收藏 分享(赏)

2019-2020学年高一英语人教版(2019)必修一寒假作业:UNIT 1 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES .doc

上传人:a**** 文档编号:412662 上传时间:2025-11-30 格式:DOC 页数:8 大小:40KB
下载 相关 举报
2019-2020学年高一英语人教版(2019)必修一寒假作业:UNIT 1 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES .doc_第1页
第1页 / 共8页
2019-2020学年高一英语人教版(2019)必修一寒假作业:UNIT 1 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES .doc_第2页
第2页 / 共8页
2019-2020学年高一英语人教版(2019)必修一寒假作业:UNIT 1 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES .doc_第3页
第3页 / 共8页
2019-2020学年高一英语人教版(2019)必修一寒假作业:UNIT 1 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES .doc_第4页
第4页 / 共8页
2019-2020学年高一英语人教版(2019)必修一寒假作业:UNIT 1 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES .doc_第5页
第5页 / 共8页
2019-2020学年高一英语人教版(2019)必修一寒假作业:UNIT 1 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES .doc_第6页
第6页 / 共8页
2019-2020学年高一英语人教版(2019)必修一寒假作业:UNIT 1 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES .doc_第7页
第7页 / 共8页
2019-2020学年高一英语人教版(2019)必修一寒假作业:UNIT 1 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES .doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 1 Discovering Useful Structures & Listening and Talking1、I have to wash all the _(plate) after meals.2、Since you have prepared well, lets get _(start) now.3、In my _(young), my ambition had been to be an inventor.4、When we show respect for others, we win their respect at _ same time.5、What is im

2、portant in learning English is that you should practise _(use) it very often.6、I find the problem really confusing.(属于_;在句中作_)7、He is a very careful worker.(属于_;在句中作_)8、I need some interesting Chinese storybooks.(属于_;在句中作_)9、Paul doesnt have to be made to learn. He always works very hard.(属于_;在句中作_)

3、10、Harvard is one of the most famous universities in the United States.(属于_;在句中作_)11、I had a good day today. It 1 with a morning walk with my dogs under the moonlight before daybreak. It was so beautiful. After the 2 it was time for a warm breakfast 3 by some exercise and prayer. Then I 4 to the off

4、ice. The warm sunlight made me 5 and since I was alone with nobody else to be disturbed(打扰), I 6 along with the CD playing in my car with a loud voice and a happy heart.My good day was just beginning, 7 . I helped it along by giving cheerful 8 to everyone I met. I shared smiles and was happy to have

5、 them 9 . I offered a helping hand to one friend and a pat on the back to another. Later at the store I10the door for a lady with her arms full of packages. I told a 11 cashier(收银员) what a good job she was doing and watched her whole face 12 .When I got home I gave my daughter a hug, kissed my oldes

6、t son on the head, and 13 with my youngest son before doing some work on the computer. Then I answered letters 14 to share a loving thought or two with my friends around the world. Later in the evening I spent some 15 time reading a good book, petting my dogs on the head. 16 I ended the day the way

7、I started it: walking my dogs 17 , and thanking God for this world, my life, and the 18 to live for one more good day.Perhaps the key to having a great life is to live it one good day 19 . Perhaps the key to being 20 in this world is to love all we have today and let God take care of our tomorrow.1.

8、A.started outB.got alongC.took overD.broke out2.A.classB.walkC.talkD.experiment3.A.contactedB.impressedC.abandonedD.followed4.A.droveB.flewC.ranD.rushed5.A.coughB.smileC.progressD.shake6.A.jumpedB.practicedC.dancedD.sang7.A.anyhowB.besidesC.howeverD.instead8.A.congratulationsB.reactionsC.greetingsD.

