收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中新教材外研版英语选修第三册练习:UNIT 4 SECTION C DEVELOPING IDEAS & PRESENTING IDEAS & REFLECTION WORD版含答案.docx

上传人:a**** 文档编号:423721 上传时间:2025-12-01 格式:DOCX 页数:7 大小:35.58KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中新教材外研版英语选修第三册练习:UNIT 4 SECTION C DEVELOPING IDEAS & PRESENTING IDEAS & REFLECTION WORD版含答案.docx_第1页
第1页 / 共7页
2020-2021学年高中新教材外研版英语选修第三册练习:UNIT 4 SECTION C DEVELOPING IDEAS & PRESENTING IDEAS & REFLECTION WORD版含答案.docx_第2页
第2页 / 共7页
2020-2021学年高中新教材外研版英语选修第三册练习:UNIT 4 SECTION C DEVELOPING IDEAS & PRESENTING IDEAS & REFLECTION WORD版含答案.docx_第3页
第3页 / 共7页
2020-2021学年高中新教材外研版英语选修第三册练习:UNIT 4 SECTION C DEVELOPING IDEAS & PRESENTING IDEAS & REFLECTION WORD版含答案.docx_第4页
第4页 / 共7页
2020-2021学年高中新教材外研版英语选修第三册练习:UNIT 4 SECTION C DEVELOPING IDEAS & PRESENTING IDEAS & REFLECTION WORD版含答案.docx_第5页
第5页 / 共7页
2020-2021学年高中新教材外研版英语选修第三册练习:UNIT 4 SECTION C DEVELOPING IDEAS & PRESENTING IDEAS & REFLECTION WORD版含答案.docx_第6页
第6页 / 共7页
2020-2021学年高中新教材外研版英语选修第三册练习:UNIT 4 SECTION C DEVELOPING IDEAS & PRESENTING IDEAS & REFLECTION WORD版含答案.docx_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 4 A glimpse of the futureSection CDeveloping ideas & Presenting ideas & Reflection课后篇巩固提升基础夯实.单句语法填空1.He was so desperate a job that he would have done anything.答案for2.The sun began to rise in the sky, (bath) the mountain in golden light.答案bathing3. is shown above,there are two cartoons present

2、ing two quite different situations.答案As 4.What he did (scare) me and I have never been back to the house.答案scared5.The old couple dragged on an unhappy (exist) for many years.答案existence.短语填空change ones mind;base on;be adjusted to;go through;make an effort1.At any time,dont hope things simple;lets t

3、o do better.答案make an effort2.If I all this,then would my application at least be granted?答案went through 3.LEDs can any level of lighting intensity.答案be adjusted to 4.Once my sister is determined to do something,no one can .答案change her mind5.Each of us expresses goals our centre.答案based on.翻译句子1.快点

4、儿,我们要迟到了!(come on)答案Come on,well be late!2.诚然,每个人都会有这样一个时期,事情似乎出了差错。(go wrong)答案It is true that everyone will have one of those periods when things seem to be going wrong.3.直到我读了海国图志,我才意识到改革开放的重要性。(It was not until.)答案It was not until I read the book Haiguo Tuzhi that I realised the importance of re

5、form and opening up.素养提升.阅读理解Researchers from the Water,Peace and Security Partnership (WPS) have announced the creation of a global forecasting tool that can predict where conflicts arising from water insecurity are most likely to break out.The system uses artificial intelligence to create patterns

6、 from a wide range of geographical and socio-economic data and can identify potential conflict hotspots up to a year in advance.Susan Schme,a senior lecturer at Delft Institute for Water Education,which leads the WPS,explains predicting these types of conflicts isnt as simple as it might first appea

7、r.It isnt simply a case of conflicts increasing every time a water security incident occurs.Several regional and cultural factors also play a part,making prediction difficult.The researchers tested the AI tool in Mali.They found that it predicted more than three-quarters of the water-related conflic

8、ts there.To achieve this,the system is fed with a variety of data.“First theres the natural side of thingsso rainfall data,soil moisture and many other natural factors,” explains Schme.This enables it to identify areas where availability of water is likely to become a concern.“Then we also look at v

9、ulnerability in terms of socio-economic and political developments anything from a regime type to the state of development in a region,” she adds.This additional information is weighed up to determine whether it increases or decreases the chance of conflict.Other factors might include whether the wa

10、ter insecurity is likely to affect crops.The tool is just one part of a wider WPS project that aims to increase the availability of information which could help avoid water-related conflicts.Once artificial intelligence has made its predictions the WPS researchers use other analytical tools to zoom-

11、in on a certain region and find out exactly whats driving water insecurity.This might be decreased rainfall,increased population,or water might be being diverted away from a community.The designers are now undergoing final tests of the new AI tool to make sure its ready for a November launch date.On

