ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:5 ,大小:84KB ,
资源ID:561499      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-561499-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 阅读提升作业 三 MODULE 1 PERIOD 3 WORD版含解析.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 阅读提升作业 三 MODULE 1 PERIOD 3 WORD版含解析.doc

1、高考资源网() 您身边的高考专家温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。阅读提升作业 三Module 1Period 3. 阅读理解 BEIJINGChina has won the bid to host the 2022 Winter Olympics in its capital of Beijing, making it the first city to host both the summer and winter games. The decision comes despite concerns

2、 from international rights groups and activists who say awarding Beijing is the wrong decision. The vote to decide which of the two remaining cities bidding for the games would winKazakhstans Almaty(阿拉木图)and Chinas Beijingwas a close one with 44 voting in favor of Beijing to 40 for Almaty. A slight

3、technical problem appeared during the process, when International Olympic Committee members had to switch from electronic tablets to submit paper ballots. IOC President Thomas Bach announced the decision. “The International Olympic Committee has the honor to announce the host city of the Olympic Win

4、ter Games 2022Beijing, ”he said. Chinese officials and members of the bidding team who were at the IOC vote in Kuala Lumpur, Malaysia leapt up from the seats and hugged one another after hearing the decision. Some burst into tears. In a rare display of emotion, an announcer on the state-run CCTV new

5、s channel had to pause when starting off his report about the decision to control his excitement. In Beijing, outside the Birds Nest, which was a main venue(场馆)for the 2008 Summer Olympic Games, elderly women were dancing and singingin what appeared to be more of an organized gathering than a natura

6、l celebration. Others waved the Chinese flag and stood on the Great Wall. In the city of Zhangjiakou, nearly 200 kilometers outside of Beijing where some of the events will be held, local residents were excited. In other parts of Beijing, however, there were few celebrations, while most were pleased

7、 with the decision. Well-known Chinese athletes such as Yao Minga member of the bidding team for the gamessee the awarding of the bid to Beijing as an opportunity to inspire interest in winter sports here. Officials claim that China could see some 300 million take up winter sports. Without doubt, th

8、e decision will be a major boost for winter sports in China such as skiing, ice hockey and figure skating, but rights activists in and outside of the country are concerned. 【语篇概述】本文主要讲述北京成功申办2022年冬奥会的消息。1. The following statements are what people did when they heard the news EXCEPT _ . A. Chinese of

9、ficials and members of the bidding team leapt up from the seats and hugged one anotherB. an announcer had to pause when starting off his report about the decisionC. elderly women were dancing and singing outside the Birds NestD. some people drank beer to celebrate it【解析】选D。细节理解题。根据第五、六两段可知A、B、C都提到了,

10、 只有D项本文没提到。2. Which of the following is NOT true according to the passage?A. Kazakhstans Almaty failed to hold the 2022 Winter Olympics. B. Beijing is the first city to host both the summer and winter games. C. Winter sports are the most popular sports in China. D. Beijing will make full use of exis

11、ting venues. 【解析】选C。细节理解题。根据最后一段可知冬奥会将大力推进冬季运动在中国的普及。C选项意思表达不准确。3. Whats the best title of the passage?A. China is applying for the bid to hold the 2022 Winter Olympic GamesB. China has succeeded in bidding for the 2022 Winter Olympic GamesC. Winter Olympic GamesD. Chinese officials and members of t

12、he bidding team made efforts to apply for Winter Olympic Games【解析】选B。主旨大意题。本文是一则新闻报道, 讲述中国成功申办2022年冬奥会的事情。故选B。4. What does this text probably come from?A. A TV interview. B. A magazine. C. A textbook. D. A newspaper. 【解析】选D。推理判断题。由文章开始的形式可知, 这是一篇新闻报道, 应来自报纸。. 阅读填句根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项

13、为多余选项。Once there was a very poor villager. He found it difficult even to support his family. 1He walked about in the streets, but he did not get a job. One day, he met a rich businessman, who gave him the job of cleaning the office. The villager began his work and he even started reading and writing

14、 in his spare time. One day, the businessman saw that the villager was writing something. He said, “You can also read and write!Your handwriting is very good. ”2The villager began to do this job as best as he could. Later, the businessman learnt that the villager was good at accounting, and he made

15、him his shop accountant. The other accountants were very jealous of the villagers abilities. They told the businessman that the villager had a small room where he hid the money stolen from him. 3One day, they had their chance. They saw the villager going into that room.4When they came back and opene

16、d the door, there was nothing in that room except an ordinary box. The villager was ordered to open the box with his own hands. And there was only a pair of dirty shoes and some old clothes. 5At the same time, he was so angry with the jealous accountants that he fired them at once. The villager was

17、made the only accountant for his office. A. He came to a big city hoping to find a job. B. They closed the door behind him and ran to the businessman. C. So the businessman decided to give the villager a good lesson. D. Seeing this, the businessman was moved by what he had seen. E. So the villager was given the work of writing business letters for him. F. The villager wished that some kind people might give him a good job. G. But the businessman refused to believe them unless he had seen it with his own eyes. 答案: 15. AEGBD关闭Word文档返回原板块高考资源网版权所有,侵权必究!

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1