1、UNIT 12 Period Two题组A基础练(建议用时:10分钟). 单词拼写1The rocket launched two communications _(卫星)2S_, new guidelines were issued to all employees. 3_(科学的) research is widely claimed to be the source of the high standard of living in the US. 4The second thing is that the global services units have become one of
2、 our _(最重要的) customers. 5If an amount or level is c_, it stays the same over a particular period of time. 6A countrys _(海军) consists of the people it employs to fight at sea, and the ships they use. 7A m_ is a scientific instrument which makes very small objects look bigger so that more details can
3、be seen. 8Similarly, every time a _(生物学家) discovers a new species, there is the opportunity to honour someone or something. 【答案】1satellites2Subsequently3Scientific4premier5constant6navy7microscope8biologist. 单句语法填空1Four possible _(outcome) have been identified. 2_(subsequently) events confirmed our
4、doubts. 3The direction of the wind is _(constant) changing. 4Mars and Earth have _(orbit) which change with time. 5Efforts are being made to research it _(scientific). 6You can of course help by giving them a _(donate) directly. 7_(microscope) examination of a cells chromosomes can reveal the sex of
5、 the fetus. 8The government hopes the court will announce its _(finding) before the end of the month. 9Some matters of fact we can know to be true or we think we know to be true just by _(perceive) them. 10You just cant recognize his accomplishments on the court without seeing his kindness and _(hum
6、ble) off it. 【答案】1outcomes2Subsequent3constantly4orbits5scientifically6donation7Microscopic8findings9perceiving10humbleness. 完成句子1_ people spoke in support of the proposal. 只有几个人表示支持这一提议。2Theres _ candlelight for creating a romantic mood. 没有什么比烛光更能营造浪漫氛围了。3It would be invidious to _ any one person t
7、o thank. 单独感谢任何一个人都易引起反感。4Keep your eye on these jokers. You never know what they _. 盯住这些家伙,你永远不知道他们会想出什么来。5It took them about one month to _ how to start the equipment. 他们用了大约一个月的时间才弄明白如何启动这台设备。6Over half the population of this country _ sports. 这个国家一半以上的人参加体育运动。【答案】1Only a few2nothing like3single
8、out4will come up with5figure out6participate in题组B提升练(建议用时:25分钟). 阅读理解Modern humans have a hard time controlling their desire to eat. Often you eat not because you are hungry, but because you are affected by many other things. How much you eat is strongly affected by how much those around you eat. P
9、eople eating alone eat least. People eating with one other person eat 35 percent more than they do at home. People dining in a party of four eat 75 percent more. Eating with overweight friends? Youll eat more. Is your waitress overweight?Youll eat more. Wide variety of food? Youll eat more. Plates c
10、an decide how sweet dessert tastes. If people ate it off a paper plate, theyd say, “This is good. ” If they ate it off a fancy silver plate, they would say, “This is the greatest cake Ive eaten in my entire life. ”Your knowledge about what makes food good or bad also affects how much you eat. You te
11、nd to eat more when you think the food is good, and less when you think it is bad. So Grandmas cookies always taste better than other cookies. “Good food” even has a “health halo(光环) effect”. If were eating something healthy, we feel that everything in that meal is healthy. Due to this, people often
12、 believe that a cheese cake with a salad has fewer calories than the cheese cake alone. Thats perhaps also why eating organic (有机的) food might turn you into an annoying guy. Your brain may use anything that makes you feel good about your own morality to excuse your immoral behaviour. Food and hunger
13、 affect your judgment too. Hungry judges give more serious sentences. Kids who dont eat breakfast behave worse than kids who eat their breakfast. People who have low blood sugar are more likely than the average person to have trouble concentrating and controlling their unpleasant emotions. ()1 What
14、is mentioned as a cause of overeating?ASuffering from great loneliness. BBeing served by a helpful waitress. CBeing treated to high quality food. DEating with many friends. ()2 According to the passage, an annoying person may be one who _. Afinds any excuse for eating moreBis crazy about the quality
