收藏 分享(赏)

北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx

上传人:a**** 文档编号:444485 上传时间:2025-12-05 格式:DOCX 页数:16 大小:111.29KB
下载 相关 举报
北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx_第1页
第1页 / 共16页
北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx_第2页
第2页 / 共16页
北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx_第3页
第3页 / 共16页
北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx_第4页
第4页 / 共16页
北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx_第5页
第5页 / 共16页
北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx_第6页
第6页 / 共16页
北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx_第7页
第7页 / 共16页
北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx_第8页
第8页 / 共16页
北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx_第9页
第9页 / 共16页
北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx_第10页
第10页 / 共16页
北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx_第11页
第11页 / 共16页
北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx_第12页
第12页 / 共16页
北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx_第13页
第13页 / 共16页
北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx_第14页
第14页 / 共16页
北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx_第15页
第15页 / 共16页
北京市海淀区2022届九年级英语上学期期中试题含解析人教新目标版.docx_第16页
第16页 / 共16页
亲,该文档总共16页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、北京市海淀区2022届九年级上学期期中考试英语试卷一、单选题(共10小题)1My sister is a teacher andis very kind to her studentsAI Bhe Cshe Dyou2Mothers Day isthe second Sunday of May.Aat Bto Cin Don3Paper cutting looks very easy,it may be difficult to do.Aso Bbut Cor Dfor4一is the model plane made of ?一Its made of used wood and glass.

2、AWhat BWhen CWho DWhere5Bill is very popular and he isstudent in the class.Aoutgoing Bmore outgoingCmost outgoing Dthe most outgoing6一you please buy a newspaper for me?一Sure.ACould BMust CNeed DMay7Boba lot since we met last year.Achanges BchangedChas changed Dwill change8Imy cousins yesterday and w

3、e had fun together.Avisit BvisitedCwill visit Dwas visiting9The International Kite Festivalin Weifang every year.Aholds BheldCis held Dwas held10Toms birthday is comingDo you knowtomorrow?Awhere he had a party Bwhere he will have a partyCwhere did he have a party Dwhere will he have a party二、完形填空(共1

4、小题)11.阅读下面的短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。 A Fun Way to Start the DayMrsBames turned off the bright camera light on the news deskCharlie,a fifth-grade news announeer(播音员),sat at the desk“Our show seems to be missing something,”he said“It seems like we should end our_1_on a cheerful noteWe s

5、hould give the students_2_to enjoySince the show is school wide,we could help everyone begin the day in a positive way”“What do you mean,Charlie?Dont you think the students like watching our news show and _3_about the important events of the day?”MrsBarnes said jokingly“Sure,”Charlie answered“Im jus

6、t looking for a little something more to add to our program,”he said.Charlie was what his mother called an“experimenter”He was,_4_trying to find a new way of doing something,and today Charlie wanted to think of how to really_5_up the school with the morning news.As Charlie walked, he hummed(哼唱)the s

7、chool songHis friend Jenny met him in the hallway and,without a word,she too began hummingBy the time they reached the classroom door,another girl,Lily,had_6_them and started singing their happy song.At first,MrsBarnes watched the class with a confused expression,and then with a shine in her eyes,sh

8、e smiledHer class loved to sing,and she liked sharing this_7_with them.Just at that moment,Charlie realized that music was the_8_ he had been looking for.Thats it!Charlie thoughtWe can end the morning news by singing our school song.“So what do you think?”Charlie asked heartedlyMrsBarnes was happy t

9、o see Charlie _9_about his volunteer work as the school news announcer.“Lets give it a try!”MrsBarnes replied“I have a feeling that it will be a_10_way to end our morning news show and a fun way to start the day!”1Aclass Bshow Cday Dweek2Asomething Banything Cnothing Deverything3Areading Bwarning Ct

10、alking Dasking4Aalmost Balready Cever Dalways5Acall Bwake Clook Dgive6Atold Bhelped Cfound Djoined7Amoment Bmemory Cplan Dinformation8Areason Brequest Canswer Dability9Adisappointed Bworried Cexcited Dsurprised10Apleasant Bpolite Cnormal Dtraditional三、阅读理解(共5小题)12.阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中选出最佳选项。AEv

