收藏 分享(赏)

河北省石家庄市行唐县三中、正定县三中、正定县七中2017届高三11月联考英语试卷 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:537999 上传时间:2025-12-09 格式:DOC 页数:14 大小:90.50KB
下载 相关 举报
河北省石家庄市行唐县三中、正定县三中、正定县七中2017届高三11月联考英语试卷 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共14页
河北省石家庄市行唐县三中、正定县三中、正定县七中2017届高三11月联考英语试卷 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共14页
河北省石家庄市行唐县三中、正定县三中、正定县七中2017届高三11月联考英语试卷 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共14页
河北省石家庄市行唐县三中、正定县三中、正定县七中2017届高三11月联考英语试卷 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共14页
河北省石家庄市行唐县三中、正定县三中、正定县七中2017届高三11月联考英语试卷 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共14页
河北省石家庄市行唐县三中、正定县三中、正定县七中2017届高三11月联考英语试卷 WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共14页
河北省石家庄市行唐县三中、正定县三中、正定县七中2017届高三11月联考英语试卷 WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共14页
河北省石家庄市行唐县三中、正定县三中、正定县七中2017届高三11月联考英语试卷 WORD版含答案.doc_第8页
第8页 / 共14页
河北省石家庄市行唐县三中、正定县三中、正定县七中2017届高三11月联考英语试卷 WORD版含答案.doc_第9页
第9页 / 共14页
河北省石家庄市行唐县三中、正定县三中、正定县七中2017届高三11月联考英语试卷 WORD版含答案.doc_第10页
第10页 / 共14页
河北省石家庄市行唐县三中、正定县三中、正定县七中2017届高三11月联考英语试卷 WORD版含答案.doc_第11页
第11页 / 共14页
河北省石家庄市行唐县三中、正定县三中、正定县七中2017届高三11月联考英语试卷 WORD版含答案.doc_第12页
第12页 / 共14页
河北省石家庄市行唐县三中、正定县三中、正定县七中2017届高三11月联考英语试卷 WORD版含答案.doc_第13页
第13页 / 共14页
河北省石家庄市行唐县三中、正定县三中、正定县七中2017届高三11月联考英语试卷 WORD版含答案.doc_第14页
第14页 / 共14页
亲,该文档总共14页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、行唐县第三中学、正定县第三中学、正定县第七中学20162017学年第一学期11月联考试卷高三英语第一部分 听力(201.5)第一节听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. What time is it now?A. 9:10. B. 9:50. C. 10:00.2. What does the woman think of the weather?A. Its nice. B. Its warm. C. Its cold.3. What

2、will the man do?A. Attend a meeting.B. Give a lecture.C. Leave his office.4. What is the womans opinion about the course?A. Too hard. B. Worth taking. C. Very easy.5. What does the woman want the man to do?A. Speak louder.B. Apologize to her.C. Turn off the radio.第二节听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、

3、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. How long did Michael stay in China?A. Five days. B. One week. C. Two weeks.7. Where did Michael go last year?A. Russia. B. Norway. C. India.听第7段材料,回答第8、9题。8. What food does Sally like?A. Chicken. B

4、. Fish. C. Eggs.9. What are the speakers going to do?A. Cook dinner. B. Go shopping. C. Order dishes.听第8段材料,回答第10至12题。10. Where are the speakers?A. In a hospital. B. In the office. C. At home.11. When is the report due?A. Thursday. B. Friday. C. Next Monday.12. What does George suggest Stephanie do

5、with the report?A. Improve it.B. Hand it in later.C. Leave it with him.听第9段材料,回答第13至16题。13. What is the probable relationship between the speakers?A. Salesperson and customer.B. Homeowner and cleaner.C. Husband and wife.14. What kind of apartment do the speakers prefer?A. One with two bedrooms.B. On

6、e without furniture.C. One near a market.15. How much rent should one pay for the one-bedroom apartment?A. $350. B. $400. C. $415.16. Where is the apartment the speakers would like to see?A. On Lake Street. B. On Market Street. C. On South Street.听第10段材料,回答第17至20题。17. What percentage of the worlds t

