1、组合规范练18选择性必修第四册UNIT4阅读题组练速度(35mins).阅读AAre you ready for the English assignments:graduation projects,presentations,reports,and summaries continuing throughout the semester?Dont worry if you find yourself struggling with piles of writing work to be done.Please notice that English Writing Tutoring Pro
2、gram is available now!You can find the detailed information on our official website.IntroductiontotheProgramEnglish Writing Tutoring Program has made its comeback!This semester,we have hired assistants with rich experience to offer help in papers,essays and literature by one-to-one consulting.If you
3、 have any question concerning academic writing in English,including topic choosing,framework and composing,you can get lots of advice from our tutors.With their rich writing experience in essays,daily journals and international communications,student volunteers majoring in literature,science and eng
4、ineering are willing to give you a helping hand whenever you need advice or tutoring.AbouttheTeamProfessional teachers as writing coachesAssistants on duty every dayVast majoring fieldsOutstanding command of language skillsExtraordinary experience in international exchangesWith piles of articles and
5、 papers already publishedServices1.Revision and tutoring on English academic writing.2.Refinements of English diaries and homework.3.Revision and tutoring on graduation projects.4.Advice on English daily uses.Time&LocationWeeks 2-16,Mon.to Sun.7:20 p.m.-9:45 p.m.Please make individual appointments i
6、f necessary.Location:6A013,CASS BuildingOnlineApproachAfter completing the questionnaire on our website and submitting it,project members will contact you and invite you to join the writing assistants online Q&A group and arrange one-to-one consultation.ContactIf you have any other needs or question
7、s,please contact us through e-mail.1.What can we learn about the program?A.It is a first-year program.B.There are no teachers involved in this program.C.You can ask questions about writing on the website.D.Help in papers and essays will be offered in the program.2.What service does the program offer
8、 to students?A.Spoken English practice.B.How to use English in daily life.C.How to publish academic papers.D.Refinements of Chinese homework.3.How can a student have the one-to-one consulting?A.Through e-mail.B.By making an appointment at the office.C.By filling up the questionnaire on the website.D
9、.By going to 6A013,CASS Building during the working hours.BMany graduation ceremonies look different.But for Melody,it looked different because of the classmate who graduated alongside herher grandmother,75-year-old Pat Ormond.They both went to the University of Tennessee at Chattanooga (UTC) and gr
10、aduated together.Pat took her first college class 42 years ago.After one semester,she dropped out to move to Chattanooga,where she spent the next several decades working as an accountant and raising a family.While she did take an occasional class at UTC,she said her family continued to encourage her
11、 to go back to finish her degree,especially after she retired.She agreed when her granddaughter decided to move to study psychology at UTC after a year at Berea College.They both entered UTC with enough college credits to make graduating together a possibility.Pat and Melody graduated on November 20
12、 as part of UTCs 2020 class.The achievement has also made Pat somewhat of a celebrity.“We are so proud to have graduates like Melody and her grandmother,Pat Ormond,in the UTC class of 2020,” said Steven,UTC Chancellor.“Together,they personify the determination,commitment and love for lifelong learni
13、ng we encourage in every UTC graduate.”Pat hopes that she can be an example to other non-traditional college students who want to get their degrees.“Learning never stops,” Pat said.“Thats something that my father taught me when I was young.No matter what you do,learning never stops.” Pat isnt planni
