收藏 分享(赏)

【高考领航】最新2022学年高中英语 Unit7 Lesson2 Protecting the Sea课时训练 北师大版必修3.docx

上传人:a**** 文档编号:812530 上传时间:2025-12-15 格式:DOCX 页数:6 大小:15.70KB
下载 相关 举报
【高考领航】最新2022学年高中英语 Unit7 Lesson2 Protecting the Sea课时训练 北师大版必修3.docx_第1页
第1页 / 共6页
【高考领航】最新2022学年高中英语 Unit7 Lesson2 Protecting the Sea课时训练 北师大版必修3.docx_第2页
第2页 / 共6页
【高考领航】最新2022学年高中英语 Unit7 Lesson2 Protecting the Sea课时训练 北师大版必修3.docx_第3页
第3页 / 共6页
【高考领航】最新2022学年高中英语 Unit7 Lesson2 Protecting the Sea课时训练 北师大版必修3.docx_第4页
第4页 / 共6页
【高考领航】最新2022学年高中英语 Unit7 Lesson2 Protecting the Sea课时训练 北师大版必修3.docx_第5页
第5页 / 共6页
【高考领航】最新2022学年高中英语 Unit7 Lesson2 Protecting the Sea课时训练 北师大版必修3.docx_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、【高考领航】最新2022-2022学年高中英语 Unit7 Lesson2 Protecting the Sea课时训练 北师大版必修3.选词填空turn up;keep ones word;hold ones breath;set off;remind.of;without permission1We invited her to dinner but she didnt_.2I think it important for one to _.3If you drop a lighted cigarette,you could_a fire.4The swimmer couldnt_any

2、longer.5You cant take photographs here _.6I think it my duty to_her of _.单句改错1I remember her face but I cannot remind where I met her._2Reminding not to miss the train, his father set out for the station in a hurry._3It is obviously to the students that they should learn how to get on well with othe

3、rs._4Frank tried to save the drowned girl in the river, but unfortunately he was drowned._5When their lost son turned out, the couple were in tears with joy._6The manager had something more important to do, as a result he couldnt pick up here this evening._7Words came that the famous professor would

4、 give us a talk._8If you really want to see the movie, wed better set off to the cinema now._9We were packing for our travel while our daughter heard a cry for help._10The party was turned out a success._.阅读理解AOne summer my friend and I decided to go to Italy for a holiday and we decided to travel t

5、here without going through a travel agency.You know,you would be submerged(淹没)in crowds of tourists and lose lots of opportunities to get familiar with the country more closely.We started to think over our trip and managed to come up with a free tour of Italy.The trip was not very long but it was st

6、ill very impressive.We look forward to going there again!Of course,we spent lots of time arranging the trip,but it was well worth it!Of course I was afraid that something would go wrong and I was especially anxious about my visa,but everything went quite smoothly in the end.The most difficult part w

7、as getting a visa without an invitation.In the Italian consulate(领事馆),one must hand in some official paper proving that one has a hotel booked for oneself in order to get the visa.Then we had to solve the ticket problem.Airlines often sell cheap tickets and we bought ours far in advance.The next ste

8、p was to book a hotel.We finally booked a hotel about 30 km away from the heart of Rome and it was the perfect choice for our trip.Every day we took a train that carried us to the heart of Rome.Our big house,which was surrounded by the forest,was a rare place for the fresh air and absolute silence,b

9、eautiful views,hospitable(好客的)hosts,comfortable living conditions delighted us to no end.Besides this,we were very lucky that our mistress was Russian.She gave us a lot of advice that was of great use.She told us what transport to choose and where the best places to go.Dont be afraid to arrange your

10、 trip by yourself.Its not difficult!The only thing Ill say right now is that we really enjoyed travelling by ourselves.We walked with a map and a guidebook to wherever we wanted and we even met some of our fellow countrymen on the way just two or three times.So,if youre also planning a “single” trip

11、,dont forget to take a RussianItalian phrasebook as people in Italy prefer to speak in their native tongue.1Why does the author want to go to Italy again?AHe had a great time there.BItaly has a lot of attractions.CHis friend invited him there.DHe didnt stay in Italy long enough.2What does the author

12、 think was the hardest in preparing for his Italian trip?ABuying cheap airline tickets to Italy before the travelling.BGetting a visa without an invitation from the Italian consulate.CBooking a comfortable hotel on his own in Rome.DSolving the ticket problem far in advance.3In the fourth paragraph t

13、he author mainly explains_.Athe reason why he chose to live in the center of RomeBthe reason why the hotel he booked was the right choiceCwhat transport they chose to travel in their Italian tripDthe reason why the mistress gave them some advice4Which of the following questions has NOT been answered

14、 in the passage?AWhy did the author decide to go to Italy for a holiday for the first time?BWhy did the author decide not to follow a travel agency?CHow did the author prepare for his trip?DWhat tools did the author use for his travelling?5From the text we can know the author_.Aenjoys travelling eve

15、rywhere in the worldBlikes being accompanied by tour guidesCadvises us to arrange trips by ourselvesDmet with a lot of his countrymen in ItalyBThe Childrens Groundwater Festival,first organized by the Groundwater Foundation 19 years ago,is celebrated every year in Nebraska,a state of the central Uni

