收藏 分享(赏)

2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Space Exploration单元测评练习(含解析)新人教版必修第三册.docx

上传人:a**** 文档编号:579710 上传时间:2025-12-11 格式:DOCX 页数:13 大小:52.62KB
下载 相关 举报
2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Space Exploration单元测评练习(含解析)新人教版必修第三册.docx_第1页
第1页 / 共13页
2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Space Exploration单元测评练习(含解析)新人教版必修第三册.docx_第2页
第2页 / 共13页
2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Space Exploration单元测评练习(含解析)新人教版必修第三册.docx_第3页
第3页 / 共13页
2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Space Exploration单元测评练习(含解析)新人教版必修第三册.docx_第4页
第4页 / 共13页
2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Space Exploration单元测评练习(含解析)新人教版必修第三册.docx_第5页
第5页 / 共13页
2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Space Exploration单元测评练习(含解析)新人教版必修第三册.docx_第6页
第6页 / 共13页
2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Space Exploration单元测评练习(含解析)新人教版必修第三册.docx_第7页
第7页 / 共13页
2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Space Exploration单元测评练习(含解析)新人教版必修第三册.docx_第8页
第8页 / 共13页
2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Space Exploration单元测评练习(含解析)新人教版必修第三册.docx_第9页
第9页 / 共13页
2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Space Exploration单元测评练习(含解析)新人教版必修第三册.docx_第10页
第10页 / 共13页
2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Space Exploration单元测评练习(含解析)新人教版必修第三册.docx_第11页
第11页 / 共13页
2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Space Exploration单元测评练习(含解析)新人教版必修第三册.docx_第12页
第12页 / 共13页
2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Space Exploration单元测评练习(含解析)新人教版必修第三册.docx_第13页
第13页 / 共13页
亲,该文档总共13页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、第四单元测评(时间:120分钟总分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.Whats the date today?A.May 30th.B.May 31st.C.June 1st.2.Where is John going?A.The USA.B.Europe.C.China.3.How much does one adult ticket cost?A.60 doll

2、ars.B.40 dollars.C.30 dollars.4.What does the woman think of the roast duck?A.Great.B.Bad.C.Just so-so.5.What does the man mean?A.He is not the one to blame.B.He will be responsible for it.C.He will be more careful next time.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听

3、每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.Where did this conversation take place?A.On a plane.B.In space.C.In a school.7.What was Mary doing when the teacher woke her up?A.She was sleeping.B.She was studying hard.C.She was discussing with a classmate.听第7段材料,回答第8、9题。8

4、.What is Ann worried about?A.Losing the job.B.Failing to find a job.C.Missing the promotion.9.What will Ann do this weekend?A.Go to the movies.B.Work overtime.C.Have a good rest.听第8段材料,回答第10至12题。10.When did the painter start painting?A.In 1985.B.In 1953.C.In 1946.11.What is the painting mainly about

5、?A.Some hikers.B.A walking route.C.An old tree.12.How much does the man pay at last?A.300 pounds.B.350 pounds.C.380 pounds.听第9段材料,回答第13至16题。13.Why does the woman want to change their car?A.It uses much gas.B.It is not big enough.C.It is too old to go well.14.How long has the car been used?A.For one

6、year.B.For two years.C.For three years.15.What does the man think of the womans suggestion?A.Unbelievable.B.Interesting.C.Reasonable.16.What are the two speakers going to do later?A.Buy a new car.B.Go for a picnic.C.Sell the old car.听第10段材料,回答第17至20题。17.How do people in China order food?A.According

7、to pictures in the menu.B.According to words in the menu.C.According to the waiters descriptions.18.When do people usually start to order in China?A.After sitting immediately.B.After several minutes talk.C.After finishing drinking.19.What do people often do in Chinese restaurants?A.Stop others makin

8、g noise.B.Call the waiter loudly.C.Ask for something rudely.20.What cant you see at the dinner table in China?A.Beer.B.Hot water.C.Cold water.第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AAstronomy is the oldest science known to man.Thousands of years ago,man looked at t

9、he stars and wondered about the heavens.But man was limited by what he could see with his eyes alone.The Greeks studied astronomy over 2,000 years ago.They could see the size,colour,and brightness of stars.They could see their places in the sky.They watched the stars move as the seasons changed.But

