1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。阶段评估检测(一)(必修1)(120分钟150分)第一部分听力(共两节, 满分30分)第一节(共5小题; 每小题1. 5分, 满分7. 5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. What is wrong with the car? A. It has too many miles. B. It doesnt have enough
2、 seats. C. It has an oil leak. 2. What vegetables does the man want to grow? A. Lettuce and tomatoes. B. Lettuce and onions. C. Onions and potatoes. 3. What do the speakers imply about the weather girl? A. She needs a vacation. B. She doesnt care about her health. C. She doesnt take her job seriousl
3、y. 4. What is the probable relationship between the speakers? A. Employer and employee. B. Salesman and customer. C. Teacher and student. 5. How tall is the young man? A. 4 feet, 6 inches. B. 5 feet, 3 inches. C. 6 feet, 2 inches. 【听力材料】Text 1W: This looks like a good car to buy. It has enough seats
4、 to fit all the kids, and its only 3 years old. Look, it only has 20, 000 miles! M: Yeah, but look at the small print in the ad. It says it has an oil leak, and that one of the doors doesnt work. Text 2M: Im thinking of planting a vegetable garden. Id love to grow my own lettuce and tomatoes. W: Can
5、 you plant some onions and potatoes, too? Text 3W: The new weather girl on the evening news is so annoying. She is always so cheerful, but her weather forecasts are totally wrong! M: I agree. Her makeup and hair are so perfect. She probably spends more time in the mirror than she does studying the w
6、eather. Text 4W: While youre away in Australia, Id like you to learn all you can about Australian business. . . anything we can use to make our company better. M: OK, I will. Ill work hard and make the best of this opportunity. Text 5W: Wow, Billy! Youve really grown this year! You must be over 5 fe
7、et now! M: Im 5 feet, 3 inches! Last time you saw me, I was only 4 feet, 6 inches. I hope I can reach 6 feet, 2 inches just like my dad! 答案: 15. CACAB第二节(共15小题; 每小题1. 5分, 满分22. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟; 听完后, 各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,
8、回答第6、7题。6. Where does the woman study Spanish? A. At school. B. On the Internet. C. At a community center. 7. Which language does the man speak at home? A. English. B. Japanese. C. Chinese. 【听力材料】Text 6M: Which languages do you speak? W: Well, I studied French at school, but Ive forgotten most of it
9、. I learned some Russian while I was studying in Russia, and now I study Spanish in evening classes at my local community center. Do you speak Japanese at home with your parents? M: Yes, I do. Im learning Chinese now on the Internet. W: How do you find studying a language on the Internet? M: Its not
10、 easy, particularly with listening and speaking, because sometimes the connection isnt too good. 答案: 6、7. CB听第7段材料, 回答第8、9题。8. Where does the conversation take place? A. On the phone. B. In a restaurant. C. At a birthday party. 9. When will the man go to the restaurant? A. At 7: 00 on Friday. B. At
11、7: 00 on Saturday. C. At 7: 30 on Saturday. 【听力材料】Text 7W: Good afternoon, this is Gingers Restaurant. May I help you? M: Yes. Id like to book a private room for Friday evening, please. W: Certainly. For how many people? M: Well be eight or nine people. W: Ill just check. At what time on Friday even
12、ing? M: About 7: 30. W: Oh, Im sorry. All the private rooms have been booked. How about a table in the main hall? It is very quiet there, and the atmosphere is great for a big group of people. M: OK, that sounds fine. Id like to change the time to 7 oclock on Saturday, though. Is that OK? W: Yes, no
13、 problem. M: Can I ask if it is possible for us to stay until midnight? Its for a birthday. W: Of course. We are open 24 hours a day, 7 days a week. M: Great. W: And we can offer you a special VIP zone since its for a birthday. M: Really? Perfect! 答案: 8、9. AB听第8段材料, 回答第1012题。10. What do we know abou
14、t the man? A. Hell go to high school. B. Hell study abroad. C. Hell go to Britain. 11. What will the man do first? A. Get a visa. B. Register for classes. C. Talk to the admissions consultant. 12. How many kinds of education systems are mentioned altogether? A. One. B. Two. C. Three. 【听力材料】Text 8M:
15、Guess what came in the mail today? W: What? MMy acceptance letter to Yale! W: Wow! Congratulations! When do classes start? M: Freshman adjustment is the last week of August, but I want to go two weeks before that to get settled in. W: Youre so lucky! Do you have to do many things before you leave? M
16、: Yes, Ill be very busy! I have to get a visa, buy a plane ticket, and pack my thingsBut first, I want to register for classes. W: What is your major? M: I hope to major in English literature, but the admissions consultant told me that many people change their major many times in their first year, s
