收藏 分享(赏)

2019-2020学年高中英语 Unit 19 Language Language Awareness 4练习 北师大版选修7.docx

上传人:a**** 文档编号:437286 上传时间:2025-12-02 格式:DOCX 页数:10 大小:2.27MB
下载 相关 举报
2019-2020学年高中英语 Unit 19 Language Language Awareness 4练习 北师大版选修7.docx_第1页
第1页 / 共10页
2019-2020学年高中英语 Unit 19 Language Language Awareness 4练习 北师大版选修7.docx_第2页
第2页 / 共10页
2019-2020学年高中英语 Unit 19 Language Language Awareness 4练习 北师大版选修7.docx_第3页
第3页 / 共10页
2019-2020学年高中英语 Unit 19 Language Language Awareness 4练习 北师大版选修7.docx_第4页
第4页 / 共10页
2019-2020学年高中英语 Unit 19 Language Language Awareness 4练习 北师大版选修7.docx_第5页
第5页 / 共10页
2019-2020学年高中英语 Unit 19 Language Language Awareness 4练习 北师大版选修7.docx_第6页
第6页 / 共10页
2019-2020学年高中英语 Unit 19 Language Language Awareness 4练习 北师大版选修7.docx_第7页
第7页 / 共10页
2019-2020学年高中英语 Unit 19 Language Language Awareness 4练习 北师大版选修7.docx_第8页
第8页 / 共10页
2019-2020学年高中英语 Unit 19 Language Language Awareness 4练习 北师大版选修7.docx_第9页
第9页 / 共10页
2019-2020学年高中英语 Unit 19 Language Language Awareness 4练习 北师大版选修7.docx_第10页
第10页 / 共10页
亲,该文档总共10页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Language Awareness 4课时过关即时巩固一、用方框中所给短语的适当形式填空come acrossbe involved inshare .with .due tonot onlyin usein addition toin casedepend onassociate .with .1.You can Susan she always keeps her promise.答案:depend on2.Youd better take some magazines with you you have to wait.答案:in case3.All the machines are

2、at the moment.答案:in use4.I had never a person quite like Tom.答案:come across5.Ive never you this place.答案:associated;with6.He is now running his own company his job at the university.答案:in addition to7.How many cars the crash?答案:were involved in8.The companys problems are poor management.答案:due to9.I

3、 a room her at college.答案:shared;with10. do the nurses want a pay increase,they also want reduced working hours.答案:Not only二、完成句子1.(究竟在哪儿) you met him last year?答案:Where was it that2.As you (遇到生词) in a context,it is a very good method for you to guess their meanings.答案:come across new words3.We are

4、now seeking new ways of (扩大我们的成员数).答案:expanding our membership4.(据预测) the storm will arrive at five tomorrow afternoon on Chinas northern region.答案:It is predicted that5.(众所周知) the reserved area is forbidden to hunt.答案:It is well known that6.He is said (被抢劫) yesterday while shopping in the supermark

5、et.答案:to have been robbed7.(人们建议) medicine should be kept beyond the reach of children.答案:It is suggested that8.(正如所预料的那样),she came first in the final round.答案:As was expected三、阅读理解AThe phrase “live,love and laugh” was one my cousin Roger lived by every day of his life.Even in his sickness,he found

6、the positive sides in what some would see as a negative situation.He enjoyed life.He loved to laugh and most importantly,he lived life to the absolute fullest.He loved to travel,learning new things about different people and their culture.Roger was born and raised in Alabama,and he then moved to Buf

7、falo,New York where he lived for many years until he relocated to Atlanta,Georgia,his final resting place.Whether his travels were long visits or short visits,in large cities or small towns,his favorite souvenir item was T-shirts.Everywhere he went he would buy a T-shirt to remind himself of his tra

8、vel.Every T-shirt he owned had a story behind it that he would share with others.As long as he was laughing,living and traveling,he was happy.He loved everybody he came in contact with and everybody loved him.The old saying “He never met a stranger.”definitely applied to Roger and his life.His last

9、few years of life were in hospital at least 10-15 days a month,sometimes more.Two weeks before he passed away,I spoke with him on the phone,and even then he managed to tell jokes about life.I know he left this world happily;he refused to allow anything or anyone to hold him down,even his severe illn

10、esses.He is definitely a model when it comes to not allowing any situation to keep you from moving forward in life.I will forever miss his smile and his love for life.My cousin Roger knew the true meaning of the phrase “live,love and laugh”.1.The author believes that Roger .A.was a foolish manB.was

