收藏 分享(赏)

2021-2022学年新教材英语北师大版选择性必修第一册习题:UNIT 1 SECTION Ⅱ LESSON 2 HOW DO WE LIKE TEACHERS’ FEEDBACK& LESSON 3 SO CLOSEYET SO FAR WORD版含解析.docx

上传人:a**** 文档编号:439680 上传时间:2025-12-02 格式:DOCX 页数:6 大小:33.33KB
下载 相关 举报
2021-2022学年新教材英语北师大版选择性必修第一册习题:UNIT 1 SECTION Ⅱ LESSON 2 HOW DO WE LIKE TEACHERS’ FEEDBACK& LESSON 3 SO CLOSEYET SO FAR WORD版含解析.docx_第1页
第1页 / 共6页
2021-2022学年新教材英语北师大版选择性必修第一册习题:UNIT 1 SECTION Ⅱ LESSON 2 HOW DO WE LIKE TEACHERS’ FEEDBACK& LESSON 3 SO CLOSEYET SO FAR WORD版含解析.docx_第2页
第2页 / 共6页
2021-2022学年新教材英语北师大版选择性必修第一册习题:UNIT 1 SECTION Ⅱ LESSON 2 HOW DO WE LIKE TEACHERS’ FEEDBACK& LESSON 3 SO CLOSEYET SO FAR WORD版含解析.docx_第3页
第3页 / 共6页
2021-2022学年新教材英语北师大版选择性必修第一册习题:UNIT 1 SECTION Ⅱ LESSON 2 HOW DO WE LIKE TEACHERS’ FEEDBACK& LESSON 3 SO CLOSEYET SO FAR WORD版含解析.docx_第4页
第4页 / 共6页
2021-2022学年新教材英语北师大版选择性必修第一册习题:UNIT 1 SECTION Ⅱ LESSON 2 HOW DO WE LIKE TEACHERS’ FEEDBACK& LESSON 3 SO CLOSEYET SO FAR WORD版含解析.docx_第5页
第5页 / 共6页
2021-2022学年新教材英语北师大版选择性必修第一册习题:UNIT 1 SECTION Ⅱ LESSON 2 HOW DO WE LIKE TEACHERS’ FEEDBACK& LESSON 3 SO CLOSEYET SO FAR WORD版含解析.docx_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、SectionLesson2HowDoWeLikeTeachersFeedback?&Lesson3SoClose,YetSoFar一、用适当的介词/副词填空1.The financial pressure discouraged the poor girl attending college.2.We still need a couple days to finish the project.3.Jane was reported missing on her way school.4.Thank you for pointing my mistakes directly.5.Under

2、no circumstances should you lose confidence yourself.6.They have been working the project for the past few months.7.You didnt pass the exam; other words,you failed.8.It is a different experience living campus.9.He intended to end up the lecture a joke.10.The manager has some urgent matters to attend

3、 .二、用下面方框中所给短语的正确形式填空desperate toconnect toend up inset offgive upassociate withafter allbeyond words1.He committed several crimes and prison.2.I cannot him such rude behaviour.3.He has been staying up these days, get the work done before the deadline.4.Dont be too hard on him.,he is only a child.5.

4、We were moved watching his latest movie.6.Will you your seat to the elders on the bus?7.The issue heated debate among the students.8.Can you me the office of the general manager?三、完成句子1.All the students,(包括这对双胞胎),are going on a field trip.2.The government (禁止出版) such bad books.3.She reached the top

5、of the hill and (停下休息) on a big rock by the side of the path.4.The would-be father stood outside the operation room,(焦急等待) the coming baby.5.He wrote a silly letter,(使得整个局面更复杂).6.The result of their research (提出进一步的问题) about the issue.7.The house fell down (他们还没来得及跑出来).8.By no means (你把我的教科书给他).四、阅读

6、理解AWeve all been there:in a lift,in line at the bank or on an airplane,surrounded by people who are,like us,deeply focused on their smartphones or,worse,struggling with the uncomfortable silence.Whats the problem?Its possible that we all have compromised conversational intelligence.Its more likely t

7、hat none of us start a conversation because its awkward and challenging,or we think its annoying and unnecessary.But the next time you find yourself among strangers,consider that small talk is worth the trouble.Experts say its an invaluable social practice that results in big benefits.“Dismissing sm

8、all talk as unimportant is easy,but we cant forget that deep relationships wouldnt even exist if it werent for casual conversation.Small talk is the grease(润滑剂) for social communication,”says Bernardo Carducci,director of the Shyness Research Institute at Indiana University Southeast.“Almost every g

