收藏 分享(赏)

2021-2022学年高中英语 Unit 1 Art Section Ⅱ— Learning about Language Using Language Summing Up & Learning Tip课后篇巩固提升(含解析)新人教版选修6.docx

上传人:a**** 文档编号:446934 上传时间:2025-12-06 格式:DOCX 页数:5 大小:20.38KB
下载 相关 举报
2021-2022学年高中英语 Unit 1 Art Section Ⅱ— Learning about Language Using Language Summing Up & Learning Tip课后篇巩固提升(含解析)新人教版选修6.docx_第1页
第1页 / 共5页
2021-2022学年高中英语 Unit 1 Art Section Ⅱ— Learning about Language Using Language Summing Up & Learning Tip课后篇巩固提升(含解析)新人教版选修6.docx_第2页
第2页 / 共5页
2021-2022学年高中英语 Unit 1 Art Section Ⅱ— Learning about Language Using Language Summing Up & Learning Tip课后篇巩固提升(含解析)新人教版选修6.docx_第3页
第3页 / 共5页
2021-2022学年高中英语 Unit 1 Art Section Ⅱ— Learning about Language Using Language Summing Up & Learning Tip课后篇巩固提升(含解析)新人教版选修6.docx_第4页
第4页 / 共5页
2021-2022学年高中英语 Unit 1 Art Section Ⅱ— Learning about Language Using Language Summing Up & Learning Tip课后篇巩固提升(含解析)新人教版选修6.docx_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit1ArtSectionLearningaboutLanguage,UsingLanguage,SummingUp&LearningTip课后篇巩固提升一、根据汉语提示完成句子1.在纽约,比起其他艺术馆,很多艺术爱好者更乐意参观这个小型艺术陈列馆。Many art lovers this small art gallery any other in New York.答案would rather visit;than 2.他死于1919年,留给美国人民一笔艺术财富。He died in 1919, a large sum of art treasure the American peop

2、le.答案leaving;to3.与她的朋友不同,她更偏爱抽象艺术。Unlike her friends,she abstract art.答案has a preference for4.我们呼吁所有学生为那些因为贫困而即将辍学的孩子捐些钱。We all the students to contribute some money to those who will have to drop out for being poor.答案appeal to5.云台山是一个非常值得一游的景点。Yuntai Mountain is an attraction which is .答案well worth

3、 a visit6.这本书涉及了包括艺术在内的五个方面的话题。 art,the book five topics.答案Including;covers7.他急匆匆赶到火车站,结果发现火车已经离开了。He hurried to the station that the train had left.答案only to find8.我们要在教室里开会而不是在报告厅。Well have the meeting in the classroom lecture hall.答案rather than in the二、完形填空Im sitting at the airport watching peopl

4、e in the last minutes before their loved ones arrive or depart.A woman is running in circles trying to gather family members together for a 1.When the final moment comes before 2,she wraps her arms around her son,giving him a 3 hug that should protect him until he 4.I sit with a book in my hands,wai

5、ting for my turn to leave 5 because the ones I love have a different 6 from mine.I think of other departures and arrivals.I 7 seeing my daughter.I wrapped myself around her as if shed been 8.That year she was in her first year at university,coming home for the first time.Today my flight is two hours

6、 late.When my flight is 9 called,I gather my book and luggage.10 there is no one to see me off,I do not 11 to see where I have come from.12,I think of my husband at work 13 if I have left yet.As I head towards the plane,I find myself 14 yet another arrival and departure.That year,my 91-year-old gran

7、dfather died.After returning from his funeral,I arrived at the airport 15.My husband of only a year was waiting at the gate to take me in his arms.Because of my tears,16 was looking at us,but I didnt 17.Life needs the important 18,all the time.I wish that all the people who went on a 19 could come b

8、ack to find someone 20 them.I also wish they could leave with someone to see them off.1.A.lectureB.goodbyeC.dinnerD.party答案B解析作者在机场看到迎接与送行的场景,回忆起与女儿和丈夫的温馨往事,意识到人生中需要欢聚与离别这些重要的时刻。这里结合上文中出现的arriveordepart和下文中的thefinalmoment可知,空处应该是一个告别的场面,因此B项正确。goodbye“再见”。2.A.gatheringB.boardingC.announcingD.landing

9、答案B解析由语境可知,此处表示登机前最后的时刻,因此B项正确。board“登机”;gather“搜集,聚集”;announce“宣告,宣布”;land“登陆,着陆”。3.A.powerfulB.gentleC.warmD.common答案A解析根据下文中的protecthim可知,母亲在儿子登机前给他一个强有力的拥抱,因此A项正确。powerful“强有力的”;gentle“温柔的”;warm“温暖的”;common“共同的,普遍的”。4.A.leavesB.survivesC.returnsD.recovers答案C解析由语境可知,快要登机的时候,母亲给了儿子一个强有力的拥抱,自然是盼望儿子

10、能一路平安并平安归来,因此C项正确。leave“离开”;survive“幸存,艰难度过”;return“回来,返回”;recover“恢复”。5.A.frightenedB.anxiousC.relaxedD.alone答案D解析由空后的“becausetheonesIlovehaveadifferent6frommine”以及下文中的“thereisnoonetoseemeoff”可知,作者是一个人,没有人来为她送行,因此D项正确。frightened“害怕的,受惊的”;anxious“焦虑的,渴望的”;relaxed“放松的”;alone“独自的”。6.A.scheduleB.attitu

