收藏 分享(赏)

2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(B) WORD版含解析.docx

上传人:a**** 文档编号:436987 上传时间:2025-12-02 格式:DOCX 页数:15 大小:100.38KB
下载 相关 举报
2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(B) WORD版含解析.docx_第1页
第1页 / 共15页
2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(B) WORD版含解析.docx_第2页
第2页 / 共15页
2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(B) WORD版含解析.docx_第3页
第3页 / 共15页
2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(B) WORD版含解析.docx_第4页
第4页 / 共15页
2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(B) WORD版含解析.docx_第5页
第5页 / 共15页
2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(B) WORD版含解析.docx_第6页
第6页 / 共15页
2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(B) WORD版含解析.docx_第7页
第7页 / 共15页
2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(B) WORD版含解析.docx_第8页
第8页 / 共15页
2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(B) WORD版含解析.docx_第9页
第9页 / 共15页
2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(B) WORD版含解析.docx_第10页
第10页 / 共15页
2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(B) WORD版含解析.docx_第11页
第11页 / 共15页
2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(B) WORD版含解析.docx_第12页
第12页 / 共15页
2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(B) WORD版含解析.docx_第13页
第13页 / 共15页
2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(B) WORD版含解析.docx_第14页
第14页 / 共15页
2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(B) WORD版含解析.docx_第15页
第15页 / 共15页
亲,该文档总共15页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家第三单元检测(B)(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Look at those beautiful birds over there.I think you can teach them to talk.W:But look at the price! Id rather have a ca

2、t.1Where does the conversation most probably take place?A.In a park.B.In a zoo.C.In a pet store.答案:CM:I suppose the reason why so many tourists come here is that everything is so cheap.W:Cheap?Nothing is really cheap here.2What does the woman mean?A.Things here are very cheap.B.Things here are not c

3、heap.C.She doesnt know whether things here are cheap or not.答案:BW:Where are you going to plant the tree?By the front door?M:No,that would be silly.Itll grow too big.Im going to put it at the back of the garage.W:I thought it would be better right at the end of the garden.M:OK.3Where are the two spea

4、kers going to plant the tree?A.By the front door.B.At the back of the garage.C.At the end of the garden.答案:CM:Can I take your coat,Madam?W:Thank you.M:And would you like something to drink before you order your meal?4Where does the conversation most probably take place?A.In a shop.B.In a hotel.C.In

5、a restaurant.答案:CW:Where were you on Christmas,David?I called you several times but nobody was home.M:My parents and I travelled to New Zealand to visit my uncle.It was quite an interesting experience to spend Christmas there.5What do we learn from the conversation?A.The man went to New Zealand duri

6、ng Christmas.B.The man visited New Zealand during the summer holiday.C.The mans parents live in New Zealand.答案:A第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。M:Hello!Police Station.W:Hell

7、o! This is Mrs Black.M:Can I help you,Madam?W:Yes.Ive just come home from work and I find someone has broken into my house and stolen all my money and jewellery.Could you please come over immediately?M:Sure.Where do you live?W:My house is on the 5th Avenue.M:OK.Dont worry,Madam.Well be there in abou

8、t 10 minutes.6Who is the woman speaking to?A.Her husband.B.A policeman.C.A firefighter.答案:B7Whats the woman asking for?A.Advice on safety.B.Money.C.Help.答案:C8What has happened to the womans house?A.Its been burnt down.B.Its been broken into.C.Its been damaged.答案:B听第7段材料,回答第9至11题。M:Good morning,Madam

9、.Can I help you?W:Ah,yes.I want to go to New York and Im not sure of the best way to get there.M:Well,you could get there by the long-distance bus.Its only $15.W:Mm,thats not bad.How long does it take me to get there?M:It takes you about ten hours.W:Ten hours?M:Well,yes.But you can go at night,so yo

10、u might get some sleep anyway.W:Oh,no.I never sleep sitting up.9What does the woman want to know?A.The best way to go to New York.B.The quickest way to go to New York.C.The cheapest way to go to New York.答案:A10How much does it cost to go to New York by bus?A.$5.B.$15.C.$50.答案:B11How long does it tak