17、o well see. W: What are the required courses? M: In order to graduate, every student must take a certain number of classes in history, math, English, philosophy, science and art. W: InterestingThats very different from the Chinese education system. MYes. Its also very different from the British educ
18、ation system. W: Really? M: Oh, sure. In Britain, students dont have to take so many general education courses. 答案: 1012. BBC听第9段材料, 回答第1316题。13. What does the woman want to do? A. Lose weight. B. Be healthier. C. Build muscles. 14. Why doesnt the woman go to a gym? A. She is too busy to go there. B
19、. She wants to save money. C. She dislikes exercising with others. 15. What does the man think of the womans plan? A. Funny. B. Unwise. C. Practical. 16. What do the speakers decide to do? A. Exercise at home. B. Walk in the park. C. Cycle to work. 【听力材料】Text 9M: Hi, how are things? W: In factIve go
20、t so out of shape recently that none of my clothes fit me! Its Bens party next month and I have nothing to wear. M: You dont look bad to me. But if you want to do something, why dont you go to a gym? W: That may work for other people, but its not my style and its expensive. Id rather buy those video
21、s and exercise at home. MWell, everyone I know who has tried to get in shape by exercising at home has given up. At least if you pay to join the gym, youll be more likely to go because you wont want to waste your money. W: You might have a point, but I really dont want to spend the money right nowTh
22、ere must be something else I can do to get in shape. M: I know! Why dont we start riding our bikes to work every day, and then take a nice long ride through the park on our way home? WThat sounds really good! 答案: 1316. ABBC听第10段材料, 回答第1720题。17. Which room is for the Academic Test of English? A. Room
23、 204. B. Room 307. C. Room 405. 18. Where should the students put all their belongings? A. In the lockers with keys. B. On the chairs outside the testing rooms. C. In the front of the testing room. 19. What must the students do if they want to use the restroom? A. Go with a monitor. B. Wait to be ca
24、lled. C. Ask for permission. 20. What can be known from the monologue? A. The students taking GRE test should go to Room 204. B. The students cant wear their coats in the testing rooms. C. The students can use their own pens, paper and pencils. 【听力材料】Text 10Good morning! Before the exam begins, Id l
25、ike to go over some information with you. First of all, this is the Academic Test of English for International Students, and this is Room 405. If you are here for the SAT, please go to Room 204. If you are here for the GRE, go to Room 307. Okay, then, the rest of you are here for the English test. S
26、o, to begin with, you shall not take anything with you into the testing rooms. That means mobile phones, iPods, pens, paper, pencils, etcYou will each be given a locker and a key. You should put all of your belongings in the lockers. You may, however, wear your coats to the testing rooms since the h
27、allways are very cold at this time of the yearYou must place your coats on the chair outside the testing room before you go in, though. You cannot wear your coats in the testing rooms. Then, the bathrooms. . . The mens restroom is located at the east end of this hallway. The womens is at the west en
28、d. While you are waiting to be called for your speaking test, you shall ask one of the monitors for permission to use the restroom. Only one female and one male candidate will be allowed to use the facilities separately at a time. Also, once your name and number have been called, you must go directl
29、y to your testing room. 答案: 1720. CACB第二部分阅读理解(共两节, 满分40分)第一节(共15小题; 每小题2分, 满分30分)阅读下列短文, 从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中, 选出最佳选项。ATake a look at the best musicals and shows in Londons West End right now. Aladdin at Prince Edward TheatreDisney Theatrical Productions brings the magical world of Agrabah to Princ
30、e Edward Theatre with its fantastic musical, Aladdin. Based on the much-loved animated classic, discover a whole new world of possibilities with the help of just three wishes. Booking until Mar. 2018. Prices from 20. 00 (CNY 174. 59)The Book of Mormon at the Prince of Wales TheatreThis comedy musica
31、l follows the plight of a pair of teenage Mormon missionaries sent to convert a village in a dangerous part of Uganda. The brainchild of South Park creators Trey Parker and Matt Stone, this hit Broadway musical has won nine Tony Awards, including Best Musical. Booking until Jan 2018. Prices from 20.