9、reat love story and each big business deal begins with small talk,” he explains.“The key to successful small talk is learning how to connect with others,not just communicate with them.”In a 2014 study,Elizabeth Dunn,associate professor of psychology at UBC,invited people on their way into a coffee s

10、hop.One group was asked to seek out an interaction(互动) with its waiter;the other,to speak only when necessary.The results showed that those who chatted with their server reported significantly higher positive feelings and a better coffee shop experience.“Its not that talking to the waiter is better

11、than talking to your husband,” says Dunn.“But interactions with peripheral(外围的) members of our social network matter for our well-being also.”Dunn believes that people who reach out to strangers feel a significantly greater sense of belonging,a bond with others.Carducci believes developing such a se

12、nse of belonging starts with small talk.“Small talk is the basis of good manners,” he says.1.What phenomenon is described in the first paragraph?A.Addiction to smartphones.B.Inappropriate behaviours in public places.C.Absence of communication between strangers.D.Impatience with slow service.2.What i

13、s important for successful small talk according to Carducci?A.Showing good manners.B.Relating to other people.C.Focusing on a topic.D.Making business deals.3.What does the coffee shop study suggest about small talk?A.It improves family relationships.B.It raises peoples confidence.C.It matters as muc

14、h as a formal talk.D.It makes people feel good.4.What is the best title for the text?A.Conversation CountsB.Ways of Making Small TalkC.Benefits of Small TalkD.Uncomfortable SilenceBYou see your phone light up from the corner of your eye and quickly reach for it.What started as a simple notification(

15、通知) check snowballs into an hour-long period as you look through rows of notifications and endless social media feeds.This is by design.Tech companies such as Google and Facebook have spent years working to make consumer technology as addictive as possible.After all,time spent with their products co

16、uld equal big profits for the company.However,thats starting to change.Apple takes action with the introduction of tools in its new operating system aimed at informing users to better manage their smartphone usage and parental controls that allow parents to better monitor and control their childrens

17、 phone time.Google also offers a “Wind Down” feature to set at bedtime,which automatically puts the phone into “Do Not Disturb”.No notifications will show up on your phone,and losing all colour on-screen is certainly a cause to put your phone away.There are still no clear guidelines on what causes t

18、ech addiction,but its a growing concern likely on the minds of parents everywhere as they see their kids faces constantly glued inches away from a screen.And everywhere you go,youre all but guaranteed to see people buried in their phones.Apart from Apple and Google,Facebook deserves a fair amount of

19、 blame,as CEO Mark Zuckerberg acknowledged in a blog post earlier this year.The social network announced plans to roll out changes aimed at making interactions more meaningful.“By making these changes,I expect the time people spend on Facebook will go down,”Zuckerberg said.“But I also expect the tim

20、e you do spend on Facebook will be more valuable.And if we do the right thing,I believe that will be good for our community and our business over the long term too.”5.What has been done to change phone addiction?A.Making some colour disappear on the screen.B.Offering functions to reduce phone use.C.

21、Improving consumer technology.D.Stopping sending messages.6.What does the underlined phrase“The social network” in Paragraph 6 refer to?A.Google.B.Apple.C.A blog post.D.Facebook.7.What does Zuckerberg mean in the last paragraph?A.Facebook is expecting fewer people to use it.B.Its valuable for people

22、 to do the right thing on Facebook.C.People should spend time on Facebook as little as possible.D.Facebook and its consumers will have a win-win relationship.8.What can be a suitable title for the text?A.Fighting Against Screen AddictionB.Making Tech Addiction by DesignC.Controlling Childrens Phone

23、TimeD.Letting Phone Interactions Meaningful五、七选五阅读理解HowtoCommunicateWithaDeafPersonCommunicating with a deaf person doesnt have to be as difficult as it might seem.The trick is to be patient,straightforward,and to remember that deaf people communicate visually.Method1:StartingYourConversation1 You c

24、an do this by moving into the persons field of vision and waving from a polite distance,or by tapping the person gently on the shoulder.Position yourself carefully.Make sure that the light in the room is shining directly onto your face,and that youre not standing with your back to a light.2Find out

25、how the person prefers to communicate.Some deaf people are better lip-readers than others.Some deaf people may prefer to write back and forth or to use an interpreter.Man interactions between the deaf and the hearing require a combination of these methods.3Method2:CommunicatingThroughLip-reading.Kee

