收藏 分享(赏)

外研版英语必修5同步练习-MODULE3ADVENTUREINLITERATUREANDTHECINEMA—SECTION1 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:381042 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:5 大小:39.50KB
下载 相关 举报
外研版英语必修5同步练习-MODULE3ADVENTUREINLITERATUREANDTHECINEMA—SECTION1 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共5页
外研版英语必修5同步练习-MODULE3ADVENTUREINLITERATUREANDTHECINEMA—SECTION1 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共5页
外研版英语必修5同步练习-MODULE3ADVENTUREINLITERATUREANDTHECINEMA—SECTION1 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共5页
外研版英语必修5同步练习-MODULE3ADVENTUREINLITERATUREANDTHECINEMA—SECTION1 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共5页
外研版英语必修5同步练习-MODULE3ADVENTUREINLITERATUREANDTHECINEMA—SECTION1 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、一、根据句意和汉语提示写出单词。1The_ (传记)of Byron(拜伦)has been translated into many languages. 2The young man lives in a world of_ (幻想)3It is good to be _ (好奇的)about the world around you.4The girls were (吓坏的)by the dog.5You should be honest at any time.We dont like the people who always tell_ (谎话)6Im thinking of a

2、way to_ (解决)the problem we are faced with.7The man with a _(胡须)looks familiar.8Are you alone or with a _ (朋友)?9The police have found out the_ (凶手;谋杀犯)of the murder case.10The_ (侦探)laid great stress on details.二、完成句子1使我们惊讶的是,他竟通过了考试。_,he passed the exam.2他的话与此前发生的任何事情无关。His words_anything that had go

3、ne before.3查理认为金钱会解决他的所有问题。Charlie thinks money will_.4他言行不一致。His words doesnt_ his actions.5我说服了他和我一块去。I_ go with me.三、句型转换1This story has no connection with reality.This story _ _ _ reality.2Ive been tired of this kind of TV programmes.I _ _ _ this kind of TV programmes.3His passing the examinatio

4、n surprised everyone. _ _,he passed the examination.4We cant lose any time.We_ _ _ _.5Huck suggested that they take the mans boat.Huck suggested_ _ _.四、单项填空1There was a_in the cinema when the fire broke out.Acheer Bpanic Calarm Dmove2 Do tell me the way you think of_the problem as soon as possible.A

5、solving Bto solveCsolve Dbeing solved3I entered the room.I saw a man_on the floor,_with rope.Alying;tied up Blie;tie upClying;tying up Dlied;tied up4He stared at the dark object,with a_of fright.Ascene Bair Clook Dsense5Some parents are just too protective.They want to_their kids from every kind of

6、danger,real or imagined.Aspot BdismissCshelter Ddistinguish五、阅读理解Mark Twain,the famous American writer and a great master of humor,liked to play jokes on others.But once a joke was played on him.One day Mark Twain was invited to give a talk in a small town in the morning.At lunch he met a young man,

7、one of his friends.The young man said that he had an uncle with him.He told Mark Twain that his uncle never laughed or smiled,and that nobody and nothing was able to make his uncle smile or laugh.“You bring your uncle to my talk this evening,” said Mark Twain.“Im sure I can make him laugh.”That even

8、ing the young man and his uncle sat in the front.Mark Twain began to speak.He told several funny stories and made everyone in the room laugh.But the man never even smiled.Mark Twain told more funny stories,but the old man still kept quiet.Mark Twain continued to tell his funny stories.Finally he sto

9、pped.He was tired and quite disappointed.Some days later,Mark Twain told another friend of his about what had happened.“Oh,” said his friend,“I know that man.Hes been deaf for years.”1The writer wrote the passage mainly to_.Atell readers Mark Twain liked playing jokesBtell readers a joke played on M

10、ark TwainCtell readers Mark Twain was a great writerDtell readers how to tell a funny story2One day Mark Twain met _ at lunch.Aa friend Bhis brotherChis teacher Da young girl3Why did Mark Twain ask the young man to bring his uncle to his talk?ABecause he thought he could make him laugh.BBecause he w

11、anted to get to know the old man.CBecause the old man could tell stories.DBecause he wanted to learn from the old man.4Mark Twain stopped finally because he was_.Adisappointed BsorryCill Dsleepy5Mark Twain couldnt make the old man laugh because_.Ahis jokes were not funnyBthe old man wasnt interested

12、 in the jokesCthe old man could tell more funny jokesDthe old man was deaf参考答案一、1答案:biography2答案:fantasy3答案:curious4答案:terrified5答案:lies6答案:solve7答案:beard8答案:companion9答案:murderer10答案:detective二、1答案:To our astonishment2答案:had no connection with3答案:solve all his problems4答案:agree with5答案:persuaded hi

13、m to三、1答案:is not connected with2答案:have had enough of3答案:To everyones surprise4答案:have no time to lose5答案:taking the mans boat四、1解析:句意为“电影院失火时引起了一阵慌乱”。答案:B 2 解析:本题考查的是the way to do.(做某事的方式)这一结构,注意you think of为定语从句。答案:B3解析:saw a man lying on the floor“看到一个人正躺在地上”,用现在分词短语表示动作正在发生,应该是“被绑着”,所以用过去分词表示被动。

14、答案:A4解析:“面带惧色”用with a look of fright。答案:C5解析:考查动词。根据上句Some parents are just too protective.可知下文要说父母们想庇护孩子们不受到任何伤害。shelter作动词可表示“保护;庇护”。spot“弄脏,认出,发现,定位”,dismiss“开除,使解散”,distinguish“区别”。答案:C五、1解析:主旨大意题。从整篇文章来看,作者主要告诉读者有关Mark Twain被戏弄的一件事。答案:B2解析:细节考查题。由第一段最后一句可以得出答案。答案:A3解析:推理判断题。由第三段可知,Mark Twain想让老人来的目的就是想把老人逗笑。答案:A4解析:细节考查题。由第四段最后两句可以得出答案。答案:A5解析:推理判断题。由最后一段知老人耳聋多年了,因此他不笑的真正原因就是他听不到Mark Twain讲的笑话。答案:D

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1