32、 00 (CNY 174. 59)The Lion King at the Lyceum TheatreThe award-winning adaptation of Disneys The Lion King features music by Elton John, plus outstanding costumes and wonderful special effects. The Lion King will dazzle all ages with the evocative rhythms of Africa set against the majesty of the Sere
33、ngeti Plains. Booking until Mar. 2018 Read More. Prices from 35. 00 (CNY 305. 53) Kinky Boots at the Adelphi TheatreThe feel-good multi-award-winning hit musical arrives in Londons Adelphi Theatre. Featuring a book by Tony Award-winner Harvey Fierstein, and music and lyrics by pop icon Cyndi Lauper,
34、 this heart-warming tale based on a true story is sure to wow audiences. Booking until Mar. 2018. Prices from 19. 50 (CNY 170. 22)【文章大意】本文介绍了四个不同的剧场上演的不同风格的音乐剧。21. Which musical is suitable for all the ages? A. Aladdin. B. The Book of Mormon. C. The Lion King. D. Kinky Boots. 【解析】选C。细节理解题。根据文章第三个音乐剧
35、中的“The Lion King will dazzle all ages with the evocative rhythms”可知C为正确选项。22. If you are interested in comedy, where can you go? A. Prince Edward Theatre. B. The Prince of Wales Theatre. C. The Lyceum Theatre. D. The Adelphi Theatre. 【解析】选B。细节理解题。根据The Book of Mormon at the Prince of Wales Theatre的第
36、一句“This comedy musical. . . ”可知选B。23. What can be inferred from the passage? A. Kinky Boots was adapted from a true story. B. The Book of Mormon is based on a famous cartoon. C. The Lion King won nine Tony Awards. D. The four musicals have the same booking time. 【解析】选A。推理判断题。根据Kinky Boots at the Ade
37、lphi Theatre中的“tale based on a true story is sure to wow audiences”可知A为正确选项。BLast week, along with the rest of the seniors at Stafford High School in Virginia, 18-year-old Diana Bloom got her yearbook. Bloom was flipping(翻看) through the yearbook when she noticed a very special student. “Seeing a pic
38、ture of a dog caught my eye pretty quickly, ” Bloom said. “I thought it was so cute, and I knew that some of my underclassmen friends hadnt seen it yet because they didnt have their yearbooks so I took a picture and tweeted it. ”Her tweet has since been retweeted more than 2, 500 times. This very go
39、od student is called Alpha, and hes a service dog for Andrew Schalk. The 16-year-old junior at Stafford High said that he has Type 1 diabetes and Alphas job is to alert him when his blood sugar is getting too low or high. “The amazing thing about Alpha is that he knows 20 to 40 minutes before my blo
40、od sugar actually does go low or high due to his amazing sense of smell, ” he said. “He has saved my life multiple times already, by waking me up in the middle of the night to extremely low blood sugars, which are very dangerous, ” Schalk said. “I just brought him with me when I got my yearbook pict
41、ure taken. ”Schalk said he started bringing Alpha to school with him last year to get him adapted to the school environment so he would be prepared for this year. “He has become a huge part of my school, coming to my classes with me, and a lot of people know about him, ” Schalk said. So he spoke to
42、the people in charge of the yearbook to see if Alpha could be included in the yearbook, and they were 100 percent supportive. “All the teachers and students were 100 percent supportive, ” Schalk said. “I just brought him with me when I got my yearbook picture taken. ” Schalk said. “The only thing th
43、ey changed was the camera height. They just had to lower it a little haha. ”【文章大意】本文主要介绍了美国一所高中的毕业生注意到, 纪念册中除了同学还有一名特殊的毕业生, 一名叫阿尔法的狗。它有惊人的嗅觉。24. Who was the owner of the dog? A. Diana Bloom. B. Alpha. C. Schalk. D. Stafford. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段“This very good student is called Alpha, and hes a servic