11、e to go to New York by bus?A.5 hours.B.8 hours.C.10 hours.答案:C听第8段材料,回答第12至14题。W:May I help you?M:Yes,I would like some tickets for the next weeks ballet performance.W:Which performance do you wish to watch?There will be three:Thursday,Friday and Sunday evenings.M:Are there still seats for all the p

12、erformances?W:Not many,and very few together.How many tickets do you want?M:Just two,preferably together.The date is less important.W:I have two together in the last row for Sunday evening.M:That would be fine.How much are they?W:Ten dollars each.That will be 20 dollars for the two tickets.M:Yes,her

13、e you are.Thank you.W:Youre welcome.12When will the ballet performance be shown?A.This week.B.Next week.C.Next month.答案:B13When will the man attend the performance?A.On Sunday evening.B.On Thursday evening.C.On Friday evening.答案:A14How much does the man pay for the two tickets?A.$20.B.$10.C.$40.答案:A

14、听第9段材料,回答第15至17题。M:Do you mind if I join you?W:Please do.M:Im Alan Hook.I work at St Judes Training College.W:How do you do?My name is Barbara Samuel.And what do you do at the college?M:Im in charge of the science department.W:Have you been there long?M:Just a year.By the way,havent I seen your pict

15、ure in the paper recently?W:Ah,that must have been the national tennis competition last week.M:Thats rightyou won a cup.W:Well,I guess I was lucky.How about you?Do you play?M:I used to,but Im out of practice these days.15Whats the probable relationship between the two speakers?A.Good friends.B.Stran

16、gers.C.Classmates.答案:B16What can we know about the woman from the conversation?A.She won a cup in last weeks tennis competition.B.She is a science expert.C.She works at St Judes Training College.答案:A17How long has the man been in the science department?A.Half a year.B.Just a year.C.Two years.答案:B听第1

17、0段材料,回答第18至20题。Well,my society is called the Historical Society.We meet every other Thursday.I think I should point out that we are not just interested in sitting around and talking about the past.A lot of our activities are towards what can perhaps be called “living history”by which I mean how hist

18、ory can help us now.And because of this,we have been very interested in finding out about the history of this town itselfand some of the famous people who used to live here.Weve also visited several historic houses in the area.This year were planning on going out much more to visit various historic

19、sites away from the college.If youd like to join,please come and see me.18How often do people in the Historical Society meet?A.Every week.B.Every other week.C.Every three weeks.答案:B19What is the main purpose of the Historical Society?A.To find out what they can learn from history.B.To study the famo

20、us people in the history.C.To learn about what happened in the past.答案:A20What does the Historical Society plan to do this year?A.Study the history of the town.B.Visit historic houses in a college.C.Visit more historic places.答案:C第二部分阅读理解(共两节,满分30分)第一节(共10小题;每小题2分,满分20分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最

21、佳选项。AMr Bean is an internationally recognized comedy character on TV and in films.He always gets into awkward and absurd(荒谬的)situations,which greatly amuses audience regardless of their nationality or culture.The humour is always made clear through a series of simple and funny acts that rely simply

22、on body language.One of my favourite shows is Mr Bean in a restaurant.After being seated at his table,Mr Bean takes out a card,writes a few words on it,seals(密封) it in an envelope and places it on the table.After a moment,he looks back at the envelope but this time he looks surprised,as if he did no

23、t know it was there.He opens it to find a birthday card and happily puts it on the table for everyone to see.When he looks at the menu,a surprised look quickly appears on his face.He takes all the money out of his wallet,counts it and puts it in a saucer (茶托).He then looks from the menu to the money

24、 with concern until he finds one thing that makes him smile.Then he orders a dish called “steak tartare”.When the dish arrives,he is shocked to discover that “steak tartare” is actually raw hamburger.He makes an attempt to eat it,but it is clear from the look on his face that he finds the taste trul

25、y disgusting.He cant hide his feelings,except when a waiter asks if everything is all right.When this happens,he smiles and nods,showing that everything is fine.When the waiters are not looking at him,he hides the raw meat anywhere he can reachin the sugar bowl,in the tiny flower vase,and under a pl

26、ate.He becomes so desperate(孤注一掷的)in the end that he even hides some inside the purse of a woman sitting near him and throws some down the trousers of the restaurants violinist!I like to watch Mr Bean on TV,but I wouldnt like to meet someone like him in real life and I certainly wouldnt like to have

