收藏 分享(赏)

2021-2022学年高中英语外研版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 1 SECTION A STARTING OUT .docx

上传人:a**** 文档编号:605899 上传时间:2025-12-11 格式:DOCX 页数:5 大小:38.62KB
下载 相关 举报
2021-2022学年高中英语外研版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 1 SECTION A STARTING OUT .docx_第1页
第1页 / 共5页
2021-2022学年高中英语外研版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 1 SECTION A STARTING OUT .docx_第2页
第2页 / 共5页
2021-2022学年高中英语外研版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 1 SECTION A STARTING OUT .docx_第3页
第3页 / 共5页
2021-2022学年高中英语外研版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 1 SECTION A STARTING OUT .docx_第4页
第4页 / 共5页
2021-2022学年高中英语外研版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 1 SECTION A STARTING OUT .docx_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 1Growing upSection AStarting out & Understanding ideas课后篇巩固提升必备知识基础练.用所给词的适当形式填空1.By doing well at school,he hoped to win his parents (approve).答案approval2.The traffic policeman (charge) the driver with speeding and fined him $50.答案charged3.A lot of people make the (assume) that poverty only ex

2、ists in the Third World.答案assumption4.It is impossible to tell who will win the next (elect).答案election5.Being the worlds first astronaut,Gagarin (instant) became an international celebrity.答案instantly6.It is widely believed that plenty of fresh air (contribute) to good health.答案contributes7.The sma

3、ll house is not really (suit) for such a large family.答案suitable8.The companys (commit) to providing quality at a reasonable price has been vital to its success.答案commitment.短语填空as soon as;take responsibility for;have a say;in charge of;worry about;step into;grow up1.The Special and the Ordinary sha

4、res the unusual story of two young people as they come of age and the future.答案step into2. we got off the plane,we got on the bus and headed straight for the Oriental Pearl Tower.答案As soon as3.My wish is to become a translator when I .答案grow up4.The people of New China all in the affairs of their st

5、ate.答案have a say5.This is an important point in my life and I need to my actions.答案take responsibility for6.Im too busy enjoying my life now to the future!答案worry about7.The man the meeting asked the people present to sit close together and listen carefully.答案in charge of.完成句子1.您将与管理办公室签订初步租赁协议并支付押金

6、。You will sign a preliminary rental agreement with the management office and .答案pay the deposit2.那个年轻人为了给新老板留下好印象而努力表现自己。That young man tries to project himself in order to the new boss.答案make a good impression on3.美国人比我们更加意识到技术应用在教育中的重要性。The Americans of technologys uses in education than we are.答案

7、are more aware of the importance4.对工作方式做一些小的改变会比较容易。Its quite easy to make quite small changes to you work.答案the way that5.在美国,所有的妇女最终都有选举权。 All women finally in the United States.答案get the right to vote6.人们发现在除夕夜会因为兴奋而很难入睡。People fall asleep on Spring Festival Eve because of excitement.答案find it ha

8、rd to关键能力提升练.阅读理解AWhen Shakespeare was twenty-one,he went to London to try his fortune in that great and interesting city.There was the famous London Bridge and St.Pauls Cathedral,and palaces and markets and long streets full of shops.Then,too,there were the daily crowds where could be seen people f

9、rom all over the world.Knights,scholars and the highwayman(拦路强盗) or thief,who had been infamous for his clever robberies,passed by each other.Here,also,were noblemen dressed in gold,from Italy and Spain and France;slaves from Spanish America,sea captains and ministers,soldiers and servantsall held b

10、y chance or interest within the gray walls which circled London,and whose gates gave welcome to as strange a crowd as could be found in the world.Into this curious crowd came Shakespeare,quick to see and eager to learn.And before long all these strange sights were as familiar to him as the faces of

11、his own towns residents.Each one told its story to him so plainly that,as before he had learned the secrets of the fields and woods,so now he learned men and mens interests that make up the great world.And he learned these lessons so well that when he came to write his plays,he made such use of them

12、 as no writer ever made before or since;for it is the use of this knowledge of the world,combined with his own genius,that makes Shakespeare the greatest dramatist that has ever lived.【语篇解读】本文是一篇记叙文,介绍了文学巨匠莎士比亚年轻时初到伦敦的经历。这座奇怪却有趣的城市令他学到了很多,也为他后来的写作提供了很多的素材。1.What was London like in Shakespeares eyes

