收藏 分享(赏)

2020_2021学年新教材高中英语课时素养评价四Unit2LookingintotheFutureReadingandThinking新人教版必修1.doc

上传人:a**** 文档编号:383524 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:9 大小:2.35MB
下载 相关 举报
2020_2021学年新教材高中英语课时素养评价四Unit2LookingintotheFutureReadingandThinking新人教版必修1.doc_第1页
第1页 / 共9页
2020_2021学年新教材高中英语课时素养评价四Unit2LookingintotheFutureReadingandThinking新人教版必修1.doc_第2页
第2页 / 共9页
2020_2021学年新教材高中英语课时素养评价四Unit2LookingintotheFutureReadingandThinking新人教版必修1.doc_第3页
第3页 / 共9页
2020_2021学年新教材高中英语课时素养评价四Unit2LookingintotheFutureReadingandThinking新人教版必修1.doc_第4页
第4页 / 共9页
2020_2021学年新教材高中英语课时素养评价四Unit2LookingintotheFutureReadingandThinking新人教版必修1.doc_第5页
第5页 / 共9页
2020_2021学年新教材高中英语课时素养评价四Unit2LookingintotheFutureReadingandThinking新人教版必修1.doc_第6页
第6页 / 共9页
2020_2021学年新教材高中英语课时素养评价四Unit2LookingintotheFutureReadingandThinking新人教版必修1.doc_第7页
第7页 / 共9页
2020_2021学年新教材高中英语课时素养评价四Unit2LookingintotheFutureReadingandThinking新人教版必修1.doc_第8页
第8页 / 共9页
2020_2021学年新教材高中英语课时素养评价四Unit2LookingintotheFutureReadingandThinking新人教版必修1.doc_第9页
第9页 / 共9页
亲,该文档总共9页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时素养评价四 Unit 2 Looking into the Future Reading and Thinking. 用所给词的适当形式填空1. If you live in a big city, you are constantly (constant)disturbed with noise. 2. In this house there are many switches(switch) to control the lights. 3. Anyway, the understanding is that Chinese children must spend their live

2、s repaying their parents by obeying (obey) them and making them proud. 4. He succeeded in persuading(persuade) her to give up her part-time job. 5. Mrs Blount warned (warn) me not to interfere. 6. I dont know how I will react the next time I meet a potentially (potential)dangerous situation. 7. Offi

3、cials had not been allowed to monitor (monitor)the voting. 8. This position detecting (detect) system will keep us more secure. 9. Start with simple, clear and formal sentences and phrases (phrase). 10. The politician leaked (leak) the news to the newspapers on purpose just now. . 选词填空daily routine,

4、 switch off, catch fire, keep in touch with, warn. . . of. . , no longer, keep track of, have a preference for1. Since reading “Your Money or Your Life” a few years ago, Ive kept track of every penny I spent. 2. It is important to keep in touch with the latest research. 3. My daily routine included

5、going to the gym for a workout before going to work. 4. With all the problems settled, she no longer feared that they should misunderstand her. 5. Dont stand too close to that stove. Your clothes may catch fire. 6. It upset her when men had a preference for her sister. 7. I tried to warn him of the

6、danger, but he was determined to get his own way. 8. You should always switch off the electricity before going on holiday. . 根据提示翻译句子1. 从这种意义上看, 大卫就是一切。 (in this sense)In this sense, David is everything. 2. 人们可以获得有价值的工作经验, 另外, 雇主也能雇得起他们。(in addition)People gain valuable work experience and in additi

7、on, employers can afford to employ them. 3. 令他吃惊的是, 那一晚就有50多个年轻人响应他的号召。(respond to)To his surprise, more than 50 young people responded to his call that night. 4. 汽车一开始漏油, 监控系统就会发出警告。(the instant)The monitoring system sends out warnings the instant the car begins to leak oil. 5. 过不了多久, 他就会意识到自己的错误。(

8、before)It will not be long before he realizes his mistakes. . 阅读理解AFree Online CoursesReading in the Digital AgeThis course is for people from all walks of life who enjoy reading and would like to know how literary scholars understand texts in the digital age. It introduces you to a variety of ways

9、of understanding texts. Through the course, you will become familiar with professional reading practices as well as newer, computer-driven reading skills. Duration: 6 weeks4 hours pw2 AugustExploring English: ShakespeareThis course is aimed at high school students and university students who wish to

10、 learn more about Shakespeare. The first week will look at Shakespeares life and times. For the rest of the course, we will look closely at a different play each week. Shakespearean actors will help us explore the universal themes in Romeo and Juliet, Hamlet, The Tempest and Macbeth. Our video tutor

11、 (辅导员) will guide you through the course and look at the words and phrases that Shakespeare introduced to the English language. Duration: 6 weeks2 hours pw16 JulyThe European Discovery of ChinaThis course is aimed at anyone with an interest in Chinese, European or world history. It focuses on when a

