收藏 分享(赏)

河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015_2016学年高二英语上学期期中联考试题.doc

上传人:a**** 文档编号:546593 上传时间:2025-12-10 格式:DOC 页数:13 大小:85KB
下载 相关 举报
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015_2016学年高二英语上学期期中联考试题.doc_第1页
第1页 / 共13页
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015_2016学年高二英语上学期期中联考试题.doc_第2页
第2页 / 共13页
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015_2016学年高二英语上学期期中联考试题.doc_第3页
第3页 / 共13页
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015_2016学年高二英语上学期期中联考试题.doc_第4页
第4页 / 共13页
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015_2016学年高二英语上学期期中联考试题.doc_第5页
第5页 / 共13页
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015_2016学年高二英语上学期期中联考试题.doc_第6页
第6页 / 共13页
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015_2016学年高二英语上学期期中联考试题.doc_第7页
第7页 / 共13页
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015_2016学年高二英语上学期期中联考试题.doc_第8页
第8页 / 共13页
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015_2016学年高二英语上学期期中联考试题.doc_第9页
第9页 / 共13页
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015_2016学年高二英语上学期期中联考试题.doc_第10页
第10页 / 共13页
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015_2016学年高二英语上学期期中联考试题.doc_第11页
第11页 / 共13页
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015_2016学年高二英语上学期期中联考试题.doc_第12页
第12页 / 共13页
河北省邯郸市魏县第一中学曲周县第一中学2015_2016学年高二英语上学期期中联考试题.doc_第13页
第13页 / 共13页
亲,该文档总共13页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、河北省邯郸市魏县第一中学、曲周县第一中学2015-2016学年高二英语上学期期中联考试题考试时间:120分钟; 第I卷第一部分 听力(共两节 满分30分)第一节(共5小题 每小题1.5分 满分7.5分)1 Whats the relationship between the two speakers?A Classmates B Cousins C Roommates 2 What does the woman mean? A She hasnt got the job yet. B She doesnt want the job. C She made mistakes in her job

2、.3 Where did the man see the mobile phone? A On the sofa B Under the chair C On the desk4 How much does the man need to pay? A 50dollars B 100 dollars C 200dollars5 Where are the speakers? A On the street B In the post office C In a parking lot第二节(共15小题 每小题1.5分 共22.5分) 听第6段材料,回答第6-7题6 What day is it

3、 today? A Friday B Saturday C Sunday7 Where will the woman eat sushi? A In her house B In a restaurant C In a supermarket 听第7段材料,回答第8-9题8 What can the man do with the room card? A Use the parking lot for free. B Use the health club for free C Eat in the restaurants for free.9 Which floor should the

4、man go if he wants to get a parking permit? A To the second floor B To the third floor C To the fourth floor听第8段材料,回答第10-12题10 Why is the woman calling the man? A To make an appointment. B To change an appointment. C To cancel an appointment.11 When will they meet? A This Wednesday B This Thursday C

5、 Next Monday.12 Where are they going to meet? A At a restaurant B At a caf C At the womans house. 听第9段材料,回答第13-16题13 Whats the relationship between the speakers? A Host and guest B Customer and repairman C Boss and employee.14 What did Kayne do before he started his own business? A A banker B A sale

6、sman C A repairman15 How long are the business hours on the sign? A Six hours B eight hours C Ten hours16 What did the man and his friends do when there are no customers? A Go biking B Eat and chat C Play cards听第10段材料,回答第17-20题17 Why will the ball be held at the Star Hotel? A It has a larger ballroo

7、m. B It is close to most of the guests. C It is cheaper than the Golden Hotel.18 How many guests are there at the ball? A 50 B 100 C 20019 How much does each ticket cost now? A 35 dollars B 40 dollars C 45 dollars20 Why is this Saturday a big day for John Smith? A It will be his birthday. B It will

8、be his promotion day. C It will be his farewell day.第二部分 阅读理解APeople in the United States honor their parents with two special days: Mothers Day, on the second Sunday in May, and Fathers Day, on the third Sunday in June. These days are set aside to show love and respect for parents. They raise their

9、 children and educate them to be responsible citizens. They give love and care. These two days offer an opportunity to think about the changing roles of mothers and fathers. More mothers now work outside the home. More fathers must help with child-care.These two special days are celebrated in many d