26、p your sentences simple and use plain language.4 The more complex your phrasing and vocabulary,the more likely your deaf companion is to miss something.When someone else is speaking,dont turn away from the deaf person in your group.5 You dont have to look at the deaf person while someone else is tal

27、king,but try to make sure your face is visible.A.Get the persons attention.B.Its important not to talk too quickly.C.Or,theyll miss parts of the conversation.D.If so,itll make them feel left out of the conversation.E.Stand directly in front of the person,at a normal distance.F.The best way to know w

28、hich methods are most effective is to ask.G.Try not to be too difficult when using your words in the beginning.六、概要写作阅读下面短文,根据其内容写一篇60词左右的内容概要。ShopaholicsTV.The Internet.The mall.Everywhere we look,we see advertisements that urge us to buy.In todays consumer society,we are under constant pressure to

29、 shop.Of course,most people only buy what they need and what they can afford.However,there are some people,called shopaholics,who cant control their desire to spend money and buy things.This kind of addictive behaviour can lead large financial problems,family conflict,and deep unhappiness.What are t

30、he symptoms of a shopaholic?People with this problem often spend hours and hours shopping on the Internet or at the mall.Their closets are full of clothing and jewelry that they have never worn,with the price tags still on them.Their homes may be packed with shopping bags and boxes that they bought

31、but never used.Many shopaholics are aware of their own problems,but when they go to a store,they simply cant resist the urge to buy.Some of them are ashamed of their weakness and try to hide it by storing their purchases in places like the attic(阁楼),where others wont see them.Psychologists suggest t

32、here are several reasons for a shopping addiction.For some people,it is a way of relieving stress.For others,shopping is a way to fight loneliness or depression.For people with low self-esteem,shopping can be a way that they prove their self-worth.Sometimes the problem develops out of boredom.It bec

33、omes a replacement for other hobbies and interests,and it helps pass the time.Although shopping can temporarily make people feel good,they often experience feelings of shame and guilt later.When shopping habits get out of control,people need professional help.They can either see a counselor(顾问) or j

34、oin an organisation such as Shopaholics Anonymous.Groups like this try to help people understand the reasons for their addiction and learn how to control the urge to shop.Their goal is to help people find ways to fulfill themselves that do not lead to serious debt and troubled lives.答案:一、1.from2.of3

35、.to4.out5.in6.on7.in8.on9.with10.to二、1.ended up in2.associate;with3.desperate to4.After all5.beyond words6.give up7.set off8.connect;to三、1.including the twins2.forbids publishing3.stopped to rest4.waiting anxiously for5.making the whole situation more complicated6.raised further question7.before the

36、y could run out8.should you give him my textbooks四、1.C段落大意题。从第一段的描述可以看出,人们在公众场合,要么只看手机,要么“strugglingwiththeuncomfortablesilence”(与令人不舒服的安静抗争着)。所以本段描述的现象是陌生人之间缺少对话。2.B细节理解题。根据第三段最后一句“Thekeytosuccessfulsmalltalkislearninghowtoconnectwithothers,notjustcommunicatewiththem.”可知选B项。3.D推理判断题。根据第四段中的“Theresu

37、ltsshowedthatthosewhochattedwiththeirserverreportedsignificantlyhigherpositivefeelingsandabettercoffeeshopexperience.”以及“Butinteractionswithperipheralmembersofoursocialnetworkmatterforourwell-beingalso.”可知,smalltalk会让人们感到愉快。4.C主旨大意题。本文的主题指向的是smalltalk,并分段阐述其给我们带来的好处。A项范围太广。5.B细节理解题。从文章第三段和第四段可知选B项。6

38、.D词义猜测题。根据前文,除了苹果和谷歌,Facebook也要被责备可知,这里的socialnetwork指的就是Facebook。7.D推理判断题。根据最后一段最后一句中的“Ibelievethatwillbegoodforourcommunityandourbusinessoverthelongtermtoo”可知,Zuckerberg希望看到的是双赢的局面。8.A主旨大意题。本文前两段描述了手机上瘾的情况,从第三段开始介绍各个公司提出的解决这个问题的方法。五、15 AEFGD六、Shopaholics refer to those who are addicted to shopping

39、 whether they need something or whether they can afford something.There are several symptoms of shopaholics.They spend too much time shopping and cant resist the desire to buy things,many of which are even never used.Shopaholics do so for different reasons,such as reducing stress,fighting loneliness or depression,proving self-worth,killing boredom or time and so on.Anyhow,professional help is available if necessary.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1