ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:2 ,大小:101KB ,
资源ID:345628      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-345628-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2024七年级英语下册 Unit 5 I Love Learning English拓展阅读(新版)冀教版.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2024七年级英语下册 Unit 5 I Love Learning English拓展阅读(新版)冀教版.doc

1、阅读文章A few years ago, when people had problems, they usually went to their family or friends to get advice. Today it is possible to get advice from radio shows, TV programs and telephone hotlines. A hotline is a telephone line. It offers a way of getting in touch with(联系)advisers. Most hotlines are c

2、ompletely anonymous. That is to say, callers do not have to say their names or telephone numbers. Most hotlines are free. Callers do not have to pay for the advice or the phone calls. At some hotlines, the advisers are volunteers. Other hotlines pay their advisers for their work. Usually the adviser

3、s are fulltime employees(雇员)with years of education and experience, but sometimes the advisers have only taken a short class before starting to work on the hotline. All the advisers listen to people and help them solve their problems. 试着做一做1. How did people get advice when they had problems a few ye

4、ars ago?A. They listened to the radio. B. They went to their family or friends. C. They watched TV programs. D. They made telephone calls. 2. What is a hotline?A. A hot telephone. B. A phone call to the listeners. C. A telephone line for people to get advice. D. A class on the phone. 3. What does th

5、e underlined word “anonymous” mean in Chinese in the passage?A. 匿名的B. 虔诚的 C. 开放的D. 免费的4. How does a caller get in touch with the adviser working on the hotline? 答案1. B点拨:细节理解题。根据A few years ago,when people had problems, they usually went to their family or friends to get advice. 可知选B。2. C点拨:细节理解题。根据A hotline is a telephone line. It offers a way of getting in touch with(联系)advisers. 可知选C。3. A4. B

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1