15、 of platesCcompetes with others in making cookiesDteaches people to stick to morality()3 According to the passage, people are more likely to make a bad judgment when _. Athey dont feel hungryBthey arent overweightCthey have low blood sugarDthey know little about food()4 What would be the best title
16、for the passage?AWhen Cant We Go on a Diet?BWhat Affects Eating?CHow to Make Good FoodDWhere to Find Safe Food【语篇解读】本文是说明文。文章介绍影响食量的几个因素。1D推理判断题。根据第一段“People eating with one other person eat 35 percent more than they do at home. People dining in a party of four eat 75 percent more. ”和另外一个人一起吃会比在家多吃3
17、5%;四个人一起吃会多吃75%,可知过度饮食的一个原因是和很多人一起吃,故选D项。2A推理判断题。根据第三段“Thats perhaps also why eating organic (有机的) food might turn you into an annoying guy. Your brain may use anything that makes you feel good about your own morality to excuse your immoral behavior. ”可推断出,一个令人讨厌的人是一个为自己吃过量找借口的人。故选A项。3C细节理解题。根据最后一段“
18、People who have low blood sugar are more likely than the average person to have trouble concentrating and controlling their unpleasant emotions. ”可知,低血糖的人更有可能不专注以及无法控制他们不开心的情绪,因而更有可能做出错误的判断。故选C项。4B主旨大意题。文章第一段便可看出本文大意“Modern humans have a hard time controlling their desire to eat. Often you eat not b
19、ecause you are hungry, but because you are affected by many other things. ”现代人很难控制他们的食欲。通常他们吃不是因为他们饿了,而是受到很多因素的影响。下文介绍影响人们过度饮食的因素,故“什么影响吃?”作为本文的标题最合适。故选B项。. 读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。When I was young, I always knew my parents had trouble with money. We would go to yard sales all the t
20、ime, buy everyday supplies at Dollarama and work and eat at a soup kitchen four nights a week. Then, a new man walked into the soup kitchen and asked me what my name was. As I told him that my name was Angela, my mom handed me the soup spoon and hair net(发网) to start getting to work. After that, I c
21、ouldnt find the strange man again. I searched everywhere for him and even asked the other men and women in the kitchen if they had seen him. My mom thought I was going crazy, saying that there was no one with me when she came to hand me my stuff. She said I had been sitting alone and that it seemed
22、I was talking to myself. Later that night in the car, my mom was crying. I asked her what was wrong and she told me that the rent on our apartment had gone up and that my grandma had died. She didnt know how she was going to pay for the funeral and the rent. I guaranteed that I would help pick up th
23、e odds and ends(杂事) before she made as much as possible. The moment we got into the apartment building, she asked me to run to the mail room and grab the mail. I went and the only thing I could find was one single envelope. A familiar man called me back saying he thought I left something in our mail
24、box. I reached in and pulled out a huge envelope but I couldnt tell what was in it. I brought the envelopes up to my mom. She opened the first one and found our first super expensive rent bill. She then walked into her room, saying she couldnt handle to open the other one. 注意:1 续写词数应为150左右:2 请按如下格式在
25、相应的位置作答。I looked at the envelope and saw this: Dear Angela and Family. Love, Your Friend. _One possible version:I looked at the envelope and saw this: Dear Angela and Family. Love, Your Friend. I brought it to my mom with shaking hands and asked her to open it. She tore it open and looked inside, te
26、ars streaming down her face. She emptied the contents onto the bed. There before my eyes were countless checks addressed to my mom. I stood still, shocked and puzzled. I had a feeling all of a sudden that I knew who had sent it. _ _One possible version:I had a feeling all of a sudden that I knew who
27、 had sent it. Somehow I didnt want to tell my mom, thinking that she wouldnt believe me. Then an idea came to me. The next night, we went to eat at the soup kitchen, where the strange and familiar man just came into my sight. I told my mom that he was the very sender and man I had come across that night. Full of gratitude, my mom went up to him.