收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Module 3 Foreign Food Section Ⅲ Integrating Skills .doc

上传人:a**** 文档编号:452574 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:5 大小:56KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Module 3 Foreign Food Section Ⅲ Integrating Skills .doc_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Module 3 Foreign Food Section Ⅲ Integrating Skills .doc_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Module 3 Foreign Food Section Ⅲ Integrating Skills .doc_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Module 3 Foreign Food Section Ⅲ Integrating Skills .doc_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Module 3 Foreign Food Section Ⅲ Integrating Skills .doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业11Integrating Skills & Cultural Corner.单句语法填空1To tell the truth, we dont have much in common, but we get along really well.2In short, we know that all power on earth is from the sun.3Before going shopping, they usually make out a shopping list.4I owe it to him that I finished my work in time.5At

2、 first he refused to accept any responsibility but he ended up apologizing (apologize)6We were all entertained by his humourous stories.7He remarked on/upon the prosperous look of the countryside in the interview.8You could get into a situation where you have to decide immediately.9I like all the ac

3、tivities as long as theyre entertaining (entertain)10Be careful with that match. You will set fire to those curtains.完成句子1He couldnt concentrate on study and couldnt make_out_what_the_teacher_was_saying (理解老师在说什么)2Whats_more (此外,而且),he was even absent from school.3No_wonder (难怪) he often failed in e

4、xams.4If things went on like this, he would end_up_in_failure (以失败结束)5As_a_consequence_of_the_side_effect (由于副作用) of the drug, he has become deaf.模块知识微串联翻译下列句子并连句成文,黑体部分为本单元所学知识。1玛丽和大多数女孩有共同点,即非常喜欢甜食。(have.in common, dessert)2甜食富含糖类,而糖可以转化成脂肪,难怪玛丽会如此胖。(be abundant in, transform, no wonder)3营养专家说,甜食不

5、但能使人发胖而且还能引起其他严重的后果。(remark, consequence)4显然,痴迷于某种尝起来可口的食物并不是一个好主意。(be obsessed with, taste)5在招待客人时,我们应该减少甜食的量。(entertain, guest)6简言之,许多人把健康归因于平衡的饮食和适当的锻炼,这确实有道理。(in short, owe)Mary has a lot in common with most girlsshe likes dessert very much. Dessert is abundant in sugar, while sugar can be trans

6、formed into fat. No wonder Mary is so fat. Nutrition experts remark that dessert can not only make people fat but also bring about other serious consequences. Obviously it is not a good idea to be obsessed with some food that tastes good. So when entertaining guests, we should reduce the amount of d

7、essert. In short, it does make sense that many people owe their health to a balanced diet and proper exercise.阅读理解Take a trip to one of Londons theme parks for an adrenalinepacked day out.From thrilling rides through history, to wild animalsboth mythical and realLondons theme parks offer great enter

8、tainment for families and groups.Unlike most London attractions, some amusement parks arent in central London, but are easily reached by train, coach or car.Chessington World of AdventuresWhether its adrenalinepumping rides, wild animals or underwater adventures youre after, Chessington delivers.The

9、re are three main sections:the Theme Park has 10 themed lands with more than 40 rides and attractions including roller coasters, dodgems and rides suitable for younger children.Chessington Zoo houses 1,000 animals including tigers, lions, giraffes, penguins and a petting zoo.Shreks AdventureBoard th

10、e Dreamworks Tour bus for a 4D experience with cheeky donkey as your guide.Youll be taken through 10 live, fairytalethemed shows including Shreks Swamp and a mirror maze (迷宫)Suitable for all ages, but particularly those aged 6 to 12 years old.London DungeonTake a scary but humorous 90minute journey

11、through 1,000 years of Londons history at the everpopular London Dungeon.There are 18 interactive shows with 20 live theatre actors and two rides to guide you through the citys murky past. Walk the Whitechapel Maze with Jack the Ripper, visit a medieval torture chamber, and be careful not to lose yo

