收藏 分享(赏)

2019-2020学年外研版高中英语必修四同步作业:MODULE 1 LIFE IN THE FUTURE 课后限时作业(一) WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:437080 上传时间:2025-12-02 格式:DOC 页数:7 大小:41KB
下载 相关 举报
2019-2020学年外研版高中英语必修四同步作业:MODULE 1 LIFE IN THE FUTURE 课后限时作业(一) WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共7页
2019-2020学年外研版高中英语必修四同步作业:MODULE 1 LIFE IN THE FUTURE 课后限时作业(一) WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共7页
2019-2020学年外研版高中英语必修四同步作业:MODULE 1 LIFE IN THE FUTURE 课后限时作业(一) WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共7页
2019-2020学年外研版高中英语必修四同步作业:MODULE 1 LIFE IN THE FUTURE 课后限时作业(一) WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共7页
2019-2020学年外研版高中英语必修四同步作业:MODULE 1 LIFE IN THE FUTURE 课后限时作业(一) WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共7页
2019-2020学年外研版高中英语必修四同步作业:MODULE 1 LIFE IN THE FUTURE 课后限时作业(一) WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共7页
2019-2020学年外研版高中英语必修四同步作业:MODULE 1 LIFE IN THE FUTURE 课后限时作业(一) WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课后限时作业(一)(见课时作业P1)语言知识练.单句语法填空1The captain was not willing to risk taking(take) his ship through the straits in such bad weather.2The natural resources are running(run) out because of peoples wasting behaviour.3If he promises to do something, he will do it, so you can rely on him to help(help) you w

2、hen you are in trouble.4The lorry, loaded(load) with bricks, has broken down suddenly in the middle of the bridge.5Mark said his English was so limited(limit) that he wasnt quite sure about some of the idioms.6It is said that the institude is attached to Beijing University.7The old couple often take

3、 a walk after supper in the park with their pet dog following(follow) them.8Everyone in the city is sure to benefit(benefit) from the new shopping mall to be completed next year.9His father commanded that he (should) stay(stay) at home to study.10If he takes on this work, he will have no alternative

4、 but to meet(meet) an even greater challenge.句型训练1老师命令他离开教室。The teacher commanded that he (should) go out of the classroom.2无论明天发生什么,抓住今天,你就不会后悔。No matter what/Whatever happens tomorrow, hold on to today and you wont regret.3为了通过下周的考试,每个学生都在努力学习。To pass the exam next week, every student is working h

5、ard.4那晚他淋雨了,因此他生病了。He was caught in the rain that evening, thusmaking him ill.5女孩沉默地坐在那里,眼睛还是盯着墙看。The girl sat there silently and still with her eyes fixed on the wall. 课文语法填空What will the city of the future look like? Making predictions is 1.a risky business. 2.It is certain that care for the envir

6、onment will become very important as earths natural resources run 3.out. 4.However, there are plenty of things about city life in the future 5.which/that are not certain. Here are some ideas that young people create:Everyone 6.will be given(give) a telephone number at birth that will never change no

7、 matter where they live.Everyone will do 7.shopping(shop) and place orders online.Doctors will carry out 8.operations(operate) from thousands of miles away and distance surgery will become common.Senior citizens and people 9.with disabilities will be able to go anywhere using hightech cameras 10.att

8、ached(attach) to their head.高考题型练.阅读理解Imagine that youre looking at your companyissued smartphone and you notice an email from LinkedIn: “These companies are looking for candidates like you!” You arent necessarily searching for a job, but youre always open to opportunities, so out of curiosity, you

9、click the link. A few minutes later your boss appears at your desk. “Weve noticed that youre spending more time on LinkedIn lately, so I want to talk with you about your career and whether youre happy here,” she says. Uhoh.Its an awkward scene. Attrition(损耗) has always been expensive for companies,

10、but in many industries the cost of losing good workers is rising, owing to tight labour markets. Thus companies are intensifying(使加强) their efforts to predict which workers are at high risk of leaving so that managers can try to stop them. Tactics(策略) range from electronic monitor to complex analyse

11、s of employees social media lives.Some of this work may be a reason to let employees quit. In general, people leave their jobs because they dont like their bosses, dont see opportunities for promotion or growth, or are offered a higher pay; these reasons have held steady(不变的) for years.New research

12、conducted by CEB, a Washingtonbased technology company, looks not just at why workers quit but also at when. “Weve learned that what really affects people is their sense of how theyre doing compared with other people in their peer group, or with where they thought they would be at a certain point in

13、 life,” says Brian Kropp, who heads CEBs HR practice. “Weve learned to focus on moments that allow people to make these comparisons.”Technology also provides clues about which star employees might be eyeing the exit. Companies can tell whether employees using work computers or phones are spending ti

14、me on (or even just opening emails from) career websites, and research shows that more firms are paying attention to these things. Large companies have also begun tracking badge swipes (浏览痕迹)employees use of an ID to enter and exit the building or the parking garageto identify patterns that suggest

15、a worker may be interviewing for a job.本文为说明文。由于劳工市场紧张,优秀员工流失的成本增加,越来越多的公司领导对有离职意向的员工很担忧,为此他们采取了一系列的应对措施。1What can we infer from the first paragraph?ALinkedIn is an email.BLinkedIn is a job from the Internet.CLinkedIn is a professional social network.DLinkedIn is a worldfamous company.解析 C推理判断题。根据第一