10、ifferent ways. On Mothers Day people wear carnations. A red one symbolizes a living mother .A white one shows that the mother is dead. Many people attend religious services to honor parents .It is also a day when people whose parents are dead visit the cemetery(公墓). On these days families get togeth

11、er at home, as well as in restaurants. They often have outdoor barbecues for Fathers Day. These are days of fun and good feelings and memories.Another tradition is to give cards and gifts. Children make them in school. Many people make their own presents. These are valued more than the ones bought i

12、n stores. It is not the value of the gift that is important, but it is “the thought that counts”. Greeting card stores, florists, candy makers, bakeries and telephone companies do a lot of business during these holidays.21Which is NOT a reason for children to show love and respect for parents?A. Par

13、ents bring up children.B. Parents give love and care to children.C. Parents educate children to be good persons.D. Parents pass away before children grow up.22 What do you know from the passage?A. Mothers Day and Fathers Day are both in May.B. Fewer women worked outside the home in the past.C. Not a

14、ll the children respect their parents.D. Fathers are not as important as mothers at home.23 Which do you think is right about “carnation”?A. It only has two kinds of color.B. It refers to the special clothes people wear on Mothers Day or Fathers Day.C. Its a kind of flower showing love and best wish

15、es.D. People can wear carnations only on the second Sunday in May.BThe purpose of keeping fit is to avoid illness, avoid the mental and physical fatigue(疲劳), and above all to feel more pleasure in being alive. Research has shown the value of a balanced diet, fresh air, sunshine, enough rest and some

16、 forms of regular exercise for everyone. If everyone followed this plan, the number of people visiting the doctor and going to hospital would be reduced.Unfortunately, although most people acknowledge the importance of physical fitness, not enough of us put this into practice. We spend too much time

17、 watching others from the comfort of an armchair or a seat in the stand at a sports stadium.One reason why people who are physically fit to live longer is that they do not put the heart under excessive strain(过度劳累)and so they reduce the risk of heart and blood vessel(血管)diseases. They also avoid suf

18、fering weakened muscles, which are the cause of a great deal of trouble.All in all, sensible exercise, suited to each person and properly undertaken on the advice of a doctor, is the best insurance of meeting these requirements.24 Why do people want to keep fit?A. Because they want to avoid health.B

19、. Because they want to add mental and physical fatigue.C. Because they want to feel happier and live longer.D. Because they want to obtain much more money.25 Which of the following is TRUE according to the passage?A. Everyone knows the importance of this plan.B. Not all people do what the plan tells

20、 them to do.C. Most people put the plan into practice.D. No one wants to do with this plan.26 What does the passage mainly talk about?A. Balanced diet is the most important.B. People who are physically fit live longer.C. Most people can live longer.D. People always do not put the heart under excessi

21、ve strain.CIn Canada and the United States, there is a new group of children called “satellite kids”, who live in one place but whose parents live in another place.Asians are immigrating (移民) to Canada and the United States in larger numbers than ever before. Most Asians immigrate because they belie

22、ve that they can give their children a better education in the West. In Asia, especially in China, Japan, and Korea, it is difficult to go to university. Students must first pass the strict national examination. However, in Canada and the United States, it is easy to go to university, and anyone who

23、 wants to go can go. As a result, Asian parents decide to leave their countries so that their children can go to university.The problem is that when Asians arrive, they discover that finding a job and making money are more difficult in the West than in the East. Also, they find that they are very lo

24、nely, and that they miss their homes. For these two reasons, most Asian parents decide to go back to work while their children study in the West. Therefore, these children become “satellite kids”, and most of their parents do not know how sad it is to be a “satellite kid”.Only until now are Canadian

25、s and Americans discovering the “satellite kid” problem. Because these children do not speak English and because their parents are not there to take care of them, they are often absent from school. To be a “satellite kid” means to grow up in a country where you know you are different and where you c

26、annot make friends because you do not speak English well. Also, it means to grow up lonely, because your parents are elsewhere. What these “satellite kids” will probably say to their parents is that its better to have parents around than to have a university education27Some Asian parents send their

27、kids abroad because _A. they hope their children may easily find a job thereB. all foreign universities are better than the ones in their own countriesC. the kids may not be accepted by universities in their own countriesD. the kids want to improve their English and make foreign friends28“Satellite

