收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Unit 20 New Frontiers Cultural Corner and Bulletin Board课时作业 北师大版选修7 (2).doc

上传人:a**** 文档编号:390117 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:7 大小:64.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Unit 20 New Frontiers Cultural Corner and Bulletin Board课时作业 北师大版选修7 (2).doc_第1页
第1页 / 共7页
2020-2021学年高中英语 Unit 20 New Frontiers Cultural Corner and Bulletin Board课时作业 北师大版选修7 (2).doc_第2页
第2页 / 共7页
2020-2021学年高中英语 Unit 20 New Frontiers Cultural Corner and Bulletin Board课时作业 北师大版选修7 (2).doc_第3页
第3页 / 共7页
2020-2021学年高中英语 Unit 20 New Frontiers Cultural Corner and Bulletin Board课时作业 北师大版选修7 (2).doc_第4页
第4页 / 共7页
2020-2021学年高中英语 Unit 20 New Frontiers Cultural Corner and Bulletin Board课时作业 北师大版选修7 (2).doc_第5页
第5页 / 共7页
2020-2021学年高中英语 Unit 20 New Frontiers Cultural Corner and Bulletin Board课时作业 北师大版选修7 (2).doc_第6页
第6页 / 共7页
2020-2021学年高中英语 Unit 20 New Frontiers Cultural Corner and Bulletin Board课时作业 北师大版选修7 (2).doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 20 New Frontiers课时作业11Cultural Corner and Bulletin Board.用适当的介、副词填空1The desire to explore has been with us since our ancestors left Africa to spread _ all over the world.2The information associated_TV sets has been collected.3Recently there has been another burst of interest in space as a resul

2、t _ the Hubble Telescope.4Chinas contribution _ international space exploration started _ the successful launch of the Dongfanghong Satellite in 1970.5Other places worth a visit are the castle, which defended the town _ the Welsh.6Early paper in China was made _ bamboo fibre.7Because _ the invention

3、 of paper, the Chinese were one of the first nations to start producing historical records, maps and literature.8This invention made it much quicker and easier to reproduce written work and led _ the first ever massproduction of books and literature.9I think there will be an invention that will help

4、 prevent drivers _ getting stuck _ traffic jams.10We benefited_this invention.答案1out2.with3.of4.to; with5.against6from7.of8.to9.from; in10.from.单句语法填空1By the end of nineteenth century, the technology _(develop) a lot.2He made suggestions that we_(set) up natural reserves to protect wildlife.3Patient

5、s with painful illnesses will suffer much_(little) in the future.4To avoid getting_(stick) in the traffic jam, we set off early.5The screen will show the area_the driver is.6He walked along the path,_(carry) a load of firewood.7A boy_(call) Tom helped the old man.8The computer became available_the p

6、ublic.9He didnt go to bed_eleven oclock.10If it_(rain) tomorrow, I wont go outdoors.答案与解析1had developed“by过去的时间”作状语,句子采用过去完成时。2(should) setsuggestion that 从句中用虚拟语气(should) do。3lessmuch 后跟比较级。4stuckget stuck in 被困在中。5where先行词为 area,定语从句中缺状语,故用 where 引导。6carrying现在分词作伴随状语。7called过去分词作定语。8to available

7、to 为所用。9untilnot.until.直到才。10rains条件状语从句中用一般现在时代替一般将来时。.语法填空The ancient Chinese are _1_(associate) with many important _2_(invent), some of _3_have changed the world.The ancient Chinese invented paper about two thousand years ago. Early paper in China was made _4_bamboo fibre. Because _5_the inventi

8、on of paper, the Chinese were the first nation _6_(start) producing historical records, maps and literature.A Chinese craftsman_7_(call) Bi Sheng invented the printing press in 1045 AD. Early printing presses were made by carving wooden blocks with characters. The blocks were then arranged to form t