9、thanks9.A.affordedB.returnedC.ignoredD.accepted10.A.heldB.closedC.repairedD.knocked11.A.sleepyB.selfishC.tiredD.proud12.A.show upB.calm downC.pass awayD.light up13.A.playedB.drankC.competedD.argued14.A.offeringB.agreeingC.tryingD.remembering15.A.quietB.rainyC.darkD.freezing16.A.FrequentlyB.ActuallyC

10、.SuddenlyD.Finally17.A.under the moonlightB.around the houseC. on the grassD.in the park18.A.goalB.householdC.chanceD.schedule19.A.right nowB.at a timeC.now and thenD.at the same time20.A.healthyB.happyC.energeticD.successful12、 They were a happy family: four daughters all in the same school in diff

11、erent grades. The youngest, Janice, who was in my class, seemed to be glued (粘) to her mothers skirts. The three older girls took the bus to school every morning, but Janice was always driven to school by her mother. One Friday, Janices mother asked for a talk with me. She said in a soft voice, My h

12、usband is going to Europe on business for two weeks, and he insists that I go with him. I have tried to explain over and over that Janice needs me here. But he thinks that she will be fine without me so I have no choice; I have to go. I have told the babysitter to drive her every morning. Will you p

13、lease give Janice special attention and help her? I want to be sure everything goes well for her. I told her that we would make every effort to support Janice. I even volunteered to meet Janice at her car so she would see a familiar face. As a mother myself, Id like to help. Janices mother thanked m

14、e for our understanding. On Monday morning, expecting a tearful, anxious child, I planned a special program of fun and games. I waited outside to greet Janice, but just then the bus arrived and not three, but four girls got off. Janice skipped along joyfully, saying goodbye to her sisters as she ran

15、 with two friends into the classroom. I walked slowly into the classroom and called Janice over to ask how the bus ride went. Impatiently she said, Oh, I always want to take the bus with the other kids, but Mother needs to be with me. You see there wont be any more babies, so I have to be a baby a l

16、ittle longer. While she is away, Ill just ride the bus every day. I am five, you know.1. Why did Janices mother want to have a talk with the author?A. To ask her to help Janice with her homework.B. To ask her to pick up Janice every day.C. To ask her to give Janice more attention.D. To ask her to me

17、et Janice at her car.2. What didnt the author do for Janice?A. Plan a special program of fun and games.B. Wait for her outside the school.C. Greet her when she got off the bus.D. Ask about her bus ride.3. How was Janice on Monday morning?A. She was tearful and anxious.B. She was worried about her mo

18、ther.C. She missed her mother very much.D. She was happy rather than sad.13、Mom was a teacher most of her life. When she wasnt in the classroom, she was educating her children or grandchildren; correcting our grammar; starting us off on collections of butterflies, flowers or rocks; or inspiring a di

19、scussion on her most recent “Book of the Month Club” topic. Mom made learning fun.It was sad for my three brothers and me to see her suffering in her later years. At eighty-five, she suffered a stroke (中风) and she went steadily downhill after that.Two days before she died, my brothers and I met at h

20、er nursing home and took her for a short ride in a wheelchair. While we waited for the staff to lift her limp body back into bed, Mom fell asleep. Not wanting to wake her, we moved to the far end of the room and spoke softly.After several minutes our conversation was interrupted by a muffled sound c

21、oming from across the room. We stopped talking and looked at Mom. Her eyes were closed, but she was clearly trying to communicate with us. We went to her side.“Whrr,” she said weakly.“Where?” I asked. “Mom, is there something you want?” “Whrr, she repeated a bit stronger. My brothers and I looked at

22、 each other and shook our heads sadly.Mom opened her eyes, sighed, and with all the energy she could gather said, “Not.was. Say were!”We suddenly realized that Mom was correcting Brother Jims last sentence, “if it was up to me.”Jim leaned down and kissed her cheek. “Thanks, Mom,” he whispered. We sm

23、iled at each other and once again shook our heads.1. What do the underlined words went steadily downhill in the 2nd paragraph mean?A. went lower and lower B. went worse and worseC. went down the hill D. went downstairs2. What do we know about Mom?A. She gave up her teaching after retirement.B. She w

24、as always making her teaching interesting.C. She stopped her teaching because of her illness.D. She left the nursing home before her death.3. What does the writer think of his mother?A. He loved her but was tired of his mothers teaching.B. His mother should have enjoyed the rest of her life.C. His m

25、other was great because she devoted herself to teaching.D. His mother was an excellent teacher before she retired. 答案以及解析1答案及解析:答案:plates解析:考查名词复数。句意:我要在饭后洗所有的盘子。根据空前all可知,本空应用plate的复数形式。 2答案及解析:答案:started解析:考查过去分词。句意:既然你准备好了,我们现在就开始吧。get started意为开始。 3答案及解析:答案:youth解析:考查名词。句意:我年轻时的抱负是成为一名发明家。根据空前my

