?A.Leaves cant be reused.B.Not all food waste can be composted.C.It is cheap to compost food waste.D.It is usually processed in empty landfills.【解析】选B。细节理解题。根据第二段可知可以堆肥的食物垃圾包括水果和蔬菜皮、咖啡渣、茶包和蛋壳。花园的废弃物,如茎和叶,也可以制成堆肥。肉类、鱼类和奶制品的食物垃圾不能被回收利用。由此可知,不是所有的食物垃圾都可以堆肥。故选B。5.What is the thi

26、rd paragraph mainly about?A.Benefits of recycling food waste.B.Ways of keeping nutrients in the soil.C.Ways of reducing the amount of trash.D.Examples of different useful nutrients.【解析】选A。段落大意题。根据第三段可知根据环保组织的说法,堆肥减少了进入垃圾填埋场的垃圾数量,而且堆肥的垃圾含有多种营养成分。当堆肥被添加到花园和田野的土壤中,它有助于农作物生长。由此可知,第三段主要讲了回收食物垃圾的好处。故选A。6.

27、In Seattle,throwing food waste into garbage is.A.acceptableB.shamefulC.requiredD.illegal【解析】选D。细节理解题。根据第五段中最后一句可知把食物垃圾倒进普通垃圾箱的人会被罚款。故选D。7.Whats Patti Fergusons attitude towards food-recycling laws probably?A.Thankful.B.Negative.C.Uncaring.D.Supportive.【解析】选B。推理判断题。根据最后一段可知那些反对食品回收法的人说,堆肥过程是昂贵的。此外,居住

28、在公寓里的人很难储存他们的垃圾,因为他们无法使用室外的垃圾箱。来自加州奥兰治县的Patti Ferguson告诉当地报纸,她认为装食物垃圾的室内容器会发臭。由此可推知,Patti Ferguson对食品回收法律持消极态度。故选B。.阅读填句(2021烟台高二检测)Just thinking about your favorite food probably makes you hungry,right?Food provides us with the energy we need to live.1For some people,food is a tool to deal with emo

29、tional problems.However,you may overeat when youre feeling stressed,sad or worried,which will do harm to your health.Have you ever wondered why you reach for food when youre feeling down?2They include cultural rules and mental problems.Many people overeat when they are trying to deal with feelings.3

30、After a while,though,overeating may lead to feelings of regret.It may even worsen the negative feelings it was meant to remove.You may gain weight and meet with body image problems,leading to a cycle of more emotional eating.Emotional eating may even lead to overeating disorder.4You may feel complet

31、ely out of control and unable to stop eating.You may eat much more rapidly than normal and eat until the point of feeling uncomfortably full.Although stopping overeating can be challenging,it is certainly not impossible.It is important to look for medical help if it becomes overeating disorder.If yo

32、ure upset and longing for food,try to distract your attention.5A.Then you will get rid of overeating.B.There are many factors to explain it.C.Eating may help reduce stress or worry at first.D.Beyond that,food can be a big source of pleasure.E.And overeating may satisfy your eagerness for food.F.This

33、 disorder involves eating very large amounts of food.G.Go outside for a quick walk,read a book or do some housework.【文章大意】本文是一篇说明文。文章主要讲述了食物除了让我们吃饱,还可以帮助我们调节低落的情绪。暴饮暴食虽然能让我们高兴,但之后会让人后悔,长期情绪化进食可能引起饮食紊乱。1.【解析】选D。下文(对于一些人来说,食物是解决情绪问题的工具)与D项承接自然,因为食物是快乐的源泉,所以对于一些人来说可以用来解决情绪问题,故选D。2.【解析】选B。上文(你想过为什么你情绪低落

34、时想吃东西吗)空格后的cultural rules和mental problems就是其中两方面因素。前后与B项承接自然,选项中的it就指代上文的you reach for food when youre feeling down,故选B。3.【解析】选C。下文(然而,一会儿之后,过度饮食会导致后悔感)与C项承接自然,After a while和at first是关键词,故选C。4.【解析】选F。上文(情绪化进食可能导致暴饮暴食)与F项承接自然,上下文话题一致,disorder是关键词,故选F。5.【解析】选G。上文(如果你心情不好想吃东西,试着分散你的注意力)与G项承接自然,选项中所列举的事

35、情可以让人分散对吃的注意力,故选G。.完形填空(2021沈阳高二检测)I am a teacher at a private school.One day I was 1when the heel of my shoe broke.2,I had to go to a store to get a new 3and get back to the rest of my work.I 4to go to Walmart,since it has cheap shoes there.But 5I had only$10 in cash in my pocket.I was pulled to sh