27、 dinner with him!21From the passage,we know Mr Bean is famous for .A.making filmsB.his spoken EnglishC.playing a role in all kinds of filmsD.his funny performances in comedies答案:D解析:细节理解题。根据第一段可以看出,憨豆先生以其在喜剧里的滑稽表演而出名。22Why is Mr Bean famous all over the world?A.Because he often has meals in special

28、restaurants.B.Because he amuses the audience from different countries.C.Because he acts on TV and in films.D.Because he acts on body language and spoken language.答案:B解析:细节理解题。由第一段第二句可以看出,全世界的观众,不论国籍和文化背景,都会被憨豆先生的表演逗乐,因此他被认为是一名国际公认的喜剧家。23Why does Mr Bean pretend to smile in front of the waiter?A.Beca

29、use he doesnt want the waiter to feel bad.B.Because he doesnt want to say bad things.C.Because he likes to express himself in the opposite way.D.Because he thinks the waiter dislikes him.答案:A解析:推理判断题。当服务员询问时,憨豆先生设法掩盖自己的真实感受,由此可推断,他这样做是不想让服务员感到尴尬。24Which of the following is the best title of the pass

30、age?A.Mr BeanA Top Humour ActorB.Raw Hamburger Tastes DisgustingC.Being Mannered In A RestaurantD.How To Pretend To Like Something Boring答案:A解析:主旨大意题。本文的主题是说明憨豆先生是一位著名的幽默大师。BSigmund Freud,the world-famous doctor of Vienna,was a thinker who changed the way we look at mental trouble.He was also a man

31、with courage.Once Freud was walking down a dark street.He met two men who wanted to rob him.That was back in 1890.Freud took his stick by the tip and beat off the robbers.He did not lose his head when the Nazis came into his house.The Nazi soldiers found 1,500 shillings in a drawer.One of them put t

32、he money in his pocket and was about to leave when Dr Freud said to him,“Youre very lucky.”“Why?”asked the young soldier.“Well,”said the doctor,“Ive been a doctor here in Vienna for 40 years,and I never got 1,500 shillings for just one visit.”Freud had three sisters.They had never married.They each

33、lived in a small apartment.Freud and his brother paid the sisters bills.The sisters lived simply.The brother asked if the sisters could live together.“Its logical,”said the brother,“it would save money.”Freud said,“Yes,its logical,but it wouldnt be psychological.” The sisters kept their own apartmen

34、ts,and the idea was dropped.Freud was a devoted son.His mother used to spend her summers in Ischl,a small mountain town in Austria.The Emperor Franz Josef used to spend his summers in Ischl,too.Grandma Freud,as she was called by the family,used to sit at the window and watch the crowds on Main Stree

35、t.Freud was visiting his mother on her 95th birthday.The band was playing a lively tune.The old ladys memory must have failed her.She heard the band playing,but forgot it was the Emperors birthday.The doctor told his mother,“Mama,the band is playing for your birthday.” She believed him and had a won

36、derful day.25The writer tells the plot that Freud beat off the robbers to show that .A.the streets were unsafe in Freuds timeB.it was normal to carry a stickC.Freud was braveD.lighting was poor in the streets答案:C解析:推理判断题。文章第一段第二句说:“Freud是一个很勇敢的人”,然后作者列举了他用手杖把两个盗贼打跑的故事,由此可以得出结论,C项是正确的答案。26What Freud

37、said to the Nazi soldier shows that he .A.was not afraid of the NazisB.had a strong sense of dutyC.thought the soldier was acting foolishlyD.did not care about money答案:A解析:推理判断题。Freud在纳粹士兵拿走他的钱后敢说这样的话是需要一定勇气的,也就是说,Freud并不惧怕纳粹士兵,因此A项为正确答案。27Freud did not ask his sisters to live together because .A.it

38、 would not be cheaperB.his brothers logic was wrongC.he was afraid they might not get along wellD.he had plenty of money to support them答案:C解析:推理判断题。文章倒数第三段引用Freud的话“Yes,its logical,but it wouldnt be psychological.(是的,它符合逻辑,但不符合心理学)”说明,Freud实际上担心她们住在一起不一定能处好。因此C项是正确的答案。CWhat is it that makes people

