1、1、His _(诊所)is near the newly-built railway station.2、Is there any _(保护)against nuclear weapons?3She was(缝着) by the fire when suddenly the candle went out.4Strict(安全) measures were in force during the Presidents visit.5His decision seems to show a marked lack of(政治的) judgment.6How did you celebrate y
2、our fifth wedding(周年纪念日)?7He(捐赠) a sum of money from his private purse.8She has set up a(志愿的)organization providing help for the elderly.9The boy dreamed of becoming an(宇航员).10They began to regret the(购买)of the car.11、He took a peep at the back of the book to find _ the answers to the questions.12、T
3、he doctors insisted that the boy should be operated _ at once.13、All other _(politics) parties there have been completely banned.14、Tickets must be _(purchase) two weeks in advance.15、It is reported that the star _(donate) a large sum of money to charity so far.16、What is the year _ China first laun
4、ched her man-made satellite?17、The museum was located on the exact spot _ the gold was first discovered.18、The man-on-the-street interview is an interview in a reporter hits the streets with a cameraman to interview people on the spot.19、A scientists attempt to produce the worlds first gene-edited b
5、abies are immune (免疫的)to HIV has led to controversy in academia and the public.20、The driverless cars will help reduce traffic accidents are caused by human drivers mistakes.21、Here is Peter whose house Ive lived for two years._22、I am sure you will find a wide variety of choices available you like
6、them.23、Students should be encouraged to take part in more activities when they can get growth experiences.24、We spent a lot of time on the journey, and the most impressive place which we visited in Beijing was Water Cube.25、We often think of the days when we spent together on the island.26阅读下面材料,在空
7、白处填入适当的内容(不多于3个单词)或用括号内单词的正确形式填空 Jean is a 17-year-old high school student. On Saturday mornings, ,Jean andher friends take part in the programme (call) SAVE THE KIDS. They travel to a poor areaof Washington D. C. They help (young)students learn how to read and to solve mathematics problems. Many Am
8、erican teenagers join inprogrammes serve their communities. weekends Jean sometimes works at anice-cream store.she is not working , ,shegets together with her girlfriends. They might go to a movie, to a shopping mall or to an eating place. Orthey might attend sports event of theirhigh school. They a
9、lso often stay at one girls house for the night. Like teenagers in most parts of the country, Jean began driving a car when she was 16 years old., she does not have her car. She mustshare the family car with her parents. About 70 percent of American teenagers have their own cars. Many of them drive
10、their cars to school every day. Jean does not smoke cigarettes or drink alcohol. Neither do her friends. But many teenagers at her school do. Drinking alcohol is a major problem there. Every weekend teenagers have parties, where drink alcohol. Then they drive to otherparties. People under the age of
11、 21(notallow) to drink alcohol in the United States. And it isdangerous to drink drive a car. Yet thisdoes not stop some teenagers.27、阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。My kids and I were heading into the supermarket over the weekend. On the way, we spotted a man holding a piece of paper
12、that said,1 my job. Family to Feed.At this store, a 2 like this is not normal. My 10-year-old noticed him and made a 3 on how bad it must be to have to stand 4 in the cold wind.In the store, I asked each of my kids to 5 something they thought our “friend” there would 6 They got apples, a sandwich an
13、d a bottle of juice. Then my 17-year-old suggested giving him a 7 I thought about it. We were 8 on cash ourselves, but. . well, sometimes 9 from our need instead of our abundance is 10 what we need to do! All the kids 11 something they could do away with for the week.When we handed him the bag of 12
14、 ,he lit up and thanked us with 13 eyes.When I handed him the gift card, saying he could use it for 14 his family might need, he burst into tears.This has been a wonderful 15 for our family. For days the kids have been looking for others we can 16 ! Things would have played out so 17 if I had simply