36、op at Payless instead which had a BOGO event going on.You buy one pair and you may get 50%off the second.I tried on many pairs before I found the6shoes,but it was marked at$25.I took a look at my purse and saw a credit card.I was 7to find out that there was a credit of$48 left.Just then,I noticed a

37、poor and elderly couple and heard they were looking for the wifes shoes as her8gift.She tried on many pairs.I asked her what size of shoes she 9,and we happened to be the same.I 10her the shoes I was trying on and let her try them on.And they 11her perfectly.I told her that she could 12them and then

38、 I would look for a different pair.When I found another pair of shoes,I noticed that the couple were counting change.Walking up to the woman without thinking,I took her shoes to the checkout counter and 13for both the pairs.I turned around and 14her the pair,then said“Happy Birthday!”and left quickl

39、y to get back to 15.【文章大意】本文是一篇记叙文。文章讲述了有一天作者在教书的时候,她的鞋跟坏了。于是,她去商店买鞋。尽管她自己并不富裕,但是她还是慷慨地帮助了一对贫困的夫妇。1.A.shoppingB.readingC.teachingD.cooking【解析】选C。句意:有一天我在教书的时候,我的鞋跟坏了。根据上文“I am a teacher at a private school.”及下文“get back to the rest of my work”可知,此处指我正在教书。故选C。2.A.HoweverB.ThereforeC.InsteadD.Otherwis

40、e【解析】选B。句意:因此,我不得不去商店买一双新的,然后继续我的工作。上下文是因果关系,因此用therefore。故选B。3.A.sizeB.styleC.colorD.pair【解析】选D。根据上文“the heel of my shoe broke”可知,我的鞋跟坏了,因此我去商店买一双新鞋。故选D。4.A.hesitatedB.managedC.hated D.decided【解析】选D。句意:我决定去沃尔玛,因为那里有便宜的鞋子。根据下文“since it has cheap shoes there”可知,我决定去买便宜的鞋子。故选D。5.A.clearlyB.graduallyC.

41、unfortunately D.honestly【解析】选C。根据空后“I had only$10 in cash in my pocket”可知,不幸的是,我口袋里只有10美元现金。故选C。6.A.cheapB.perfectC.new D.familiar【解析】选B。根据上文“I tried on many pairs before”可知,我试了很多双才找到完美的鞋子。故选B。7.A.happyB.disappointedC.gratefulD.anxious【解析】选A。根据上文可知,我口袋里的钱不够买最便宜的鞋,现在发现还有48美元的信用卡余额,因此很高兴。故选A。8.A.birth

42、dayB.ChristmasC.ThanksgivingD.wedding【解析】选A。根据下文“I turned around and her the pair,then said Happy Birthday!”可知,一对贫穷的老夫妇正在为妻子寻找鞋子作为生日礼物。故选A。9.A.likedB.woreC.broughtD.preferred【解析】选B。句意:我问她穿多大的鞋,我们碰巧是一样的。根据空前“what size of shoes”可知,此处指问她穿多大的鞋。故选B。10.A.lentB.sentC.showedD.owed【解析】选C。句意:我给她看我试穿的鞋子,让她试穿。根

43、据空后“the shoes I was trying on and let her try them on”可知,我给她看我试穿的鞋子,让她试穿。故选C。11.A.servedB.treatedC.knewD.fitted【解析】选D。句意:它们非常适合她。根据上文可知,我试了很多双才找到完美的鞋子,我们穿的鞋子大小碰巧是一样的,因此这双鞋非常适合她。故选D。12.A.buyB.tryC.donateD.change【解析】选A。句意:我告诉她,她可以买,然后我再找一双不同的。根据下文“then I would look for a different pair.”可知,我让他们买这双鞋,自己

44、再找一双。故选A。13.A.paidB.allowedC.providedD.applied【解析】选A。句意:我不假思索地走向那位女士,把她的鞋子拿到收银台,为两双鞋都付了款。根据空前“I took her shoes to the checkout counter”可知,我为两双鞋都付了款。故选A。14.A.soldB.gaveC.threwD.awarded【解析】选B。根据上文可知,我为两双鞋都付了款,我把一双鞋给了那位女士。故选B。15.A.hospitalB.churchC.workD.college【解析】选C。根据上文可知,我买完鞋,迅速离开回去继续工作了。故选C。.读后续写阅

45、读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。We went to Darjelling during the summer holidays and booked a cottage(农舍)for our stay.Our cook Gopi came with us because we could not do without home-cooked meals.Usually all the shopping was done by our home helpBharat,who had accompanied(陪伴)us to our holiday des