12、ce widely available,Schme hopes that it will be used by local governments and also by international organisations with an interest in maintaining global stability.【语篇解读】这是一篇说明文。文章主要介绍了全球预测工具AI工具预测水安全问题。1.What is the function of the tool?A.Collecting all kinds of data.B.Predicting conflict hotspots.C

13、.Ensuring security of water.D.Stopping fractures of water pipes.答案B解析细节理解题。根据第一段“the creation of a global forecasting tool that can predict where conflicts arising from water insecurity”以及“can identify potential conflict hotspots”可知,预测冲突热点地区是预测工具的功能。故选B项。2.How did the AI tool work in Mali?A.The gove

14、rnment discourages it.B.More improvement is needed.C.It works quite effectively.D.It attracts public attention.答案C解析细节理解题。根据第三段“They found that it predicted more than three-quarters of the water-related conflicts there.”可知,AI工具能有效预测。结合选项,故选C项。3.What is the last paragraph mainly about?A.Peoples attit

15、ude to the AI tool.B.The study process of the AI tool.C.Designers of the AI tool.D.The future of the AI tool.答案D解析主旨大意题。根据第六段“The designers are now undergoing final tests of the new AI tool to make sure its ready for a November launch date.”可知,AI工具正在接受测试,确保准备好11月的试验。故选D项。.应用文写作假设你是某高中的学生会主席李华,一批来自英国

16、的高中生与你校学生开展了为期两周的交流活动。现在,他们即将回国,你将在欢送会上致辞。请根据以下提示写一篇发言稿。1.回顾双方的交流活动(如学习、生活、体育、文艺等方面);2.谈谈收获或感想;3.表达祝愿与期望。注意:1.词数不少于100;2.可适当加入细节,使内容充实、行文连贯。Dear friends,Thank you.参考范文Dear friends,How time flies!Two weeks went by,and our exchange activities ended.On behalf of my school,I would like to express my fee

17、lings.As scheduled,we participated in several instructive activities.We learnt many Chinese characters and took plenty of exercise together.We went to the restaurant to taste the traditional Chinese food.The food was very delicious.While visiting the art exhibition,we discussed the great artists wor

18、ks.In my opinion,everyone here is a member of our big family and we learn a lot from each other.And at last I sincerely wish you a pleasant trip back to your country.I hope well get together again next year.Thank you.读后续写When she was 22 years old,Pat Jones decided to travel around the world and see

19、as many foreign places as she could while she was young.She finished college at home in Britain,Pat chose to visit Latin America first,so she managed to get a job as an English teacher in a secondary school in Bolivia.Pat spoke a little Spanish,so she was able to communicate with her students even t

20、hough they did not know much English.A sentence she had once read somewhere stuck in her mind:if you dream in a foreign language,it means that you have really mastered it.Pat repeated this sentence to her students and she hoped that someday she would dream in Spanish and they would dream in English.

21、One day,Tim,one of the worst students in her class,came up to her and explained in Spanish that he had not done his homework.He said that he had gone to bed early and had slept badly.Pat was quite angry with him,for she did not think that his explanation had anything to do with his homework.But Tim

22、told her that he dreamed all night and his dream was in English.“In English!” Pat thought.She was greatly surprised,since Tim was such a bad student.She was also secretly jealous.Her dreams were still not in Spanish,but she decided to encourage her student and asked him to tell her about his dream.“

23、All the people in my dream spoke English,” Tim said.“And all the signs were in English.All the newspapers and magazines and all the TV programs were in English.”“But thats wonderful,” said Pat.“What did all the people say to you?” she asked.“Im sorry,Miss Jones.Thats why I slept so badly all through

24、 the night.I didnt understand a word they said.It was a nightmare!” Tim answered.Paragraph 1:After hearing the boys words,Pat,Paragraph 2:In order to inspire her students to speak English,Pat参考范文Paragraph 1:After hearing the boys words,Pat, the English teacher,began to shake her belief in the senten

25、ce stuck in her mind.Her jealousy had all gone.Staring into the boys eyes,Pat sensed something wrong hidden there.Obviously,the boy was telling a lie.Seeing the negative effect his behaviour would have on her students,Pat decided to teach the boy a lesson.Though she knew only a little Spanish,she de

26、cided to scold him using the language.Paragraph 2:In order to inspire her students to speak English,Pat arranged for several people in the secondary school to have weekly talks,their topics ranging from travelling around the world to language learning methods.After several weeks,many of her students came running to her,telling her that they finally dreamed in English.This time,instead of being jealous,Pat felt proud of them,saying she would also try her best to learn Spanish so that one day she would also dream in Spanish.7

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1