39、laugh?More than two thousand years ago the ancient Greek philosopher Aristotle defined (定义)jokes as the pleasure that results from a feeling of triumph by showing were better than someone else in a certain way.According to Aristotle and many other philosophers,all jokes depend mainly on showing infe

40、riority in another person or group of persons that is,putting it clearly,on showing that they are worse off than ourselves.Jokes raise our good opinion of ourselves at someone elses expense.Showing how much better than other people we are is only one reason we like jokes.Someone may also use a joke

41、to express their anger or their cruelty or any other kind of action that is not acceptable to us.We feel free to laugh when we hear about someone sliding on a banana skin.The joke lets us express those attitudes which are usually unacceptable to society.This is probably the reason why some of the jo

42、kes,especially those involving cruelty,are so popular with certain people.Besides,all jokes depend on our enjoyment of laughing at something that is strange and out of place.The same situation can be either sad or pleasant,depending entirely on how strange and out of place it is.If a girl in a bathi

43、ng suit falls into a swimming pool,we dont laugh because nothing unusual has happened.But if a man in a smart suit falls in,the situation is at once unusual in a pleasant way and we laugh.A good joke-teller will always try to build up a situation in which one thing is expected until something unexpe

44、cted suddenly happens,and so we laugh.28The underlined word “inferiority”(in Paragraph 1)means “”.A.something that is not as good as something elseB.something that is better than something elseC.someone that is not as good as someone elseD.someone that is better than someone else答案:A解析:词义猜测题。由后面“tha

45、t is,putting it clearly,on showing that they are worse off than ourselves”这一信息可知A项正确。29According to Aristotle,all jokes depend mainly on .A.showing inferiority in another person or groupB.resulting in a sense of successC.having a good opinion of other people D.making people laugh unexpectedly答案:A解析:

46、细节理解题。由第一段中的“According to Aristotle and many other philosophers,all jokes depend mainly on showing inferiority in another person or group of persons.”这一信息可知A项正确。30What will a good joke-teller always try to do?A.Make a sad situation into a pleasant one.B.Make different things happen at the same time.

47、C.Make an unexpected thing happen in an expected situation.D.Make people laugh at something unusual and out of place.答案:C解析:推理判断题。由最后一段最后一句“A good joke-teller will always try to build up a situation in which one thing is expected until something unexpected suddenly happens,and so we laugh.”这一信息可知答案。

48、第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Although many Chinese students say that their knowledge of English grammar is good,most would admit that their spoken English is poor.Whenever I speak to Chinese students,they always say,“My spoken English is poor.”31. I would like to sug

49、gest that there may be some reasons for their problems with spoken English.First,they fail to find suitable words to express themselves due to a limited vocabulary.32.However,you can speak with a limited vocabulary,if you choose a positive attitude.Others will follow you as long as you use the words

50、 that you know.33.Sometimes they make mistakes when they speak because they are shy and nervous.Yet students should remember that their goal should be FLUENCY NOT ACCURACY.Your aim in writing is to be accurate by following the rules of grammar and using the right words and spelling them correctly.Ho

51、wever,your aim in speaking is fluency.You want to get your message across,to talk to someone in English,as quickly and as well as you can,even though sometimes you may use a wrong word or tense,but it doesnt matter.34.The third reason is that not enough attention is paid to listening.You have one mo

52、uth but two ears! All that hearing is necessary for you to start speaking.Fourth,most Chinese students are passive rather than proactive language learners.Instead of actively seeking out opportunities to improve their spoken English,they passively wait for speaking opportunities to come and wonder w

53、hy their English always remains poor.35.A.Second,they are afraid of making mistakes.B.Obviously the better answer is to expand their vocabulary.C.However,their spoken English does not have to remain “poor”!D.They may try to avoid making similar mistakes next time.E.The second reason lies in the relu

54、ctance of using what has just been learned.F.If you have this proactive outlook,you will see English speaking opportunities wherever you go.G.The person you are speaking to will understand you and make allowances for any mistakes he hears.答案:3135 CBAGF第三部分语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下