11、erybody has heard of fast food,but have you ever eaten slow food?Well,you might just want to try itHere are some Americans talking about slow food1Who runs a slow food snack bar called Good Food?AKarenBMarkCJoshuaDSusi2What does Mark teach children about?AFarmsBFoodCBusinessDRestaurants.3Joshua want

12、s to find out more about slow foodAat the schoolBin the barCon the InternetDin the library13.阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中选出最佳选项。BI was the typical“I cant”child-whatever my mother told or asked me to do was immediately followed by my cry,“I cant”As a result,very few tasks or goals that I set out to achi

13、eve were ever completed One evening,my mother called me into the family room“I want you to read this article,”Mother began“Its about Marlo ThomasShe tells how a simple poem that she was forced to learn by her father changed her lifeShe went from sayingI canttoI canAccording to this article,she was a

14、ble to reorganize her life and her career by learning the principles(原则)in the poem”I took the small magazine from Mother and looked down at the pagesThere was Marlo-my idolBeside her photo was the poem my mother had spoken of,a simple poem entitled,“I Can”“I want you to memorize that poem,”Mother s

15、aid firmly“Mama,”I belly-ached“I cant learn that poemIts too long”“Its not too tong and you can learn it1 want you to know it perfectly by this time tomorrow,”said my motherUnwillingly,I went back to my bedroom with the magazineWith a heavy heart,Ithrew myself into the bed and began my task “Cant is

16、 a word that is the enemy to ambition,”I beganI repeated the lineI repeated it again and again“An enemy ambush to shatter your will”I continued the process until I proudly recited the poem the following eveningIt has now become my principleMarlo 1 homas did not know me,but her story forever changed

17、my lifeSaying“I can”helped me to get through the worst moments of my life: Saying“I can” encouraged me to complete things I would have otherwise seen as out of my reachA simple poem learned at seven is a poem that will support me to seventy-seven,maybe even longer.1One evening my mother asked me to_

18、,Aread an articleBmeet MarloCwrite a poemDtake photos2The underlined part“I belly-ached”in Paragraph 3 probably means“_”AI was hungryBI was relaxedCI felt unhappyDI ate too much3On the following evening,I_Arepeated the lines on TVBread more stories about MarloCproudly recited the poemDhad a long tal

19、k with my mother4What can we learn from the passage?AMarlo is very popular among teenagersBI become interested in poems all my lifeCMarlo always encourages me to work hardDSaying“I can”has helped me get over difficulties14.阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中选出最佳选项。CEvery minute,someone is setting up an Intern

20、et company somewhere, in the worldEach one is searching for the one great idea that could make his web company click in a big wayAnd they are trying all kinds of tricks to attract people towards their websitesWhile some websites offer sounds,cartoons and amazing photos on screen to make their sites

21、almost a movie-like experience for the viewers,others provide free downloads and competitionsA company in California,US,has decided to offer online smells to people who visit its websiteThat is,if a pizza image comes on screen,your nose will catch the smell of bread and cheese!All you need to do is

22、to connect a device(设备)called“iSmell”with your computerThis smart little device contains(包含)some chemicals that can create different kinds of smells The company has invented software that changes the chemical compositionof different smells into digital signals(数字信号)An onscreen image,which is program

23、med with the proper digital signal,will start the“iSmell deviceThe device will use the software to change the digital signal again and let go of the correct smellThis device reads the digital smell code(代码)from the website and creates the proper smell from its store of chemicalsThis smell is then ma

24、de to blow softly in the direction of the user with the support of a small fanIn order to let go of the correct smell,the company has created a“Scent Registry”,which contains a digital index of thousands of smellsThe company plans to allow website developers to integrate(合成)the proper smells in digi

25、tal code to their games and imagesThe company is also hoping that Hollywood filmmakers will use the smell technology in their moviesImagine audiences getting the smell of rocket fuel as a spacecraft takes off on the cinema screen!Of course,filmmakers will have to be careful not to shoot in dirty nei

26、ghborhoods,which have a lot of rubbish lying around1Internet companies try their best to search for great ideas to_Ajoin in the Internet feverBoffer movie-like experienceCprovide free downloads and contestsDattract people to their websites2According to the passage,people experience smells online by_