11、rich in spiritC.had a healthy bodyD.pretended to be happy解析:由第一段可知,作者的表哥无论在什么时候都热爱生活,积极面对生活。故B项符合题意。答案:B2.The underlined word “it” in Paragraph 3 probably refers to “”.A.a T-shirtB.a storyC.a strangerD.a place解析:根据第三段最后一句话可知,作者的表哥拥有的每一件T恤衫背后都有一个他愿意和他人分享的故事。由此可知,it指代的是aT-shirt。答案:A3.We can learn from

12、 the text that Roger .A.had few good friendsB.was afraid of his illnessC.seldom contacted the authorD.was loved by everyone who knew him解析:根据第四段第二句话可知,作者的表哥爱着身边的每一个人;大家也都很爱他。答案:D4.Whats the authors purpose in writing this passage?A.To feel pity for Roger.B.To encourage readers to help others.C.To en

13、courage readers to be positive all the time.D.To show that health is the most important thing.解析:本文主要讲述了作者的表哥在身患疾病时依然热爱生活,积极乐观地面对生活的故事。由此可知,作者写这篇文章的目的是鼓励读者积极面对生活。答案:CBIn English there are some expressions that use vegetables and fruits.For example,you might say a person is as cool as a cucumber if h

14、e never seems to worry about anything and stays calm in a stressful situation.If two people are very similar,you might say they are like two peas in a pod.There are several expressions about beans.If someone is very energetic,you might say he is full of beans.If you say something does not amount to

15、a hill of beans,you mean it is of little importance.If you spill the beans,you tell something that was supposed to be a secret.Potatoes are a popular food in many areas.But something is considered a small potato if it is not important.You probably would not want to hold a hot potato in your bare han

16、ds.This also means a problem or an issue that no one wants to deal with.Someone might call you a couch potato if you sit and watch television all day and get little or no physical exercise.Students often have to take a difficult test to gain entrance to a special school.So you could say the ones who

17、 are chosen are the best ones,or the cream of the crop.There is an old saying that forbidden fruit tastes the sweetest.That means some people get pleasure from doing something that they are not supposed to do.Finally,let us talk about lemons.Lemons have a sour taste if you eat them plain.But lemons

18、make a nice drink when you mix their juice with sugar and water.So here is an expression about lemons that we like:if life gives you lemons,make lemonade.This means you should always try to make the best of a bad situation.5.Which of the following is used to refer to a person who always keeps calm i

19、n a stressful situation?A.A pea.B.A potato.C.A cucumber.D.A lemon.解析:根据第一段第二句话可知答案。答案:C6.According to the passage,small potatoes mean .A.things that dont amount to a hill of beansB.the potatoes that are small in sizeC.some important thingsD.priceless things解析:根据第四段中的“Butsomethingisconsideredasmallpo

20、tatoifitisnotimportant.”可知,smallpotatoes指的是不重要的事情;再由第三段中的“Ifyousaysomethingdoesnotamounttoahillofbeans,youmeanitisoflittleimportance.”可知,该表达法的意思与smallpotatoes的含义相近。故选A项。答案:A7.If someone enjoys themselves by doing something they are not supposed to do,we can say that .A.they are full of beansB.they a

21、re like two peas in a podC.forbidden fruit tastes the sweetestD.they probably dont want to hold a hot potato in their bare hands解析:根据第六段内容可知,C项表达的意思是指人们通过做不应该做的事情而获得快乐。答案:C8.The underlined word “lemonade” in the last paragraph means .A.a bad situationB.a kind of drink that is made from lemons,sugar

22、and waterC.a kind of fruit similar to a lemonD.a skill that people use to make the best of a bad situation解析:根据最后一段中的“Butlemonsmakeanicedrinkwhenyoumixtheirjuicewithsugarandwater.”可知,当你将柠檬汁和糖、水混合在一起,柠檬就做成了可口的饮料。故选B项。答案:B四、短文改错Reading have a lot of benefits.It can open up our eyes because of books ar

23、e full of knowledge.I like reading newspapers and magazines from that I get lots of fun and learn about whats going on around the world.I also read storybooks or novels which make me relaxing and happy.I seldom read e-book because theyre bad for eyes.On weekends,I usually spend a whole afternoon rea

24、d in the library.And I also read for about half the hour before going to bed every night.Now I am going to read more classics as well English books to improve my language skills.Im sure reading can make a difference in my life.答案:第一句:havehas第二句:去掉第一个of第三句:thatwhich第四句:orand;relaxingrelaxed第五句:e-booke-books第六句:readreading第七句:thean第八句:well后加as第九句:into

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1