10、the Greeks had no tools to help them study the starry heavens.Each new tool added to the files of astronomy helped man reach out into space.Until there were telescopes(望远镜),man knew little about the moon.They did not know that the planet called Saturn(土星) had rings around it.Their sight was so limit

11、ed that they could not see all the planets.In the early 1700s,people thought there were only six planets.Before the spectroscope(分光镜),man did not know what kind of gases was in the sun or other stars.Without the radio telescope(射电望远镜),we did not know that radio noises came from far out in space.Toda

12、y,astronomy is a growing science.We have learned more in the last fifty years than in the whole history of astronomy.21.Thousands of years ago,.A.man watched the stars with their eyesB.telescopes helped man to study the starsC.man knew nothing about the skyD.man knew Saturn had rings around it22.Whe

13、n the Greeks watched the stars,they knew all of the following EXCEPT.A.thecolour of the starsB.the size of the starsC.the movement of the starsD.what the stars were made of23.Man now knows .A.the moon has rings around itB.there are six planetsC.Saturns rings can be seen by human eyesD.radio noises c

14、ome from far out in spaceBSatellites are an important part of our ordinary lives.Forexample,the information for weather forecasts is sent by satellite.Some satellites have cameras which take photographs of the Earth to show how clouds are moving.Satellites are also used to connect our international

15、phone calls.Computer connections of the World Wide Web and Internet also use satellites.Many of our TV programmes come to us through satellite.Airplane pilots sometimes also use a satellite to help them find their exact location.We use satellites to send television pictures from one part of the worl

16、d to another.They are usually 35,880 kilometres above the equator(赤道).Sometimes we can see a satellite in the sky and it seems to stay in the same place.This is because it is moving around the world at 11,000 kilometres an hour exactly the same speed that the earth rotates(转动).A satellite must orbit

17、 the Earth with its antennae(天线) facing the earth.Sometimes,it moves away from its orbit,so there are little rockets on it which are used to put the satellite back in the right position.This usually happens about every five or six days.Space is not empty!Everyweek,more and more satellites are sent i

18、nto space to orbit the Earth.A satellite usually works for about 10-12 years.Satellites which are broken are sometimes repaired by astronauts or sometimes brought back to the Earth to be repaired.Often,very old or broken satellites are left in space to orbit the Earth for a very long time.This is ve

19、ry serious because some satellites use nuclear power and they can crash into each other.24.Which of the following is NOT done by satellite according to the passage?A.Sending information for weather forecasts.B.Taking photographs of the Earth.C.Sending TV pictures.D.Providing food for airplane pilots

20、.25.Whats the speed the earth rotates at?A.35,880kilometres per hour.B.335,880kilometres per hour.C.11,000kilometres per hour.D.110,000kilometres per hour.26.What does the underlined word “This” in the 3rd paragraph refer to?A.A satellite.B.A little rocket.C.A satellite seems to stay in the same pla

21、ce in the sky.D.The satellite puts the rockets in the right position.27.Which of the following statements about satellites is TRUE?A.A satellite usually works for about 10-12 years.B.Every time a satellite gets broken,it is brought back to the Earth to be repaired.C.A broken satellite is never left

22、in space.D.Broken satellites often crash into each other.CSweat(汗水)rolled its way down my cheek.It was hot,but the air was still and wet.One final play and the State Softball Championship was ours.I looked towards people who were watching the game.Sureenough,I found my mum.I always wished my dad had

23、 been here.The farm needed his full attention,but I did not care.Finally,wewon!StateChamps!I let out a scream of happiness.My mum made a “V” to celebrate my success and smiled.I smiled back at her.We all received medals(奖牌),but I cannot remember any of it.I concentrated my thoughts on my dad.I ran t

24、o my mum,asking for her cell phone.I had to tell my dad about the happiest day of my life,and complained(抱怨)about how he did not care.The phone rang twice,and no one answered.My heart sank with sadness,but I tried again anyway.“Hello?” My dad answered.“Dad!” I cried.“We won the State Championship!”