44、e dog for Andrew Schalk”可知C为正确选项。25. What does the underlined word“alert”in Paragraph 2 mean? A. Treat. B. Warn. C. Attend. D. Persuade. 【解析】选B。词义猜测题。根据第二段最后一句“he has Type 1 diabetes and Alphas job is to alert him when his blood sugar is getting too low or high”可知他患有 1 型糖尿病, 阿尔法的工作是当他血糖过低或过高时提醒他。可知B
45、正确。26. What can we learn about Alpha according to the passage? A. It is a service dog for Diana Bloom. B. It can sense its owners heart disease well. C. Its owner met dangerous situation several times. D. It has been in its owners school for many years. 【解析】选C。推理判断题。根据文章第三段“He has saved my life mult
46、iple times already”可推断出C为正确选项。27. Whats the best title for the passage? A. A service dog appeared in the yearbookB. A boy with Type 1 diabetesC. A service dog saved his owners lifeD. The work of a service dog【解析】选A。主旨大意题。本文主要介绍了来自美国一所高中的毕业生注意到, 除了同学, 纪念册中还有另外一名毕业生: 一只叫阿尔法的狗! 故选A。C世纪金榜导学号79060296DUBA
47、I (Reuters)Dubai staged a test flight on Monday for what it said would soon be the worlds first flying taxi service under an ambitious plan by the United Arab Emirates city to lead the Arab world in innovation(革新). The flying taxi developed by German firm Volocopter resembles a small, two-seater hel
48、icopter cabin with 18 propellers(螺旋桨) at its top. It was unmanned for its first test run in a ceremony arranged for Dubai Crown Prince Sheikh Hamdan bin Mohammed. Meant to fly without remote control guidance and with a maximum flight duration(持续时间) of 30 minutes, it comes with plenty of safety measu
49、res in case of trouble: back-up batteries, rotors(旋翼) and, for a worst situation, a couple of parachutes. Volocopter is in a race with more than a dozen well-funded European and U. S. firms, each aiming to create a new form of urban transport that is a cross between a driverless electric car and a s
50、hort-haul, vertical(垂直的) takeoff-and-landing aircraft. These include aerospace giant Airbus, which aims to put a flying taxi in the air by 2020; Kitty Hawk, a company backed by Google co-founder Larry Page; and Uber, which is working with partners on its own flying taxi strategy. “You can use your s
51、martphone, have an app, and order a Volocopter to the next voloport near you. The volocopter would come and autonomously pick you up and take you to your destination, ” CEO Florian Reuter said. “It already is capable of flying based on GPS tracks today, and we will use full sense capability, also de
52、aling with unknown obstacles on the way, ” he added, saying developers aimed to start the taxis within five years. 【文章大意】有没有想过, 有一天出租车会飞起来? 中东城市迪拜日前就进行了全球首次无人驾驶飞行出租车测试, 相信不久的将来, “打飞的”将成为日常! 28. What can we learn about the flying taxi? A. Its service has started. B. It is the plan of Germany. C. It i
53、s similar to a small helicopter. D. It was manned at its first test. 【解析】选C。细节理解题。根据文章第二段“The flying taxi developed by German firm Volocopter resembles a small, two-seater. . . ”resemble相似。可知C为正确选项。29. Whats the character of the flying taxi? A. It can last more than half an hour. B. It can be contro
54、led in the distance. C. It neednt any parachute. D. Some safe measures are taken. 【解析】选D。推理判断题。根据文章第四段“it comes with plenty of safety measures in case of trouble”可知飞行出租车采取了大量的保护措施。故选D项。30. Whats the aim of Airbus? A. To create a helicopter. B. To create a flying taxi. C. To make a driverless electri
55、c car. D. To make vertical takeoff-and-landing aircraft. 【解析】选B。细节理解题。根据第六段“which aims to put a flying taxi in the air”可知B为正确选项。31. How do you order the flying taxi? A. By telephone. B. By the Internet. C. By the taxi station. D. By app. 【解析】选D。细节理解题。根据文章第七段第一句“You can use your smartphone, have an a
