收藏 分享(赏)

2019-2020英语新指导译林选修七测试:UNIT 3 3-1 WORD版含答案.docx

上传人:a**** 文档编号:437626 上传时间:2025-12-02 格式:DOCX 页数:8 大小:31.48KB
下载 相关 举报
2019-2020英语新指导译林选修七测试:UNIT 3 3-1 WORD版含答案.docx_第1页
第1页 / 共8页
2019-2020英语新指导译林选修七测试:UNIT 3 3-1 WORD版含答案.docx_第2页
第2页 / 共8页
2019-2020英语新指导译林选修七测试:UNIT 3 3-1 WORD版含答案.docx_第3页
第3页 / 共8页
2019-2020英语新指导译林选修七测试:UNIT 3 3-1 WORD版含答案.docx_第4页
第4页 / 共8页
2019-2020英语新指导译林选修七测试:UNIT 3 3-1 WORD版含答案.docx_第5页
第5页 / 共8页
2019-2020英语新指导译林选修七测试:UNIT 3 3-1 WORD版含答案.docx_第6页
第6页 / 共8页
2019-2020英语新指导译林选修七测试:UNIT 3 3-1 WORD版含答案.docx_第7页
第7页 / 共8页
2019-2020英语新指导译林选修七测试:UNIT 3 3-1 WORD版含答案.docx_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 3The world onlineSection Welcome to the unit & Reading一、写作词汇检测根据每组的提示词,完成或翻译句子1.refer1)The sentences are marked for ease of .2)他说他不会再提及这件事了。答案:1)reference2)He said that he wouldnt refer to it again.2.alarm1)I was to see that the men were carrying guns.2)在她的声音中有一丝惊恐。答案:1)alarmed2)There was a not

2、e of alarm in her voice.3.educate1)The has taught us a lot since he came here.2)他要尽力让孩子们受到好的教育。答案:1)educator2)He will try to make his children educated well.运用所学单词或短语造句4.drop out5.explicit6.up to date答案:略二、阅读词汇检测阅读下列句子,说出黑体词或词组的含义1.There are many famous scientists at the conference.含义 答案:研讨会2.The bo

3、y dropped out when he was only twelve years old.含义 答案:退学3.You mustnt be cheated by the false information.含义 答案:假的4.Whats more ,he is often late for school.含义 答案:而且5.The experience formed a close bond between us.含义 答案:联系三、语法填空1.Most of the members are in favour his suggestion.答案:of2.Sometimes the Int

4、ernet has a bad effect children.答案:on3.The young man often relates others through the Internet.答案:to4.The officer used to try his best to make the world his command.答案:at5.It is said that this is a film based a real person.答案:on6.What was it that made the girl drop last term?答案:out7.The woman often

5、corresponds the little girl to give her some encouragement.答案:with8.When you get into trouble,who will you turn for help?答案:to四、选词填空workideatelevisionuniversitycomesourceaccessdateinventcomputerThe Internet is the biggest 1 of information,and it is 2through a computer.It consists of millions of page

6、s of 3.The World Wide Web was 4 by an English scientist,Tim Berners-Lee.He built his first 5 while he was at 6 using an old 7.He 8 up with the 9 of the World Wide Web while he was 10 in Switzerland.答案:1.source2.accessible3.date4.inventedputer6.university7.television8.came9.idea10.working五、阅读理解A(山西沂州

7、一中20152016高二)Helen Thomas,the pioneering White House reporter known for putting presidents on the hot seat,died at 92.To those who regularly watch presidential press conferences,Helen Thomas is a familiar figure.Usually dressed in red and always seated in the front row,she is always the first or sec

8、ond reporter the president calls upon.It is an honour she has earned.Besides,it affords her the perfect opportunity to do what she does bestchallenge the president and other public officials to tell the plain truth.She said,“We reporters priority(首要事情)is the peoples right to knowwithout fear or favo

9、r.We are the peoples servants.”Helen Thomas was born in Kentucky in 1920.All the nine Thomas children were brought up to value education,and all were expected to make something of themselves through working hard.She decided to become a reporter while in high school.After receiving her bachelors degr

10、ee in 1942,Thomas headed for Washington D.C.,looking for a newspaper job.Soon,she landed one at Washington Daily News.Her duty included fetching coffee and doughnuts for the papers reporters and editors.This young woman found the atmosphere exciting,believing she had made the right career choice.Her

11、 big break came when she was sent to Florida to report on the vacation of President John F.Kennedy and his family.Once President Kennedy took office,Thomas changed her focus from the presidents family to his policies.She began attending the daily press briefings at the White House as well as preside