9、he words on a page. This invention made _8_much _9_(easy) to reproduce written work and led _10_the first ever massproduction of books and literature.答案与解析1associatedbe associated with 与有关系。2inventionsmany 后跟复数名词。3which先行词为物,定语从句用“介词which”引导。4frombe made from 由做成,看不出原材料。5ofbecause of 由于。6to start序数词

10、后用不定式作定语。7called过去分词作定语。8itit 作形式宾语,代替后面的不定式短语。9easiermuch 后跟比较级。10tolead to 导致。.阅读理解Arriving in Sydney on his own from India, my husband, Rashid, stayed in a hotel for a short time while looking for a house for me and our children.During the first week of his stay, he went out one day to do some sh

11、opping. He came back in the late afternoon to discover that his suitcase was gone. He was extremely worried as the suitcase had all his important papers, including his passport.He reported the case to the police and then sat there,lost and lonely in a strange city, thinking of the terrible troubles

12、of getting all the paperwork organised again from a distant country while trying to settle down in a new one. Late in the evening, the phone rang. It was a stranger. He was trying to pronounce my husbands name and was asking him a lot of questions. Then he said they had found a pile of papers in the

13、ir trash can(垃圾桶)that had been left out on the footpath.My husband rushed to their home to find a kind family holding all his papers and documents. Their young daughter had gone to the trash can and found a pile of unfamiliar papers. Her parents had carefully sorted them out, although they had found

14、 mainly foreign addresses on most of the documents. At last they had seen a halfwritten letter in the pile in which my husband had given his new telephone number to a friend.That family not only restored the important documents to us that day but also restored our faith and trust in people. We still

15、 remember their kindness and often send a warm wish their way.1. What did Rashid plan to do after his arrival in Sydney?A. Go shopping.B. Find a house.C. Join his family. D. Take a vacation.2. The girls parents got Rashids phone number from_.A. a friend of his family B. a Sydney policemanC. a letter

16、 in his papers D. a stranger in Sydney3. What does the underlined word “restored” in the last paragraph mean?A. Showed. B. Sent out.C. Delivered. D. Gave back.4. Which of the following can be the best title for the text?A. From India to AustraliaB. Living in a New CountryC. Turning Trash to Treasure

17、D. In Search of New Friends 答案与解析本文为记叙文,题材是人物故事类。从印度来到悉尼的第一个星期,作者的丈夫 Rashid 的手提箱被盗,里面装有重要文件,包括护照,在这个举目无亲的陌生城市里,他会得到帮助吗?1B细节理解题。根据第一段中 while looking for a house for me and our children 可知,Rashid 在抵达悉尼之后,计划为家人寻找一套房子。2C细节理解题。根据倒数第二段最后一句可知,女孩的父母在 Rashid 写了一半的信中发现了他给朋友留下的新电话号码。3D词义猜测题。倒数第二段第一句提示 Rashid 是

18、亲自登门,故在这里 restore 指这家人归还(give back)他被盗的文件,而非展示、发送或递送。4C主旨大意题。本文讲述了一户善良的人家在垃圾桶内发现了 Rashid 被盗的重要文件并归还给他。故C项标题“变废为宝”符合文章主旨。.阅读填句As a child grows up, you may wonder how you can teach him to become a respectful adult. _1_A child who learns to respect not only learns to receive respect from others, but al

19、so learns to respect others.Show him respect.This is the best way to teach your child how to respect others.Listen to your child attentively and he will learn to listen to you, understanding how important it is in communication._2_The more you say “please” and “thank you” to your child, the more lik

20、ely he will learn to use them. Politeness then becomes a normal part of any conversation.Agree to disagree._3_Explain your decision so that he will understand you and expect respectful responses. Disagreeing with you doesnt necessarily mean disobedience (不顺从)Control your impulse to overreact.When a

21、situation arises, stay calm and keep in mind that you are supposed to be modeling correct behavior._4_Praise, praise, praise.So much is focused on what a child does wrong and how to correct it that his accomplishments are not celebrated enough._5_ATeach manners by using polite requests and responses