27、Ausing“iSmell deviceBordering foodCbuying special softwareDchanging chemicals3What does“iSmell”do after being started by the onscreen image?AIt reads the smell code and sends it to the user.BIt blows the smell to the user with the help of a fanCIt rechanges the signal and lets go of the correct smel

28、lDIt changes the chemical composition into digital signals4The best title of the passage probably is“_”ASome Useful DevicesBThe Internet Fever.of People CAn Unusual CompanyDA New World of SMells Online15.阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中选出最佳选项。D Some people love going to museums,while others absolutely hate

29、 it and would rather stay at home,enjoying their favorite TV showsIncreasingly,museums are being seen as outdated and boring by todays youngstersI have just returned to the UK after travelling around the USAWhile there,I visited lots of museums I must say,museums are typically educational, either to

30、 develop knowledge gained at school in particular subjects,or to enhance knowledge of other cultures In Chicago,we visited the world-famous Art Institute of ChicagoIt was filled with paintings,drawings and sculptures by a huge variety of artists,such as Picasso,Monet,Matisse and DaliThere was a mixt

31、ure of traditional and modern art,including colorful stained glass windows and abstract art When we were in Washington DC,we visited a few of the Smithsonian museumsThese are all free to visit-which is great if you just want to see a few things,and not spend all day insideThe Air and Space Museum wa

32、s particularly good:it had lots of aircrafts and rockets on display,interesting information and also some interactive partsWe also went to the National USHolocaust(纳粹大屠杀)Memorial MuseumNaturally,it was sad to read about the horrors of this tragedy which affected so many people in World War IIHowever

33、,it was also incredibly interesting to read the stories of those who survived the Holocaust,as well as those who helped others Last but not least,I also found the 9/11 Memorial and Museum to be of great interestThis museum is dedicated to those who lost their lives,as well as their families,when the

34、 Twin Towers in New York City were attacked by terrorists in 2022It tells you how the terrorists planned the attack,how they hijacked the planes,and ultimately what happened as a result of their actionsSurviving pieces of the towers are shown in the museum,alongside damaged fire enginesIt was a trul

35、y thought-provoking visit,which made me value my own life that little bit more I think museums play an important role in preserving artifacts of historical importance for future generationsWhatever your interests,there is likely to be a museum for youYou can visit waxwork museums to see models of yo

36、ur favorite celebrities(and get photos with the Queen!),science museums for a more hands-on,interactive visit and so much more!Best of all,if youre ever in the UK,many of them are free!1The first paragraph tells us that_Apeople of all ages love going to museumsBtrips to museums are always very tirin

37、gCmost museums in the USA are outdatedDsome youngsters find museums boring2Which of the following is TRUE according to the passage?AThere are a lot of interactive parts in waxwork museums.BArt Institute of Chicago has a mixture of traditional and modern art.CYoud better read the stories before visit

38、ing the holocaust Memorial Museum.D The Air and Space Museum shows the attack 01 the twin towers by terrorists.3What can we infer from the passage?AFuture generations have the duty to protect museumsBVisiting 9/11 Memorial and Museum is educationalCMost museums around the world are free for students

39、.DTaking photos is allowed in the Smithsonian museums.4What is the writers attitude towards museums?AShe suggests going to museums.BShe warns the problems of museumsCMuseums have advantages and downsidesDMuseums should be open to all kinds of people16.阅读短文,根据短文内容回答问题。Films provide more than just ent

40、ertainmentWatching foreign language films is a way to develop language skillsWhile watching a film,you are immersed(沉浸)in the language and can pick up new expressions that you might not find in a textbookSome difficulties can arise when watching foreign language films-for example,unfamiliar colloqui

41、al language or strong regional accentsWith this in mind,here are my tips to help you make progress in English learning while enjoying the filmsChoose a film type that you enjoy.If you like action films,watch an action film-for example Indiana JonesIf you prefer comedies,watch a comedy-anything with

42、Hugh Grant in always provides a laugh!Its simple enough,but if you choose something you enjoy watching in your native language,youre more likely to enjoy it in EnglishChoose something that you are familiar with. Its best to start off with something simple because in this way you have a higher chance

43、 of understanding the filmDisney films such as The Lion King,or the more recently released Tangled,are classic examplesOther cartoons such as Rango and The Lego Movie are also worth a watchIf you need to,use subtitles(字幕) Subtitles are very helpful for beginnersusing subtitles in your own language i