7、ea exports go to Britain?A. Almost 15%. B. About 30%. C. Over 40%.18. Why do tea tasters taste tea with milk?A. Most British people drink tea that way.B. Tea tastes much better with milk.C. Tea with milk is healthy.19. Who suggests a price for each tea?A. Tea tasters.B. Tea exporters.C. Tea companie

8、s.20. What is the speaker talking about?A. The life of tea tasters.B. Afternoon tea in Britain.C. The London Tea Trade Centre.第二部分 阅读理解(202)AMy colour television has given me nothing but a headache.I was able to buy it a little over a year ago because I had my relatives give me money for my birthday

9、 instead of a lot of clothes that wouldnt fit.I let a salesclerk fool me into buying a discontinued model. I realized this a day later,when I saw newspaper advertisements for the set at seventyfive dollars less than I had paid.The set worked so beautifully when I first got it home that I would keep

10、it on until stations signed_off for the night. Fortunately, I didnt get any channels showing allnight movies or I would never have gotten to bed.Then I started developing a problem with the set that involved static(静电) noise. For some reason,when certain shows switched into a commercial, a loud nois

11、e would sound for a few seconds. Gradually,this noise began to appear during a show, and to get rid of it,I had to change to another channel and then change it back.Sometimes this technique would not work,and I had to pick up the set and shake it to remove the sound. I actually began to build up my

12、arm muscles(肌肉) shaking my set.When neither of these methods removed the static noise,I would sit helplessly and wait for the noise to go away.At last I ended up hitting the set with my fist,and it stopped working altogether.My trip to the repair shop cost me $62, and the set is working well now,but

13、 I keep expecting more trouble.21Why did the author say he was fooled into buying the TV set?AHe got an older model than he had expected.BHe couldnt return it when it was broken.CHe could have bought it at a lower price.DHe failed to find any movie shows on it.22Which of the following can best repla

14、ce the phrase“signed off” in Paragraph 1?Aended all their programmesBprovided fewer channelsCchanged to commercialsDshowed allnight movies23How did the author finally get his TV set working again?ABy shaking and hitting it.BBy turning it on and off.CBy switching channels.DBy having it repaired.24. H

15、ow does the author sound when telling the story?ACurious. BAnxious. CCautious. DHumorous.BTheir cheery song brightens many a winters day. But robins are in danger of wearing themselves out by singing too much. Robins are singing all nightas well as during the day,Britishbased researchers say.David D

16、ominoni, of Glasgow University, said that light from street lamps, takeaway signs and homes is affecting the birds biological clocks, leading to them being wide awake when they should be asleep.Dr Dominoni, who is putting cameras inside nesting boxes to track sleeping patterns, said lack of sleep co

17、uld put the birds health at risk.His study shows that when robins are exposed to light at night in the lab, it leads to some genes being active at the wrong time of day. And the more birds are exposed to light, the more active they are at night.He told people at a conference, “There have been a coup

18、le of studies suggesting they are increasing their song output at night and during the day they are still singing. Singing is a costly behaviour and it takes energy.So by increasing their song output, there might be some costs of energy.”And it is not just robins that are being kept awake by artific

19、ial light. Blackbirds and seagulls are also being more nocturnal. Dr Dominoni said, “In Glasgow where I live, gulls are a serious problem.I have people coming to me saying You are the bird expert. Can you help us kill these gulls?During the breeding(繁殖)season,between April and June,they are very act

20、ive at night and very noisy and people cant sleep.”Although Dr Dominoni has only studied light pollution,other research concluded that robins living in noisy cities have started to sing at night to make themselves heard over loud noise.However, some birds thrive(兴旺)in noisy environments. A study fro

21、m California Polytechnic University found more hummingbirds in areas with heavy industrial machinery. It is thought that they are capitalising on their predators(天敌) fleeing to quieter areas.25. According to Dr Dominonis study,what causes robins to sing so much?AThe breeding season. BThe light in mo

22、dern life.CThe dangerous environment. DThe noise from heavy machinery.26. What is the researchers concern over the increase of birds song output?AThe environment might be polluted.BThe birds health might be damaged.CThe industry cost might be increased.DThe peoples hearing might be affected.27. What

