1、阅读文章Miss Smith is only twenty. She is of medium height, and she has curly brown hair. She likes children and her teaching work. From Monday to Friday she stays at school and teaches the children. She has a lot of work to do every day, but she often plays sports with her students after school. The ch
2、ildren like her a lot. On Sundays she usually drives her car to her parents house and stays with her parents, but sometimes she goes to see her friends on Sunday. She drives back to school on Monday morning. She likes singing, dancing and swimming. She is a good teacher. 试着做一做1. Miss Smith is _ teac
3、her. A. a popularB. an old C. a ChineseD. an English2. What does Miss Smith look like?A. She likes her students. B. She likes her teacher. C. She is not too tall or too short. D. She is too heavy. 3. Miss Smith goes to see her friends _. A. every dayB. on SundayC. on SaturdayD. on Friday4. Miss Smit
4、h usually goes out _. A. on a busB. by bike C. by carD. by air5. Miss Smith likes _. A. sportsB. her studentsC. her workD. A, B and C. 答案1. A点拨:细节理解题。根据文中. . . she often plays sports with her students after school. The children like her a lot. 她经常放学后与学生一起做运动,孩子们很喜欢她,可知选A。2. C3. B点拨:细节理解题。根据文中. . . s
5、ometimes she goes to see her friends on Sunday. 有时候她会在周日去看她的朋友,可知选B。4. C点拨:推理判断题。根据文中On Sundays she usually drives her car to her parents house and stays with her parents. . . 周日她通常会开车去父母家,可知她开车外出,所以选C。5. D点拨:细节理解题。根据文中She likes children and her teaching work. 她喜欢孩子们和她的工作,再根据. . . she often plays sports with her students after school. 她经常放学后和学生做运动,可知选D。