收藏 分享(赏)

2022-2023学年新教材高中英语 课时作业(二十)单元复习测试题 Unit 5 Into the Wild 外研版必修第一册.doc

上传人:a**** 文档编号:527902 上传时间:2025-12-09 格式:DOC 页数:6 大小:29.50KB
下载 相关 举报
2022-2023学年新教材高中英语 课时作业(二十)单元复习测试题 Unit 5 Into the Wild 外研版必修第一册.doc_第1页
第1页 / 共6页
2022-2023学年新教材高中英语 课时作业(二十)单元复习测试题 Unit 5 Into the Wild 外研版必修第一册.doc_第2页
第2页 / 共6页
2022-2023学年新教材高中英语 课时作业(二十)单元复习测试题 Unit 5 Into the Wild 外研版必修第一册.doc_第3页
第3页 / 共6页
2022-2023学年新教材高中英语 课时作业(二十)单元复习测试题 Unit 5 Into the Wild 外研版必修第一册.doc_第4页
第4页 / 共6页
2022-2023学年新教材高中英语 课时作业(二十)单元复习测试题 Unit 5 Into the Wild 外研版必修第一册.doc_第5页
第5页 / 共6页
2022-2023学年新教材高中英语 课时作业(二十)单元复习测试题 Unit 5 Into the Wild 外研版必修第一册.doc_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业(二十)单元复习测试题Unit 5语言知识训练.单句语法填空1The house _ (destroy) in the fire cant be repaired.2Im _ (determine) to succeed.3Its _ (amaze) how quickly people adapt.4The level of pollution in the river _ (measure) every day.5His only chance of _ (survive) was a heart transplant.6They have to come up with a _

2、(solve) to the problem.7Hers was the first company _ (found) by a woman to reach the Fortune 500.8We can buy many kinds of icecreams in the _ (freeze) food section in supermarkets.9Theres been a drop in ticket sales in _ (react) to the review.10We are bound to see some ups and downs along the road t

3、o _ (recover).请选用所给短语的适当形式填空lose track of, turn up, cut down, lead to, from time to time, concentrate on, recover from, up to, fall off, after all1You should forgive him for his forgetfulness; _, he is over seventy.2Young children cant _ one activity for a very long time.3He promised to come, but so

4、 far he has not _4You wont _ the stepladder; Ill hold it for you.5In the past ten years, a lot of trees have been _ in the mountain.6Smoking too much will _ lung cancer.7I cant agree more. We need to get away from work _8She returned to her hometown to _ an illness.9We could go now or laterits _ you

5、.10Toms work was so interesting that he _ the time.完成句子1I see what you mean, but _ (如果你设法做成它),everything will change.2The government will _ (允许他们在广播和电视上做广告).3This suggestion will certainly _ (导致争论).4Just _ (确信你关好门).5Sugar can be absorbed by the body in _ (各种各样的形式).6I am _ (专注于我的工作), thats my strengt

6、h.7The high speed train can travel _ (以每小时四百多千米的速度).8His face goes white, and he just _ (盯着自己的脚).9So dont hurry. _ (毕竟), he cant run away.10_ (稍等),and were not ready to leave yet!语言能力训练阅读理解AYou can find house sparrows (麻雀) in most places where there are houses (or other buildings), and in few places

7、 where there arent. They have a short history in North America. Here are some facts about house sparrows. The house sparrow was introduced into Brooklyn, New York, in 1851. By 1900 it had spread to the Rocky Mountains. Two more introductions in the early 1870s, in San Francisco and Salt Lake City, a

8、ided the birds spread throughout the West. House sparrows are now common across all of North America except Alaska and far northern Canada. The house sparrow takes frequent dust baths. It throws soil and dust over its body feathers, just as if it were bathing with water. In doing so, a sparrow may m

9、ake a small depression (凹陷) in the ground, and sometimes defends this spot against other sparrows. The house sparrow prefers to nest in manmade structures such as lower edges of their roofs or walls of buildings, street lights, and nest boxes instead of in natural nest sites such as holes in trees.