14、ng to stop anytime soon.Shes already working on another degreea bachelors degree in history.Meanwhile,her granddaughter,who is hunting jobs,is interested in getting a masters degree in clinical psychology so she can become a lawyer.But she says shes in no rush.Her nana has taught her that she has pl
15、enty of time.4.What was special for Melodys graduation ceremony?A.It looked different from others.B.Her grandmother was 75 years old.C.She celebrated it with all her classmates.D.Her grandmother graduated alongside her.5.What does the underlined word “personify” in Paragraph 4 mean?A.Represent.B.Fol
16、low.C.Repeat.D.Identify.6.What can we know about Pats family?A.They are anxious to be celebrities.B.They support and encourage each other.C.They never stop creating opportunities.D.They prefer attending non-traditional colleges.7.Which of the following can best describe Pat Ormonds story?A.Passion g
17、ives life power.B.A good beginning is half done.C.Its never too late to learn.D.Love can change everything.CFew people realize that it takes the army of volunteers for one young child to have a half-hour riding lesson.I volunteer at Valley Therapeutic Equestrian Association (VTEA) in Alder grove.B.C
18、.,close to the Washington State border.It takes a few paid staff and an army of volunteersapproximately eightyto take care of a dozen horses and help with eighty or more children during the week.There is a large barn to clean,and hay nets and water buckets to brush and fill.Specific feeds for each h
19、orse must be prepared twice daily.The list is endless.To prepare a horse for a ride,someone has to bring it in from outside,at times sinking into inches of black,sticky mud during the winter months.Usually,two volunteers groom (刷洗梳毛) the horse and put on the special saddle.Then they lead the horse t
20、o where the lesson takes place.There,one volunteer leads the horse,and usually two walk alongside for safety,one on each side.Then the horse must be returned to the barn,unsaddled,cleaned and fed.Yet so many people willingly give their time because the children need us.Ranging in age from two upward
21、s,the children have varying degrees of mental disabilities.Some have severe physical handicaps (残疾).Riding strengthens their muscles and bones,enabling them to enjoy a more fruitful life.Throughout my past life as an accountant,business author and speaker,I volunteered on many levels and in many org
22、anizations.However,a terrible motor-vehicle accident changed my life in a split second when my car was hitas was my headcausing severe brain injury.It was hard to accept a new “me” and the often-frustrating limitations,until I discovered that I needed to do something that I have a passion for.Id lov
23、ed horses from childhood,and working with them and with the children has helped turn my life around,making me warm.The journey back has been painful but worthwhile.Now,fourteen years later,I am a different,more simplified person.8.What is the main idea of Paragraph 2?A.Horses for riding lessons are
24、cared for carefully.B.Horse-riding lessons bring children many benefits.C.Volunteers have much to do for a horse-riding lesson.D.Disabled children are taught horse-riding in a different way.9.What does the author think of her voluntary work in VTEA?A.Risky and thrilling.B.Tiring but worthwhile.C.Fun
25、ny and enjoyable.D.Demanding but fruitless.10.What can be inferred about the author from the last paragraph?A.The accident transformed her thoroughly.B.Volunteering has brought her a win-win result.C.Shes never recovered from the injury.D.She wasnt interested in voluntary work before.11.What could b
26、e the best title for the passage?A.Helping Children in NeedB.Surviving the Brain InjuryC.Volunteering:A Journey BackD.Horse-riding:Toughest LessonsDSingapore researchers say they have developed a form of electronic skin that can create a sense of touch.They hope their invention will give people with