12、nd how the West first approached China. We will look at Chinas place in the world and connections to the West via the Silk Road, the rise of Genghis Khan and the Mongol Empire, and finally the Ming Dynasty. Well know this period of Chinese history through the eyes of Western travellers from the 13th

13、 to the 17th century. What these Western travellers saw, what they didnt see thats the story that we will uncover in this course. Duration: 8 weeks6 hours pw6 July【文章大意】这是一篇应用文, 介绍了免费网络课程的相关信息。1. When you take Reading in the Digital Age, you will _. A. walk into different peoples lifeB. learn ways o

14、f understanding textsC. get better at computer skillsD. share opinions with literary scholars【解析】选B。细节理解题。由Reading in the Digital Age中的“It introduces you to a variety of ways of understanding texts. ”可知, 它向你介绍理解课文的各种方法。所以当你在上Reading in the Digital Age的课时, 你会学到理解课文的方法。故B选项正确。2. Who will help students

15、 better understand the themes of Shakespeares plays? A. Actors. B. Scholars. C. Historians. D. Video tutors. 【解析】选A。细节理解题。由Exploring English: Shakespeare中的“Shakespearean actors will help us explore the universal themes in Romeo and Juliet, Hamlet, The Tempest and Macbeth”可知, 莎士比亚笔下的演员将帮助我们探索罗密欧与朱丽叶哈

16、姆雷特暴风雨和麦克白的共同主题。所以演员能帮助学生更好地理解莎士比亚戏剧的主题。故A选项正确。3. What can people learn from The European Discovery of China? A. Chinas discovery of the West. B. The rise and fall of the Qing Dynasty. C. The importance of the Silk Road. D. Chinas interest in Western travellers. 【解析】选C。推理判断题。由The European Discovery

17、of China中的“We will look at Chinas place in the world and connections to the West via the Silk Road, the rise of Genghis Khan and the Mongol Empire, and finally the Ming Dynasty. ”可知, 我们将通过丝绸之路、成吉思汗和蒙古帝国的崛起, 最后是明朝, 来看看中国在世界上的地位和与西方的联系。所以丝绸之路对于了解中国很重要, 故判断出人们能从The European Discovery of China的课程中学到丝绸之路

18、的重要性。故C选项正确。4. What are the subjects of these online courses? A. Science and history. B. Media and health. C. Nature and environment. D. Language and culture. 【解析】选D。细节理解题。由Reading in the Digital Age中的内容及Exploring English: Shakespeare和The European Discovery of China中的内容可知这些网上课程的主题是语言和文化。故D选项正确。B(202

19、0中山高二检测)Researchers at the University of Chicago have trained an artificial intelligence system, to write fake reviews on Yelp, a website showing customers reviews on shopping or something else, and its pretty hard to tell them apart from a human review. Their study, which will be presented at the A

20、CM Conference on Computer and Communications Security in October, aimed to throw attention onto how easily these systems can write reviews like humans and how damaging they can become if theyre not monitored properly. Since many small businesses rely on online reviews to help grow and keep their rep

21、utation, a future where someonelike a rival or angry customercould crazily fill their page with negative reviews written by a machine is pretty worrying. And, according to the research team, the threat goes far beyond a bunch of fake reviews on Yelp. “In general the threat is bigger, ” Ben Y. Zhao,

22、one of the authors of the study, said. “I think the threat towards society is large and it really misleads users and shakes our belief in what is real and what is not. I think thats going to be even unimaginable. ”To test how believable these reviews came across, the researchers invited 40 volunteer

23、s and had AI generate five fake reviews for 40 actual restaurants. The volunteers were asked how useful they thought the review was and whether or not they thought it was fake. The AI reviews ranked as “effectively indistinguishable” from real reviews, according to the study. Further, the fake revie

24、ws were given a 3. 15 “usefulness” rating, compared to a 3. 28 rating for human reviews. 【文章大意】这是一篇说明文。芝加哥大学的研究人员已经培训出了一种人工智能(AI) 系统, 在Yelp网站上编写虚假评论, 足以乱真。其目的是强调这些系统可以很容易地写出像人类写的一样的评论, 如果它们没有被恰当地运用, 它们会变得具有破坏性, 而威胁远远不止如此。5. What can the new artificial intelligence system do according to the passage?

25、 A. It can help train new reviewers. B. It can tell the real reviews from the fake ones. C. It can write human-like reviews. D. It can easily damage the businesses. 【解析】选C。细节理解题。根据文章第一段Researchers at the University of Chicago have trained an artificial intelligence system, to write fake reviews on Y

26、elp, a website showing customers reviews on shopping or something else, and its pretty hard to tell them apart from a human review. 可知, 芝加哥大学的研究人员研发了一种人工智能系统, 让它在Yelp网站上撰写虚假评论, 很难把它们与人类的评论区分开。由此可知, 这种新的人工智能系统可以撰写出像人类写的一样的评论。6. What does the underlined word “rival” mean in the passage? A. A person wh

27、o respects you deeply. B. A person who competes with you. C. A person who loves to give fake reviews. D. A person who can control you from distance. 【解析】选B。词义猜测题。根据文章第三段Since many small businesses rely on online reviews to help grow and keep their reputation, a future where someone. . . could crazil

28、y fill their page with negative reviews written by a machine is pretty worrying. 可知, 由于许多小企业依赖在线评论来帮助成长和保持声誉, 未来有人可能会疯狂地用机器写的负面评论填满它们的页面, 这是相当令人担忧的。由此可知画线单词所在部分like a rival or angry customer是someone的同位语, 对其进行解释说明。根据上下文语境以及生活常识可以判断出, 企业面对的是顾客和竞争对手两类人。因此rival可以理解为竞争对手。7. What can we infer from Ben Y.