56、pp, and order a Volocopter to the next voloport near you”可知D正确。DNew drivers who are caught using a phone at the wheel will lose their licence under new law that comes into force today. From Wednesday anyone found calling, texting or using an app while driving will face a 200 pounds on-the-spot fine
57、and six points on their licence. It means that new driverswho can lose a maximum of six points before being banned for the first two years after passing their testwill face an immediate ban for sending a single text message. Previously they were able to avoid getting points on their licence by takin
58、g part in retraining courses. More experienced motorists can lose their licence if they receive 12 points in a three-year period. It follows a tragic(灾难的) incident in which Polish lorry driver Tomasz Kroker killed four members of the same family after failing to stop while scrolling (滚动) through mus
59、ic on his phone. Twenty-two people were killed and 99 seriously injured in accidents on Britains roads in 2015 where a motorist using a mobile was a main cause of accidents. Research by the RAC has found that one in four motorists admit checking texts, emails and social media while driving. Chris Gr
60、ayling, the Transport Secretary, said increasing punishment would act as a “strong deterrent(震慑物)”. He added, “Everyone has a part to play in encouraging their family and friends not to use their phones while driving. It is as inexcusable(不可原谅的) as drink-driving. ”【文章大意】开车时还在打电话、发信息, 或者浏览社交媒体? 在英国,
61、新手司机开车时只是发一条信息就有可能被吊销驾照哦! 32. People will lose six points on their licence while driving except_. A. callingB. textingC. using an appD. carrying phones【解析】选D。细节理解题。根据文章第二段第一句可知任何人在驾驶时打电话、发信息或者使用手机APP的, 都会面临200英镑的现场罚款和驾照扣6分。故选D项。33. Who will lose his licence according to the passage? A. New drivers l
62、ose 5 points for the first two years. B. New drivers lose 6 points during three years. C. Experienced drivers lose 12 points in three years. D. Experienced drivers lose 6 points in three years. 【解析】选C。细节理解题。根据文章第二段“More experienced motorists can lose their licence if they receive 12 points in a thre
63、e-year period”可知C为正确选项。34. What led to the appearance of the new law? A. The research by the RAC. B. A serious accident. C. The survey of the website. D. The news on TV. 【解析】选B。推理判断题。根据文章第三段第一句“It follows a tragic incident in. . . ”可知这是由一场交通悲剧引起的。故选B项。35. What can we learn from the last paragraph? A
64、. More severe punishment is effective. B. Most of drivers use phones while driving. C. A drivers family and friends make no difference. D. Using phones while driving is more harmful than drink-driving. 【解析】选A。推理判断题。根据最后一段“increasing punishment would act as a strong deterrent”可知加大惩罚力度将对那些试图在开车时接电话的驾驶
65、员形成“强烈威慑”。故A正确。第二节(共5小题; 每小题2分, 满分10分)根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项, 选项中有两项为多余选项。In years past, you couldnt talk to me before 10: 00 in the morning, much less expect me to get anything useful done. And the weekends? Forget it. If the time had “a. m. ” attached to the end of it, youd better believe I
66、 was face-down in a pillow. 36 Im mentally forming my to-do list before I even open my eyes. I find that my best writing is done within the first few hours after I wake up. So whats my secret? 37Night time preparation is half the battle. A few minutes at night to set up the coffee pot, lay out an ou
67、tfit, and get your lunch together for the following day can be a godsend come sunrise. Set two alarms. The first one is gentle, within reach and set for five minutes before you really need it. This comforting sound will slowly wake you up. 38Do something that is truly, genuinely YOU. 39 Enjoy your c