23、 does the underlined word “nocturnal” in Paragraph 5 mean?AActive at night. BInactive at night.CActive during the day. DInactive during the day.28. Why do some birds thrive in noisy environments?ABecause there are fewer dangers.BBecause there is more food to eat.CBecause there is less light pollutio

24、n.DBecause there are more places to take shelter.CMonthly talks at London Canal MuseumOur monthly talks start at 19:30 on the first Thursday of each month except August. Admission is at normal charges and you dont need to book. They end around 21:00.November_7thThe Canal Pioneers, by Chris Lewis. Ja

25、mes Brindley is recognized as one of the leading early canal engineers. He was also a major player in training others in the art of canal planning and building. Chris Lewis will explain how Brindley made such a positive contribution to the education of that group of early “civil engineers”December_5

26、thIce for the Metropolis, by Malcolm Tucker. Well before the arrival of freezers, there was a demand for ice for food preservation and catering. Malcolm will explain the history of importing natural ice and the technology of building ice wells, and how Londons ice trade grew.February_6thAn Update on

27、 the Cotswold Canals, by Liz Payne. The Stroudwater Canal is moving towards reopening. The Thames and Severn Canal will take a little longer. We will have a report on the present state of play.March_6thEyots and AitsThames Islands, by Miranda Vickers. The Thames has many islands. Miranda has underta

28、ken a review of all of them. She will tell us about those of greatest interest.Online bookings:www.canalmuseum.org.uk/bookMore info:www.canalmuseum.org.uk/whatsonLondon Canal Museum1213 New Wharf Road, London NI 9RTwww.canalmuseum.org.ukwww.canalmuseum.mobiTel:020 7713 083629When is the talk on Jame

29、s Brindley?AFebruary 6th.BMarch 6th.CNovember 7th.DDecember 5th.30. What is the topic of the talk in February?AThe Canal Pioneers.BIce for the Metropolis.CEyots and AitsThames Islands.DAn Update on the Cotswold Canals.31. Who will give the talk on the islands in the Thames?AMiranda Vickers.BMalcolm

30、Tucker.CChris Lewis.DLiz Payne.DYour house may have an effect on your figure. Experts say the way you design your home could play a role in whether you pack on the pounds or keep them off. You can make your environment work for you instead of against you. Here are some ways to turn your home into pa

31、rt of your diet plan.Open the curtains and turn up the lights. Dark environments are more likely to encourage overeating, for people are often less selfconscious(难为情)when theyre in poorly lit placesand so more likely to eat lots of food. If your home doesnt have enough window light, get more lamps a

32、nd flood the place with brightness.Mind the colours. Research suggests warm colours fuel our appetites. In one study, people who ate meals in a blue room consumed 33 per cent less than those in a yellow or red room. Warm colours like yellow make food appear more appetizing, while cold colours make u

33、s feel less hungry. So when its time to repaint, go blue.Dont forget the clockor the radio. People who eat slowly tend to consume about 70 fewer calories(卡路里) per meal than those who rush through their meals. Begin keeping track of the time, and try to make dinner last at least 30 minutes. And while

34、 youre at it, actually sit down to eat. If you need some help slowing down, turn on relaxing music. It makes you less likely to rush through a meal.Downsize the dishes. Big serving bowls and plates can easily make us fat. We eat about 22 per cent more when using a 12inch plate instead of a 10inch pl

35、ate. When we choose a large spoon over a smaller one,total intake(摄入) jumps by 14 per cent. And well pour about 30 per cent more liquid into a short, wide glass than a tall, skinny glass.32The text is especially helpful for those who care about_Atheir home comfortsBtheir body shapeChouse buyingDheal

36、thy diets33A home environment in blue can help people_Adigest food betterBreduce food intakeCburn more caloriesDregain their appetites34What are people advised to do at mealtimes?AEat quickly.BPlay fast music.CUse smaller spoons.DTurn down the lights.35What can be a suitable title for the text?AIs y

37、our house making you fat?BWays of serving dinnerCEffects of selfconsciousnessDIs your home environment relaxing?EBuilding trust in a relationship againTrust is a learned behaviour that we gain from past experiences. 36._ Trust is a risk. But you cant be successful when theres a lack of trust in a re

