收藏 分享(赏)

2019-2020学年北师大版高中英语选修九同步作业:UNIT 25 GOING GLOBAL课后限时作业4 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:435844 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:7 大小:41KB
下载 相关 举报
2019-2020学年北师大版高中英语选修九同步作业:UNIT 25 GOING GLOBAL课后限时作业4 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共7页
2019-2020学年北师大版高中英语选修九同步作业:UNIT 25 GOING GLOBAL课后限时作业4 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共7页
2019-2020学年北师大版高中英语选修九同步作业:UNIT 25 GOING GLOBAL课后限时作业4 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共7页
2019-2020学年北师大版高中英语选修九同步作业:UNIT 25 GOING GLOBAL课后限时作业4 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共7页
2019-2020学年北师大版高中英语选修九同步作业:UNIT 25 GOING GLOBAL课后限时作业4 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共7页
2019-2020学年北师大版高中英语选修九同步作业:UNIT 25 GOING GLOBAL课后限时作业4 WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共7页
2019-2020学年北师大版高中英语选修九同步作业:UNIT 25 GOING GLOBAL课后限时作业4 WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课后限时作业(四)Period FourResource Bank: Reading语言知识练.单句语法填空1Shakespeare is wellknown as a great writer for his excellent playbooks.2The last one to arrive (arrive) pays the meal.3Health is indispensable (dispensable) to everyone.4A private car gives a much greater degree of comfort and mobility (mobile)5

2、 With a stick in their hands, the runners raced on to the finishing line.6Students are always interested in finding out how far they can go with a new teacher.7The cost of renting a house in central Xian is higher than that in any other area of the city.8With more forests being destroyed, huge quant

3、ities of good earth is being washed (wash) away each year.9She has set a new record; that is, the sales of her latest book have reached (reach) 50 million.10We wont start the work until all the preparations have been made (make)高考题型练.阅读理解Jewels Online Footwear StoreLeather Dress ShoesPrice: $120.00C

4、olor: Black leather/Brown leather/Red leather/Natural leatherAverage Rating: 3 out of 5 stars Shipping Info: Standard: 710 business days/Express: 35 daysCustomer Reviews1My favorite shoes! Ive been to many conferences where my business fellows have told me how much they like my shoes.Just wearing th

5、em makes me feel calmer and more content in the office.I recommend them to all of my coworkers, and I own a pair of each color.2These are the worst shoes I have ever worn! The leather came off after only one week, and everybody thought they were ugly.The bottoms of the shoes made everything slippery

6、.My employer fired me because he hated them! From then on, I would only wear Brand X shoes!3These shoes do exactly what shoes are supposed to do.There isnt anything too special about them.In the morning, I put them on and go about my day.They look delightful enough, and they are quite durable.I will

7、 probably buy another pair.4These shoes are my most cherished(珍爱的) possessions.I met my bride while buying a pair of these shoes.She was the saleswoman at the store I bought them at, and after she sold me three pairs, I asked her for her phone number and we started dating.Soon after that, we were en

8、gaged.We are getting married this afternoon, and I couldnt be happier.语篇导读本文介绍了一家网上鞋店所售的一款皮鞋的相关信息以及四位顾客的不同评价。1How many pairs of leather dress shoes does the first customer own?AOne. BTwo. CThree. DFour.解析 D细节理解题。根据第一位顾客的评价可知,每个颜色的这款鞋,这位顾客各有一双;根据文章开头对鞋子颜色的介绍可知,这款鞋共有四种颜色,所以这位顾客有四双这款鞋,故选D项。2Which custo

9、mer do you feel gives the most balanced and objective view?ACustomer 1. BCustomer 2.CCustomer 3. DCustomer 4.解析 C推理判断题。根据第三位顾客的评价可知,这位顾客认为这款鞋实用、耐穿,既没有过分夸奖,也没有过度贬低,而是针对鞋子本身给出了相对客观的评价,故选C项。3Why does the fourth customer like the shoes?AHe got to know his bride while buying them.BThey make him feel more

10、 comfortable.CThey are made to last.DThey make him attractive.解析 A细节理解题。第四位顾客的评价中提到I met my bride while buying a pair of these shoes,再结合其后的叙述可知,因为在这家鞋店买的这几双鞋,这位顾客才得以认识了他的新娘,所以他很喜欢这些鞋,故选A项。.完形填空“Hey, Im Holmes.What grade are you in? Third? Whats your favorite book? Elephant and Piggy? Yeah, I got it.

