收藏 分享(赏)

2020-2021学年人教版英语选修7课后作业:UNIT 4LEARNING ABOUT LANGUAGE & USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC

上传人:a**** 文档编号:412164 上传时间:2025-11-30 格式:DOC 页数:4 大小:308.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年人教版英语选修7课后作业:UNIT 4LEARNING ABOUT LANGUAGE & USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC_第1页
第1页 / 共4页
2020-2021学年人教版英语选修7课后作业:UNIT 4LEARNING ABOUT LANGUAGE & USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC_第2页
第2页 / 共4页
2020-2021学年人教版英语选修7课后作业:UNIT 4LEARNING ABOUT LANGUAGE & USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC_第3页
第3页 / 共4页
2020-2021学年人教版英语选修7课后作业:UNIT 4LEARNING ABOUT LANGUAGE & USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家.阅读理解I love charity(慈善) shops and so do lots of other people in Britain because you find quite a few of them in every high street.The charity shop is a British institution, selling everything from clothes to electric goods, all at very good prices.You can get things you wont find in

2、the shops any more.The thing I like best about them is that your money is going to a good cause and not into the pockets of profitdriven companies, and you are not damaging the planet, but finding a new home for unwanted goods.The first charity shop was opened in 1947 by Oxfam.The famous charitys ap

3、peal to aid postwar Greece had been so successful it had been flooded with donations.They decided to set up a shop to sell some of these donations to raise money for that appeal.Now there are over 7,000 charity shops in the UK.My favourite charity shop in my hometown is the Red Cross shop, where I a

4、lways find childrens books, all 10 or 20 pence each.Most of the people working in the charity shops are volunteers, although there is often a manager who gets paid.Over 90% of the goods in the charity shops are donated by the public.Every morning you see bags of unwanted items outside the front of s

5、hops, although they dont encourage this, rather ask people to bring things in when the shop is open.The shops have very low running costs: all profits go to charity work.Charity shops raise more than 110 million a year, funding (资助) medical research, overseas aid, supporting sick and poor children,

6、homeless and disabled people, and much more.What better place to spend your money? You get something special for a very good price and a good moral sense.You provide funds to a good cause and tread lightly on the environment.本文主要介绍了英国的一种慈善商店一个买东西就相当于做慈善的地方。1The author loves the charity shop mainly b

7、ecause of _.Aits convenient locationBits great variety of goodsCits spirit of good willDits nice shopping environment答案:C解析:推理判断题。由第一段第四句“The thing I like best about them is that your money is going to a good cause.”可推断出C项正确。2The first charity shop in the UK was set up to _.Asell cheap productsBdeal

8、 with unwanted thingsCraise money for patientsDhelp a foreign country答案:D解析:细节理解题。由第二段前三句“The first charity shop.The famous charitys appeal to aid postwar Greece had been so successful.raise money for that appeal.”可知英国的这个慈善商店建立的最初目的是援助战后的希腊。故D项正确。3Which of the following is TRUE about charity shops?A

9、The operating costs are very low.BThe staff are usually well paid.C90% of the donations are secondhand.DThey are open twentyfour hours a day.答案:A解析:细节理解题。由第四段第一句“The shops have very low running costs.”可知A项正确。由第三段第一句可排除B项;由第三段第二句可知C项不正确;由第三段最后一句可知D项不正确。4Which of the following may be the best title fo

10、r the passage?AWhat to Buy in a Charity ShopBCharity Shop: Its Origin & DevelopmentCCharity Shop: Where You Buy to DonateDThe Publics Concern about Charity Shops答案:C解析:标题判断题。文章讲述了慈善商店的形成和经营的相关情况,具体介绍了该商店是如何通过销售捐赠物品来做慈善的,只有C项符合全文主旨。A、B、D三项都很片面。.语法填空Today I received my very own set of Smile Cards.I op

11、ened my envelope with great excitement and _1_(find) my promised ten cards along with a larger card with ideas printed on it._2_(immediate) I started planning my next kind act.The cards truly have a great inspiring effect _3_ me!It was then _4_ I realized the value of these cards.Not only does it in

12、spire you, but also receiving these cards,_5_(know) that there are others out there with the same aim to be kind to others as I myself have, really made me smile! And that is _6_ it is all about,isnt it?In other _7_(word), the Smile Cards have already done a great deal to others as well as to myself

13、: they made me smile and _8_(satisfy) with my life! And in the future I hope each and every single card that I hand out will make someone else _9_(smile) too.Id like to thank the people for offering these cards to me and for caring enough to encourage othersme includedto be generally kind and carry out random (随意的) acts of _10_(kind)1found2.Immediately3.on4.that5.knowing6.what7.words 8satisfied9.smile10.kindness高考资源网版权所有,侵权必究!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1