68、offee slowly. Take a walk or do ten minutes of yoga. If you walk out of the door with peace in your heart, youll carry it with you throughout the day. If you generally struggle in the evening hours, dont push yourself too hard to go against nature. Lean into your afternoon energy but use these tips
69、to help you embrace those tough mornings with a bit more grace(优雅). 40A. Get things ready in advance. B. Setting some exciting music for your alarm may also help. C. Nowadays, however, despite my best efforts I cannot sleep past 8. D. Give yourself a little “me” time before the hustle (忙碌、奔忙) begins
70、. E. In time you might find yourself changing into a “morning person” after all! F. Losing an hour of sleep will decrease your ability to think the following day. G. The second one should be louder, and set for the time you actually need to get up. 答案: 3640. CAGDE第三部分英语知识运用(共两节, 满分45分)第一节完形填空(共20小题;
71、 每小题1. 5分, 满分30分)世纪金榜导学号79060297阅读下面短文, 从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中, 选出可以填入空白处的最佳选项。Ive started driving again, just small journeys until I gain my confidence. Tonight I drove along a road 41about 12 years ago. As I drove along it I42Kelly. Kelly was a 43when this road was constructed. Her mother 44when
72、Kelly was very young. She and her brother were 45by her father and she herself admitted that she was a(n)46child, climbing out windows, staying out drinking etc. The year after I taught her, a 47thing happened. Kellys dad was about to turn onto the new road 48he met with a fatal(致命的)accident. At tha
73、t stage I didnt teach Kelly but had49taught on her learning programme. I wrote to tell her that I would help her with one of the six50she still had to complete on her second and final year of her programme. I brought Kelly to my home where I 51and supported her through the whole unit. I got her to c
74、omplete all the assignments at my home so that she would stay52. Kelly got a better performance in the unit I taught her, and this helped raise her overall53. My support also helped her focus on her studies at such a 54time in her life. Kellys lecturer was so55 with her assignments that she got Kell
75、y to56the higher level parts of the assignments to the rest of the class! This was so good for her self-esteem(自尊心). Kelly 57her course. I was so glad she didnt 58. A few years ago I met Kelly in the town centre. She was 59a pram(婴儿车), her newly born son sleeping contentedly. I was glad to see life
76、had brought a new family member into Kellys life for her to love. Its the60 she deserved. 【文章大意】本文讲述了我在路上开车时猛然回想起一个学生, 想起了她的遭遇、勤奋学习以及与我的交往, 还有目前获得的美好的生活, 从而引发感想。41. A. created B. ruined C. flooded D. blocked【解析】选A。逻辑推理题。由第二段when this road was constructed可知这条路是12年前建好的。create创造; ruin毁坏; flood淹没; block
77、阻塞。故选A。42. A. metB. hitC. rememberedD. recognized【解析】选C。逻辑推理题。当我沿着这条路开车时我猛然想起了Kelly。看到路就想起Kelly。故选C。43. A. workerB. studentC. teacherD. volunteer【解析】选B。逻辑推理题。由The year after I taught her可知, 我是一名老师而她当时是我所教的一个学生。 故选B。44. A. passed awayB. backed upC. helped outD. took over【解析】选A。词语辨析题。根据后文她爸爸独自抚养她和哥哥可推
78、断妈妈在她小的时候就去世了。pass away去世; back up支持, 援助; help out帮助; take over接管。故选A。45. A. forgivenB. affectedC. rescuedD. raised【解析】选D。逻辑推理题。联系文章上下文可知她的妈妈在她小时候就去世了, 是爸爸独自抚养她和哥哥。forgive原谅; affect影响; rescue救援; raise抚养。故选D。46. A. activeB. wildC. optimisticD. curious【解析】选B。逻辑推理题。由climbing out windows, staying out dr
79、inking etc可知她爬窗户, 外出喝酒, 可以看出她是一个狂野的孩子。active 活跃的; wild 野蛮的、狂热的; optimistic乐观的; curious好奇的, 有求知欲的。故选B。47. A. strangeB. mysteriousC. terribleD. delightful【解析】选C。词语辨析题。由下文he met with a fatal accident可知她的爸爸遭遇了一次致命的事故, 因此是一件可怕的事情发生了。strange奇怪的; mysterious神秘的; terrible 可怕的; delightful使人快乐的。故选C。48. A. when