12、ur head on the Tyrant boat ride with King Henry !KidZaniaSet your imagination free at KidZania at Westfield Londonthe new roleplaying park for children thats taking the world by storm.A childsize city complete with shops and locations including a fire station, a bank and a theatre stage where childr

13、en can roleplay around 60 different jobs and professions, KidZania aims to teach life skills such as financial literacy, teamwork and independence.本文是一篇应用文,主要介绍了伦敦的几个主题公园。1If visitors want to enjoy the excitement of roller coasters, they can go to _.AKidZaniaBShreks AdventureCLondon DungeonDChessing

14、ton World of Adventures答案:D解析:细节理解题。根据第三段第二句“There are three main sections:the Theme Park has 10 themed lands with more than 40 rides and attractions including roller coasters, dodgems and rides suitable for younger children.”可知,想体验过山车的游客可以去Chessington World of Adventures。2Who might be most likely i

15、nterested in London Dungeon?AStudents studying history.BUnderwater adventurers.CPolice officers.DAnimal lovers.答案:A解析:推理判断题。根据倒数第二段第一句“Take a scary but humorous 90minute journey through 1,000 years of Londons history at the everpopular London Dungeon.”可推断出,学历史的学生最有可能对London Dungeon感兴趣。3Where does th

16、is text probably come from?AA science textbook.BA news report.CA travel guidebook.DA geography magazine.答案:C解析:推理判断题。根据第一段第一句“Take a trip to one of Londons theme parks for an adrenalinepacked day out.”以及下文的具体内容可知,本文主要介绍了伦敦的几个主题公园;由此可推断出,本文可能出现在旅游指南上。.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为15

17、0词左右。It had been a year since Susan, an attractive young woman of 34, became blind and she was suddenly thrown into a world of darkness, anger, frustration and self pity. And all she had to cling to was her husband, Mark. Mark, an Air Force officer, loved Susan with all his heart and he was determin

18、ed to help his wife gain the strength and confidence she needed to become independent again. Finally, Susan felt ready to return to her job, but how would she get there? Mark volunteered to drive her to work each day, even though they worked at opposite ends of the city. At first, this comforted Sus

19、an. Soon, however, Mark decided that Susan had to start taking the bus again on her own. But she was still so fragile, so angryhow would she react? Just as he predicted, Susan was horrified at the idea of taking the bus again. “How am I supposed to know where I am going? I feel like youre abandoning

20、 me.” she responded bitterly. Marks heart broke to hear these words, but he knew what had to be done. He promised Susan that he would ride the bus with her, for as long as it took, until she got the hang of it. For two solid weeks, Mark, in military uniform and all, accompanied Susan to and from wor

21、k each day. He taught her everything to adapt to her new environment, including befriending the bus drivers who could watch out for her, and save her a seat. Finally, Susan decided to try the trip on her own. Monday morning arrived, she said goodbye to Mark, and for the first time, they went their s

22、eparate ways. Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday. Each day on her own went perfectly, and Susan had never felt better. She was doing it! On Friday morning, as she was paying the fare to get off the bus as usual, the driver said, “Young lady, I sure do envy you.” Surprised and curious, she asked th

23、e driver, “Why do you say that you envy me?”答案Paragraph 1:The driver responded, “It must feel good to be taken care of and protected like you are every day.” Confused by what the driver talked about, she asked, “What do you mean?” The driver answered, “Every morning in the past week, a fine looking

24、gentleman in a military uniform has been standing across the street watching you getting off the bus. He makes sure you cross the street safely and he watches until you enter your office building. Then he blows you a kiss,gives you a little salute and walks away. You are one lucky lady.”Paragraph 2:

25、With tears of happiness in her eyes, she stood motionlessly facing the opposite side of the street as if she was gazing at someone. Although she couldnt physically see him, she definitely felt Marks presence. Susan thought she was actually lucky, for he had given her a gift more powerful than sight, a gift of love that can bring light where there is darkness. Just as Mark grew a little worried, he saw his wife break into a radiant smile and blow a kiss to his direction. Finally she found back herselfblind but attractive and confident as she used to be.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1