44、s the easiest choice,but for more advanced learners why not consider using English subtitles?This way,you can match the written subtitles to the words spoken on .screenIt helps you to develop your language further. I hope you find these tips useful-if you want to recommend a film to other users,feel

45、 free to use the comments section!1Is watching foreign language films a way to develop language skills?2What film type can we choose to learn English?3Why is it best to start off with something simple?4What are helpful for beginners while watching English films?5What is the passage mainly about?四、信息

46、匹配(共1小题)17.阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次。 My little dream of bookI have always wanted to write_1_When Harry Potter came out,I was so fascinated with itIn those books,every wonderful thing was created by ink on a pageThe problem is that I am not a very good writerThen I prepared a lit

47、tle black book and it looked very common_2_It started as somewhere to write down all of the interesting experiencesWhen an idea came into my head,I would write them downSometimes the first idea was not such a good one,but it might lead to better ideasI wrote down 10 ideas,no matter how bad they are_

48、3_After that I would develop it into a few pagesNow I bring the book everywhere with me_4_It is full of colorful thoughts or what the world is likethe world is full of strange thingsEvery day,there is something special and unusual just waiting to be discovered My book is amazing1t lets me catch all

49、of those small things and catch them before they can go awaySo far I have written a great novel and some poems_5_!For me,this book is more than just words on paperIt is my special wealth五、书面表达(共1小题)18.根据中文和英文提示用英文写一篇意思连贯、符合逻辑、不少于50词的短文。文章的开头已给出,不计入总词数。所给提示词语仅供选用。请不要写出你的校名和姓名。重阳节(Double Ninth Festiva

50、l)又称老人节,是我国一个传统节日。在那天人们会出游、登高。假如你是李华,请根据以下提示,以“重阳敬老”为主题为学校英语报投稿,介绍人们怎样庆祝这个节日,你通常做些什么来敬老助老,以及你的想法。提示词语:go outing,climb,help,look afterDouble Ninth Festival is a traditional Chinese Festival_答案部分1.考点:代词不定代词试题解析:解析过程:句意:我的姐姐是一个老师,并且她对她的学生很好。该空代替前面的my sisiter故用she。故选C。答案:C 2.考点:介词介词短语试题解析:解析过程:句意:母亲节是五月

51、的第二个星期天。在具体的某一天用介词on。故选D。答案:D 3.考点:连词连接词试题解析:解析过程:句意:剪纸看起来很容易,但做起来很难。根据句意前后为转折关系,故用but。故选B。答案:B 4.考点:疑问句反义疑问句试题解析:解析过程:句意:-飞机模型是用什么做成的?-是用用过的木头和玻璃做成的。根据回答可制造在问飞机模型是用什么做成的,故用what提问。故选A。答案:A 5.考点:形容词试题解析:解析过程:句意:比尔非常的受欢迎,他是班里最外向的学生。根据剧中的in the class可知是在好多人中作比较,故用最高级,最高级前需用定冠词the。故选D。答案:D 6.考点:情态动词试题解析

52、:解析过程:句意:-你可以为我买一份报纸吗?-当然。Could表示请求,比较委婉。故选A。答案:A 7.考点:现在完成时试题解析:解析过程:句意:自从我们去年见过之后,鲍勃改变了很多。句中有since引导的时间状语从句,故主句用现在完成时。故选C。答案:C 8.考点:一般过去时试题解析:解析过程:句意:我昨天看望了的我的表兄弟们,我们玩的很高兴。句中有yesterday,故用一般过去时。故选B。答案:B 9.考点:一般现在时被动式试题解析:解析过程:句意:国际风筝节每年都在潍坊举办。句中有every year,故判断用一般现在时;且主语是festival,故用被动语态。故选C。答案:C 10.

