收藏 分享(赏)

《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 阅读提升作业 三 MODULE 1 PERIOD 3 WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:561499 上传时间:2025-12-10 格式:DOC 页数:5 大小:84KB
下载 相关 举报
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 阅读提升作业 三 MODULE 1 PERIOD 3 WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共5页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 阅读提升作业 三 MODULE 1 PERIOD 3 WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共5页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 阅读提升作业 三 MODULE 1 PERIOD 3 WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共5页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 阅读提升作业 三 MODULE 1 PERIOD 3 WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共5页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 阅读提升作业 三 MODULE 1 PERIOD 3 WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。阅读提升作业 三Module 1Period 3. 阅读理解 BEIJINGChina has won the bid to host the 2022 Winter Olympics in its capital of Beijing, making it the first city to host both the summer and winter games. The decision comes despite concerns

2、 from international rights groups and activists who say awarding Beijing is the wrong decision. The vote to decide which of the two remaining cities bidding for the games would winKazakhstans Almaty(阿拉木图)and Chinas Beijingwas a close one with 44 voting in favor of Beijing to 40 for Almaty. A slight

3、technical problem appeared during the process, when International Olympic Committee members had to switch from electronic tablets to submit paper ballots. IOC President Thomas Bach announced the decision. “The International Olympic Committee has the honor to announce the host city of the Olympic Win

4、ter Games 2022Beijing, ”he said. Chinese officials and members of the bidding team who were at the IOC vote in Kuala Lumpur, Malaysia leapt up from the seats and hugged one another after hearing the decision. Some burst into tears. In a rare display of emotion, an announcer on the state-run CCTV new

5、s channel had to pause when starting off his report about the decision to control his excitement. In Beijing, outside the Birds Nest, which was a main venue(场馆)for the 2008 Summer Olympic Games, elderly women were dancing and singingin what appeared to be more of an organized gathering than a natura

6、l celebration. Others waved the Chinese flag and stood on the Great Wall. In the city of Zhangjiakou, nearly 200 kilometers outside of Beijing where some of the events will be held, local residents were excited. In other parts of Beijing, however, there were few celebrations, while most were pleased

7、 with the decision. Well-known Chinese athletes such as Yao Minga member of the bidding team for the gamessee the awarding of the bid to Beijing as an opportunity to inspire interest in winter sports here. Officials claim that China could see some 300 million take up winter sports. Without doubt, th

8、e decision will be a major boost for winter sports in China such as skiing, ice hockey and figure skating, but rights activists in and outside of the country are concerned. 【语篇概述】本文主要讲述北京成功申办2022年冬奥会的消息。1. The following statements are what people did when they heard the news EXCEPT _ . A. Chinese of

9、ficials and members of the bidding team leapt up from the seats and hugged one anotherB. an announcer had to pause when starting off his report about the decisionC. elderly women were dancing and singing outside the Birds NestD. some people drank beer to celebrate it【解析】选D。细节理解题。根据第五、六两段可知A、B、C都提到了,

10、 只有D项本文没提到。2. Which of the following is NOT true according to the passage?A. Kazakhstans Almaty failed to hold the 2022 Winter Olympics. B. Beijing is the first city to host both the summer and winter games. C. Winter sports are the most popular sports in China. D. Beijing will make full use of exis

11、ting venues. 【解析】选C。细节理解题。根据最后一段可知冬奥会将大力推进冬季运动在中国的普及。C选项意思表达不准确。3. Whats the best title of the passage?A. China is applying for the bid to hold the 2022 Winter Olympic GamesB. China has succeeded in bidding for the 2022 Winter Olympic GamesC. Winter Olympic GamesD. Chinese officials and members of t

12、he bidding team made efforts to apply for Winter Olympic Games【解析】选B。主旨大意题。本文是一则新闻报道, 讲述中国成功申办2022年冬奥会的事情。故选B。4. What does this text probably come from?A. A TV interview. B. A magazine. C. A textbook. D. A newspaper. 【解析】选D。推理判断题。由文章开始的形式可知, 这是一篇新闻报道, 应来自报纸。. 阅读填句根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项

13、为多余选项。Once there was a very poor villager. He found it difficult even to support his family. 1He walked about in the streets, but he did not get a job. One day, he met a rich businessman, who gave him the job of cleaning the office. The villager began his work and he even started reading and writing

14、 in his spare time. One day, the businessman saw that the villager was writing something. He said, “You can also read and write!Your handwriting is very good. ”2The villager began to do this job as best as he could. Later, the businessman learnt that the villager was good at accounting, and he made

15、him his shop accountant. The other accountants were very jealous of the villagers abilities. They told the businessman that the villager had a small room where he hid the money stolen from him. 3One day, they had their chance. They saw the villager going into that room.4When they came back and opene

16、d the door, there was nothing in that room except an ordinary box. The villager was ordered to open the box with his own hands. And there was only a pair of dirty shoes and some old clothes. 5At the same time, he was so angry with the jealous accountants that he fired them at once. The villager was

17、made the only accountant for his office. A. He came to a big city hoping to find a job. B. They closed the door behind him and ran to the businessman. C. So the businessman decided to give the villager a good lesson. D. Seeing this, the businessman was moved by what he had seen. E. So the villager was given the work of writing business letters for him. F. The villager wished that some kind people might give him a good job. G. But the businessman refused to believe them unless he had seen it with his own eyes. 答案: 15. AEGBD关闭Word文档返回原板块高考资源网版权所有,侵权必究!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1