16、段第一句可知,LinkedIn是职场社交网络平台,故选C项。2Whats the main idea of the second paragraph?AThe cost of losing good workers is rising.BCompanies are stricter with workers than before.CMeasures have been taken to find the potential workers who want to quit.DFinding new jobs has been a trend for most workers.解析 C主旨大意

17、题。根据第二段第二句可知,优秀员工的离开会给公司带来巨大的损失;再结合第三、四句可知,公司为了避免这种损失,正在采取措施阻止此类事情的发生,故选C项。3According to the research by CEB, which might be the most probable reason for workers to quit their jobs?AThey dont like their bosses. BWorkers are always making comparisons.CNot seeing opportunities for promotion. DTo find

18、a higherpaid job.解析 B细节理解题。根据第四段中的CEB人力资源总监Brian Kropp的话可知,员工在同龄人之间进行比较是造成离职的真正原因,故选B项。4What is the authors purpose of writing the passage?ATo make a review on a phenomenon. BTo tell us the leaders concerns.CTo show a new trend in the job market.DTo stress the role of new technologies.解析 A写作意图题。本文首段

19、引出员工离职的话题,接下来阐述了出现这种现象的原因以及相关的应对措施等。由此可推测,作者写作本文是为了对员工离职这一现象进行具体的阐述,故选A项。.七选五Winning and losing go handinhand when it comes to sports. Great athletes never let the highs get too high, or the lows get too low. The outcome of a match is uncertain. The only thing that is certain is the competition itse

20、lf. 1 The outcome is just the result of all the hard work put in.Congratulate your opponent after a loss. Respect your opponent because he put in as much work, or more than you. This shows respect for the opponent and respect for the contest. Accept the fact that the loss is not ones fault. This is

21、harder to do in an individual sport, but absolutely important in a team sport. 2 Dont get down on yourself. If competing in an individual sport, accept that losing is a part of competing and move on.Examine why you lost the competition. Ask yourself if you did everything possible to prepare for the

22、competition. Ask yourself if you gave it your all during the competition. 3 This is crucial if competing in an individual sport. If competing in a team sport, recognize that everyone isnt perfect and examine the loss from the team perspective.4 Practice more, and practice better. Correct whatever mi

23、stakes you made during the match. Get bigger, stronger, faster, smarter and do whatever it takes.Seek out the support and encouragement of teammates and coaches. Dont allow yourself to think negatively. Avoid negative people. 5Never accuse an opponent of cheating, even if it were true. Again, this w

24、ill make you seem as if you are looking for excuses.ADont put the blame on anyone.BWork harder to get better.CTrain hard to achieve your aim.DWinning is No.1 for great athletes.EGreat athletes love the competition.FStay positive and trust in your value.GAnalyze any mistake you might have made.本文为说明文

25、。赛场上难免会有失败,勇敢面对失败,分析失败的原因,保持良好的心态才是对待比赛失利的正确方式。1解析 E顺承关系。第一段主要讲在体育赛场上,胜败乃兵家常事,优秀的运动员都是以“不以物喜,不以己悲”的态度去面对体育赛场的成败。结合空前一句可知,E项(伟大的运动员都热爱比赛)符合语境,故选E项。2解析 A顺承关系。根据第三段的主题句和最后一句可知,失败不是任何人的过失,因此,不要去责备任何人。A项中的blame与本段关键信息is not ones fault相呼应,故选A项。3解析 G顺承关系。根据第四段主题句可知,本段主要内容为分析失败的原因,故选G项。4解析 B总分关系。空处是段落主题句,根据

26、下文的Practice more, and practice better可知,要多练习,本段主题应为“努力做得更好”,C项的train涵盖范围太小,故选B项。5解析 F并列关系。根据本段的关键信息encouragement和Avoid negative可知,本段是建议要保持积极的态度。F项中的Stay positive与空前的Avoid negative相对应,故选F项。.短文改错I will never forget my teacher Miss Lee, who my English teacher when I was in high school. Miss Lee was , p

27、retty and kindhearted. is hard for me to describe she was like. However, she really had her own personalities. She had us elect our monitor and where to go. , she liked to have us solve problems our own. We made a great progress quickly in our studies. It wasnt long most of us behaved properly becau

28、se we found she was a good friend who we could depend . 解析 根据when I was in high school可知,此处是在回忆高中时的老师,故用一般过去时。 解析 and连接并列成分,此处无比较含义,故用形容词原级。 解析 “It is形容词for sb to do sth”为固定句型,that不能作形式主语,故将That改为It。 解析 what引导宾语从句并在从句中作like的宾语。how是副词,不能作宾语。 解析 and连接elect和decide作had的宾语补足语,根据句意可知, have后接动词原形。have sb do sth让某人做某事。 解析 beside在旁边,为介词;besides除之外,为副词,此处表示“除之外”,故用Besides。 解析 句意:另外,她喜欢让我们独立解决问题。on ones own独自地,为固定搭配。 解析 progress为不可数名词,前面不用冠词修饰。 解析 根据句意可知,此处表示“不久就”, it wasnt long before表示“过不了多久就”。 解析 depend on依靠;依赖,介词on不能省略。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1