28、kids” refer to Asian kids _A. without parents B. speaking no EnglishC. with university education D. living abroad alone29What is the main idea of the passage?A. Parents want better education for their kidsB. Parents feel lonely and miss their familiesC. Kids in foreign countries alone are badly in n

29、eed of care from familyD. Canadians and Americans begin to notice the “satellite kids” problem30 Whats the feeling of the “satellite kids” staying abroad alone? A sad B free C happy D independentDMost sharks are dangerous. The largest kind of sharks-the whale shark-has small teeth and is quite harml

30、essto people. However, blue sharks, tiger sharks, white sharks and hammerheads are enemies of man. Man-eaters are always a danger to swimmers in shark waters. Sometimes, though, men have used strange methods when theyre suddenly faced with a shark. During world War , soldiers and sailors whose boats

31、 or planes were destroyed drifted (漂流) helplessly on the ocean in small rafts (筏子). While waiting to be saved, the men had to struggle to stay alive and were often attacked by sharks. In some cases, they had few weapons to protect themselves with. They found that just splashing (溅水) water seemed to

32、help keep the sharks away. One sailor was swimming for his life in the Atlantic Ocean after his boat had been blown up. He saw a shark swimming towards him. He hit the shark with his bare fist, and that drove it off. Once, in Australia, a fisherman was fishing after sunset. He hooked a big fish and

33、drew it towards the shore. His line broke when the fish was only a few yards from the shore. The fisherman waded (涉水) into the water to try to catch it with his hands. In the dim light, it looked like the kind of fish that could be dealt with without danger. He put his arms around the fish and wrest

34、led with it. Dragging it to the beach turned out to be harder than he had expected, but at last he pulled it in. When he turned a light on it, he was amazed. He ha31. The shark that is least dangerous to man is the _. A. white shark B. whale shark C. tiger shark D. hammerhead shark 32 . This story t

35、ells you that sharks are usually _. A. friendly B. small C. afraid of people D. dangerous 33. After the Australian fisherman found he had caught a shark, he was _.A. surprised B. frightened C. unhappy D. angry34. This story tells you that the best way to handle sharks is to _. A. hit them with your

36、fist B. keep far away from them C. splash water D. wrestle with them 35. The passage mainly tells us something _. A. about fishing sharks B. about sharksC. how to eat sharks D. that sharks are mans enemies 七选五Benefits of Going to School OnlineWith online school becoming more and more popular, should

37、 you go in for it or the traditional Schooling? Lets find out by looking at the advantages of online schooling?Easy to enter the school For studying through an online school, you do not need to go to some other city, which is mostly the case with traditional college education. _36_ The only two thin

38、gs required are computer and an internet connection.Meeting personal needs_37_ There are some people who find it difficult to sit through lectures.Then there are students who take in more or prefer studying at night. These special requirements and study habits of certain students are easily met with

39、 online schooling.Convenience and freedom_38_ So, if a student has a day job, he can continue his education in the night and thus study and work at the same time. For those who look for such freedom in ones study timings, online education is the key.No career breaks neededThe reason behind online co

40、llege degrees on rise is that people who are working full time ,who want to receive education to further their professions, have to take a break for a year or more to attend traditional college ,but online schools have changed this. _39_ This means that they do not have to take a career break in bet

41、ween.Saving the costStudents do not have to spend money on staying in a hotel or on transportation for travelling to-and-fro the college. _40_ Moreover, students can take up part-time or full-time jobs and earn.A With online schooling, working people can now take up courses at their own pace.B They

42、do not have to spend money on buying books as e-book can be used.C There are certain people who learn more when they study on their own.D There are various subjects you can choose from online schools.E Online schooling can be done right in your home.F The students can choose to study whenever he wan

43、ts.G You can get a degree through online schools. 第三部分 完形填空 I will never forget the year I was about twelve years old. My mother told us that we would not be 41 Christmas gifts because there was not enough money. I felt sad and thought, “What would I say when the other kids asked what Id 42?” Just w

44、hen I started to 43 that there would not be a Christmas that year, three women 44 at our house with gifts for all of us. For me they brought a doll. I felt such a sense of 45 that I would no longer have to be embarrassed when I returned to school. I wasnt 46 . Somebody had thought 47 of me to bring