27、 prosthetic hands(假肢) the ability to identify different objects.The skin device measures 1 square centimeter.The system contains 100 small sensors that attempt to recreate things like texture(质地),temperature and even pain.The researchers call the device Asynchronous Coded Electronic Skin(ACES),which
28、 can process information faster than the humans nervous system.Machine learning methods trained the device to recognize 20 to 30 different textures.It can even correctly read Braille letters(布莱叶盲文) most of the time.The system does not require the users movement to work.They just need to slide to fee
29、l texture.But in this case the skin,with just a single touch,is able to detect textures of different roughness.A demonstration showed that the device could identify the difference between a soft ball and a solid plastic one.“When you lose your sense of touch,you essentially become numb and prostheti
30、c users face that problem,” said Benjamin Tee,leader of the research team.“So by recreating an artificial version of the skin for their prosthetic devices,they can hold a hand and feel the warmth and feel that it is soft.”Tee said his idea for the device came from the movie StarWars.When the charact
31、er Luke Skywalker loses his right hand and it is replaced with a robotic one.In the film,the new hand is able to experience touch sense just like the real one.The artificial skin technology is still going through experiments and development.But Tee said there had already been a lot of interest in th
32、e system,especially from the medical community.Tee said similar inventions that his team has developed include see-through skin that can repair itself when torn and a material for wearable electronic devices that gives off light.12.What can we learn about the artificial skin in Paragraph 2?A.It is s
33、ensitive to high temperature.B.It reacts faster than our nervous system.C.It can recognize different objects.D.It helps the users memorize Braille letters.13.What can be inferred from Benjamin Tees words?A.The artificial skin feels like a real skin.B.People with the artificial skin feel warm.C.Peopl
34、e dont want to lose the sense of touch.D.He is sympathetic towards the prosthetic users.14.What inspired Benjamin Tee to create the artificial skin?A.The desire to help those in need.B.The life of the disabled.C.A dream of earning more money.D.A scene from a famous movie.15.Which word can best descr
35、ibe the artificial skin technology?A.Profitable.B.Stable.C.Promising.D.Challenging.阅读七选五Decideonyouridealpenpal.Consider where you want your pen pal to be from,how old you want them to be,and whether you want a male or female pen pal.Its best to be flexible on terms of locations and stick to someone
36、 only two years older or younger than you if you are a kid,maybe even a difference of five or so if you are an adult.1Connectwithotherswhoshareyourhobby.When looking through profiles,pay attention to what the users enjoy doing.2 Or choose someone with a completely different set of hobbies so both of
37、 you can teach each other something new.3 There are often elderly users who are interested in developing friendships in their old age.Communicating with these pen pals can not only allow you to make a friend across generations,but help somebody who needs a friend.Checkthewebsiteguidelinestofindoutho
38、wtomakecontact.4 Dont get attached to them before they write back to avoid letdowns.Paid websites will typically only let you send one initial message or a smiley,so make sure you have a premium membership if youre trying to maintain contact.5 Write a bit about yourself and why you are writing.For e
39、xample,you could say “I am a high school student in Allentown,Pennsylvania looking to find friends abroad who are interested in botany.” Dont give too much information upfront so you can decide if this is the right pen pal for you before disclosing a physical address.A.Make your initial contact shor