55、面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。One day,in Philadelphia,three men walked 36 the 30th Street Station.One of them went to the Information Center to check the departure arrival listings(一览表).There he 37 out that the three38train to New York was going to leave an hour later that day.When he tol

56、d his friends about the39,they40that they all go to a nearby bar to wait.So off they went.About an hour41,they returned to the station laughing and talking.When they arrived at the right 42,they43the train was moving slowly out of the station.All the three men ran44the train shouting,“Wait! Wait! Co

57、me back!” Two of them45up with the last car,grabbed(抓住)the railing (扶手)of the back platform (车厢后门台) and got on the moving train.46this time,the third man had stopped 47.As he hopelessly watched the train 48out of the station,he could still see his friends wave and 49them call.At first he had a confu

58、sed look on his face.Then after a short 50,he turned away and slapped his knee as he laughed 51laughed.A man 52 nearby,who had seen it all,turned to him and asked,“Whats so funny,fellow?After all,your two friends made it and you didnt.”The man was53laughing so hard 54 he had tears in his 55as he rep

59、lied,“You dont understand.Those two fellows came to see me off.”36A.towardB.aroundC.inD.into答案:D 解析:走“进”车站应用介词into。37A.findB.foundC.lookD.watch答案:B解析:find out“弄清楚;发现”。此动作发生在过去,故B项正确。38A.oclockB.oclocksC.hoursD.hours答案:A解析:此处是“三点钟的火车”,即three oclock train。39A.delayB.accidentC.ticketsD.lateness答案:A解析:根

60、据上下文,他把火车延期这件事告诉了他的朋友。delay“延迟;延期”。40A.suggestB.thinkC.suggestedD.ask答案:C解析:suggest“建议”,由后面的they all go.可知,此处应为C项,should省略了。由本文所叙述的内容可知,此处应为过去式。41A.lateB.laterC.afterD.before答案:B解析:句意为“大约一个小时后,他们边说边笑地回到车站”。故B项正确。42A.stopB.trackC.stationD.way答案:B解析:track“铁轨”与rail同义。此处说的是,他们上了本列火车的站台,也就是这列火车所在的铁轨处。43A

61、.sawB.lookC.seeD.find答案:A解析:他们看到火车开走了。故A项正确。44A.onB.upC.fromD.after答案:D解析:因为火车已经开走了,所以三个人只能跟在后面大喊。故D项正确。45A.putB.ranC.wentD.caught答案:D解析:catch up with“赶上”,此处是“他们中两人赶上最后一节车厢”。46A.ByB.TillC.AtD.Since答案:A解析:by“(时间)一到;不迟于;截止到”,所在的句子应用完成时态,由后面的“the third man had stopped.”可知,此处应为A项。47A.to runB.runC.ranD.r

62、unning答案:D解析:stop doing sth“停止做某事”。因为第三个人赶不上火车只好不跑了。故应为stop running。48A.pulledB.pullsC.pullD.be pulled答案:C解析:watch 后接省略to的动词不定式做宾语补足语。49A.hearB.listen toC.watchD.understand答案:A解析:题空处的动词和wave相并列,hear“听见”,而listen to指听的动作,C、D两项不合题意。故A 项正确。50A.momentB.hourC.movementD.example答案:A解析:此处意为“过了片刻”。故A项正确。51A.o

63、rB.andC.afterD.but答案:B解析:此处应用and连接了两个并列成分。52A.standB.standsC.standingD.stood答案:C解析:standing是动词-ing做定语,修饰man。其他三项不能做定语。53A.hardlyB.finallyC.neverD.still答案:D解析:still意为“仍然”,此处意为“那人仍在笑得很厉害”。54A.whenB.beforeC.thatD.as答案:C解析:与that连用,表示“如此以至于”。55A.eyesB.bottleC.mouthD.eye答案:A解析:此处意为“他笑得如此厉害,以至于眼里充满了泪水”。第二节

64、(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。As an exchange student,Wei Hua 56.(study) in a British high school for one year.She was happy 57. the school hours in Britain because school starts around 9 am and ends about 3:30 pm.On the first day,all the new students attended a lecture in the

65、school hall.Wei Hua sat next to a girl 58. name was Diana.During the lecture,the headmaster told the students that the best way 59.(earn) respect was to devote themselves to study and achieve high 60.(grade).As there were different students in some classes, it was a struggle for Wei Hua 61.(remember