80、B. becauseC. onceD. though【解析】选A。逻辑推理题。句意: 当他遭遇这个致命的事故时他正要转向那条新修的路。考查when的用法, 引导时间状语从句。故选A。49. A. seldomB. laterC. eventuallyD. previously【解析】选D。逻辑推理题。由At that stage I didnt teach Kelly知在那个阶段我并没有教她, 之后but转折说但是我以前教过她。 seldom很少; later后来; eventually最后; previously以前, 预先。故选D。50. A. booksB. unitsC. course
81、sD. subjects【解析】选B。词汇复现题。我告诉她我将教她六个单元之一。下一段提到了unit。book书; unit单元; course课程; subject学科。故选B。51. A. admiredB. knewC. tutoredD. hired【解析】选C。逻辑推理题。由I brought Kelly to my home where I and supported her through the whole unit 可知我将她带回家是辅导她的学习。admire赞美, 赞赏; know知道; tutor辅导; hire雇用。故选C。52. A. interestedB. foc
82、usedC. awakeD. happy【解析】选B。词语辨析题。由I got her to complete all the assignments at my home我让她在我家完成所有任务以便她能专注学习。interested 感兴趣的; focused专注的; awake醒着的; happy高兴的。故选B。53. A. gradesB. looksC. healthD. weight【解析】选A。逻辑推理题。由got a better performance in the unit I taught her, and this helped raise her. . . 知我所做的这
83、一切帮助她提高了成绩。grade成绩; look外观; health健康; weight体重。故选A。54. A. goodB. happyC. sadD. pleasant【解析】选C。逻辑推理题。由My support also helped her focus on her studies可知, 在她父亲去世后, 我在那段难过的时期帮助了她的学习。 good好的; happy高兴的; sad难过的; pleasant愉快的。故选C。55. A. impressedB. puzzledC. disappointedD. embarrassed【解析】选A。词语辨析题。她的成绩太令人惊讶因此
84、才能有机会获得更高的教育。impressed印象深刻的; puzzled 迷惑的; disappointed失望的; embarrassed尴尬的。其余三项不符合逻辑。故选A。56. A. showB. giveC. passD. explain【解析】选D。词语辨析题。由the higher level parts of the assignments to the rest of the class可知关于作业Kelly给班里的其他同学做了解释。show 展现; give给; pass通过; explain解释。故选D。57. A. quitB. completedC. failedD.
85、chose【解析】选B。词语辨析题。此处指完成她的课程。quit 停止; complete完成; fail失败; choose选择。故选B。58. A. stand upB. move outC. drop outD. set out【解析】选C。词语辨析题。由This was so good for her self-esteem判断后文为我很开心她没有退学。stand up站起来, 支持; move out搬出; drop out退出, 退学, 脱离; set out出发, 陈述。故选 C。59. A. sellingB. pushingC. makingD. riding【解析】选B。逻
86、辑推理题。push a pram推着婴儿车, 里面有她的孩子。sell卖; push推; make制作; ride骑, 乘。故选B。60. A. lastB. mostC. worstD. least【解析】选D。逻辑推理题。I was glad to see life had brought a new family member into Kellys life for her to love. Kelly的家里有了新成员让她来爱, 这是她应得的最少的。故选D。第二节(共10小题; 每小题1. 5分, 满分15分)阅读下面短文, 在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Savin
87、g one life is heroic enough, but one American Airlines worker went above and beyond, 61. _(save) two lives in totally separate incidents. American Airlines customer service manager Christofer Hatcu was just wrapping up62. _(he) shift for the day 63. _ he heard a commotion(骚乱). 64. _ (passenger) were
88、 shouting for help and making anxious phone calls to get help for a man 65. _ had fallen on the ground. Paul Gonnelli, was having a massive heart attack. Hatcu, who used to be a volunteer firefighter, rushed into action. Gonnelli, didnt have a pulse, so Hatcu performed CPR until doctors 66. _(arrive
89、). But Hatcu had another life 67. _(save). Just a few minutes after rescuing Gonnelli, someone else had a heart attack. Hatcu 68. _ (immediate) performed life-saving CPR for the second time that day. EMTs say neither of the men would 69. _(survive) if Hatcu hadnt been there. “I guess its just, I was
90、 in the right place at the right time, ” Hatcu said. At an awards ceremony, Hatcu received a $1, 000 checkand an American Airlines Real Hero cape70. _ his heroic deeds. 【文章大意】救一条生命足以为英雄之壮举。但一位航空工人在机场接连救了两个人的生命, 并受到了嘉奖。61. 【解析】saving。考查非谓语动词。句子的主语one American Airlines worker与save之间是主动关系, 故用现在分词作状语。62
91、. 【解析】his。考查代词。修饰名词shift, 应用形容词性物主代词, 故用his。63. 【解析】when。考查连词。be doing. . . when正在做突然。when意为“正在那时”。64. 【解析】Passengers。考查名词复数。根据were可知此处应用复数passengers。65. 【解析】who/that。考查定语从句。先行词是a man, 且在从句中作主语, 故用who或that。66. 【解析】arrived。考查时态。根据前半句performed, 可知此处应用一般过去时, 故用arrived。67. 【解析】to save。考查非谓语动词。have sth.