15、 said,“No, we really dont have 18 to give more. Stepping out not only helped a brother in 19 ,it also gave my kids the 20 taste of helping others. Itll go a long way with them.1.A.LostB.ChangedC.QuitD.Finished2.A.conditionB.placeC.sightD.show3.A.suggestionB.commentC.decisionD.call4.A.outsideB.proudl
16、yC.byD.angrily5.A.drawB.sayC.arrangeD.pick6.A.orderB.supplyC.appreciateD.discover7.A.dollarB.jobC.hot mealD.gift card8.A.easyB.lowC.softD.loose9.A.givingB.savingC.spendingD.begging10.A.yetB.evenC.stillD.just11.A.declaredB.sharedC.ignoredD.expected12.A.toysB.medicineC.foodD.clothes13.A.sleepyB.watery
17、C.curiousD.sharp14.A.whoeverB.whateverC.whicheverD.whenever15.A.experienceB.exampleC.messageD.adventure16.A.rely onB.respectC.learn fromD.help17.A.suddenlyB.vividlyC.differentlyD.perfectly18.A.timeB.powerC.patienceD.money19.A.fearB.loveC.needD.memory20.A.strongB.sweetC.strangeD.simple 答案以及解析1答案及解析:答
18、案:clinic解析: 2答案及解析:答案:security解析: 3答案及解析:答案: sewing 4答案及解析:答案: security 5答案及解析:答案: political 6答案及解析:答案: anniversary 7答案及解析:答案: donated 8答案及解析:答案: voluntary 9答案及解析:答案: astronaut 10答案及解析:答案: purchase 11答案及解析:答案:out解析:find out为固定搭配,意为“发现,査明”。 12答案及解析:答案:on解析:operate on为固定搭配,意为“给.做手术。 13答案及解析:答案:politic
19、al解析: 设空处为形容词做定语, political政治的”。 14答案及解析:答案:purchased解析: 根据句意,设空处应填过去分词,表示被动含义。 15答案及解析:答案:has donated 解析:so far“到目前为止”,故句子的谓语应用现在完成时。 16答案及解析:答案:when解析:when引导定语从句,在从句中做时间状语,先行词为the year。 17答案及解析:答案:where解析:句意:博物馆位于一开始发现金子的地方。定语从句先行词是spot,表地点,从句中缺少地点状语,故用关系副词where引导定语从句。 18答案及解析:答案:which解析:【解题思路】考査关
20、系代词。interview为抽象的地点名词,应用in which或where引导定语从句,根据空前的in可知,空处应填which。 19答案及解析:答案:who/that解析:【解题思路】考查定语从句。句意:一位科学家试阁培育出世界上首批对HIV有免疫力的基因编辑婴儿,这在学术界和公众中引发了争议。空处引导定语从句,先行词为babies,且从句 中缺少主语,故用who/that引导。 20答案及解析:答案:which/that解析:考査定语从句。句意:无人驾驶汽车将会帮助减少由人类司机的错误引起的交通事故。根据句意并分析句子结构可知,先行词为traffic accidents,空处引导定语从句
21、,且在定语从句中作主语,故关系代词用which或that。 21答案及解析:答案:whose前加in或lived后加in解析:在定语从句中应是 lived in Peters house,故在 whose house 前或 lived 后加介词in。 22答案及解析:答案:I am sure you will find a wide variety of choices available you like them.解析:【解题思路】句意:我确信你会找到多种你喜欢的可供选择的选项。choices为先行词,you like为定语从句,省略了作宾语 的关系代同that/which,故应将them
22、删去。 23答案及解析:答案:解析:句意:学生们应该被鼓励参加更多的活动,在那里他们能够获得成长的体验=此处where引导定语从句,指代表示抽象地点的先行词activities,且在从句中作地点状语。 24答案及解析:答案:We spent a lot of time on the journey, and the most impressive place /which we visited in Beijing was Water Cube.解析: 句意为:我们在这次旅程上花了大量的时间,在北京游览时,让我们印象最深刻的地方是水立方。先行词被形容词最高级修饰且在从句中作宾语,定语从句用th
23、at引导,也可将其省略。 25答案及解析:答案:whenthat/which或去掉when解析:先行词为the days,关系词在定语从句中做spent的宾语,应用关系代词 that/which,that/which 可省略。 26答案及解析:答案: called; younger; that/which; On/At ; When ; a; However; they; are not allowed; and 27答案及解析:解析:1.语篇解读本文是一篇记叙文。作者和家人在超市的门口看到一个因失去工作而无力供养家人的男人,于是他和孩子们一起买了食物帮助这个人。故事告诉我们人人都要有善良之心
24、,帮助他人的感觉是甜美的。 根据语境应该是“失去了工作,家人需要供养”,所以选择lost失去。2.名词辨析。本空指的是在这家商店门口,这样的一幕是不正常的,用sight表示“某一处的景象”符合题意。3.名词辨析。根据下文how bad it must be to have to stand. 可知我10岁的孩子注意到这一幕后做出评论,说在冷风的天气里站在外面肯定不好受。用comment评论符合题意。4.副词辨析。本段句首是at this store在商店门口和下文的cold wind可推知,是在外面寒风中,故用outside。5.副词辨析。根据情境in the store在商店里可推知本句指的
25、是作者让自己的每个孩子“挑选”一些他们认为我们的朋友(门口的那个男人)会感激的东西。所以选择pick挑拣,挑选。6.副词辨析。order“订购”;supply“供应”;appreciate“感激”;discover“发现”。根据上句的解析可知是让那个人感激的东西,选择C项最佳。7.副词辨析。根据倒数第二段第二句中的WhenI handed him the gift card可知本空指的是gift card礼物卡。8.根据上句的意思“我(对送其礼品卡这件事情.)考虑了一下”可知,作者考虑到了他们碰到的不太好的情况“我们本身带的现金不足(low on cash,即手头拮据)”。low少的,低的,符
26、合语境。9.根据7空前的giving以及此处语境可知,此处表达“把我们需要的,而不是富足的东西给别人,这正是我们需要做的”,所以选择giving。10.用“just(正是,恰是)”能够体现出作者此处的情感,即:突出强调“就是需要这样做”。11.do away with意为“除掉,消灭掉”,本句指的是孩子们都宣布(declare)在本周要除掉一些(需要买的)东西。12.由第三段第二句They got apples, a sandwich and a bottle of juice.可知,他们递给那个人的是一包食物。13.用watery充满泪水的来形容当他接受我们的礼物时的感激之情。14.此处表达
27、“用于买他的家庭可能需要的任何东西,故whatever符合语境。注意本句是介词的宾语从句,从句缺少宾语。15.根据全文叙述的这件事情的经过以及后文的it also gave my kids the20taste of helping others可知,这件事对作者一家来说也是一次不错的经历(experience)。16.由于孩子们从帮助别人的经历中得到了快乐,所以几天来他们一直在寻找可以帮助(help)的人。17.根据语境可知,如果作者当时没有帮助那个乞讨者,结果会是完全不同的,所以选择differently。18.这里是作者的一种假设,如果当时作者说他们没有钱(money)提供更多的帮助,那么现在会是另外一种局面。19.据本文叙述的事件可知,作者帮助了需要帮助的(in need)人。in need需要帮助的,符合语境。20.根据句意和前文的叙述可知,帮助别人给孩子们带来了快乐甜蜜的滋味,所以选择sweet,而且该词与后面的taste搭配体现了这篇文章的中心思想帮助别人,快乐自己。