收藏 分享(赏)

2020_2021学年高中英语Unit2TheUnitedKingdomSectionⅡLearningaboutLanguageUsingLanguageSummingUp.docx

上传人:a**** 文档编号:584839 上传时间:2025-12-11 格式:DOCX 页数:8 大小:2.27MB
下载 相关 举报
2020_2021学年高中英语Unit2TheUnitedKingdomSectionⅡLearningaboutLanguageUsingLanguageSummingUp.docx_第1页
第1页 / 共8页
2020_2021学年高中英语Unit2TheUnitedKingdomSectionⅡLearningaboutLanguageUsingLanguageSummingUp.docx_第2页
第2页 / 共8页
2020_2021学年高中英语Unit2TheUnitedKingdomSectionⅡLearningaboutLanguageUsingLanguageSummingUp.docx_第3页
第3页 / 共8页
2020_2021学年高中英语Unit2TheUnitedKingdomSectionⅡLearningaboutLanguageUsingLanguageSummingUp.docx_第4页
第4页 / 共8页
2020_2021学年高中英语Unit2TheUnitedKingdomSectionⅡLearningaboutLanguageUsingLanguageSummingUp.docx_第5页
第5页 / 共8页
2020_2021学年高中英语Unit2TheUnitedKingdomSectionⅡLearningaboutLanguageUsingLanguageSummingUp.docx_第6页
第6页 / 共8页
2020_2021学年高中英语Unit2TheUnitedKingdomSectionⅡLearningaboutLanguageUsingLanguageSummingUp.docx_第7页
第7页 / 共8页
2020_2021学年高中英语Unit2TheUnitedKingdomSectionⅡLearningaboutLanguageUsingLanguageSummingUp.docx_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section Learning about LanguageUsing LanguageSumming Up & Learning Tip课后篇巩固提升一、用括号内单词的正确形式完成句子1.We have made (arrange) for our vacation.答案arrangements2.Are you trying to find a (furnish) house?答案furnished3.The newspaper article gave a beautiful (describe) of Beijing.答案description4.She (fold) the let

2、ter in half and put it into the envelope.答案folded5.Its no use (quarrel) with me.答案quarrelling二、词语辨析1.用to ones delight,with delight,delighted填空(1)She was by the news of the wedding.(2)The children screamed when they saw the puppy.(3),we won the football match at last.答案(1)delighted(2)with delight(3)T

3、o our delight2.用take the place of,take place填空(1)Ill Jane,as she cant come to the meeting herself today.(2)The ceremony will next month.答案(1)take the place of(2)take place三、用方框内所给短语的适当形式完成下列句子consist ofdivide intoleave outtake the place ofbreak downin memory of1.This word is wrongly spelt.You have a

4、 letter.答案left out2.The professor has suddenly fallen ill.Who can him to give the lecture?答案take the place of3.The Roman Empire in 476 A.D.答案broke down4.The museum was built the great writerLu Xun.答案in memory of5.The country nearly 200 islands.答案consists of6.The cake four parts for us to share.答案is

5、divided into四、单句填空1.Smith had a fever and his temperature has been higher than normal two days.答案for2.Jack likes to read novels online and makes comments them.答案on/about3.I was (thrill) to be invited.答案thrilled4.Once there was a small village with many mountains it.答案around5.Our English teacher alwa

6、ys asks us to answer her questions turn.答案in6.To everyones surprise,he was able to make us(delight).答案delighted7.Would you lend me the book that you think is quite useful me?答案for8.Now he has a large (collect) of various stamps.答案collection9.They have been seen together two separate occasions.答案on10

7、.Much my delight,he has been made chairman of the party.答案to五、翻译句子1.有这样的一个学生我很高兴。(delight v.)答案I was delighted at the presence of such a student.2.看到这样一部电影我们很激动。(thrilled)答案We are thrilled to see such a film.3.这些书下午就可以用了。(available)答案These books will be available in the afternoon.4.很奇怪她竟然被一个孩子骗了。(st

8、range)答案It is strange that she should have been cheated by a child.5.有必要马上派他到那里去。(It is necessary that.)答案It is necessary that he (should) be sent there at once.六、用所给动词的适当形式完成短文It is reported that students usually need eight to ten hours sleep a night,but many Chinese students do not get enough slee

9、p.Some Chinese parents are usually glad to see their children 1.(study)late.They dont want their children to leave their homework 2.(finish).They all hope their children work hard.Almost all parents expect their children well 3.(prepare)for the examination.Once a mother told us that every morning he

10、r 15-year-old boy put up one finger with his eyes still 4.(close),begging for one more minute to sleep.Like thousands of students in China,he has to get up before six every morning.Experts say that students should develop good study habits.Some clever students never study late so that they will be a

11、ble 5.(work)well in class the next day.答案1.studying2.unfinished3.prepared4.closed5.to work七、阅读理解ADear Mary,How are you?I saw you posted some wonderful photos of the coastline near your hometown.Youre really getting into your photography!Right now Im taking a break from social media(媒体) to write you

12、an email.Remember you said youd like to come over to the UK sometime this year?Well,I was thinking that this year you might like to come to the Edinburgh Festival with me in August.Ive got an aunt with a flat in the city centre who could put us up.Do you know much about the festival?Its very famoust