92、to do有某事要做。68. 【解析】immediately。考查副词。修饰动词performed应用副词。69. 【解析】have survived。考查虚拟语气。本句是条件句的虚拟语气, 根据hadnt been, 可知此处是与过去的动作相反, 故主句应用would have done。70. 【解析】for。考查介词。for意为“因为”。第四部分写作(共两节, 满分35分)第一节短文改错(共10小题; 每小题1分, 满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误, 每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加
93、: 在缺词处加一个漏字符号(), 并在其下面写出该加的词。删除: 把多余的词用斜线( )划掉。修改: 在错的词下划一横线, 并在该词下面写出修改后的词。注意: 1. 每处错误及其修改均仅限一词; 2. 只允许修改10处, 多者(从第11处起)不计分。Dear Mike, How are you doing these days? Aimed at providing a platform where students can have a chance to exchange and make a use of their books, the annual campus book fair
94、will soon held in our school. The fair will attract a huge crowd from the entire school, they are to sell, purchase and exchange their books for their peers. As a regular visitor, Ive found me increasingly drawn by the fair. For one thing, the fair exhibits books of hundred of types on diverse topic
95、s, motivated us to further develop our reading habits and helping to broaden our horizons. For another, most books are sold at a low price than that the bookstores offer. Please let me know if you have any suggestion on how to host such a book fair better. Yours, Li Hua答案: 1. 【解析】第二句的第三个a去掉。make use
96、 of 意为“利用”, 是固定搭配。2. 【解析】第二句的held前加be。fair和举行之间是被动关系, 故应用被动语态。3. 【解析】第三句的theywho。此处是定语从句。先行词是crowd, 故应用关系代词who。4. 【解析】第三句的forwith。exchange sth. with sb. 和某人交换某物。5. 【解析】第四句的memyself。句子的主语是I, 故此处应用反身代词。6. 【解析】第五句的hundredhundreds。hundreds of成百上千的。hundred, thousand, million前有具体数词时用单数, 没有具体数词时用复数表示概数。7.
97、【解析】第五句的motivatedmotivating。句子的主语the fair和动词motivate之间是主动关系, 故应用现在分词作结果状语从句。8. 【解析】第六句的lowlower。根据than可知此处应用比较级。9. 【解析】第六句的thatwhat。than后面是宾语从句, 宾语从句中缺少宾语, 故用what。10. 【解析】第七句的suggestionsuggestions。条件句中, 用any不用some。故suggestion应用复数。第二节书面表达(满分25分)世纪金榜导学号79060298假定你是李华, 你的美国笔友Peter邀请你下周去他们学校参加文化交流活动, 并向
98、外国朋友介绍中国的传统绘画。但你忙于准备国庆节演出, 不得不谢绝。请根据下面要点用英语写一封信, 内容包括: 1. 谢绝邀请及理由; 2. 推荐朋友李明参加, 并说明原因。注意: 词数100个左右; 可以适当增加细节, 以使行文连贯。Dear Peter, _Yours, Li Hua【参考范文】Dear Peter, Im Li Hua. Thanks a lot for your invitation to your cultural exchange program. I really want to accept it and take this opportunity to intr
99、oduce the traditional Chinese painting to foreign friends, but Im sorry to tell you that I cant. The reason is that I am occupied preparing performance for the coming National Day. I strongly recommend my friend Li Ming, who is the most suitable person to take my place next week. He began to learn painting at an early age and has a good knowledge of the traditional Chinese painting, which, along with his active personality and perfect spoken English, will help make your activity a success. Sorry again for any inconvenience caused by my absence. Best wishes. Yours, Li Hua关闭Word文档返回原板块