66、) all the faces and names.Although the homework was not as heavy as 62. she used to get in her old school,it was a bit 63.(challenge) for her at first because all the homework was in English.Luckily,all her teachers gave her much 64.(encourage).To improve her English,Wei Hua used English every day a

67、nd spent an hour each day 65.(read) English books in the library.In a word,studying in Britain was a very enjoyable and exciting experience for Wei Hua.答案:56.studied57.with58.whose59.to earn 60.grades61.to remember62.what63.challenging64.encouragement65.reading第四部分写作(共两节,满分45分)第一节(满分20分)假设你是李华,某英文报社

68、公开征集幽默故事。请你根据所提供的信息写一个幽默故事,向该报社投稿。1.母亲带儿子去拔牙;2.谈好价格为4美元,拔完牙后却要20美元;3.牙医解释原因(如小孩的尖叫吓跑其他病人等)。注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。参考词汇:牙医 dentist 参考范文One day,a nine-year-old boy was troubled very much by a painful tooth,so his mother took him to the dentist to have the tooth pulled out.The dentist said that

69、 he would charge four dollars for the work,and the mother agreed.However,when the work was over,the dentist changed his mind and said that he would charge 20 dollars for pulling the boys tooth out.“Twenty dollars! Didnt you say you would charge four dollars?” asked the lady.“Yes,” answered the denti

70、st,“but your son cried so terribly that he frightened away four other patients.”第二节(满分25分)阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。In the busy city of New York,such an amazing thing ever happened.On a cold Friday night,a poor artist stood at the gate of the subway station,playing his violin.The young violinist

71、 was a student at an Arts College named Joseph,who did so every day in order to earn his tuition fees.He planned to attend advanced studies in Vienna and had booked the flight the next morning.Though the music was great,people were quickly going home for the weekend.Joseph was playing his last chapt

72、er when a middle-aged man looking pretty excited slowed down his pace and put 50 dollars into the hat,for which Joseph was grateful.The next night,the young artist came to the gate of the subway station as usual,and put his hat on the ground gracefully.Different from the day before,he took out a lar

73、ge piece of paper and laid it on the ground and put some stones on it.Then he began playing the violin.Before long,the young artist was surrounded with many passers-by,who were all attracted by the words on that paper.It said,“Last night,a gentleman named George Sang put an unexpected thing into my

74、hat by mistake.Please come to claim(认领) it as soon as possible.”It caused a great excitement and curiosity.They were dying to know what the unexpected thing could be.After about half an hour,a middle-aged man ran there in a hurry and rushed through the crowd to the violinist and grabbed his shoulder

75、s and said,“Yes,its you.You did come here.I knew that you are an honest man and would certainly come here.”The young violinist asked calmly,“Are you Mr George Sang?”The man nodded.The violinist asked,“Did you lose something?”“Lottery.Its lottery,” replied the man.The violinist took out a lottery tic

76、ket on which George Sangs name was seen.“Is it?” he asked.George nodded promptly and seized the lottery ticket and kissed it,and then he danced with Joseph.注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1:The story turned out to be this:George Sa

77、ng is an ordinary office clerk. Paragraph 2:This was the scene just now.Out of curiosity,some passers-by asked Joseph 参考范文Paragraph 1:The story turned out to be this:George Sang is an ordinary office clerk.He bought a lottery ticket the other day.To his surprise,he was exactly the lucky dog.Overjoye

78、d,George took out 50 dollars when hearing the wonderful music on his way home.However,the lottery ticket was also thrown in.When Joseph was cleaning up his hat after ending a days work,he found the unexpected thing.Thinking the owner must be anxious,he cancelled the flight and returned to where he w

79、as given the lottery ticket.Paragraph 2:This was the scene just now.Out of curiosity,some passers-by asked Joseph why he didnt take it for himself since he was badly in need of money.Joseph answered,“It goes without saying that if I took it in a dishonest way,I would succeed temporarily.But in the long run,I am bound to be a loser.” Just as the saying goes,honesty is the best policy.Therefore we should bear in mind that being honest is what makes us a good man.- 15 - 版权所有高考资源网

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1