45、me a gift.Years later, when I stood in the kitchen of my new house, thinking how I wanted to make my 48 Christmas there special and memorable, I 49 remembered the womens visit. I decided that I wanted to create that same feeling of 50 for as many children as I could possibly reach.So I 51 a plan and

46、 gathered forty people from my company to help. We gathered about 125 orphans (孤儿) at the Christmas party. For every child, we wrapped colorful packages filled with toys, clothes, and school supplies, 52 with a childs name. We wanted all of them to know they were 53 . Before I called out their names

47、 and handed them their gifts, I 54 them that they couldnt open their presents 55 every child had come forward. Finally the 56 they had been waiting for came as I called out, “One, two, three. Open your presents!” As the children opened their packages, their faces beamed and their bright smiles 57 up

48、 the room. The 58 in the room was obvious, and 59 wasnt just about toys. It was a feeling the feeling I knew 60 that Christmas so long ago when the women came to visit. I wasnt forgotten. Somebody thought of me. I matter.41A. sending B. making C. receiving D. exchanging42A. got B. prepared C. found

49、D. expected43A. doubt B. hope C. accept D. suggest44A. broke in B. turned up C. settled down D. showed off45A. achievement B. loss C. relief D. justice46 A. blamed B.forgotten C loved D.affected47A. enough B. little C. poorly D. highly48A. present B. recent C. first D. previous49A. hardly B. occasio

50、nally C. regularly D. instantly50A. importance B. independence C. strength D. safety51A. kept up with B. came up with C. caught up with D. put up with52A. none B. few C. each D. some53A. fine B. normal C. helpful D. special54A. convinced B. guaranteed C. reminded D. promised55A. until B. after C. wh

51、en D. since56A. chance B. gift C. reward D. moment57A. took B. lit C. burned D. cheered58A. atmosphere B. sympathy C. joy D. calmness59A. such B. it C. something D. everybody60A. from B. till C. for D. by第II卷第四部分 英语知识运用(满分50分)语法填空 共10小题 每小题1.5分 满分15分阅读下面材料,用不多于3个单词的正确形式填空。Dear Chris,I am Li Jin, mon

52、itor of Class One, Grade Two. I am very 61 (delight) to learn that you 62 (come) to our class to study with us as an exchange student next term.It is a great honor for me 63 (tell)you some information relevant to the local life. First, our 64 (tradition) foods are dumplings and rice. I hope you can

53、enjoy 65 In addition, the climate here is very similar 66 that in the USA, so there is no need for you to worry about it. Now I will introduce our class to you. Our class is made up of fifty two students, all of 67 are friendly and hard-working. Our teachers are kind and treat us very well. Last of

54、all, to promote the understanding and 68 (friend )between the students of the two countries, I hope you can do something , such as helping us practice our 69 (speak) English, and introducing something about American culture.Looking forward to 70 (see) you.Yours,Li Jin61_62_ 63 _ 64 _ 65 _66 _67_ 68_

55、 69_ 70_短文改错 (共10小题 每小题1分 满分10分)文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线(/)划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改仅限一词;2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Dear Tracy,I want to make friends with those who have same interests, but I am continually disappointing. No on

56、e I know have the same interests as I. Mine include read books and newspapers, watching news programmes, listening music and so on. But my friends were only interested in talking about the best way to make lots of money and what they will buy with them. That you know, friends are very important, so

57、I dont know where and how to find the friends I want. Can you offer me some suggestion?书面表达(满分25分)我们能活在这美好、精彩的世界上,是因为有父母,老师,朋友。因此在每个人的生命之中应怀有一颗感恩之心,学会感恩他人。 请从以下几点展开写一篇题目为Learn to Be Grateful 的文章。1.感恩父母,因为父母给了我们全部的爱;2.感恩老师,因为老师传授了我们知识;3.感恩朋友,因为朋友给我们带来欢乐;4.你认为,我们应该为他们做些什么.提示:1、可加入一些细节, 使文章更加通顺合理。2、词数:

58、100字左右(开头部分不计)Learn to Be GratefulWhenever and wherever we are, we should learn to be grateful to the people around us in this beautiful and wonderful world._英语答案听力 1 BABCB 6 AABCB 11 CCABB 16 CBCAA 21 DBC 24 CBB 27 CDCA 31 BDABB 36 ECFAB41 CACBC 46 BACDA 51 BCDCA 55 DBCBA试题分析: 阅读部分A这是一篇议论文,讲的是美国人庆祝

59、父亲节和母亲节表达对父母的爱和感恩。他们有很多方式来庆祝,其中一个是戴康乃来庆祝母亲节,出去烧烤庆祝父亲节,一个是孩子亲手做贺卡或是礼物送给父母。不管什么庆祝方式,都包含了孩子对父母的爱和感恩。21D 推理判断题。根据第一段第三、四句话“They raise their children and educate them to be responsible citizens. They give love and care.”可以知道D选项“D. Parents pass away before children grow up.”不是孩子爱父母尊重父母的理由。故选D。22B推理判断题。根据第

60、一段倒数第二句话“More mothers now work outside the home”中的more可以推断出以前很少有妈妈外出工作。B选项符合题意。故选B。23C 推理计算题。根据第二段第三、四句话“A red one symbolizes a living mother .A white one shows that the mother is dead”可以推断出康乃馨代表的是对妈妈的爱和祝福。C选项符合题意。故选C。B【解析】试题分析:这是一篇议论文,讲的是保持健康可以避免疾病,避免疲劳,可以享受到生活的乐趣,延年益寿。作者还建议人们要进行合理的锻炼,对身体更有益。24C推理判

61、断题。根据第一段第一句话“The purpose of keeping fit is to avoid illness, avoid the mental and physical fatigue(疲劳), and above all to feel more pleasure in being alive.”可以推断出人们保持身体健康是为了活的更开心,更久。只有C选项符合题意。故选C。25B推理判断题。根据第二段第一句话“Unfortunately, although most people acknowledge the importance of physical fitness, no

62、t enough of us put this into practice.”可以知道虽然大多数人知道保持健康的重要性,但不是每个人都会付诸实践来让自己健康,只有B选项符合题意。故选B。26B 推理判断题。根据第一段第一句话也是文章的中心句“The purpose of keeping fit is to avoid illness, avoid the mental and physical fatigue(疲劳), and above all to feel more pleasure in being alive.”,意思是保持健康可以避免疾病,避免精神上和身体上的疲劳,都会感受到生活的

63、乐趣,更长寿。所以文章主要讲的是那些懂得养生的人都会活的越久,B选项符合题意。故选B。C 本文讲述了在 美国西部出现的“Satellite kids”他们远离父母,在学习和生活上有很多的问题,他们需要父母的关爱。27细节题。根据第一段In Asia, especially in China, Japan, and Korea, it is difficult to go to university. Students must first pass the strict national examination. However, in Canada and the United States

64、, it is easy to go to university, and anyone who wants to go can go.说明很多的父母把孩子送到国外上学是因为在自己国家里读大学很困难,而在国外,要容易得多,故选C项;28细节题。根据文章第一段1,2行there is a new group of children called “satellite kids”, who live in one place but whose parents live in another place.说明这样的孩子是指那些在国外单独生活的孩子,故D正确29主旨大意题。本文主要讲述的就是在国外的

65、生活的孩子在远离父母以后会出很多的问题,他们需要父母的关心和帮助,故C正确。 30 AD 31 BDABB 36 ECFAB 完型填空本文讲述了作者在有能力时为因经济原因不能拥有圣诞礼物的孩子送礼物,在孩子们的笑脸中感受了小时候收到别人送给贫困的她圣诞礼物时的快乐的故事。41C考查动词。Sending送;receiving收到;making制作;exchanging交换。根据上文可知还是小孩子的作者,在圣诞节来临,应该是收到礼物。故选C。42A考查动词。found发现;prepared准备;got得到;expected预期。根据上下文可知此处表达的意思是别人问作者收到了什么礼物。故选A。43C

66、考查动词。Doubt怀疑;hope希望;suggest建议;accept接受。根据上下文内容可推断此处表达的意思是:作者开始接受没有礼物的现实,选择accept,其他三个选项意思都不符合。故选C。44B考查词组。broke in闯入;settled down安居;turned up出现;showed off炫耀。根据上下文可知此处是出现在作者家,给她们圣诞礼物。故选B。45C考查名词。Relief解除;loss损耗;achievement成就;justice正义。根据下文“当我回到学校时,我不会再感到难堪了”,可以推断出此处是表示作者解脱了,松了一口气。故选C。46B考查动词。Blamed谴责