38、lationship that results from an action where the wrongdoer takes no responsibility to fix the mistake.Unfortunately, weve all been victims of betrayal. Whether weve been stolen from, lied to, misled, or cheated on, there are different levels of losing trust. Sometimes people simply cant trust anymor

39、e. 37._ Its understandable, but if youre willing to build trust in a relationship again, we have some steps you can take to get you there. 38._ Having confidence in yourself will help you make better choices because you can see what the best outcome would be for your wellbeing. 39._ If youve been be

40、trayed, you are the victim of your circumstance. But theres a difference between being a victim and living with a “victim mentality”. At some point in all of our lives, well have our trust tested or violated. You didnt lose “everything”. Once trust is lost, what is left? Instead of looking at the si

41、tuation from this hopeless angle, look at everything you still have and be thankful for all of the good in your life. 40._ Instead, its a healthy way to work through the experience to allow room for positive growth and forgiveness.ALearn to really trust yourself.BIt is putting confidence in someone.

42、CStop regarding yourself as the victim.DRemember that you can expect the best in return.ETheyve been too badly hurt and they cant bear to let it happen again.FThis knowledge carries over in their attitude towards their future relationships.GSeeing the positive side of things doesnt mean youre ignori

43、ng what happened.第三部分 完形填空(201.5)My kids and I were heading into the supermarket over the weekend. On the way, we spotted a man holding a piece of paper that said, “ _41_ my job. Family to Feed.”At this store, a _42_ like this is not normal. My 10yearold noticed him and made a _43_ on how bad it mus

44、t be to have to stand _44_ in the cold wind.In the store, I asked each of my kids to _45_ something they thought our “friend” there would _46_. They got apples, a sandwich and a bottle of juice. Then my 17yearold suggested giving him a _47_. I thought about it. We were _48_ on each ourselves, butwel

45、l, sometimes _49_ from our need instead of our abundance is _50_ what we need to do! All the kids _51_ something they could do away with for the week.When we handed him the bag of _52_, he lit up and thanked us with _53_ eyes. When I handed him the gift card, saying he could use it for _54_his famil

46、y might need, he burst into tears.This has been a wonderful _55_ for our family. For days the kids have been looking for others we can _56_! Things would have played out so _57_ if I had simply said, “No, we really dont have _58_ to give more.” Stepping out not only helped a brother in _59_, it also

47、 gave my kids the _60_ taste of helping others. Itll go a long way with them.41. ALost BChanged CQuit DFinished42. Acondition Bplace Csight Dshow43. Asuggestion Bcomment Cdecision Dcall44. Aoutside Bproudly Cby Dangrily45. Adraw Bsay Carrange Dpick46. Aorder Bsupply Cappreciate Ddiscover47. Adollar

48、Bjob Chot meal Dgift card48. Aeasy Blow Csoft Dloose49. Agiving Bsaving Cspending Dbegging50. Ayet Beven Cstill Djust51. Adeclared Bshared Cignored Dexpected52. Atoys Bmedicine Cfood Dclothes53. Asleepy Bwatery Ccurious Dsharp54. Awhoever Bwhatever Cwhichever Dwhenever55. Aexperience Bexample Cmessa

49、ge Dadventure56. Arely on Brespect Clearn from Dhelp57. Asuddenly Bvividly Cdifferently Dperfectly58. Atime Bpower Cpatience Dmoney59. Afear Blove Cneed Dmemory60. Astrong Bsweet Cstrange Dsimple第四部分 语法填空(101.5)Yangshuo, ChinaIt was raining lightly when I 61._(arrive) in Yangshuo just before dawn. B

50、ut I didnt care. A few hours 62._, Id been at home in Hong Kong, with 63._(it) choking smog. Here, the air was clean and fresh, even with the rain.Id skipped nearby Guilin, a dream place for tourists seeking the limestone mountain tops and dark waters of the Li River 64._are pictured by artists in s

