收藏 分享(赏)

2022八年级英语上册 Unit 2 How often do you exercise周周小测 (新版)人教新目标版.doc

上传人:a**** 文档编号:540933 上传时间:2025-12-10 格式:DOC 页数:6 大小:31.50KB
下载 相关 举报
2022八年级英语上册 Unit 2 How often do you exercise周周小测 (新版)人教新目标版.doc_第1页
第1页 / 共6页
2022八年级英语上册 Unit 2 How often do you exercise周周小测 (新版)人教新目标版.doc_第2页
第2页 / 共6页
2022八年级英语上册 Unit 2 How often do you exercise周周小测 (新版)人教新目标版.doc_第3页
第3页 / 共6页
2022八年级英语上册 Unit 2 How often do you exercise周周小测 (新版)人教新目标版.doc_第4页
第4页 / 共6页
2022八年级英语上册 Unit 2 How often do you exercise周周小测 (新版)人教新目标版.doc_第5页
第5页 / 共6页
2022八年级英语上册 Unit 2 How often do you exercise周周小测 (新版)人教新目标版.doc_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 2周周小测(时间:40分钟满分:100分)一、单项选择。(每小题2分,满分20分)(C)1.Are you using _ online dictionary, Linda?Yes. We can do many things on _ Internet.Aan;a Ba;the Can;the Dthe;an(B)2.Its a good way to learn English _ watching English movies.Ainto Bthrough Cwith Dfor(A)3.Mrs. White was happy to see that _ of the stud

2、ents were late for school.Anone Ball Cany Deither(A)4.Jane often goes to the _ for teeth cleaning.Adentist Bteacher Cfarmer Dsinger(B)5._ you got the third place, you tried your best and finished the race.AAfter BAlthough CBecause DIf(D)6.Mom, this box is _, but there are still some books here.All r

3、ight. Let me get another one for them.Acheap Bsimple Cheavy Dfull(C)7.Junk food is bad for my health, so I _ eat it.Ausually Balways Chardly ever Doften(D)8.Why did so many trees here _?Because there was a big fire last week.Agrow Bstay Csave Ddie(A)9._ do you go to the countryside to visit your gra

4、ndparents?About once a month.AHow often BHow long CHow far DHow much(B)10.Do you draw a picture in your free time, Peter?_. Its difficult for me.AYes, I love it BNo, I never do thatCOnce a week DI usually read a book二、完形填空。(每小题2分,满分20分)Early in the morning, at noon, or in the evening in big cities a

5、nd in the countryside, all over the United States, you can see Americans runningmen and women, the young and the old. People run _11_along the beaches of California, _12_ Central Park in New York or down quiet streets in small towns. Some people even run in _13_ living rooms.Running wasnt so popular

6、 in the past. When people saw a runner in the past, they _14_ asked, “Whats the hurry (匆忙) for?” or they might _15_ to themselves, “Is he crazy (疯狂的)?” At that time, people almost never ran. But today people have_16_ ideas. People of all _17_ enjoy running.Doctors say many of the health problems in

7、the United States _18_ these bad habits:eating too much and taking _19_ exercise. Doctors tell us, “Eat less, and exercise more.” Running is a good form (形式) of exercise _20_ it helps build strong heart and lungs (强健心脏和肺). It also helps people keep healthy.()11.A.everyone Bsomeone Ceverywhere Danywh

8、ere()12.A.behind Bthrough Cwith Don()13.A.our Byour Chis Dtheir()14.A.never Bhardly Calmost Dusually()15.A.call Bsay Ctell Danswer()16.A.different Bfunny Clucky Dspecial()17.A.kinds Bcities Cvillages Dages()18.A.come from Bput up Cask for Dthink of()19.A.few Bmany Cmuch Dlittle()20.A.if Balthough Cb

9、ecause Dwhen【文章大意】本文主要介绍了跑步这项运动的好处。11C考查代词辨析。由设空后列举的场地可知,到处都有人在跑步。12B考查介词辨析。从设空后的“Central Park”可知,此处表示从中央公园穿过。13D考查代词辨析。由设空前的“Some people.”可知,应选“their”,意为“他们的”。14D考查副词辨析。根据第二段第一句可知,跑步在过去是一项不受欢迎的运动,所以人们看到跑步的人通常会发出疑问。15B考查固定搭配。“say to oneself”意为“心里想,自言自语”。16A考查形容词辨析。根据前句内容和本句中的“But”可知,现在的人对跑步有不同的想法。17

10、D考查名词辨析。由句意及选项可推测是指所有年龄段的人们都喜欢跑步。18A考查动词词组辨析。根据下文“.eating too much and taking.exercise.”可知,很多健康问题源于这些坏习惯。19D考查形容词辨析。此处“exercise”是不可数名词,意为“运动,训练”。根据上下文可知,是因为运动量少才引起了健康问题。20C考查连词辨析。根据句意可知,作者认为跑步是一项好的锻炼方式,因为它对人们的心肺有帮助。该句子前后内容为因果关系。三、阅读理解。(每小题2分,满分10分)People in Poland have their own ways of spending fre