12、ntial press conferences.Thomas has covered every president since Kennedy.Over the years,Thomas found her job “thrilling and inspiring”,but never boring.And she took seriously her duty to “keep an eye on the president” and keep American people informed.1.What can we learn about Helen Thomas from the

13、passage?A.Her career took off after covering President Kennedy.B.Her first job was to deliver doughnuts to a news agency.C.She was born into a large family in Kentucky in 1942.D.She decided to be a reporter while in college.答案:A解析:推理判断题。根据文中的“Her big break came when she was sent to Florida to report

14、 on the vacation of President John F.Kennedy and his family.”可知,当她开始采访肯尼迪总统后事业开始腾飞。2.Paragraph 3 is written to show Helen Thomas.A.is a good decision maker for her careerB.appreciates education and hard workC.wants to be famous by writing reportsD.has great support from her family答案:B解析:推理判断题。根据文中的“

15、All the nine Thomas children were brought up to value education,and all were expected to make something of themselves through working hard.”可知,她崇尚教育和努力工作。3.What does Helen Thomas think of her work?A.Unbearable.B.Challenging.C.Unforgettable.D.Thrilling and inspiring.答案:D解析:细节理解题。根据文中的“Over the years,

16、Thomas found her job thrilling and inspiring,but never boring.”可知答案。4.What can be the best title for the passage?A.A reporter for Washington Daily NewsB.A reporter challenging President KennedyC.A reporter from an ordinary familyD.A reporter sticking to the facts答案:D解析:主旨大意题。纵观全文可知,本文介绍了美国著名记者海伦托马斯。

17、再由文章中的“.to tell the plain truth”及最后一句“And she took seriously her duty.people informed.”可知选D项。文章二次开发。结合语篇内容复习巩固本单元语法项目用助动词改写第三段答案:Helen Thomas was born in Kentucky in 1920.Her parents did value education when the children were very young.Their parents did expect them to make something of themselves t

18、hrough working hard.She decided to become a reporter while she was in high school.After she had received her bachelors degree in 1942,Thomas headed for Washington D.C.,looking for a newspaper job.Soon,she landed one at Washington Daily News.Fetching coffee and doughnuts for the papers reporters and

19、editors was included in her duty.This young woman found the atmosphere was exciting,believing she had made the right career choice.B导学号65120014(四川文星中学20152016高二)We can achieve knowledge either actively or passively.We achieve it actively by direct experience,by testing and proving an idea,or by reas

20、oning.We achieve knowledge passively by being told by someone else.Most of the learning that takes place in the classroom and the kind that happens when we watch TV or read newspapers or magazines is passive.Conditioned as we are to passive learning,its not surprising that we depend on it in our eve

21、ryday communication with friends and co-workers.Unfortunately,passive learning has a serious problem.It makes us tend to accept what we are told even when it is little more than hearsay and rumor.Did you ever play the game Rumor?It begins when one person writes down a message but doesnt show it to a

22、nyone.Then the person whispers it,word for word,to another person.That person,in turn,whispers it to still another,and so on,through all the people playing the game.The last person writes down the message word for word as he or she hears it.Then the two written statements are compared.Typically,the

23、original message has changed.Thats what happens in daily life.The simple fact that people repeat a story in their own words changes the story.Then,too,most people listen imperfectly.And many enjoy adding their own creative touch to a story,trying to improve on it,stamping it with their personal styl

24、e.Yet those who hear it think they know.This process is also found among scholars and authors:A statement of opinion by one writer may be re-stated as a fact by another,who may in turn be quoted by yet another;and this process may continue,unless it occurs to someone to question the facts on which t

25、he original writer based his opinion or to challenge the interpretation he placed upon those facts.5.According to the passage,passive learning may occur in .A.doing a medical experimentB.solving a math problemC.visiting an exhibitionD.doing scientific reasoning答案:C解析:推理判断题。由文中的“We achieve knowledge

26、passively by being told by someone else.in the classroom and the kind that happens when we watch TV or read newspapers or magazines is passive.”可知被动学习是指由别人告知所获得的知识。故选C项。A、B、D三项都是主动学习。6.The underlined word “it” in paragraph 1 refers to .A.active learningB.knowledgeC.communicationD.passive learning答案:

27、D解析:词义猜测题。根据it所在的句子可知这个代词指代的是前句所提的被动学习,句意:在日常生活中依靠被动学习并不奇怪。7.The author mentions the game Rumor to show that .A.a message may be changed when being passed onB.a message should be delivered in different waysC.people may have problems with their sense of hearingD.people tend not to believe in what the