40、t,light,and friendly.B.Consider using pen pals as a form of community service.C.By doing this,you can find someone who shares your particular interest.D.Look for ways to learn more about a country and improve your language skills.E.When you find a pen pal,websites will allow you to add them as frien
41、ds or send them a message.F.Having a pen pal can be a wonderful educational experience,so put some thought into what you want to learn.G.Developing a friendship is a game of give and take where you each reveal more personal information as time goes on.选择性必修第四册UNIT4阅读题组练速度.【语篇导读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了一个英语写
42、作辅导项目的情况,包括服务项目、时间、位置和联系方式等信息。1.D细节理解题。根据IntroductiontotheProgram部分中“Thissemester,wehavehiredassistantswithrichexperiencetoofferhelpinpapers,essaysandliteraturebyone-to-oneconsulting.”可知,该项目通过一对一咨询的方式提供论文、散文、文学作品写作方面的帮助。故选D项。2.B细节理解题。根据Services部分中“4.AdviceonEnglishdailyuses.”可知,该项目可以帮助学生学习怎样在日常生活中使用
43、英语。故选B项。3.C细节理解题。根据OnlineApproach部分中“Aftercompletingthequestionnaireonourwebsiteandsubmittingit,projectmemberswillcontactyouandinviteyoutojointhewritingassistantsonlineQ&Agroupandarrangeone-to-oneconsultation.”可知,如果一名学生想要进行一对一的咨询,那就需要填写网站上的问卷。故选C项。【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了田纳西大学毕业生Melody和自己75岁的祖母PatOrmo
44、nd一起从大学毕业的故事。4.D细节理解题。根据第一段中的“ButforMelody,itlookeddifferentbecauseoftheclassmatewhograduatedalongsideherhergrandmother,75-year-oldPatOrmond.TheybothwenttotheUniversityofTennesseeatChattanooga(UTC)andgraduatedtogether.”可知,Melody的毕业典礼特别之处是她的祖母和她一起毕业。5.A词义猜测题。根据划线词后文“thedetermination,commitmentandlove
45、forlifelonglearningweencourageineveryUTCgraduate.”可知,UTC负责人说Melody和她的祖母代表了决心、承诺和对终身学习的热爱,这是他们鼓励每一位毕业生所具有的品质,故画线词意思是“代表”。故选A项。6.B推理判断题。根据第二段中的“WhileshedidtakeanoccasionalclassatUTC,shesaidherfamilycontinuedtoencouragehertogobacktofinishherdegree,especiallyaftersheretired.”可知,Pat的家庭互相支持和鼓励。7.C推理判断题。文章
46、主要讲述了田纳西大学毕业生Melody和自己75岁的祖母PatOrmond一起从大学毕业的故事,及Pat的求学之路。由此推知,PatOrmond的故事告诉我们“活到老,学到老”的道理。【语篇导读】本文是一篇记叙文。作者经历严重车祸后造成脑部损伤,通过做志愿者工作,作者感受到了温暖,并找回了自己。8.C主旨大意题。第二段提道:为了让马做好骑行的准备,必须有人从外面把它带进来,然后他们把马牵到上课的地方。在那里,一个志愿者牵着马,为了安全,通常两个人并排走,两边各一个。然后必须把马放回马厩,脱去马鞍,清洗干净并喂饱。由此可知,为了骑马课程,志愿者有很多工作要做。9.B推理判断题。根据第一段中的“I
47、ttakesafewpaidstaffandanarmyofvolunteers.Thelistisendless.”可知,志愿者工作是很辛苦、很累的。再根据第三段中的“Ridingstrengthenstheirmusclesandbones,enablingthemtoenjoyamorefruitfullife.”可知,骑马给这些身体有残疾的孩子带来了积极的影响,她的志愿者工作是值得的。故选B项。10.B推理判断题。根据最后一段中的“Idlovedhorsesfromchildhood,andworkingwiththemandwiththechildrenhashelpedturnmy
48、lifearound,makingmewarm.”可知,这份志愿者的工作不仅能帮助到孩子们,而且让作者在车祸后无论是心态还是生活上都有了积极的改变,所以志愿者工作带来了“双赢”的结果。11.C主旨大意题。通读全文可知,文章前面的段落都是围绕着车祸后作者的志愿者工作展开,介绍了具体的工作以及意义,所以C项“志愿者工作:回归之旅”符合文章主旨,是最合适的标题。【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了新加坡研究人员开发出的一种可以产生触觉的电子皮肤,这种人造皮肤就像真的皮肤一样。12.B细节理解题。根据第二段中的“.whichcanprocessinformationfasterthantheh
49、umansnervoussystem.”可知,人造皮肤的反应速度比我们的神经系统快,故答案为B项。13.A推理判断题。根据第四段中的“Sobyrecreatinganartificialversionoftheskinfortheirprostheticdevices,theycanholdahandandfeelthewarmthandfeelthatitissoft.”可知,这种人造皮肤就像真皮肤一样,故答案为A项。14.D细节理解题。根据第五段中的“TeesaidhisideaforthedevicecamefromthemovieStarWars.WhenthecharacterLuk
50、eSkywalkerloseshisrighthandanditisreplacedwitharoboticone.”可知,这个装置的想法来自电影星球大战中的场景,故答案为D项。15.C推理判断题。根据最后一段中的“.therehadalreadybeenalotofinterestinthesystem,especiallyfromthemedicalcommunity.”这一信息可知,有很多人对该系统感兴趣,尤其是医学界,由此推知“人造皮肤技术很有前途”,故答案为C项。.【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了寻找适合自己的笔友的一些做法。如:决定你理想的笔友;和与你有相同爱好的人联系
51、等。1.F本部分的小标题是“决定你理想的笔友”,所填的句子是最后一句,应该讲述笔友的好处,F项中提到“很好的教育经历”,与此语境相符。2.C上文提到“.payattentiontowhattheusersenjoydoing.”,C项中的“Bydoingthis.”与上文衔接自然。3.B本题填的是小标题。根据本部分最后一句中的“.buthelpsomebodywhoneedsafriend.”可知,交笔友的同时也可以帮助他们,B项中的“communityservice”与此相符。4.E小标题中有“howtomakecontact”,E项中的“websiteswillallowyoutoaddthemasfriendsorsendthemamessage”符合语境。5.A根据“Writeabitaboutyourselfandwhyyouarewriting.”可知,本部分讲述的是第一次和笔友交流的问题,所以选A项。