46、tination.However,one early evening,my mother decided to do all the vegetable shopping by herself.She believed that Bharatdid not wait to check the really fresh items and instead,bought some things randomly(随便地)in a hurry.As a result,the vegetables he brought back were not fresh.After getting ready,s

47、he took her favourite purse(钱包)with quite an amount of money,thinking she could go to other shops too after finishing at the vegetable market.My mother asked Bharat to get a rickshaw for her and on reaching the market,she asked the rickshaw wallah(人力车车夫)to wait for her.She took a coolie(小工)and did h

48、er shopping happily,choosing some of the freshest green vegetables available there.At last,her shopping was done.She returned to the rickshaw and sat on it while the coolie put all the things my mother had bought onto the rickshaw.On reaching home,Bharat took all the packets of vegetables inside and

49、 my mother quickly paid the rickshaw wallah and got off,forgetting to collect her purse from the seat of the rickshaw.The rickshaw wallah left soon after saying goodbye to my mother.All of us greeted my mother and asked her about her evening of shopping with much delight.Then we began to help my mot

50、her prepare our dinner.My father came to help chop the meat;I helped wash the vegetables;we were talking and laughing.When dinner was about to be announced,it was late in the evening,almost 9 pm.注意:续写词数应为150左右。Then my mom realized her purse was missing._We were just about to begin eating when the do

51、or bell rang._【参考范文】Then my mom realized her purse was missing.She looked everywhere for it and suddenly remembered that after paying the rickshaw wallah,she kept the purse on the seat before getting off.She had forgotten to pick up her purse which contained a lot of money.When my father came to kno

52、w about this,he said that it was too late to look for the rickshaw wallah.We all decided that it was better to forget it.Mom felt sad and worried while sitting for dinner.We were just about to begin eating when the door bell rang.Bharat opened the door and called my mother to see who it was.To our s

53、urprise,it was the poor rickshaw wallah standing at our entrance with a big smile on his weather-beaten face.He had the purse in his hand.He explained that he had returned to the market before he realized what had happened.When my mother opened her purse,she found all the cash in it.We wanted to rew

54、ard the lovely man but he smiled and said,“Madam,Im poor but not a thief”and went away quickly.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。It was raining pretty hard on Halloween,but that wasnt going to stop my little sister Kate and me from trick-or-treating.We decided to start at Miss Parsons house.M

55、iss Parson was loved by us kids who lived nearby because she often shared her self-made cookies with us.We usually finished them in a second,especially when we were hungry after class.Sometimes,when we visited her or did something for her,she always gave us a surprise.Kate and I wondered what kinds

56、of treats shed offer.As we walked down the street,I held an umbrella,a bag for candy,and my sisters hand.Jack-o-lanterns gave soft light along the street.Spider webs hung in all the windows.Parents who were dressed up like monsters(怪物)stood in doorways.After we had walked a few blocks,we were wet fr

57、om head to toes,and I felt Kate was trembling with cold.There was a light on at Miss Parsons house,but there were no ghosts,goblins(小妖精),or Jack-o-lanterns.We climbed up the steps and saw Miss Parson through a window.She was drinking a cup of hot tea.“Maybe she doesnt celebrate Halloween,”Kate said

58、with a sigh,disappointedly.“Well,even if she doesnt,she usually likes it when we visit her,”I said and knocked on the door.Miss Parson seemed surprised when she opened the door and saw our dressing.“Is today Halloween?”she asked,“I completely forgot.I am so sorry!”注意:续写的词数应为150左右。Miss Parson rushed

59、us into her house._The next morning,a hot and sweet discussion about Miss Parson andHalloween spread among us kids._【参考范文】Miss Parson rushed us into her house.“Its cold out there,”she said.My sisters face was shining from the rain and Miss Parson dried her cheeks.“Thank you,”Kate said.“Trick or trea

60、t?”“Oh,right!Treats,”said Miss Parson.Then she disappeared for a moment and came back with a big smile on her face.“Open those bags wide,”she said.She dropped two boxes of cocoa(可可)into our bags.“Winter is just around the corner,”she said,“some hot cocoa will keep you warm.”“Thank you,”we both said.

61、“Happy Halloween!”The next morning,a hot and sweet discussion about Miss Parson andHalloween spread among us kids.We told Mom about how Miss Parson had forgotten Halloween and about what she had given to us and the other kids.“It sounds as if nobody was very upset,even though she forgot Halloween,”said Mom.“No,we were happy,”I said.“Although she didnt give us candy,it was kind of fun for us all to get something different for a change.I hope it will become a Halloween tradition to give out unusual treats.”本课结束

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1