53、考点:宾语从句试题解析:解析过程:句意:汤姆的生日快到了。你知道明天他在哪办聚会吗?:宾语从句要用陈述语序。故选B。答案:B 11.考点:人物传记故事阅读类试题解析:本文主要讲述了开始一天的一种新的方式。Charlie是五年级的一名播音员,他通过在早间新闻的结尾加上校歌而创造了一种新的有趣的方式来开始新的一天。1.根据上一句“Our show seems to be missing something,”可知他们在讨论show。故选B。2. 我们应该给学生一些享受的东西;something to enjoy一些享受的东西。故选A。3. talk about sth.谈论某事;难道你不觉得学生喜

54、欢看我们的新闻,喜欢讨论一天中重要的事吗?故选C。4.根据前一句话Charlie was what his mother called an“experimenter”可知她是一个试验者,所以她总是能找到新的办法去做一些事。故选D。5.wake up sb. with sth.用某物唤醒某人。故选B。6.根据后半句started singing their happy song.Lily也开始唱这首欢快的歌,所以Lily也加入了他们。故选D。7. 根据前半句Her class loved to sing,可知可知她的学生喜欢唱,故她是想和他们分享这一刻。故选A。8. Charlie意识到这个音

55、乐就是他一直在寻找的答案。故选C。9.根据上文可知Charlie对改变新的一天的开始特别上心,故选excited,激动的。故选C。10.由上文可知通过加了校歌,一首非常欢乐的歌,故是一种非常愉快地方式。故选A。答案:1-5.BACDB60.DACCA 12.考点:广告布告类阅读试题解析:本文主要讲述了“慢餐”。人们只听说过快餐,慢餐就是想当健康的食物,现在也有人开了慢餐店,Karen开了一家慢餐店,Mark自己种植健康的食物并送往一些餐厅,Joshua自从吃了慢餐,希望以后可以有更多的慢餐店。1.细节理解题。根据Karen这一段第一句可知是Karen开了Good Food。故选A。2.细节理解

56、题。根据Mark这一段最后一句可知他教给孩子们有关食物的东西。故选B。3.细节理解题。根据Joshua这一段倒数第三句可知他希望可以在网上找到更好的这种店。故选C。答案:1.A2.B3.C 13.考点:人物传记故事类阅读试题解析:解析过程:本文主要讲述了主人公从“我不行”到“我可以”的故事。主人公以前不管什么事都觉得自己不行,但是通过一次他的妈妈让他读托马斯的一首短诗,把说我不行改成我可以,而改变了主人公,让他努力去完成似乎不可能的事情。1.细节理解题。根据第二段One evening,my mother called me into the family room“I want you to

57、 read this article,”可知本题选A。2.细节理解题。根据第三段最后一句话“I cant learn that poemIts too long”可知作者觉得自己学不会,所以会心情不好。故选C。3.细节理解题。根据文章倒数第二段I continued the process until I proudly recited the poem the following evening.可知本题选C。4.推理判断题。根据文章最后一段Saying“I can” encouraged me to complete things I would have otherwise seen a

58、s out of my reach.说我可以鼓励我完成我认为不可能的事情,故本文主要告诉我们说我可以可以帮助我克服很多困难。故选D。答案:1.A2.C3.C4.D 14.考点:科普环保类阅读试题解析:本文主要讲述了一些有关网络公司的事。他们想尽一切办法来使人们进入他们的网站,更有公司决定提供气味服务,也就是说,当你点开某种事物或者其他有气味的网站,会有同样的味道散发出来,而你需要做的只是安装一台叫做“iSmell”的设备。1.细节理解题。根据文章第一段第三句And they are trying all kinds of tricks to attract people towards the

59、ir websites可知本题选D。2.细节理解题。根据文章第二段All you need to do is to connect a device(设备)called“iSmell”with your computer. 可知只需安装这种设备就可闻到气味。故选A。3.细节理解题。根据文章第三段An onscreen imagewill start the“iSmell deviceThe device will use the software to change the digital signal again and let go of the correct smell. 可知这个设备

60、会再次改变数字信号然后散发正确的气味。故选C。4.推理判断题。本文主要讲述了“ismell”将会出现在人们的生活中。故选D。答案:1.D2.A3.C4.D 15.考点:日常生活类阅读试题解析:本文主要讲述了博物馆是非常有教育意义的。作者通过讲述自己参观几个博物馆的事情告诉我们博物馆在为未来一代保护历史重要性的艺术品中起着重要的角色。1.细节理解题。根据文章第一段第二句Increasingly,museums are being seen as outdated andboring by todays youngsters可知现在一切年轻人觉得博物馆很无聊。故选D。2.细节理解题。根据文章第二段