51、o many Chinese 65._(painting). Instead, Id headed straight for Yangshuo. For those who fly to Guilin, its only an hour away 66._ car and offers all the scenery of the betterknown city.Yangshuo 67._(be) really beautiful. A study of travellers 68._(conduct) by the website TripAdvisor names Yangshuo as

52、 one of the top 10 destinations in the world. And the town is fast becoming a popular weekend destination for people in Asia. Abercrombie & Kent, a travel company in Hong Kong, says it 69._(regular) arranges quick getaways here for people 70._(live) in Shanghai and Hong Kong.第五部分 短文改错(101)假定英语课上老师要求

53、同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。When I was a child, I hoped to live in the city. I think I would be happy there. Now I am living in a city,but I mi

54、ss my home in countryside. There the air is clean or the mountains are green. Unfortunately, on the development of industrialization, the environment has been polluted. Lots of studies have been shown that global warming has already become a very seriously problem. The airs we breathe in is getting

55、dirtier and dirtier. Much rare animals are dying out. We must found ways to protect your environment. If we fail to do so,well live to regret it.第六部分 书面表达(25分)假定你是李华,计划和同学去敬老院(nursing home)陪老人们过重阳节(the Double Ninth Festival)。请给外教露西写封邮件,邀她一同前往,内容包括:1出发及返回时间;2活动:包饺子、表演节目等。注意:1词数100左右;2可以适当增加细节,以使行文连贯;

56、3结语已为你写好。_Looking forward to your reply. Yours, Li Hua高三英语听力1-5: ACABC 6-10: BABCB 11-15: ABCAB 16-20: CBAAC录音原文Example:M: Excuse me, can you tell me how much the shirt is?W: Yes, its nine-fifteen.Text 1W: What time is your train leaving?M: It leaves at ten. Ive got fifty minutes left.W: Youd better

57、 hurry, or you wont be able to catch it.Text 2M: Nice weather were having, dont you think?W: No. It is too cold.M: I think it is just right.W: Id prefer it a few degrees warmer.Text 3M: Now, lets stop talking and get going. I need to be in my office in fifteen minutes, or Ill be late for a meeting.W

58、: Okay, bye.Text 4M: This course is really difficult.W: I dont think its all that bad. And well benefit a lot from it.M: So, youre taking it too?W: Thats true.Text 5W: Could you turn that off? I cant hear myself think.M: What?W: The radio.M: Oh! Sorry.Text 6W: Hi Michael! I heard you just came back

59、from a holiday.M: Yes. I stayed for a week in China, and five days in India.W: You do travel a lot, dont you? Last year, you went to Norway, right?M: Well, Ive been to quite some countries, but not yet to Norway. Last summer, I toured Russia for two weeks.Text 7M: Sally, do you like seafood?W: Yes,

60、of course.M: Is there anything you especially like?W: Well, I really dont know. I can never remember the names.M: Okay. Is there any food you dont eat?W: Well, I dont eat chicken. And I dont like eggs, either. But I like all kinds of fish and vegetables.M: Then lets look at the menu and see what the

61、yve got for us.Text 8M: You look pale, Stephanie. Whats wrong?W: I dont feel good. I have a bad headache. In fact, I havent got much sleep this past week, and I feel really tired.M: Why dont you go to see a doctor?W: Yeah, I think I should. But I have a report due tomorrow. Ms. Jenkins needs it for

62、the board meeting next Monday.M: Well, its Wednesday today. Why dont you talk to Ms. Jenkins, and ask if you can hand it in on Friday morning?W: Maybe I should try. I guess I just need a good sleep. Thanks, George.M: If you need any help with the report, just let me know.Text 9W: Anything interestin

63、g in the paper today, dear?M: Well, yeah. There are a few here that might interest us. Heres one for just four hundred dollars. It only has one bedroom, but it sounds nice, near Lake Street.W: Yeah. Let me see what the cheapest two-bedroom apartment is. Oh, heres one on Market Street. Its a real bar

64、gain. Only three hundred and fifty dollars. But it doesnt have any furniture.M: Well, it costs a lot to buy all the furniture.W: Oh, heres another one for just over four hundred dollars. This sounds very interesting! Its on South Street. Thats a nice area.M: Yes, its quiet. Did you say two bedrooms?