28、y know as rumor答案:A解析:推理判断题。通过第三段最后一句可知,原始的含义改变了,例证了第二段提出的论点“被动学习使我们接受被告知的事物,甚至有时是谣言。”因此A项为正确选项。8.What can we infer from the passage?A.Active learning is less important.B.Passive learning may not be reliable.C.Active learning occurs more frequently.D.Passive learning is not found among scholars.答案:B

29、解析:推理判断题。此题可用排除法。A、C两项未提,而由最后一段第一句可知D项不正确。由文章第三段加后几段的例证可推知B项正确。六、七选五导学号65120015(四川资阳20152016高二)Nowadays parents and their children are spending less and less time communicating with each other.1 It is reported that American parents today spend about 40 percent less time with their children than pare

30、nts did a generation ago.To keep your family time creative and enjoyable,below is a list of helpful family time tips.1.Eat together & listen to each otherMost children today dont know the meaning of a family dinnertime.Yet the communication and unity built during this time is necessary to a healthy

31、family life.Sharing a meal together allows parents and their children to have the opportunity to talk about each others lives.22.Read oftenIts important for parents to read to their children.The latest research shows that reading to your children develops an interest in knowledge and contributes to

32、language development.It also increases their concentration on things and helps them become more curious.3 After reading,ask questions about what the books are about.3.Start a hobby or projectChoose a fun activity that your children are interested in.Activities like cooking,fishing or biking can be t

33、heir great hobbies.4 Once a child learns a new skill,let him or her take the lead under your direction.4.Plan a family outing5 Jump into the family car and go for a drive.Prepare a picnic lunch and visit a local park.Take time to play or ride a bike.A slow and relaxing walk in the woods will help pa

34、rents communicate with their children better.Also,a visit to the zoo or museum will inspire enthusiasm in a child and lead to long discussions.A.It is very important for children to exercise.B.They can open the door to exciting family time.C.Sometimes getting out of the house is important.D.Look for

35、 books that your children would enjoy reading.E.New technology has made video games more popular with children.F.This is also a time for parents to listen and give advice to their children.G.As a result,many children are getting less love than their parents once got.答案:15 GFDBC七、语篇填空(湖北长阳一中20152016高

36、二)Recently,I failed an exam.However,after I came out of my teachers office,I told myself “Smile!Its not that serious.”I smiled a big smile and it 1.(real) worked a little.Everyone gets frustrated sometimes.I used to 2.(influence)by pressure and I was often in low spirits.But one day I came across a

37、sentence in the Bible:“Do not be anxious 3. tomorrow,for tomorrow will be anxious for itself.Let the days own trouble be sufficient for the day.”It suddenly struck me that 4.(worry)about a problem doesnt help.Why not just give a big smile and face up to the trouble?Now every time I want to cry,I rem

38、ind myself of the fact 5. laughter is better than tears and anger.I 6.(convince)that theres something magical about a smile.A smile helps me recover confidence and gives me the courage 7.(struggle)on.So remember,whenever youre unfairly treated and whenever you 8.(face)with a setback(挫折),9. it takes

39、is determination to cheer yourself up again.Smile at life,10. it will shine on you.答案与解析:1.really句意:我笑得很灿烂,这真的起了些作用。此处是副词修饰动词worked,故用副词really。2.be influenced句意:我过去曾经受到压力的影响,经常情绪低沉。此处是被动意义,故填be influenced。3.about此处意为“不要为明天担心。”be anxious about.“担心”为固定搭配。4.worrying此处是动词-ing作主语。句意:担心问题不会有什么帮助。5.that此处引

40、导同位语从句,说明fact的具体内容。6.am convinced句意:我相信微笑有神奇的力量。be convinced that.“相信”。7.to struggle句意:给我勇气继续奋斗。此处是不定式作后置定语。8.are faced句意:无论何时你面对挫折。be faced with.“面对”。9.what此处引导主语从句,在从句中作takes的宾语,故用what。10.and句意:微笑着面对生活,生活也会照亮你的。此处是“祈使句+and +陈述句”的结构。八、选词创境运用下列写作词汇,自己创设一个语境,形成一个小语段(35句)abundant,diverse,correspond,we

41、akness,abandon,withdraw,educators,explicit答案:The Internet provides abundant and diverse sources,which makes the people all over the globe correspond more conveniently.But a coin has two sides.The Internet has its own weaknesses.Many people,especially some children are abandoning themselves to the Internet and withdrawing from study.So some educators appeal to people to have a correct and explicit understanding to the Internet.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1