收藏 分享(赏)

2020秋高二英语人教版选修6课时作业17 UNIT 5 THE POWER OF NATURE SECTION Ⅰ WARMING UP READING WORD版含解析.DOC

上传人:a**** 文档编号:448795 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:7 大小:58.50KB
下载 相关 举报
2020秋高二英语人教版选修6课时作业17 UNIT 5 THE POWER OF NATURE SECTION Ⅰ WARMING UP READING WORD版含解析.DOC_第1页
第1页 / 共7页
2020秋高二英语人教版选修6课时作业17 UNIT 5 THE POWER OF NATURE SECTION Ⅰ WARMING UP READING WORD版含解析.DOC_第2页
第2页 / 共7页
2020秋高二英语人教版选修6课时作业17 UNIT 5 THE POWER OF NATURE SECTION Ⅰ WARMING UP READING WORD版含解析.DOC_第3页
第3页 / 共7页
2020秋高二英语人教版选修6课时作业17 UNIT 5 THE POWER OF NATURE SECTION Ⅰ WARMING UP READING WORD版含解析.DOC_第4页
第4页 / 共7页
2020秋高二英语人教版选修6课时作业17 UNIT 5 THE POWER OF NATURE SECTION Ⅰ WARMING UP READING WORD版含解析.DOC_第5页
第5页 / 共7页
2020秋高二英语人教版选修6课时作业17 UNIT 5 THE POWER OF NATURE SECTION Ⅰ WARMING UP READING WORD版含解析.DOC_第6页
第6页 / 共7页
2020秋高二英语人教版选修6课时作业17 UNIT 5 THE POWER OF NATURE SECTION Ⅰ WARMING UP READING WORD版含解析.DOC_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业17Warming Up & Reading.单词拼写1It has been evaluated that the hurricane is coming to Fujian in three days.2Mr Lee was appointed as headmaster at the beginning of the school year.3The villagers were still suffering the lava that the volcano erupted last week.4He waved to his parents on the train say

2、ing goodbye.5The high official has explained absolutely (完全地) clearly what has happened to the reporters from all over the world.6The hurricane (飓风) flung their motor boat upon the rocks.7We should encourage all the children to develop their potential (潜在的) ability.8I get very nervous because Im usi

3、ng a lot of expensive equipment (装备)9The actual (实际的) cost was much higher than we had expected.10The volcano (火山) erupted last year killing about 600 people.选词填空protect.from., burn to the ground, make ones way, put on, be appointed as, make an effort, be willing to, work alongside, quite a few, the

4、 potential to (do)1After having a good rest, they made_their_way to the next mountain.2The whole building was burned_to_the_ground in the big fire.3He is a kind person and he is always willing_to help me.4He is a nice person to_work_alongside.5Put_on more clothes to keep you warm in such cold weathe

5、r.6In summer, people often wear sunglasses to protect their eyes from the strong sunlight.7I know you dont like her, but you could make_an_effort to be polite.8At first I thought it was strange that so few students were in the classroom; later I knew quite_a_few went to do cleaning in the schoolyard

6、.9He was_appointed_as monitor of our class at the beginning of the term.10He has the_potential_to become a worldclass musician.句型转换1As soon as the thief saw the policeman, he ran away quickly.On _seeing the policeman, the thief ran away quickly.2Its getting late. We should go back to the hotel soon.

7、Its getting late. We should make our way back to the hotel soon.3If we could all do our best to keep this office tidier, it would help.If we could all make an effort to keep this office tidier, it would help.4I was just beginning to talk about this question. Just then you interrupted me.I was about

8、to talk about this question when you interrupted me.5No matter how weak we are, we are not completely powerless.However weak we are,_we are not completely powerless.课文语法填空I often travel to unusual places and work alongside people from all over the world. Using _1_ (science) equipment and collecting

9、information about volcanoes is my job. _2_ my job is occasionally dangerous, I dont mind because danger excites me and makes me feel alive. _3_ is known, when lava from the volcano flows, many houses will be covered _4_ lava or burnt to the ground. And my job helps scientists predict _5_ lava from t

10、he volcano will flow next and how fast, which can help protect ordinary people _6_ one of the most powerful forces on earth the volcano. I once experienced the eruption of Mount Kilauea and was lucky to have a close look at the _7_ (absolute) fantastic sight. When it broke out, red lava was fountain

11、ing hundreds of meters _8_ the air. All the lava _9_ (pass) slowly down the mountain caused great damage and buried everything in _10_ (it) path under the molten rock.1scientific2.Although/Though3.As4.with5where6.from7.absolutely8.into9.passing10.its阅读理解ADuring an earthquake, you should know what to

12、 do. If the earthquake strikes while you are inside a house, you should lie on the floor under a strong table or other furniture. If there is no furniture, you can cover your head with your arms and keep still in the corner of the room. You should keep away from windows, glass walls, or anything tha

13、t can fall.If you are in bed, hold firmly onto your bed and make use of a pillow to safeguard your head. You may use a doorway but only when it is close to you. It should also be considered whether it is strong enough to deal with the load.If you are running out, do not use lifts, even if they work.