61、In Chicago, we visited the world-famous Art Institute of ChicagoThere was a mixture of traditional and modern art可知芝加哥艺术馆有传统和现代艺术的混合物,故B正确。故选B。3.细节理解题。根据文章倒数第二段It was a truly thought-provoking visit,which made me value my own life that little bit more可知11/9博物馆使我更加珍惜自己的生命,也就是11/9博物馆非常的有教育意义。故选B。4.推理判

62、断题。根据文章最后一段可知作者认为博物馆在为未来一代保护历史重要性的艺术品中起着重要的角色,并且认为每个人都可以找到自己感兴趣的博物馆,更在最后告诉我们英国的很多博物馆是免费的,可知作者实在建议我们去博物馆。故选A。答案:1.D2.B3.B4.A 16.考点:政治经济文化类阅读试题解析:本文主要讲述了看外国电影可以帮助我们学习外语,并给出了在看电影时的一些小技巧,第一选择你喜欢的类型,第二选择你熟悉的东西,第三如果必要,要看字幕。1. 根据文章第二句Watching foreign language films is a way to develop language skills可知看电影可

63、以提高语言技巧,故回答Yes. / Yes, it is.2. 根据给出的建议第一点Choose a film type that you enjoy.可知回答We can choose a film type that we enjoy.3.根据给出的建议第二点Its best to start off with something simple because in this way you have a higher chance of understanding the film可知回答 Because in this way we have a higher chance of un

64、derstanding the film.4. 根据给出的建议第三点第一句Subtitles are very helpful for beginners可知字幕对初学者很有帮助,故回答Subtitles.5. 文章主要讲述了看外国电影可以帮助我们学习外语,并给出了在看电影时的一些小技巧,故回答Watching foreign language films is a good way to develop language skills and some tips to help make progress.答案:1. Yes. / Yes, it is.2. We can choose a

65、film type that we enjoy.3. Because in this way we have a higher chance of understanding the film.4. Subtitles. 5. Watching foreign language films is a good way to develop language skills and some tips to help make progress. 17.考点:信息匹配试题解析:本文主要讲述了我非常喜欢写作,每次脑海中有任何想法的时候,我就会把它写下来,然后挑三个写成一个故事,之后我会把它扩写成好多

66、页。现在我到哪都拿着我的书,对我来说,书不仅仅是纸上的字,更是我特别的财富。1. 根据文章下一句When Harry Potter came out,I was so fascinated with it. 可知哈利波特出版的时候我非常着迷,故在讨论我读书的事;再结合第一句话再说我总是想写作。故选B。2.根据下一句It started as somewhere to write down all of the interesting experiences.可知这个本子开始记录着我有趣的经历。承接上一句,故这个本子是一本梦想的书。故选C。3.根据下一句After that I would de

67、velop it into a few pages可知之后我会把它扩写成好几页,故判断先是写一个写故事。故选E。4.根据上一句Now I bring the book everywhere with me可知这本书对我很重要。故选A。5. 根据前一句So far I have written a great novel and some poems 可知在讨论写诗,且选项中只有D是有关写诗的。故选D。答案:1.B2.C3.E4.A5.D 18.考点:图表作文试题解析:这是一篇给提纲作文。要求写一篇有关中国传统节日重阳节的文章。根据内容提示,首先介绍人们如何庆祝重阳节,例如,出游,登高等等;其次

68、提出在重阳节我们应该对老人表示尊重,例如做一些小事,在公交上让座等等;最后,表达自己的观点,对老人尊重是很重要的,因为他们为我们的家庭和国家作出了很大贡献,或尊老是中华民族的传统美德,总有一天,我们也会变老。短文要包含提示所有信息,要做到语句通顺、意思连贯,主旨健康,中心突出。短文用一般现在时态,用第一人称进行表达。答案:Double Ninth Festival is a traditional Chinese Festival. On that day, people usually climb mountains and go outing with their family. Its

69、also a day to show respect to the old.As a teenager, I try my best to do what I can to be nice to the old. I often visit my grandparents on weekends and talk to them and cheer them up. I also help them with the housework. Meanwhile, I am polite to the old. When I see them on the bus, I always offer them my seat. Moreover, I volunteer to look after the old who live alone in our neighborhood. I help them carry heavy things when they need help.I think its very important to respect the old because they have done a lot to their family and to the country. One day, we will all be old. 16

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1