22、.BTry to remember that a child wont always agree with you.CRespect is necessary for a meaningful and successful life.DIf he sees you lose your temper,he is more likely to respond that way in future.EA child may act as he pleases, and he will live a happy life.FSeeing a child exhibit respectful Behav

23、ior, make sure he knows how proud you are of him.GRespectful behavior is always accompanied by bad behavior as a child.答案与解析本文为说明文。介绍了如何把孩子培养成有礼貌的成年人。1C第一段的功能是引出主题。本空后一句(一个学会尊重的孩子不仅要学会接受别人的尊重而且还要学会尊重他人)是对本空的进一步解释,即本空内容应是对下一句进行概括,故答案为C项(尊重在人们的有意义的、成功的人生中有不可缺少的作用)。2A本空为段落主题句。根据下面重点词汇 please, thank you

24、, politeness 可知本段主题是“礼貌”,故答案为A项(通过教孩子如何有礼貌地请求和回答来教会孩子礼貌)。3B本段的主题是“学会不同意”,根据B项题干中的 wont.agree 可知B项为答案。4D本段主题是:控制冲动(impulse),根据D项中的 lose your temper 可知答案为D项。5F本段主题为:表扬,根据F项中的“make sure he knows how proud you are of him”可知答案为F项。.语法填空David and Jack are talking about cyberrelationships in their dorm.Davi

25、d:Jack, you spend a lot of time on the Internet every day. What do you most frequently use it for?Jack:I usually surf_1_ net, read news and anything I am interested in, check emails and chat with other people. Sometimes I order online too. Maybe I can find a girlfriend online like a fairy tale.David

26、:Well,I see. Thats_2_ you are so addicted to it.Jack:I know dozens of websites providing dating service. Curiosity and the need for companionship make them a surefire business. I recommend that you_3_(try) B.David:To be_4_(honesty), I really cant understand how _5_people depend on that way to make f

27、riends. Its kind of risky.Jack:Yes, but its also one of the easiest and fastest ways to meet new people.David:Sounds good. But it is full of traps on the Internet, and some people have really _6_(please) experiences of online dating.Jack:Its true, but some people did find their better half through o

28、nline dating.David:_7_, I wont try that way to make my girlfriend.Jack:Dont be so sure. If you_8_ (happen) to meet a girl online who is intelligent, kind, honest, and you get a good feeling of her,wont you have the desire to get to know her _9_person?David:I wont have such a chance in the first plac

29、e, for I never enter the chat room.Jack:Maybe _10_mans meat is another mans poison.David:Thats right.答案与解析1thesurf the net 上网。2why此处表示 David 知道了 Jack 迷恋网络的原因。3(should) tryrecommend 后接宾语从句时,从句中谓语动词需用(should) do 形式。4honest考查固定短语。to be honest 坦率地说/说实话。5comehow come.怎么回事,怎样解释。6unpleasant根据行文逻辑推出此处应为不愉快的

30、经历,需填形容词。please 为动词形式,其形容词为 pleasant 愉快的,其反义词可以根据构词法加前缀un获得。所以填 unpleasant。7Anyway根据行文逻辑填 anyway 无论如何。8happen考查动词短语。happen to do sth.碰巧做某事。9inin person 亲自。10one根据 one.another.可知。.短文改错Dear schoolmates,In order to get high school students to attaching importance to the environment and improve our sens

31、e to protect the environment, and China Daily is planning to hold an interestingly knowledge contest. A contest starts on October 14th and end on 31st. Remember, you can take the contest in China Daily newspaper, that is very popular among high school student. The answer sheet must cut from the news

32、paper and sent to China Daily after the deadline.Please pay more attention to the related information of the contest and take an active part in them on time.Students Union答案Dear schoolmates,In order to get high school students to importance to the environment and improve our sense to protect the env

33、ironment, China Daily is planning to hold an knowledge contest. contest starts on October 14th and on 31st. Remember, you can take the contest in China Daily newspaper, is very popular among high school . The answer sheet must cut from the newspaper and sent to China Daily the deadline.Please pay more attention to the related information of the contest and take an active part in on time.Students Union

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1