10、House sparrows are social birds and they have a pecking (啄食) order much the way chickens in a farmyard do. You can find out the standings by paying attention to the black throats of the males. Males with larger patches of black tend to be older and dominant_over males with less black. By wearing thi

11、s information on their feathers, sparrows can avoid some fights and thereby save energy. 1.What can we know about house sparrows?AThey are native to New York.BThey are a new species of birds.CThey are foreign to North America.DThey are seen in all parts of the world.2In which place are you least lik

12、ely to see house sparrows?ANew York. BAlaska.CSan Francisco. DCanada.3Which can replace the underlined words “dominant over” ?Asurprised at Bcurious aboutCpopular with Dsuperior toB Each year,people buy millions of aquarium (水族箱) fish. But somehow most of the fish died within weeks or even within ho

13、urs after you had bought them. For sure, fish are weak creatures compared to us. It does not mean they died for no reason at all. Since fish have no body heat, they are sensitive to sudden changes of water temperature. Water PH and water hardness can also affect them if there is a sudden change. Mos

14、t of the quick deaths of fish are due to shock. Tap water is not a perfect choice for aquarium fish because of the chlorine (氯) in the tap water, which can kill the fish. So the best way is to just put the tap water in the sun for a few days. Fish need oxygen in the water. They will die if the oxyge

15、n in the aquarium runs out. Several things can cause it to happen. The aquarium is too small, that is, less water means less oxygen. The aquarium is too crowded, for the more fish you have, the more oxygen they need. The temperature is too high, because the higher the water temperature, the less dis

16、solved oxygen. Overfeeding the fish can cause a digestive (消化的) problem and kill the fish directly. More food than it is needed can also cause water pollution and create more harmful waste which will kill the fish too. Feed the fish only once a day, with no more food than they can eat in less than a

17、 minute. In this case, less is better. 4.Whats the function of paragraph one? ARaising a question. BPutting forward an argument. CPosing a problem. DListing the causes of the problem. 5.Why are fish sensitive to sudden changes of water temperature? AThey are warmblooded. BThey have no body heat. CTh

18、ey live in the water. DThey are very weak. 6.Whats the purpose of putting tap water in the sun? ATo let out the chlorine.BTo warm the water. CTo kill the viruses. DTo make the water clear. 7.How is the passage mainly developed? AProblemsolution pattern. BQuestionanswer pattern. CDoubtexplanation pat

19、tern. DViewargument pattern.课时作业(二十)层级一语言知识训练.单句语法填空1destroyed2.determined3.amazing4.is measured5survival6.solution7.founded8.frozen9.reaction10.recovery.请选用所给短语的适当形式填空1after all2.concentrate on3.turned up4.fall off5.cut down6.lead to7.from time to time8.recover from9.up to10.lost track of.完成句子1if y

20、ou can manage to do it2allow them to advertise on radio and television3lead to an argument 4make sure you close the door5a variety of forms6concentrating on my job 7at a speed of over 400 kilometers per hour 8stares at his feet 9After all10Hold your horses层级二语言能力训练阅读理解A【语篇解读】本文是一篇说明文。家雀并不是原产于北美的鸟类,且

21、他们在北美的历史非常短。本文还介绍了家雀的其他一些习性。1答案与解析:C细节理解题。根据第一段第二句“They have a short history in North America.”和第二段第一句“The house sparrow was introduced into Brooklyn, New York, in 1851.”可知,家雀并不原产于北美。2答案与解析:B细节理解题。根据第二段尾句“House sparrows are now common across all of North America except Alaska and far northern Canada

22、.”可知,家雀在阿拉斯加和加拿大的北部地区不常见。3答案与解析:D词义猜测题。根据第五段首句“House sparrows are social birds and they have a pecking order.”可知家雀是等级分明的社会性动物;又根据画线词前的older可知,羽毛上黑斑更大的家雀年长,据此可以推断这样的鸟地位较高。B【语篇解读】本文是一篇议论文。文章分析了观赏鱼死亡的原因,并给出了解决问题的办法。4答案与解析:C推理判断题。第一段主要作用是提出了观赏鱼频频死亡的现象,即提出了本文论述的话题。5答案与解析:B细节理解题。根据第二段第一句中的“Since fish have no body heat.”可知,鱼对水温敏感的原因是鱼本身没有自己的体温,体温取决于环境。6答案与解析:A推理判断题。根据第三段第一句中的“because of the chlorine in the tap water, which can kill the fish.”可知自来水中的氯是造成鱼死亡的原因,据此可以推断把自来水放到阳光下暴晒的目的是去除水中的氯。7答案与解析:A推理判断题。本文的主体是第二段至第五段。这四个段落各分析了一个鱼死亡的原因,并各自提出了一个解决问题的办法。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1