26、可知,本空应用名词youth青年时期。in ones youth意为在某人年轻时。 4答案及解析:答案:the解析:考查冠词。句意:我们对別人表示尊重的时候,我们同时也贏得了他们的尊重。at the same time意为同时,故本空应用冠词the。 5答案及解析:答案:using解析:考查动名词。句意:学习英语重要的是你应该经常练习使用英语。practise doing sth.意为练习做某事,故本空应用动名词作宾语。 6答案及解析:答案:形容词短语;宾语补足语解析: 7答案及解析:答案:形容词短语;定语解析: 8答案及解析:答案:名词短语;宾语解析: 9答案及解析:答案:副词短语;状语解析

27、: 10答案及解析:答案:名词短语;表语解析: 11答案及解析:答案:1.A; 2.B; 3.D; 4.A; 5.B; 6.D; 7.C; 8.C; 9.B; 10.A; 11.C; 12.D; 13.A; 14.C; 15.A; 16.D; 17.A; 18.C; 19.B; 20.B解析:1.根据第三段中的“I ended the day the way I started it:walking my dogs”可知,今天开始于清晨带着狗散步。start out开始从事,着手进行。故选A。2.根据常识可知,散步后是早饭时间,紧跟着是运动和祈祷。故选B。3.参考上一题解析。此处followe

28、d by.为过去分词短语作后置定语。故选D。4.由下文的“with the CD playing in my car”可知作者然后开车去办公室。drive驾驶。故选A。5.温暖的阳光使我微笑。smile微笑。故选B。6.根据“the CD playing in my car with a loud voice and a happy heart”可知我跟着CD唱歌。故选D。7.根据下文的描述可知,此处句意为:然而,这只是我美好的一天的开始。however 然而。故选C。8.我向我遇到的每个人致以愉快的问候。greetings 问候。故选C。9.我分享微笑,很高兴他人回报微笑。return 归还

29、,返回。故选B。10.后来我在商店门口为一位拿着包裹的女士扶住门。hold握住。故选A。11.我对一个感到劳累的收银员说她在做一份好工作,看到她面露喜色。tired累的。故选C。12.参考上一题解析。light up露出喜色。故选D。13.和最小的儿子玩耍。play玩。故选A。14.我给朋友写回信,想和我全世界的朋友分享一两个充满爱意的想法。try尝试。故选C。15.晚上晚点时候我会花费安静的时间阅读一本好书。quiet安静的。故选A。16.后我以开始的方式结束了这一天。finally最后。故选D。17.根据第一段第二句“with a morning walk with my dogs und

30、er the moonlight before daybreak”可知答案为A。18.过又一个美好一天的机会。chance机会。故选C。19.或许拥有美好生活的关键是好好过每一天。at a time 一次。故选B。20.或许幸福的关键就是爱我们今天所拥有的一切。happy高兴的,幸福的。故选B。 12答案及解析:答案:CCD解析:1. C 细节理解题。根据第二段中 Will you please give Janice special attention and help her? I want to be sure everything goes well for her.可知,Janice

31、的妈妈想和作者谈谈的目的是让作者多关注 Janice 。2. C推理判断题。根据第四段中I waited outside to greet Janice, but just then the bus arrived and not three, but four girls got off. Janice skipped along joyfully, saying goodbye to her sisters as she ran with two friends into the classroom. 可知,Janice 从公共汽车下来时,作者没有向她打招呼。3. D推理判断题。根据第四段

32、中Janice skipped along joy fully, saying goodbye to her sisters as she ran with two friends into the classroom.可知,Janice星期一早上看起来很高兴并非悲伤。 13答案及解析:答案:BBC解析:1. B语句理解题。根据画线句子前面提到的At eighty-five, she suffered a stroke可知,85岁的时候母亲得了中风由此可知,从那以后她的身体越来越差(go worse and worse),故选B:2. B细节理解题。根据第一段的最后一句Mom made learning fun.可知B项正确。3. C推理判断题。作者的母亲是位敬业的老师,而且在家里也教孩子学习,甚至在生命的尽头还不忘纠正孩子们的语法错误.由此可知作者认为母亲是很伟大的。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1