13、when he first went there?A.Dirty and small.B.Strange and interesting.C.Infamous and terrible.D.Familiar and modern.答案B解析细节理解题。根据第一段以及第五段第二句可知莎士比亚刚到达伦敦时,在他眼中这是一个奇怪而有趣的地方,故选B项。2.Which of the following best describes Shakespeare?A.Shakespeare got inspiration to write from his hometown,London.B.Shakespe

14、are was eager to make friends with the noblemen in London.C.Shakespeare was good at observing and learning from the daily life.D.Shakespeare became the greatest dramatist owing to his own genius.答案C解析推理判断题。根据第五、六两段的内容可知年轻的莎士比亚善于观察,并且热衷于在生活中学习,故选C项。3.What does the word “one” in Paragraph 5 refer to?A

15、.Crowd.B.Sight.C.Face.D.Resident.答案B解析词义猜测题。本句承接上句,由此可知指代上一句中的sight,故选B项。4.The passage probably comes from .A.a posterB.a textbookC.an advertisementD.an announcement答案B解析推理判断题。本文介绍了莎士比亚初到伦敦时的经历,以及这些经历对于他的文学创作的影响,最有可能出自一本教科书,故选B项。BParents can begin good organization(条理) habits with preschool-age kids

16、.Experts recommend asking them to do small,simple actions on a regular basis with the help of parents.Maybe they open their bags and bring their lunch bag to the kitchen,or take their shoes off at the door and put them in a nearby closet.These wont save parents much time but they will help develop g

17、ood habits.When kids enter primary school,they should be ready for more responsibility.This is the time to teach them about daily routines and help them take control over theirs.Parents and children might sit down together and make a list of everything that needs to be done to get out of the house i

18、n the morning,or get ready for bed at night.Together,parents should figure out how long each activity takes,and when the best time to do them is.Some of the kids might want to get their bags ready and pick out their clothes the night before.Its also wise to create a firm schedule for homework.When d

19、o kids do their homework?How long do they need?Where do they do it?Where will the homework go once it is done?Figure them out and stick to the schedule as much as possible.Parents should print up these task lists and help kids finish them step by step.Kids might even check them off each morning or e

20、vening.Also,make sure there are clocks in the rooms in which these tasks will take place.Time management is an important part of learning organization,but it cant be done if kids dont know what time it is.Organization gives kids the chance to make it possible to focus on a task and complete it.Kids

21、tend to be more motivated to learn organization skills if they see organization as a challenge to overcome,rather than a fault to repair.【语篇解读】 本文是一篇议论文。文章建议父母帮助孩子做小而简单的动作从而使孩子们养成良好的习惯。作者认为组织活动对儿童而言是一个锻炼组织技能的机会。5.Why are kids advised to do small and simple actions?A.To save parents time.B.To join a

22、school organization.C.To help kids form good habits.D.To form a good relationship with others.答案C解析推理判断题。根据第一段中的“Parents can begin good organization habits with preschool-age kids.Experts recommend asking them to do small,simple actions on a regular basis with the help of parents.”和“These wont save

23、parents much time but they will help develop good habits.”可知,建议孩子们做小而简单的动作是为了帮助孩子们养成良好的习惯。6.What should parents do to help kids develop organization skills?A.Offer some suggestions only.B.Finish the daily tasks for kids.C.Assist kids in finishing the daily tasks.D.Let kids finish the daily tasks alo

24、ne.答案C解析推理判断题。根据第二段中的“When kids enter primary school,they should be ready for more responsibility.This is the time to teach them about daily routines and help them take control over theirs.Parents and children might sit down together and make a list of everything that needs to be done to get out of

25、the house in the morning,or get ready for bed at night.”可知,父母应该协助孩子完成日常任务来帮助孩子发展组织技能。7.What does the author think of organization for kids?A.It is a fault to repair.B.It is nothing special.C.It is easy to achieve.D.It is a helpful skill.答案D解析推理判断题。根据最后一段中的“Organization gives kids the chance to make it possible to focus on a task and complete it.Kids tend to be more motivated to learn organization skills if they see organization as a challenge to overcome,rather than a fault to repair.”可知,作者认为组织活动给孩子提供了锻炼组织技能的机会,所以是一项有用的技能,故选D项。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1