11、deC.positionD.target答案A解析由语境可知,作者一个人离开是因为所爱之人都有不同的日程安排。schedule“日程安排,计划表”,符合语境。attitude“态度”;position“位置,职务”;target“目标,靶子”。7.A.imagineB.enjoyC.recallD.consider答案C解析结合语境可知,作者回忆起女儿上大学第一次回家的往事,因此C项正确。imagine“想象,设想”;enjoy“享受,喜欢”;recall“回忆”;consider“考虑,认为”。8.A.stolenB.cheatedC.lostD.punished答案C解析由语境可知,作者一

12、把抱住女儿,好像她走失了很久。lost“丢失的,遗失的”,符合语境。9.A.punctuallyB.finallyC.abruptlyD.repeatedly答案B解析结合语境可知,作者等待很久之后,所乘的航班终于通知登机了,故选B项。punctually“准时地”;finally“最后,终于”;abruptly“突然地”;repeatedly“反复地”。10.A.AlthoughB.WhileC.TillD.Since答案D解析由语境可知,“10thereisnoonetoseemeoff”和“Idonot11toseewhereIhavecomefrom”是因果关系,所以D项正确。sinc

13、e“因为,既然”。11.A.slow downB.get offC.look backD.run away答案C解析既然没有人来送行,作者不需要回头张望。slowdown“放慢,减速”;getoff“下车,离开”;lookback“回顾,回头”;runaway“突然离开,逃离”。12.A.HoweverB.BesidesC.InsteadD.Therefore答案C解析结合语境可知,作者没有回头张望,相反地,作者想的是,还在上班的丈夫不知道自己是否已经离开。因此C项正确。however“然而”;besides“而且,此外”;instead“相反,而不是”;therefore“因此”。13.A.

14、doubtingB.askingC.predictingD.wondering答案D解析wonderif.“不知道是否”,符合语境。doubt“怀疑”;predict“预测”;ask“询问”。14.A.rememberingB.forgettingC.planningD.rejecting答案A解析结合语境可知,作者发现自己想起以前的另一次迎接与送行,因此A项正确。remember“记得,想起”;reject“拒绝”。15.A.shoutingB.cryingC.laughingD.whispering答案B解析结合下文中的“Becauseofmytears”可知,此处应用crying。sho

15、ut“大喊,喊叫”;laugh“笑,大笑”;whisper“低语,悄声说”。16.A.someoneB.everyoneC.noneD.anyone答案B解析因为作者在哭泣,每个人都在看着作者和她的丈夫。因此B项正确。17.A.careB.respondC.scoldD.flee答案A解析虽然大家都在看,但是作者并不在意。care“在意”,因此A项正确。respond“回复,做出反应”;scold“训斥,责骂”;flee“逃跑,逃离”。18.A.arrivalB.chanceC.departureD.moment答案D解析句意:人生中一直需要这样重要的时刻。moment“时刻;片刻”。arri

16、val“到达”;chance“机会”;departure“离开”。故选D项。19.A.journeyB.dietC.picnicD.holiday答案A解析由语境可知,作者希望所有出行的人回来时都能看到有人在等待他们。因此A项正确。journey“旅行,出行”;diet“饮食,节食”;picnic“野餐”;holiday“节日,假期”。20.A.worrying aboutB.smiling atC.talking ofD.waiting for答案D解析指有人在等待着,因此选D项。worryabout“担心”;smileat“对微笑”;talkof“谈到,说到”;waitfor“等候,等待”

17、。三、语篇填空The Palace Museum,known as the Forbidden City,is the 1.(large) and most well 2.(reserve) imperial (皇帝的) residence in China today.It is divided into an outer and an inner court with a rectangular shape,961 meters long from north to south and 753 meters in 3. (wide) from east to west.It has a s

18、plendid history since the Ming Dynasty,and it 4.(rebuild) and repaired many times in the past.I was so excited to visit it 5. my family last summer vacation.After we passed through the Front Gate,a lot of palaces appeared.The tour guide told us there were almost 8,700 rooms in the Palace Museum.Duri

19、ng the Ming Dynasty,construction began in 1406.6. took 14 years to build the Forbidden City.I was 7.(real) surprised that the workers could build it so well 8. even today it is not out of style.I could not remember all the names of the buildings,but I took hundreds of beautiful 9.(photo) on the way.

20、I think I will never forget the 10.(amaze) trip I had in Beijing,China and I can go there next time with my friends.答案1.largest2.reserved3.width4.was rebuilt5.with6.It7.really8.that9.photos10.amazing四、短文改错Ive had many dreams since I was a child.Now my dream is to opens a cafe.Though it may appear si

21、mple,it required a lot of ideas and efforts.What I want is not just an ordinarily cafe but a very special one.I want my cafe have a special theme such as like “Tang Dynasty”.In the cafe,customers will enjoy yourselves in the historical environment what is created for them.If I succeed in manage one,I will open more.I wish to have a chain of cafes in many different city.Each of my cafes will have a different theme and an unique style.答案第二句:opensopen第三句:requiredrequires第四句:ordinarilyordinary第五句:have前加to;去掉as后面的like第六句:yourselvesthemselves;whatthat/which第七句:managemanaging第八句:citycities第九句:ana

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1