65、W: Yes, at four hundred and fifteen dollars.M: Why dont we go and have a look?W: Okay, Ill give them a call.Text 10Look at this picture. Its the London Tea Trade Centre. As you can see, it is on the north bank of the river Thames. It is the center of an important industry in the everyday lives of th

66、e British people. Tea is the British national drink. Every man, woman, and child over ten years of age has on average over four cups a day. Or some one thousand, five hundred cups annually. About thirty percent of the worlds exports of tea makes its way to London. And Britain is by far the largest i

67、mporter of tea in the world. Now, in the second picture, you can see how tea is tasted in the Tea Trade Center before it is sold. Here, different types of tea are tasted by skilled tea tasters, before theyre sold at each weeks tea sale. Its amazing to see them at work. Over a hundred kinds of tea ar

68、e laid out in a line on long tables. The tasters generally taste teas with milk, since that is how the majority of British people drink their tea. The tasters move down the line with surprising speed, tasting from a spoon and deciding what is a fair price for each tea. After that, they阅读理解21-24CADD

69、25-28BBAA 29-31CDA 32-35BBCA 36-40BEACGA本文主要介绍了作者认为自己受到了售货员的欺骗,购买了一台彩电,它不但价格昂贵,而且还出现了静电噪声。虽然作者采取各种措施消除这种噪声,但是都没有效果。最后作者花了几乎和电视机一样多的钱对电视机进行了修理。21. C细节理解题。根据第一段中的 “I let a salesclerk fool me into buying a discontinued model. I realized this a day later,when I saw newspaper advertisements for the set a

70、t seventyfive dollars less than I had paid.”可知作者本来可以以更低的价格购买这台彩电,故选C项。 22. A 词义猜测题。根据第一段最后一句“Fortunately, I didnt get any channels showing allnight movies or I would never have gotten to bed.”可知作者庆幸自己没有整夜播放电影的频道,那样的话,节目就完不了,自己就不能睡觉了,因此可推出sign off意为“(电视节目)结束播映”。23. D细节理解题。文章的最后一句“My trip to the repai

71、r shop cost me $62, and the set is working well now”证明了作者最后只好去花钱修理电视机。24. D推理判断题。这是一道推理作者讲述故事的时候,以什么口吻来讲述的试题。文章中第一段提到“Fortunately, I didnt get any channels showing allnight movies or I would never have gotten to bed.”;第二段提到当作者不断地摇晃电视来消除噪声的时候, 作者说了“I actually began to build up my arm muscles(肌肉)”。这些都

72、体现了作者幽默的叙述手法。故选择D项。B这是一篇关于灯光对于鸟类影响的调查报告。现代生活中夜晚的灯光会扰乱鸟类的生物钟,使它们在不应该活跃的时间里极度活跃,变得吵闹,缺乏睡眠,进而影响其健康及人类的睡眠。25. B推理判断题。根据第一段的叙述及第二段中的“light from street lamps, takeaway signs and homes is affecting the birds biological clocks, leading to them being wide awake when they should be asleep.”可知是现代生活的灯光使知更鸟鸣叫不停,

73、故选B。26. B 推理判断题。根据第三段中的“lack of sleep could put the birds health at risk.”及第四段中的“Singing is a costly behaviour and it takes energy. So by increasing their song output, there might be some costs of energy.”可知选B。27. A 词义猜测题。根据前面一句“it is not just robins that are being kept awake by artificial light.”(不

74、光是知更鸟受到人造光的影响),以及后文有人抱怨海鸥晚上太吵,使人无法入睡可知,本句意为“乌鸫和海鸥也有了更多的夜间活动”,故选A。 28. A 细节理解题。根据文章最后一段中的“It is thought that they are capitalising on their predators(天敌) fleeing to quieter areas.”可知,它们的天敌都去了安静的地方,在这里天敌更少了,危险也更少,故选A。C 此文主要介绍了伦敦运河博物馆四个月份的讲座安排。29C细节理解题。根据文章第二段第二句“James Brindley is recognized as one of