25、Silence.“Dad?” I could hear something on the other end.“Are youcrying?”“Im just really happy for you,Meggie,” he said.“And Im sorry I couldnt be there.”An apology(抱歉) was all I needed.I hung up the phone feeling relaxed,and I began to understand how it must feel to be a father.I forgave him for neve

26、r being there.He worked so I could play.My father loved me enough to let me experience lifes happiest moments without him.28.Meggies father didnt go to watch her game because .A.Meggie did not care about his being thereB.Meggies mother took his place to be thereC.the game wasnt so important to her f

27、atherD.he had a full schedule to work on the farm29.The purpose of Meggie calling her father was to .A.express her angerB.show off her medalsC.get her fathers praiseD.share her joy of success30.What can we learn from the last paragraph?A.Meggie would thank her father for all he did for her.B.Meggie

28、could spend more time doing the farm work.C.Meggie would apologise for being rude to her father.D.Meggie could enjoy every moment without her father.31.What can be the best title for the text?A.My Final GameB.A Fathers LoveC.My Growing PainD.A Fathers FarmDThere are a growing number of pet owners wh

29、o feed their pets on raw foods,which mean “uncooked” meat and bones.WilliamBurk,a pet food specialist from the Food and Drug Administration(FDA),believes that feeding raw meat to pets is against its goal of protecting the public from health dangers,and that raw meat and bones do not have all the req

30、uired nutrition that a pet needs every day.Recognising how popular these foods are,the FDA has provided guidelines for producers of pet foods which contain uncooked meat for dogs,cats and other pets.The guidelines give rules to protect pet owners and pets from dangers about food safety and lack of n

31、utrition.Pet owners who feed raw meat and bones to their pets should deal with these products very carefully to protect themselves against possible dangers,saysBurk.Just as when you are preparing foods for human beings,use hot water and soap to wash your hands,containers,and surfaces that come into

32、contact with the food.Dont put your hands near your mouth until you have washed them,and dont allow your pet to touch your face right after it has eaten raw meat.“If pet owners choose to feed bones to their pets,they should watch their pets carefully when they are eating bones,” Burk says.“If a pet

33、eats a big piece of bone that wont pass through its digestive system(消化系统),it is likely to kill the pet.”32.What does William Burk think of feeding pets on raw meat?A.Itll make the pet owners sick.B.Itll keep the pets wild nature.C.Its against the policy of the FDA.D.Its dangerous and lack of nutrit

34、ion.33.The FDA has provided guidelines for producers of pet foods with raw meat because .A.pet safety is a serious problemB.most pets lack nutritionC.feeding pets on raw foods is popularD.the quality of pet foods is dropping34.Pet owners should do some necessary cleaning when .A.preparing raw meat f

35、or petsB.touching the food containersC.taking their pets out for a walkD.washing the clothes35.What suggestion is given to pet owners in the last paragraph?A.Pets should be forbidden to eat raw bones.B.Pets should be kept away from the raw meat.C.Pets should be checked on their digestive system.D.Pe

36、ts should be watched carefully while eating bones.第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。JealousKenDick and Ken lived in the same street.Both children had a good home and lots of nice things.36 In other words,Ken was a jealous(嫉妒的) boy.Dick and Ken grew up and got jobs.Atfirst

37、,they both cycled to work every morning.Then Dick bought a motorcycle.Everymorning,Dick on his motorcycle rode past Ken on his bicycle,and Ken felt jealous.37 He was happy until Dick bought a car.Ken worked hard until he had enough money for a car.He bought a car,and it was as good as Dicks car.Ther

38、e were a lot of other cars on the road,so the journey to work was slower,but Ken was happy.38 So Ken worked very hard,and yesterday he bought an expensive car.Thismorning,Ken left home in his new car.39 But Ken was happy because his car was bigger,better and faster than Dicks car.Then he saw Dick be

39、hind him,but Dick was not in a car.Dick was riding a bicycle.It was a new bicycle.The cars moved very slowly,so Dick cycled past them easily.40 He watched from his big,expensive car and felt jealous.A.Dick was very proud of his new car.B.But after a year,Dick bought a bigger car.C.Both Ken and Dick

40、walked to work every day.D.So Ken bought a motorcycle.E.Ken watched as Dick cycled away in front of him.F.But Ken was unhappy because some of Dicks things were better than his.G.There were cars in front as far as he could see,and none of them could move.第三部分语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅

41、读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。I had never had a birthday party before.So,at 18 this summer,I decided to 41 one for myself.About 20 people 42 that they would come.Although I didnt have much pocket money this month,I43 more than usual in the $1 store to buy decorations and plates.I sat,Iw

42、aited,and,although all of my “friends” had said they were coming,44showed up!The45 was supposed to start at 12 noon.Here it was 4:00 p.m.and46,no one was here.The cream cake was not as 47as before and the food on the barbecue(烤架) was burnt 48recognition.I tried really hard not to 49.All of a sudden,