16、ted States in the Great Plains.After organizing the festival for 16 years,the foundation passed the program on to the local community of Grand Island,Nebraska.The festival is an annual event for fourth and fifth graders of Nebraska.It is an interesting and energetic day filled with handson education

17、.Water magic,folk singers and musicians,storytellers,and bird shows add to the happy atmosphere during the festival.There are also some educational activities:Gooey Garbage:Children build a landfill (废物埋填场) and learn how a properlybuilt landfill can protect groundwater.Water Races:Children learn abo

18、ut water pollution by racing a drop of water through a model.Well in a Cup:By building a small aquifer (蓄水层) in a cup,children learn about aquifers and drinking water wells.Tasters Choice:Children drink different types of water,from tap water to bottled water.Then they are taught about the treatment

19、 process of each type of water.Theres No New Water:Students are taught to make a special glass container and learn about the water cycle.The Childrens Groundwater Festival not only has a great influence on Nebraskas people.So far,similar festivals have been held in nearly 40 American states,Mexico C

20、ity,several provinces in Canada,and New Delhi,India.People everywhere are realizing the importance of educating young people to learn and care about groundwater.For more information about this festival,remember to watch our program tomorrow evening.Ill be waiting for you.6We can learn from the passa

21、ge that the Childrens Groundwater Festival_.Awas started in 1978 by the Groundwater FoundationBis now organized by the Groundwater FoundationCis aimed at educating college students to care aboutgroundwaterDoffers both fun and educational activities7How long does the Childrens Groundwater Festival la

22、st?AOne day.BTwo days.COne week. DTwo weeks.8The main idea of the last but one passage is that_.Athe Childrens Groundwater Festival of Nebraska attracts visitors from all over the worldBthe Childrens Groundwater Festival of Nebraska has become an international modelCit is important to educate young

23、people on the importance of protecting groundwaterDmore and more people in Nebraska start caring about groundwater because of the Childrens Groundwater Festival9Which of the following activities can help children know how bottled water is made drinkable?AGooey Garbage. BWater Races.CWell in a Cup. D

24、Tasters Choice.课时训练(二).1.turn up2.keep his word3.set off4hold her breath5.without permission6.remind;it.1.remind改为recall2.Reminding改为reminded3.obviously改为obvious4.第一个drowned改为drowning5.out改为up6.pick改为turn7.Words改为Word8.to改为for9.while改为when10.去掉was.【语篇解读】本文是一篇游记,讲述了作者和朋友的意大利之行。文章介绍了旅游前的准备工作,如自己取得签证,还

25、有意大利的住宿条件,写出了自己策划意大利之游的优点以及感受。1选A。推理判断题。根据第二段The trip was not very long but it was still very impressive.We look forward to going there again!并结合第四段的内容以及最后一段中的The only thing Ill say right now is that we really enjoyed travelling by ourselves.可知,意大利之行他们玩得很尽兴,给他们留下了深刻的印象,所以想再去意大利,因此选A。2选B。细节理解题。根据第三段的

26、第一句The most difficult part was getting a visa without an invitation.可知,最难的事情是在没有邀请函的情况下向意大利大使馆申请签证,因此选B。A、C和D虽然文中都涉及了,但是都不符合题意。3选B。段落大意题。根据第四段对旅馆周围环境、交通情况以及该旅馆的介绍可知,作者在第四段主要讲对旅馆满意的原因。4选A。细节理解题。文章第一段第二句讲述了他们不愿意随旅行社出游的原因,B项问题回答了;文章第二、三两段讲述作者是怎么去准备他的出行的,所以C项问题回答了;根据最后一段的We walked with a map and a guide

27、book to wherever we wanted.可知D项问题回答了。纵观全文,作者并没有提到他首次去意大利旅游的原因。5选C。推理判断题。根据文章的主要内容,尤其是第一段及最后一段的Dont be afraid to arrange your trip by yourself.可以推断出应该选择C。其余选项没有依据。【语篇解读】本文主要讲述了The Childrens Groundwater Festival的由来以及这一天的活动及影响。6选D。根据第一段的“first organized by the Groundwater Foundation 19 years ago”可知这个节日

28、不是开始于1978年,故A选项不正确;根据第一段的“After organizing the festival for 16 years,the foundation passed the program on to the local community of Grand Island,Nebraska.”可知B选项不正确;根据第一段的“The festival is an annual event for fourth and fifth graders of Nebraska.”可知C选项不正确;根据第一段的“Water magic,folk singers.There are also

29、 some educational activities”可知D选项正确。7选A。根据第一段的“It is an interesting and energetic day filled with handson education.”可知这个节日举办的时间只有一天。8选B。倒数第二段主要讲述的是这个节日不仅影响了内布拉斯加州人,而且还影响了美国其它州乃至其它国家和地区的人,四个选项中只有B表达了这层含义。9选D。根据Tasters Choice中的“.from tap water to bottled water.Then they are taught about the treatment process of each type of water.”可知这个活动能够让孩子了解每一种水是经过怎样的处理后才能饮用的。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1