75、the leading early canal engineers.”及其所对应的日期November 7th,可知选C。30D细节理解题。根据文章第四段前两句“An Update on the Cotswold Canals, by Liz Payne. The Stroudwater Canal is moving towards reopening.”可以得出答案。故选D。31A细节理解题。根据文章第五段中的“Eyots and AitsThames Islands, by Miranda Vickers. The Thames has many islands. Miranda has

76、 undertaken a review of all of them.”可知做报告的人是Miranda Vickers。故选A。D当你在家里吃饭的时候,你是不是担心自己吃得越来越多,正在变胖?快来看看吧,家里的环境包括窗帘和灯的亮度,墙壁的颜色以及吃饭的速度等,都可以影响你的饮食,也许你肥胖的罪魁祸首就在你的家里。32. B细节理解题。根据文章的第一段的内容可知,你家的房子可能会影响你的身材。专家说你的房子的设计在使你变胖或者变瘦中发挥着作用。下文几个段落中提到的各种建议,都是关于如何不变胖的,因此B项“体型”与文章的主要内容相符。33. B细节理解题。根据文章的第三段中的“people w

77、ho ate meals in a blue room consumed 33 per cent less than those in a yellow or red room.”可知,在蓝色的屋子里吃饭,要比在黄色或者红色的屋子里少吃33%的食物。因此B项 “减少食物摄入量”的说法是正确的。34. C细节理解题。根据最后一段 “When we choose a large spoon over a smaller one, total intake(摄入) jumps by 14 per cent.”可知,进餐时选择大的汤匙要比小的汤匙多吃14%的食物,因此建议使用小的汤匙。35. A主旨大

78、意题。本文主要介绍了房子的设计布局,房子中的环境,比如亮度、墙壁的颜色,吃饭的时候使用的器皿大小以及吃饭的速度,都影响着一个人的身材。因此阐述了房子与一个人肥胖的关系,A项正确。E文章主要讨论了失去信任后人们该如何再次建立信任这一话题。36B根据前一句“Trust is a learned behaviour that we gain from past experiences.”可知选B。选项B中的it代指上文出现的trust。37E 根据前句“Sometimes people simply cant trust anymore.”可知他们受到了严重的伤害且不能忍受再次发生这样的事情。故选E

79、。38A根据后句“Having confidence in yourself will help you make better choices because you can see what the best outcome would be for your wellbeing.”可知此段主要讲述要学会相信自己。故选A。39C根据后句“If youve been betrayed, you are the victim of your circumstance.”可知此段主要讲述不要一直认为自己是受害者。故选C。40G根据前一句“Instead of looking at the sit

80、uation from this hopeless angle, look at everything you still have and be thankful for all of the good in your life.”和后一句“Instead, its a healthy way to work through the experience to allow room for positive growth and forgiveness.”可知,我们既要看到事情积极的方面,也不要忽视所发生的事情。故选G。完形填空本文是一篇记叙文。作者在周末带孩子们去超市,在路上看到一个需要帮

81、助的人。在超市里作者和孩子们买了许多东西给这个需要帮助的人。41A lose失去;change改变;quit放弃;finish完成。lose ones job失业。在路上,“我们”注意到一个男人举着一张纸,纸上写着:“失业,需要养家。” 故选A。42C condition状况;place地方;sight情景;show展示。在这家商店,像这样的场景并不正常。故选C。43B suggestion建议;comment评论;decision决定;call电话。make a comment on对发表看法。“我”10岁的孩子注意到他,并评论说在寒风中站在外面一定很糟糕。故选B。44A outside在外

82、面;proudly自豪地;by通过;angrily生气地。根据常识可知那个人站在外面,故用outside。故选A。45D draw拉;say说;arrange安排;pick挑选。在商店里,“我”要求每一个孩子挑选一些他们认为“我们”的“朋友”可能会感激的东西。故选D。46C order命令;supply提供;appreciate感激;discover发现。孩子们挑选出那个“朋友”可能会感激的东西。故选C。47D dollar美元;job工作;hot meal热的饭菜;gift card礼品卡。根据下文提示可知,“我”17岁的孩子建议给他一张礼品卡。故选D。48B easy容易的;low低的,不