14、 Electricity may go out at any time. Many injuries happen when people try to rush out. This means you ought to stay in your house or perhaps wherever you are.When you stay outdoors, you should stay far from buildings, power wires or lights. You should be in the open until the quake stops. Remember t

15、hat many earthquake deaths outside the house come from falling apart walls, flying glass and other falling things. If an earthquake strikes and you are driving, you should pull up to the side of the highway and stop as quickly as possible. You ought not to stop under trees, buildings or energy wires

16、. Dont stop in the middle of the street as it could trouble others.When trapped, you shouldnt move. Your mouth should be covered with a piece of clothing or a handkerchief. This is because it is possible for you to breathe in some dust. Do not shout whenever possible. You should only shout in the en

17、d to get help from rescuers.本文主要介绍了在地震中我们应该怎样自救。1What is the writers purpose of writing this passage?ATo tell us the dangers of an earthquake.BTo tell us what to do before an earthquake.CTo tell us what to do when an earthquake strikes.DTo tell us why running during an earthquake is dangerous.答案:C解析

18、:推理判断题。根据第一段的During an earthquake, you should know what to do.可知选C项。2If there is no furniture in the room during an earthquake, you should _.Alie still on the floorBstay near the windowCkeep still in the corner of the roomDstay in the centre of the room答案:C解析:细节理解题。根据第一段中的If there is no furniture, y

19、ou can cover your head with your arms and keep still in the corner of the room.可知C项正确。3According to the passage, during an earthquake, you had better not _.ause a lift to escape bstay outdoorsccut off electricity dkeep driving to escapeAa, d Bb, cCa, b Dc, d答案:A解析:细节理解题。根据第三段的If you are running out,

20、 do not use lifts.和第五段的If an earthquake strikes and you are driving, you should pull up to the side of the highway and stop as quickly as possible. 可知选A项。4What is the last paragraph mainly about?AWhen to call out for help in an earthquake.BWhat to do when trapped in an earthquake.CHow to make use of

21、 a handkerchief in an earthquake.DHow to avoid breathing in some dust in an earthquake.答案:B解析:段落大意题。根据最后一段的When trapped, you shouldnt move. Your mouth should.可知,最后一段主要讲的是在地震中被困住了该怎么做,故选B项。BHannah Levine decided she wanted to give hugs to all of the children and families in need at local hospitals.Be

22、cause she couldnt give them one by one, Levine, then a sixthgrader, decided she would use her talents (才能) to do the next best thing. She began to knit (编织) hats, scarves, and blankets for families staying at the Ronald McDonald House at Stanford. Her creations also went to Bundle of Joy, a program

23、that provides newborn baby items for families in need, and to Knitting Pals by the Bay, a local organization that provides handknitted caps to cancer patients.“I love to knit, and I thought it would be a great idea to make all these handmade items for kids and adults who need them. It would be like

24、a hug for them,” Levine explained.Levine started the project about a year ago. “I think its just really fun to do, and it keeps me busy,” said Levine, now 13.Once she got started, Levine realized that her project could be much bigger than the goods she was able to produce with just her own two hands

25、. So she sent emails to her school and communities (社区), asking for knitted donations (捐赠物) to the project she named “Hannahs Warm Hugs”. She also posted advertisements at Starbucks and other locations in her area. The warm goods began to gush_in.“It was amazing; more strangers than people she knew

26、started dropping donations at our door.” said Levines mother, Laura Levine. “We ended up with this huge box of items she was donating.”The knitted items numbered in the hundreds. Levine made her first round of donations around Hanukkah (an eightday Jewish holiday in November or December) and later r

27、eceived thankyou letters from the organizations. Levine is still knitting, and she said the project will continue.“It has turned into a bigger thing than she had thought,” her mom said. “It made her feel pretty good; it made us feel pretty good.”本文是记叙文。13岁女孩Hannah Levine为当地贫困的家庭和孩子们编织衣帽,得到了大家的赞扬。5Ha

28、nnah Levine knitted hats and scarves _.Ato earn some pocket moneyBto raise money for cancer patientsCfor children and families in difficultyDfor the homeless in her neighborhood答案:C解析:细节理解题。由第二段中的“She began to knit (编织) hats, scarves, and blankets for families staying at the Ronald McDonald House at

29、 Stanford”可知,Hannah Levine织帽子、围巾和毛毯主要是为了帮助贫困的孩子和家庭。6The underlined part “gush in” in Paragraph 5 can best be replaced by “_”Atake off Bflood inCrun out Dbreak in答案:B解析:词义猜测题。由倒数第三段中的“It was amazing; more strangers than people she knew started dropping donations at our door”和“We ended up with this hu

30、ge box of items”可知,充满爱心的物品大量涌进来。由此推断,gush in意为“涌进”。7What would be the best title for the text?ABe ready to lend a helping handBStart a project to show your supportC13yearold girl becomes US best knitterDTeen turns knitting hobby into heartwarming project答案:D解析:标题归纳题。本文主要讲述了13岁女孩Hannah Levine把自己织的帽子、围巾和毛毯捐赠给贫困的孩子和家庭,并号召周围人也伸出援手帮助穷人的故事,D项适合做文章的标题。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1