收藏 分享(赏)

2024七年级英语下册 Unit 5 I Love Learning English拓展阅读(新版)冀教版.doc

上传人:a**** 文档编号:345628 上传时间:2025-11-27 格式:DOC 页数:2 大小:101KB
下载 相关 举报
2024七年级英语下册 Unit 5 I Love Learning English拓展阅读(新版)冀教版.doc_第1页
第1页 / 共2页
2024七年级英语下册 Unit 5 I Love Learning English拓展阅读(新版)冀教版.doc_第2页
第2页 / 共2页
亲,该文档总共2页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、阅读文章A few years ago, when people had problems, they usually went to their family or friends to get advice. Today it is possible to get advice from radio shows, TV programs and telephone hotlines. A hotline is a telephone line. It offers a way of getting in touch with(联系)advisers. Most hotlines are c

2、ompletely anonymous. That is to say, callers do not have to say their names or telephone numbers. Most hotlines are free. Callers do not have to pay for the advice or the phone calls. At some hotlines, the advisers are volunteers. Other hotlines pay their advisers for their work. Usually the adviser

3、s are fulltime employees(雇员)with years of education and experience, but sometimes the advisers have only taken a short class before starting to work on the hotline. All the advisers listen to people and help them solve their problems. 试着做一做1. How did people get advice when they had problems a few ye

4、ars ago?A. They listened to the radio. B. They went to their family or friends. C. They watched TV programs. D. They made telephone calls. 2. What is a hotline?A. A hot telephone. B. A phone call to the listeners. C. A telephone line for people to get advice. D. A class on the phone. 3. What does th

5、e underlined word “anonymous” mean in Chinese in the passage?A. 匿名的B. 虔诚的 C. 开放的D. 免费的4. How does a caller get in touch with the adviser working on the hotline? 答案1. B点拨:细节理解题。根据A few years ago,when people had problems, they usually went to their family or friends to get advice. 可知选B。2. C点拨:细节理解题。根据A hotline is a telephone line. It offers a way of getting in touch with(联系)advisers. 可知选C。3. A4. B

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1