13、he biggest,most popular arts festival in the world!There are lots of things going onart exhibitions(展览),concerts of all kinds,modern dance,a book festival,etc.The thing its most famous for is the newest and most exciting theatre.People come from all over the world and perform(表演) in their own langua

14、ge.In Scotland you have the best of both worlds:culture and wild land.After the festival,we could hire(租) a car and go up to some of the islands off the west coast,like Skye.The weather can be changeable in August,but the landscape(风景) is beautiful,with empty beaches and rocky mountains.Its the perf

15、ect place for you to take photos.Afterwards,we could head back to the east coast and visit my friend Rob in St.Andrews.Its really pretty and Robs enjoyable to be with.Youd get on well with him.So,why dont you have a think about it and then get back to me?Take your time,theres no rush.Speak to you so

16、on,Sophie1.What is the best known activity at the Edinburgh Festival?A.Modern dance.B.Art exhibitions.C.Performances of plays.D.Different kinds of concerts.答案C解析细节理解题。由正文第三段中的“Thethingitsmostfamousforis.performintheirownlanguage.”可知,爱丁堡艺术节最出名的活动是最新且最激动人心的戏剧表演。2.What does Sophie suggest doing straigh

17、t after the festival?A.Seeing her friend Rob in St.Andrews.B Driving along the east coast of Scotland.C.Taking photos while climbing mountains.D.Visiting islands along the west coast of Scotland.答案D解析细节理解题。由正文第四段中的“Afterthefestival.thewestcoast,likeSkye.”可知,索菲建议参加完爱丁堡艺术节之后,驱车前往苏格兰西部海岸沿岸的一些岛屿游玩。3.Why

18、 did Sophie send this email to Mary?A.To invite her to visit Scotland.B.To talk about her holiday plan.C.To take a break from social media.D.To introduce the Edinburgh Festival.答案A解析写作目的题。在邮件中,索菲首先夸赞了玛丽的摄影技术,接着邀请她八月和自己一起参加爱丁堡艺术节,并做了之后的出行安排:先到苏格兰西部海岸岛屿观光,然后到东部海岸看朋友;且由“InScotland.wildland.”可知,爱丁堡艺术节的举

19、办地点正是苏格兰;因此,索菲写这封邮件的目的是邀请玛丽到苏格兰旅行,参加爱丁堡艺术节,并欣赏苏格兰的美丽风景。BIreland is known for many thingsits rich history,green hills,and St.Patricks Day.Celebrated on March 17 every year,the holiday is well known in the early-20th century as a religious day.However,it is now widely recognized as a celebration of Ir

20、ish and Irish-American culture with fun traditions that include hunting for leprechauns(精灵),enjoying beef,and wearing bright green clothing.While St.Patricks Day is one of Irelands holidays,the clergyman(牧师),whose death day it marks,was from the west coast of modern-day England.Though wearing green

21、on St.Patricks Day is now the tradition,it was not the color of choice from the start.When the Order of St.Patrick was set up in the 1780s,the followers wore blue.Green was only used once it became associated with Irish nationalism in the 1790s and considered as a good representation of the countrys

22、 green hills.While most US cities hold a St.Patricks Day parade,New York City,which began the tradition in 1762,hosts the biggest one.Though the Dublin,Ireland parade,which started in 1998,cannot match the impressive numbers,the city makes up for it with a week-long celebration which attracts over a

23、 million people.For the ninth year,over 300 of the worlds landmarks will celebrate the occasion by turning green on March 17.No celebration is complete without enjoying a traditional dish or two.For St.Patricks Day,that means enjoying corned beef,cabbage,potatoes,and carrots as much as one likes.The

24、 tradition is believed to have come from early Irish immigrants(移民) to the United States,who were only able to afford meat once a week.As beef was the cheapest one,it became the meat of choice.However,dont expect to see the Irish in Ireland dining on the same food!They usually prefer bacon and lamb

25、and would have most likely eaten pork and potatoes in the past.4.What do we know about St.Patricks Day?A.It was started by St.Patrick.B.It was first celebrated by hunters.C.It is a religious and cultural celebration.D.It is celebrated on St.Patricks birthday.答案C解析细节理解题。根据第一段中的“theholidayiswellknown.

26、acelebrationofIrishandIrish-Americanculturewithfuntraditions”可知,圣帕特里克节是爱尔兰传统的宗教和文化节日。5.Why do people wear green on St.Patricks Day?A.It is St.Patricks favorite color.B.It is related to Irish nationalism.C.It was worn by followers in the beginning.D.It represents the color of the natural scenery in E

27、ngland.答案B解析细节理解题。根据第三段中的“GreenwasonlyusedonceitbecameassociatedwithIrishnationalisminthe1790s”可知答案。6.What can be learned about St.Patricks Day from Paragraph 4?A.It is well known worldwide.B.It has a nine-year history in Dublin.C.New York City has celebrated it since 1998.D.Ireland held the biggest

28、 festival parade in 1762.答案A解析细节理解题。根据第四段中的“Fortheninthyear,over300oftheworldslandmarkswillcelebratetheoccasionbyturninggreenonMarch17.”可知,圣帕特里克节风靡全球。7.How do the Irish in Ireland celebrate St.Patricks Day?A.They eat pricy food.B.They enjoy a one-meal day.C.They enjoy bacon and lamb.D.They eat the same food as Irish-Americans.答案C解析细节理解题。根据末段中的“Theyusuallypreferbaconandlamb.”可知答案。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1