收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Module 1 Deep South Section Ⅰ Introduction .doc

上传人:a**** 文档编号:452405 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:4 大小:54.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Module 1 Deep South Section Ⅰ Introduction .doc_第1页
第1页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 Module 1 Deep South Section Ⅰ Introduction .doc_第2页
第2页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 Module 1 Deep South Section Ⅰ Introduction .doc_第3页
第3页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 Module 1 Deep South Section Ⅰ Introduction .doc_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Module 1Deep South课时作业1Introduction & Reading and Speaking.单句语法填空1She is in a poor state of health, which worries her mother much.2To my joy, my daughter quickly adapted to the life in the new school and got on well with her classmates.3The girls songs made her stand out from so many newcomers in th

2、e music world.4People trapped (trap) in the earthquake must be very scared.5They began to work as soon as they set foot on that small island.6He was promoted to an assistant manager, which took everyone by surprise.7With all the work finally finished (finish), he sat down with a sigh.8Good health de

3、pends on a balanced (balance) diet, proper exercise and enough sleep.9Jim is extremely (extreme) excited now because he was admitted into Harvard University.10The nonprofit organization, which aims to_help (help) people who are poor, indeed has gained a good reputation.完成句子1是他首先提出去参观工厂这个好主意的。He firs

4、t came_up_with the good idea of going to visit a factory.2那幅画因没有着色而显得晦暗。The_absence_of colour in that drawing makes it dull.3遇到紧急情况时,击碎玻璃罩并摁下按钮。In_case_of emergency, break the glass and press the button.4他瞪了那些淘气的孩子们一眼。He glared_at the naughty children.5昨天我们劝他不要放弃那份工作。Yesterday we discouraged him fro

5、m giving up the job.串点成篇微表达李明在一家大公司工作。他进入(set foot on)公司后不久就适应(adapt)了新的环境。他工作如此努力以至于在公司脱颖而出(stand out)并得到了提升(promote)。而且,他能很好地维持工作和家庭之间的平衡(balance)。因此,他的妻子和女儿非常爱他。Li_Ming_works_in_a_big_company._Shortly_after_he_set_foot_on_it,_he_adapted_himself_to_the_new_environment._He_works_so_hard_that_he_sta

6、nds_out_in_the_company_and_soon_gets_promoted._Whats_more,_he_can_balance_work_and_family_well._Therefore,_both_his_wife_and_daughter_love_him_very_much.阅读理解The North Pole is one of the coldest places on Earth.In winter,it is20 to40 degrees Celsius.Ice and snow are everywhere.There are also extreme

7、winds all the time.Jordan Maguire always wanted to go to the North Pole.In April 2006,his dream came true.The 15yearold Scottish native traveled to the Pole with a team of six people.He was the youngest boy ever to visit the area (the youngest person ever to reach the North Pole is Alicia Hempleman

8、Adams.She made the trip in 2005 at age 15)Jordan and his team started their walk to the North Pole in Northern Russia.The trip was not easy.The group skied 10 hours every day.The biggest challenge was the weather.But there were other dangers,too (for example,polar bears and large pieces of ice). On

9、the eighth day,the team reached the North Pole.In total,they traveled 111 miles (178 kilometres). As part of the trip,Jordan also made money ($19,000) for the childrens charity (慈善) WellChild.So what are Jordans plans for the future?“I want to visit the North Pole again,” he says.“It was unbelievabl

10、e.”本文是有关于Jordan Maguire的北极之行。1The passage is about _.Athe weather and wildlife at the North PoleBthe dangers of traveling to the North PoleCpeople who live close to the North PoleDone persons visit to the North Pole答案:D解析:主旨大意题。文章是关于Jordan Maguire 的北极之行。2Jordan Maguire _.Awalked to the North Pole fr

11、om ScotlandBis the first teenager to have gone to the North PoleCwent to the North Pole aloneDis the youngest boy to have reached the North Pole答案:D解析:细节理解题。由第二段的“He was the youngest boy ever to visit the area.”可知D正确。3What was the hardest part of Jordans North Pole trip?AThe weather. BPolar bears.CT

12、he ice. DWalking.答案:A解析:细节理解题。由第三段第四句“The biggest challenge was the weather.”可知A正确。4What special thing did Jordan do?AHe wrote diaries about the North Pole.BHe made a movie about his trip.CHe climbed a mountain at the North Pole.DHe made money to help children.答案:D解析:细节理解题。由第三段最后一句“As part of the tr

13、ip,Jordan also made money ($19,000) for the childrens charity (慈善) WellChild.”可知D正确。.七选五Perhaps you have heard the expression “When in Rome, do as the Romans do.” So when you want to do business in France, you have to get to know French culture, make marketing plans, and run your business by local l

14、aws._1_ The French take great pride in their language, so anyone who does not speak it may run the risk of being disrespected by his French colleagues or business partners. Also, another reason why learning French is important is that it is a great way to show every possible French business partner

15、that you care and respect their countrys culture and language.The first thing that you should do when meeting someone new is shake his hand firmly and always look at the person in the eye. In social meetings with friends, kissing is common.Use first names only after being invited to. _2_ The French

16、will sometimes introduce themselves using their surname first, followed by their first name.Dress well. _3_ Your business clothing is a reflection of your success and social status. Always try to be tasteful and stylish. Women are advised to dress simply but elegantly. Wearing makeup is practiced wi

17、dely by businesswomen.The French are passionate about food, so lunches are common in doing business in France, which usually consist of an appetizer, a main meal with wine, cheese, dessert and coffee, and normally take up to two hours. _4_Do not begin eating until the host says “bon appetite”. Pass

18、dishes to the left, keep wrists above the table and try to eat everything on the plate. _5_ This may suggest that you find the food tasteless. If eating in a restaurant, the person who makes an invitation always pays.ARemember to be as polite as possible.BThis is a time for relationship building.CUs

19、e Monsieur or Madame before the surname.DBe careful with adding salt, pepper or sauces to your food.EMake an appointment with your business partner in advance.FThe French draw information about people based on their appearance.GLanguage should be the focus of anyone planning to do business in France

20、.本文为一篇说明文。入乡随俗,在法国做生意,就要了解法国的文化。文章介绍了与一些法国人做生意有关的文化和注意事项。1G解析:该段内容介绍了在法国做生意时学习法语的重要性,故该句应提出“法语学习很重要”这个话题。分析选项可知,G项(语言应该成为所有打算在法国做生意的人的焦点)的意思就是说法语的重要性。故G选项正确。2C解析:结合下一句“The French will sometimes introduce themselves using their surname first, followed by their first name.”中的surname可知,本段与surname有关,分析选

21、项只有C(Use Monsieur or Madame before the surname)与此相关,故选C项。3F解析:根据下一句“Your business clothing is a reflection of your success and social status. (你的商务着装是成功和社会地位的反映。)”可以看出,着装在商业活动中的重要性。因此F选项(法国人会根据对方的外表来得出有关对方的信息)与此相符,故选F项。4B解析:根据本段的第一句“The French are passionate about food, so lunches are common in doing business in France”可知,午餐在商业活动中的重要性,可推断出这是建立商业关系的最佳时间。分析选项可知,选项B(这是一个建立关系的好时机)符合语境,故选B项。5D解析:该段介绍的是进餐时需要注意的地方。由下一句“This may suggest that you find the food tasteless”可知D项(在食物中添加盐,辣椒或酱油要当心)符合你的食物没有味道时的反应,故选D项。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1