ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:2 ,大小:15.50KB ,
资源ID:548858      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-548858-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2022春七年级英语下册 Unit 11 How was your school trip单元话题拓展阅读(新版)人教新目标版.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2022春七年级英语下册 Unit 11 How was your school trip单元话题拓展阅读(新版)人教新目标版.doc

1、阅读文章Miss Smith is only twenty. She is of medium height, and she has curly brown hair. She likes children and her teaching work. From Monday to Friday she stays at school and teaches the children. She has a lot of work to do every day, but she often plays sports with her students after school. The ch

2、ildren like her a lot. On Sundays she usually drives her car to her parents house and stays with her parents, but sometimes she goes to see her friends on Sunday. She drives back to school on Monday morning. She likes singing, dancing and swimming. She is a good teacher. 试着做一做1. Miss Smith is _ teac

3、her. A. a popularB. an old C. a ChineseD. an English2. What does Miss Smith look like?A. She likes her students. B. She likes her teacher. C. She is not too tall or too short. D. She is too heavy. 3. Miss Smith goes to see her friends _. A. every dayB. on SundayC. on SaturdayD. on Friday4. Miss Smit

4、h usually goes out _. A. on a busB. by bike C. by carD. by air5. Miss Smith likes _. A. sportsB. her studentsC. her workD. A, B and C. 答案1. A点拨:细节理解题。根据文中. . . she often plays sports with her students after school. The children like her a lot. 她经常放学后与学生一起做运动,孩子们很喜欢她,可知选A。2. C3. B点拨:细节理解题。根据文中. . . s

5、ometimes she goes to see her friends on Sunday. 有时候她会在周日去看她的朋友,可知选B。4. C点拨:推理判断题。根据文中On Sundays she usually drives her car to her parents house and stays with her parents. . . 周日她通常会开车去父母家,可知她开车外出,所以选C。5. D点拨:细节理解题。根据文中She likes children and her teaching work. 她喜欢孩子们和她的工作,再根据. . . she often plays sports with her students after school. 她经常放学后和学生做运动,可知选D。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1