67、;loved爱;forgotten忘记;affected影响。结合上下文,可以得知,这件礼物对作者是多么重要,所以此处表达作者将不会忘记这件事情。故选B。47A考查副词。Highly高度地;little极少;poorly可怜地;enough足够。联系上下文,首先排除B、C,think highly of sb的意思是“对评价很高”。此处根据作者的前面的心态,选择enough,表示有人关心自己。故选A。48C考查形容词。Present现在;first第一的;recent最近的;previous以前的。联系上下文,提到是new house,肯定选择first,西方人对于圣诞节很重视,是一家人团圆的

68、日子,所以此时表达重要性,作者想让自己在新家过的第一个圣诞节有意义。故选C。49D考查副词。Hardly几乎不;instantly立即地;regularly定期地;occasionally偶尔。联系上下文,可了解当时作者那种激动的心情,所以应该是很快就想到了那件让她难忘的事情。故选D。50A考查名词。strength力量;independence独立性;importance重要;safety安全。根据第一段中描述那次圣诞节礼物给我的感慨,和作者此刻的心情,她认为送圣诞节礼物的给自己以及给得到的孩子们的重要性。故选A。51B考查词组。kept up with 和.保持联系;caught up w

69、ith给.迷住;came up with提出;put up with忍受。根据上一段的内容可以推断,是作者提出了一个让四十个人来我公司帮忙的计划。故选B。52C考查不定代词。None没有人;few很少;some一些;each每个。根据作者的想法,应该是每个人都有自己的圣诞节礼物,所以选择每个人。故选C。53D考查形容词。Fine好的;special特别的;helpful有帮助的;normal正常的。根据每个人都有属于自己的礼物,而且不是固定的,所以作者的意思是给孩子们启示:每个人都是独一无二的。故选D.54C考查动词。Reminded提醒;guaranteed担保;convinced使确信;p

70、romised答应。根据下文的“One, two, three. Open your presents!”可知,此时在分发礼物时,作者提醒每个人开始不要打开礼物。故选C。55A考查连词。After之后;until直.时候;when当;since自从。根据句意:直到每个人都拿到礼物。故选A。56D考查名词。Chance机会;gift礼物;moment时刻;reward报酬。根据下文的意思,此处表达大家等待的拆礼物的时刻到来了,故选择moment。故选D。57B考查动词。Lit照亮;took拿;burned燃烧;cheered欢呼。根据句意:他们灿烂的笑容照亮了整个房间,所以选择light的过去式

71、lit。故选B。58C考查动名词。Atmosphere气氛;sympathy同情;calmness冷静;joy欢乐。联系上下文,分析四个选项的意思,此处是表达欢乐。故选C。59B考查代词。It它;such这样;something某事;everybody每个人。根据句意: 欢乐不仅仅是因为玩具。所以选择it,指代欢乐。故选B。60A考查介词。By通过;till知道;for为了;from从.。根据句意:我从很久以前的那次圣诞节上获得的感觉再次感受到了。故选择from。故选A。61delighted 62are coming / will come 63to tell 64Traditional 6

72、5them66to 67whom 68friendship 69spoken 70seeing【小题1】在same之前加the【小题2】disappointing改为disappointed【小题3】have改为has【小题4】read改为reading【小题5】在listening之后加to【小题6】将were改为are【小题7】将them改为it【小题8】将That改为As【小题9】将so改为but【小题10】suggestion改为suggestionsWhenever and wherever we are, we should learn to be grateful to the

73、people around us in this beautiful and wonderful world.First of all, I would like to express thanks to my parents who give their endless love to me. As we know , parents do all they can to make their childrens life better and better. Secondly, I am grateful to my teachers for their selfless work. Th

74、e reason why I admire them is that they teach us not only knowledge but also all kinds of important skills. Finally, I want to thank my fellow friends who share happiness and sorrow with me. Because of you , my life is filled with laughter and sunshine. They are so important in my life that we should learn to be grateful to them. try to remember to give our sincere wishes to them now and then. Above all, we should try to work hard and live happily, which is a god pay for them.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1