43、I heard a noise of a(n) 50,just outside my front door.My uncle Kenny,clearly,did everything he could to 51 by driving a long way.I cried in his arms,saying,“Im not worth anything!” He said the magical words52I could dry my tears,“I will53 be your friend!” Like me,he had had so many 54 over the past

44、couple of weeks.However,as we sat 55 under the clear blue sky,laughing and talking,I felt that I was truly 56 because he was sent to me in my 57hour,when I wanted to give up on this world.Yes,life is 58 because there are always people willing to be with you,no matter what happens.I dont know if Kenn

45、y realised that he59 me last night.He did it with just one kind act:taking60out of his very busy schedule,making me smile and giving me warm,hugehugs.Sometimes thats all it takes.41.A.copyB.getC.holdD.join42.A.worriedB.learnedC.doubtedD.promised43.A.borrowedB.spentC.madeD.collected44.A.nobodyB.anybo

46、dyC.somebodyD.everybody45.A.performanceB.festivalC.celebrationD.speech46.A.stillB.soonC.alsoD.even47.A.necessaryB.perfectC.properD.enough48.A.forB.toC.beyondD.within49.A.replyB.sleepC.fightD.cry50.A.kidB.animalC.windowD.car51.A.dress upB.get upC.show upD.go up52.A.beforeB.sinceC.unlessD.if53.A.alway

47、sB.neverC.hardlyD.just54.A.plansB.difficultiesC.invitationsD.explanations55.A.backwardsB.forwardsC.outsideD.inside56.A.lonelyB.patientC.honestD.lucky57.A.finestB.warmestC.busiestD.darkest58.A.peacefulB.simpleC.beautifulD.cruel59.A.controlledB.savedC.freedD.shocked60.A.timeB.energyC.effortD.money第二节(

48、共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。What on earth does happiness mean?I cant give you its 61.(exactly) definition (定义),but Im sure if you love and help others,youll get it.Ill never forget an old lady.She lives in 62. small house alone.It is said that her husband and her son 63.(die)

49、 in a road accident years ago.Her life is bitter,but she often helps others with a smile.Whenever it snows,she is always the first to clean the paths.She looks after several children 64.(live) nearby.I am one of them.I often remember the 65.(story) she told us and her kind smile.Perhaps she is unluc

50、ky,66. I think she is a happy person.Her life is full of laughter and love.But Im sad to see some people getting their happiness in bad ways.They talk 67.(noisy) in cinemas and meeting rooms;they destroy trees 68.(enjoy) themselves and they laugh at othersshortcomings.Perhaps they feel happy at that

51、 time,but they will never get true happiness because they have lost their personality already.Now I know what happiness is.69. means kindness,love and unselfishness.Aboveall,I have come to understand that 70.(bring) happiness to others is getting ourselves happiness.第四部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小

52、题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。When I was a very young children,my father created a regular practice I remember well years late.

53、Every time he arrived home at end of the day,wed greet her at the door.He would ask who we was and pretend not to knowing us.Then he and my mother would have had a drink while she prepared dinner and they would talk about his day and hers.While they chat,my father would lift my sister and me up to s

54、it in the top of the fridge.It was both excited and frightening to be up there!My sister and I thought he was so cool for putting us there.第二节书面表达(满分25分)随着科学技术的发展,人类去太空旅游将不再是遥远的梦想。假设你是李华,对太空探索很感兴趣,现在请你写一篇100词左右的英语短文,设想在今年暑假去太空旅游,写一写如何克服失重条件下的吃饭和喝水的问题。第四单元测评附:听力原文(Text1)W:Your birthday is around the

55、corner,right?M:Yeah,the day after tomorrow.W:Wow,thats Childrens Day.You can spend it with your son.(Text2)W:Johncan not attend our party tomorrow.M:Really?Why?W:He is leaving for the USA and will take part in the “Space Exploration” training.M:Its a pity that I wont see him at that time.(Text3)W:Id

56、 like two tickets,one for myself and the other for my little boy.He is six.M:Hessix,right?Then he can get in for half price.That will be 60 dollars altogether.(Text4)M:What do you think of it?I was worried that you would think it was too far.W:Well,itstrue.Ive never driven two hours just for a roast

57、 duck.Butreally,I think its worth it.(Text5)W:What an accident!If you had been more careful,we would not be in this terrible situation.M:What do you mean?Was it my fault?If it was,I would surely take responsibility for it.(Text6)M:Well,Mary,wake up!W:Imsorry.I should not sleep in class.But.M:What?W:

58、I dreamed of a great dream,sir.I became an astronaut and got into space in a satellite.I hugged the stars in space.We flew freely and did some scientific experiments.M:Really?Sounds great!But I think you should study harder to realise your dream.W:Yes,I know.(Text7)M:Hi,Ann.Hows your new job as a se

59、cretary?W:Well,actually,Im not very happy with it.M:Youve only been working there for a month.It takes time to get used to it.W:I know but my boss told me that if I dont get better,hell fire me!Im just worried.M:Look!Youre a hard worker.Just do your best.Its always darkest before the dawn,as they sa

60、y.W:Youreright.Did you get the position you wanted?M:Yes.Ill get a promotion and be the manager.Ive been with the company for three years.Timeflies!How about going out with me this Thursday?We could see a film,and you can forget your problems for a while.W:Goodidea,but I need to work overtime this w

61、eekend.(Text8)M:I really like this painting.Can you tell me a bit about it?W:Certainly.This one is actually by a local painter.His names John Mansfield.Hed been painting since he was 14.He painted for about 53 years and he died in 1999.M:What a pity!I especially like the colours in this one.And I li

62、ke how it depicts the local landscape.W:Actually this is a picture of a local walking route.Its quite famous and quite popular with hikers.And if you look at the left hand side there,you will see the tree which is the oldest in the area.M:Soundsnice.How much is this painting?W:180 pounds.M:Would you

63、 be able to sell it to me for 100 pounds?W:But I think 100 pounds is too cheap.M:The other two paintings look nice,too.Could I buy all of them for 350 pounds?W:Pay an extra 30 pounds and you can get them.M:OK.(Text9)M:Hi,Edith.Its a beautiful day,isnt it?W:Yes,the sun is shining and the breeze is ge

64、ntle.M:Lets go for a picnic by car.W:Well,I think wed better go by bike.And Ive been thinking that we really ought to change our car for a new one.M:Why?The old one goes very well.Your brother drove it for only one year before he sold it to us two years ago.W:Iknow,but it uses a lot of gas and thats

65、 not good for the environment.M:What would you replace it with?W:Well,Ive been reading a lot about a new kind of car.M:You mean the one which uses both a normal engine and an electric motor?W:Yes,this kind of car uses much less fuel than an ordinary one.M:I suppose that must be better for the enviro

66、nment.W:Of course.M:OK,lets get on our bikes and go for a picnic today.And well buy this new kind of car.I hope the environment will get better in the future.(Text10)M:The experience of dining in China is far different from eating at restaurants in America.Manners and menus are almost entirely oppos

67、ite.Menus in China are usually picture books.Almost every single dish has a picture.Chinese people order food according to the pictures,not the written descriptions on the menu or the descriptions from the waiters.Furthermore,each table is typically only given one menu,and when the menu is placed be

68、fore them,the waiter stands next to the table ready to write down the order.You dont sit at the table and talk for several minutes before ordering.You order when you sit almost immediately.InChina,people are used to dining in noisy environments,which are considered welcoming and joyful.So,if you nee

69、d to call a waiter in China,call loudly and wave your hand.Its appropriate to stop anyone in the restaurant and ask them for something.This is not rude.And cold water?It doesnt exist at the dinner table in China.Hot water is almost always served,even in the middle of summer.And if you order a beer o

70、r a bottle of water,better ask for it cold,or the waiter will serve them at room temperature.15 AABAB610 CAABC1115 BCACC1620 BAABC21.A由第一段内容可知,在古代,人们主要通过肉眼来观察星球。22.D由第二段内容可知,只有D项的内容“星球是由什么组成的”没有提到。23.D由第四段最后一句可推知,现在人们已经知道无线电噪声来自遥远的太空。24.D根据第一段内容和第三段首句不难看出,卫星可以传递天气预报信息、拍摄地球照片、传递电视图片等,但是文章没说卫星可以为飞行员提供

71、食物,故选D项。25.C根据第三段的“Thisisbecause.exactlythesamespeedthattheearthrotates.”可知选C项。26.C由此句的结构可知,this在此处是替代前文的“Sometimeswecanseeasatelliteintheskyanditseemstostayinthesameplace.”。故选C项。27.A根据最后一段的第三句可知A项正确。28.D根据第二段中的“Ialwayswishedmydadhadbeenhere.Thefarmneededhisfullattention.”可知,只有妈妈来看比赛,爸爸没来是因为农场需要爸爸全身