29、Zhaos remarks? A. Artificial intelligence can put the society in danger. B. The artificial intelligence is only used by the researchers. C. Ben Y. Zhao is optimistic about the further development of artificial intelligence. D. The artificial intelligence will help people shake. 【解析】选A。推理判断题。根据文章第四段中

30、“In general the threat is bigger, ” Ben Y. Zhao, one of the authors of the study, said. “I think the threat towards society is large and it really misleads users and shakes our belief in what is real and what is not. I think thats going to be even unimaginable. ” “总的来说, 威胁更大, ”Ben Y. Zhao, 该研究的作者之一说

31、。“我认为对社会的威胁是巨大的, 它真的误导了用户, 动摇了我们相信什么是真的、什么不是真的。我认为那甚至是不可想象的。”可知他认为AI智能能够误导用户明辨是非的能力, 会对社会带来不可想象的威胁。8. What is the best title for the passage? A. Suggestions on Giving ReviewsB. How to Tell the Fake ReviewsC. Development of AI in Review on YelpD. AI is Coming to Steal Your Reviews【解析】选D。主旨大意题。通读全文可知,

32、 芝加哥大学的研究人员已经培训出了一种人工智能(AI) 系统, 在Yelp网站上编写虚假评论, 足以乱真, 其目的是强调这种系统可以很容易地写出像人类写的一样的评论, 如果它们没有被恰当地运用, 它们会变得具有破坏性, 而威胁远远不止如此。选项D “AI is Coming to Steal Your Reviews. ”体现了这一中心思想。. 阅读填句(2019全国卷)根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Imagine a child standing on a diving board four feet high and asking hi

33、mself the question: “Should I jump? ”This is what motivation or the lack of it can do. Motivation and goal setting are the two sides of the same coin. 1 Like the child on the diving board, you will stay undecided. 2 More than that, how should you stay motivated to achieve the goal? First, you need t

34、o evaluate yourself, your values, your strengths, your weaknesses, your achievements, your desires, etc. Only then should you set your goals. You also need to judge the quality and depth of your motivation. This is quite important, because it is directly related to your commitment. There are times w

35、hen your heart is not in your work. 3 So, slow down and think what you really want to do at that moment. Clarity(清晰)of thoughts can help you move forward. Another way of setting realistic goals is to analyze your short and long term objectives, keeping in mind your beliefs, values and strengths. Rem

36、ember that goals are flexible. 4 They also need to be measurable. You must keep these points in mind while setting your goals. Your personal circumstances are equally important. For example, you may want to be a pilot but cant become one because your eyesight is not good enough. 5 You should reasses

37、s your goals, and motivate yourself to set a fresh goal. You will surely need to overcome some difficulties, some planned, but most unplanned. You cannot overcome them without ample motivation. Make sure that you plan for these difficulties at the time of setting your goals. A. This can affect your

38、work. B. So how should you motivate yourself? C. However, this should not discourage you. D. So why should we try to set specific goals? E. They can change according to circumstances. F. Motivation is what you need most to do a good job. G. Without motivation, you can neither set a goal nor reach it

39、. 【文章大意】这是一篇说明文。文章介绍了动机和目标的关系以及如何激发动机并设定切实可行的目标。1. 【解析】选G。上文说“动机和目标设定是同一枚硬币的两面”, 下文说“就像在跳水板上的孩子, 你会犹豫不决”。该空承上启下, G选项“没有动机, 你就既不能设定目标, 也无法实现它”切题, 故选G。2. 【解析】选B。上一段阐述了动机和设定目标的关系, 强调了动机的重要性, 本段进一步讲如何激励自己并保持动机来实现目标。B选项“那么你应该如何激励自己呢? ”承上启下, 故选B。3. 【解析】选A。上文说“有时候你的心不在工作上”, 下文说“所以, 减慢速度, 想一想那时候你到底想做什么”。该空承上启下, A选项“这会影响你的工作”切题, 故选A。4. 【解析】选E。上文说“记得, 目标是灵活的”。该空承接上文, E选项“它们会根据环境的改变而改变”切题, 故选E。5. 【解析】选C。上文说“你可能想当一名飞行员, 但是不能成为一名飞行员, 因为你的视力不够好”, 下文说“你应该重新评估你的目标, 并且激励自己设定一个新的目标”。该空承上启下, C选项“然而, 这不应该使你气馁”切题, 故选C。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1