83、足的;soft柔软的;loose松的。根据下句的意思可知这里表示“我们自己也不富裕”。故选B。49A give给予;save节省;spend花费;beg恳求。“我们”把“我们”也需要的东西给予别人,那正是“我们”真正需要做的。故选A。50D yet然而;even甚至;still仍然;just正好。那正是“我们”需要做的。故选D。51A declare宣告;share分享;ignore忽视;expect期望。所有的孩子都声明了他们能放弃一些自己这周想要的东西。故选A。52C toy玩具;medicine药;food食物;clothes衣服。根据上文的“apples, a sandwich and

84、 a bottle of juice.”可知是食物。故选C。53B sleepy瞌睡的;watery含着泪水的;curious好奇的;sharp锋利的。此处表示“那个人眼含泪水感谢我们”。故选B。54B whoever无论谁;whatever无论什么;whichever无论哪一个;whenever无论什么时候。动词need缺少宾语,故用whatever。他可以用礼品卡买任何他的家人所需要的东西。故选B。55A experience经历;example例子;message信息;adventure冒险。这对“我们”的家庭来说是一次极好的经历。故选A。56D rely on依靠;respect尊敬;

85、learn from从学到;help帮助。几天来,孩子们一直在寻找“我们”能够帮助的其他人。故选D。57C suddenly突然;vividly生动地;differently不同地;perfectly完美地。如果“我”当时说“我们”没有更多的钱帮助他了,事情将会变得如此不同。故选C。58D time时间;power权力;patience耐心;money金钱。语境见上题。故选D。59C fear害怕;love爱;need需要;memory记忆。in need在危难中。走出去不仅仅帮助了在危难中的兄弟,也让“我”的孩子们尝到了帮助他人的甜蜜的滋味。故选C。 60B strong强壮的;sweet甜

86、的;strange奇怪的;simple简单的。语境见上题。故选B。语法填空 本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者到阳朔游玩的经历和感受。61arrived 考查动词的时态。天亮之前“我”到了阳朔,当时天下着小雨。根据前后句时态可知用一般过去时。62before/earlier 考查副词的用法。几个小时前,“我”在香港的家里。注意不可以用ago。63its 考查形容词性物主代词。几个小时前,“我”在香港的家里,呼吸着令人窒息的烟雾。后面为名词,故用its。64that/which 考查定语从句。漓江被许多艺术家绘画。此处考查定语从句,先行词为Li River,在从句中作主语。65painting

87、s 考查名词的复数形式。漓江被画在如此多的中国绘画中。painting为可数名词,注意用复数形式。66by 乘汽车只需要1个小时。by car乘汽车。67is 考查动词的正确形式。此句缺少谓语动词,根据句意和后句的时态,可知此处用一般现在时。阳朔真的很漂亮。68conducted 考查过去分词作定语。这里表示一家网站所进行的调查。过去分词作后置定语表示被动关系。 69regularly 考查副词的用法。该旅游公司定期为人们安排这里适合旅行的地方。这里用副词修饰动词。70living 考查现在分词作定语。这里指住在上海和香港的人们。现在分词作后置定语表示主动关系。短文改错 When I was

88、a child, I hoped to live in the city. I think I would be happy there. Now I am thoughtliving in a city,but I miss my home in countryside. There the air is clean or the mountains the andare green. Unfortunately, on the development of industrialization, the environment has been withpolluted. Lots of s

89、tudies have shown that global warming has already become a very seriously problem. The airs we breathe in is getting dirtier and dirtier. Much rare animals serious air Manyare dying out. We must found ways to protect your environment. If we fail to do so,well find our/the live to regret it.书面表达One p

90、ossible version:Dear Lucy,Id like to invite you to join us for a visit to the nearby nursing home next Saturday for the Double Ninth Festival. It is the day for the elderly in our culture. Well go and make dumplings and cakes with the elderly people there. Well also spend some fun time together singing, dancing and playing games, which we hope will make them happy. We should be back around 4 oclock in the afternoon. If you are able to come with us, please let us know and well wait for you at the school gate at 9 in the morning.Looking_forward_to_your_reply. Yours, Li Hua

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1