72、心地工作。再结合选项可知,D项符合题意。29.D根据第四段中的“Ihadtotellmydadaboutthehappiestdayofmylife.”及下面文章中与爸爸的对话内容可知,麦琪打电话给父亲是告诉父亲她们队赢了,想和父亲一起分享成功的喜悦。分析选项可知,D项符合题意。30.A根据最后一段中的内容可知,麦琪明白爸爸不能来观看比赛,是因为他为了自己能过上好的生活而辛苦工作,父亲非常爱自己。由此可推断出,麦琪会感谢她父亲为她所做的一切。分析选项可知,A项符合题意。31.B本文主要叙述了麦琪的爸爸没能观看她的比赛,但麦琪知道,爸爸是爱她、为了她而努力工作的。最后一段的最后一句“Myfath

73、erlovedmeenoughtoletmeexperiencelifeshappiestmomentswithouthim.”是文章的主旨。由此可知,本文最好的标题是“父亲的爱”。故选B项。32.D根据第一段的“.believesthatfeedingrawmeattopetsisagainstitsgoalofprotectingthepublicfromhealthdangers,andthatrawmeatandbonesdonothavealltherequirednutritionthatapetneedseveryday.”可知,D项正确。33.C根据第二段的第一句可知选C项。3

74、4.A根据第三段的内容可知,在喂动物之前要做好各种清洁工作,故选A项。35.D根据最后一段的第一句可知选项D正确。36.F37.D38.B39.G40.E41.C由下文中的buydecorationsandplates可知,作者决定为自己“举办(hold)”一个生日聚会。42.D由下一段中的althoughallofmy“friends”hadsaidtheywerecoming可知,在聚会前,作者的朋友们“承诺(promised)”要来。43.B由Although提示可知,此处表示尽管零花钱不多,但作者还是“花(spent)”了比平时多的钱去买装饰品和盘子。44.A由下文中的noonewas

75、here可知,此处表示“没有人(nobody)”出现。45.C由第一段的birthdayparty可知,此处表示作者的生日“庆祝活动(celebration)”原计划12点开始。46.A由上文中的“.wassupposedtostartat12noon.Hereitwas4:00p.mand.”可知,作者从中午12点一直等到下午4点“依然(still)”没有人来。47.B由上文中作者从中午12点等到下午4点一直没有人来可知,奶油蛋糕应该没有之前那么“完美(perfect)”了(因为化掉了等原因);在烤架上的食物也因为烤的时间过长而被烤煳了,“超出(beyond)”了其可辨认的范围。48.C参见

76、上题解析。49.D由上下文语境及常识可知,此处表示作者努力忍住不“哭(cry)”。50.D由下文中的bydrivingalongway可知,此处应是“我”听到了“汽车(car)”声。51.C此处表示Kenny开车来参加“我”的生日聚会,即“出现(showup)”在“我”的生日聚会上。52.A由最后一段中的“Hediditwithjustonekindact.makingmesmileandgivingmewarm,hugehugs.”可知,应是在作者擦干眼泪之“前(before)”,Kenny说了一些很有魔力的话。53.A由上文中的magicalwords可推断,此处表示Kenny说自己将“永

77、远(always)”是作者的朋友。54.B由上文作者的处境和本句中的Likeme可知,Kenny在过去的一段时间里也经历过和“我”相似的“困苦(difficulties)”。55.C由本句中的undertheclearbluesky可知,作者和Kenny是坐在“外面(outside)”聊天。56.D由上下文作者从失落到感动可知,作者此刻感到很“幸运(lucky)”。57.D由上文作者的朋友们失约以及作者的心情可知,这是作者人生中“最黑暗的(darkest)”时刻。58.C由本句中的“.therearealwayspeoplewillingtobewithyou,nomatterwhathappens.”可知,作者认为生活是“美好的(beautiful)”。59.B由上文中的whenIwantedtogiveuponthisworld可知,作者不知道Kenny是否能意识到他的到来“挽救(saved)”了自己。60.A由本句中的verybusyschedule可知,此处表示Kenny抽出“时间(time)”来参加作者的生日聚会。61.exact62.a63.died64.living65.stories66.but/yet67.noisily68.to enjoy69.It70.bringing略

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1