11、e time. They have many different hobbies (爱好), and these help them to get away from their everyday problems and spend their free time happily.Many Polish people like traveling. They look for new places and enjoy new and exciting experiences in their journey. Some like to climb mountains and others l

12、ike to go to the sea or a lake to swim. These activities can make them get exercise and are good for their health.Many Polish people also like to do sports in their free time. They are usually crazy about (对着迷) soccer, and soccer is an important sport in Poland. Many soccer fans have their favorite

13、teams, so they go to watch every game of the team they support (支持). They also buy many things that have relations (关系) with the team. Watching sports and doing them are both good ways to relax.And whats more, doctors say that doing sports is very good for health. Many people in town, especially (尤其

14、) young men, often go to the gym to take exercise classes to keep healthy.Polish people also have many other ways to spend their free time. And they really enjoy their free time.()21.Polish people have many different hobbies so they can _.Aspend more time on their everyday problemsBfinish all their

15、work on timeCmake some friendsDrelax themselves in their free time()22.Why do some Polish people like climbing mountains?ABecause they dislike traveling. BBecause they can get exercise from it.CBecause they can find a new place. DBecause it is funny.()23.Which of the following sports is NOT mentione

16、d (提及) in the text?APlaying soccer. BClimbing mountains.CSkating. DSwimming.()24.What is the main idea of Paragraph 3?AMany Polish people like soccer.BYoung Polish people often go to the gym.CAll the Polish people do sports in their free time.DMost Polish people like watching sports.()25.What can we

17、 learn from the text?AMountain climbing is a sport with a long history in Poland.BPolish people have many ways of spending their free time.CA doctor can help you keep healthy.DThere is no need to do free time activities.【文章大意】本文介绍了波兰人度过空闲时间的方式。21D细节理解题。根据第一段中的“They have many different hobbies, and t

18、hese help them to get away from their everyday problems and spend their free time happily.”可知,波兰人有很多爱好,所以他们可以在空闲时间放松自己。22B细节理解题。根据第二段中的“Some like to climb mountains.These activities can make them get exercise and are good for their health.”可知,波兰人喜欢爬山的原因是爬山能让他们得到锻炼并且对他们的健康有好处。23C细节理解题。根据第二段中的“Some li

19、ke to climb mountains and others like to go to the sea or a lake to swim.”及第三段中的“They are usually crazy about soccer, and soccer is an important sport in Poland.”可知,文中没有提到滑冰。24A主旨大意题。根据第三段内容可知,本段主要是讲许多波兰人喜欢足球运动。25B推理判断题。根据全文内容可知,波兰人有许多方式来度过他们的空闲时间。四、根据句意及首字母提示填写单词。(每小题2分,满分10分)26He writes to his fat

20、her once a month.27Peter likes to use the Internet for shopping.28I go to the movies maybe twice a week. Im not sure.29Dick, dont point your finger (手指) at others.30Mo Yan is a writer and he is from Shandong.五、根据汉语意思完成下列句子。(每小题4分,满分20分)31和朋友一起看足球比赛真令人兴奋。It is exciting to watch the soccer game togeth

21、er with friends.32记住,我们有两只耳朵和一张嘴,所以让我们少说多听。Remember, we have two ears and one mouth, so lets speak less_ and listen more.33安娜喜欢各种饮品,比如果汁和茶。Anna likes all kinds of drinks, such as juice and tea.3410%的学生一点也不喜欢跳舞。Ten percent of the students dont like dancing at all.35医生要求汤姆每天至少锻炼半小时。The doctor asked To

22、m to do exercise for at least half an hour every day.六、短文填词。(每小题2分,满分20分)阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。有两项多余。hardly,be,seem,program,mind,health,bed,always,full,enough,result,tryDick is very happy. Do you want to know why? He got the first place in the math test, and Miss Li rewarded (奖赏) him w

23、ith a flower.Dick used to (过去常常) look tired every day. He 36.always dozed off (打瞌睡) in class. He 37.hardly ever listened to the teachers very carefully (仔细地), and studying seemed difficult for him. As a 38.result,_he didnt pass some tests last term.One day, Miss Li asked him why he always 39.seemed

24、tired. He said he often watched TV until (直到为止) 11:00 pm., because there were many interesting 40.programs on at night. Miss Li was worried about him and called his parents. Dick knew it 41.was wrong (错误的) to stay up late and promised (承诺) that he would study hard. After that, Dick started to go to 42.bed before nine oclock every evening. And now, he has 43.enough sleeping time every day and gets healthy and happy.If you go to bed as late as Dick used to, please 44.try to stop the bad habit. Staying up late is really bad for your 45.health. Make a new start like Dick.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1