11、”If you thought youd walked into a _1_ with a greeting like that, you were quite wrong._2_, youve entered the Storybook Barber of Courtney Holmes.Courtney Holmes is a barber in Iowa.Two years ago, he chose to give _3_ haircuts to poor kids.But then he had an idea: The kids should _4_ their free hair

12、cut by reading a book to him.The idea was so popular that he _5_ it for the next two years.Five to tenyearold boys would pick up a favorite book and read aloud _6_ Holmes cut their hair.After the haircut, theyd review the book, from the _7_ and vocabulary to the themesjust like in school, _8_ more f

13、un.“Its great.All the kids _9_ to have a good haircut.And theyre paying _10_ reading.To be honest, I was _11_.The line started with four kids, and next I knew it was like 20 kids, all _12_ a haircut and eager to read,” said Holmes.“Not every parent has the time to _13_ with their kids.They have to _

14、14_.They have to clean the house or cook dinner.Sitting down and listening to them read is the _15_ thing they have time to do.”Holmes admits he, _16_, benefits from the practice.“Many kids are _17_ to read out loud.There was this sevenyearold who _18_ through his book, stuttering(结结巴巴地) over words

15、even though he didnt have a stutter,” said Holmes.“I had the boy take the book home and _19_.When he returned a few days later, he read it with no _20_.That inspired me.”1A.library BclassroomCmuseum Dchurch2A.After all BAs a resultCIn fact DOn the whole3A.stylish BfreeCcheap Dshort4A.design BshowCde

16、sire Dearn5A.continued BdisplayedCimproved Drecovered6A.since BwhileCuntil Dif7A.fashions BsportsCpolitics Dcharacters8A.only BstillCthus Dalmost9A.want BpromiseChesitate Ddetermine10A.towards Bfor Cthrough Doff11A.annoyed BamazedCembarrassed Damused12A.benefiting from Bthinking ofCworrying about Dw

17、aiting for13A.live Bdance Cread Dskate14A.suffer Bexercise Cwork Dreview15A.last Bbest Cfirst Dhappiest16A.therefore BinsteadCtoo Dotherwise17A.eager Bafraid Cwilling Dconfident18A.succeeded BwanderedCdebated Dstruggled19A.perform Bpractice Cimagine Drelax20A.pains Btears Csorrows Dproblems语篇导读美国爱荷华

18、州有一位理发师,贫困的小朋友只要读书给他听,他就免费为他们理发。1解析 A根据第一段可知,此处表示这好像是在图书馆(library)里,故选A项。2解析 C实际上(in fact),这里不是图书馆,而是理发师Courtney Holmes开的理发店,故选C项。3解析 B根据下一句可知,小朋友只要读书给他听就可以免费(free)理发,故选B项。4解析 D根据下文可知,孩子们通过读书赢得(earn)免费理发的机会,故选D项。5解析 AHolmes的做法很受欢迎,于是他继续(continue)了两年,故选A项。6解析 B来Holmes这里理发的小朋友要先选一本最喜欢的书,然后在理发的时候大声读给他听

19、。while引导时间状语从句,表示“在期间”,故选B项。7解析 D根据空前内容并结合选项可知,此处表示理发师会和孩子们讨论书中的角色(character),故选D项。8解析 A结合语境及选项可知,此处表示就好像在学校一样,只是(only)更有趣了,故选A项。9解析 A根据下文all _12_ a haircut and eager to read可知,此处表示孩子们都想要(want)理发,故选A项。10解析 C根据第4空所在句可知,孩子们通过(through)读书支付理发的费用,故选C项。11解析 B根据下文可以推断,Holmes对于自己的创意如此受欢迎感到非常惊讶(amazed),故选B项。

20、12解析 D结合语境及选项可知,此处表示这些孩子都在等着(wait for)理发,故选D项。13解析 C根据第15空所在句可知,此处表示许多父母没时间和孩子一起读书(read),故选C项。14解析 C根据下文可知,有些父母忙于工作(work)没时间和孩子一起读书,故选C项。15解析 A根据上文中的They have to work.They have to clean the house or cook dinner可知,有些父母很忙没时间和孩子一起读书,故选A项。【误区警示】本题易误选其他选项。实际上,这里的last不是表示“最后的”,而是意为“最不可能的(the least likely)

21、”,故选A项。16解析 C根据文章最后一句That inspired me可知,Holmes自己也(too)从中受益,故选C项。17解析 B根据下文列举的小男孩的例子可知,许多孩子不敢(afraid)大声读书,故选B项。18解析 D根据句中的stuttering(结结巴巴地) over words可知,这个孩子读书很费力(struggle),故选D项。19解析 B小男孩起初读书结结巴巴,Holmes让他把书带回家练习(practice),故选B项。20解析 D根据下一句That inspired me可以推断,小男孩经过练习,再读这本书时就没有问题(problem)了,故选D项。.语法填空Th

22、e emblems(会徽) of the Beijing 2022 Olympic and Paralympics Winter Games, respectively named “Winter Dream” and “Flying” 1._(introduce) on Friday.Designed by artist Lin Cunzhen, the emblems combine Chinese culture, an international, modern style and winter sports together.They 2._(vivid) show Chinas n

23、ational spirit, contemporary images and cultural charm, convey the athletes spirit of going beyond 3._(they) and express the eager expectation of about 1.3 billion Chinese people toward Beijing 2022.With its origin 4._“冬”, the Chinese character for “winter”, the “Winter Dream” emblem resembles a ska

24、ter on the top half and a skier at 5._ bottom.The flowing ribbonlike design between them symbolises the host countrys rolling mountains, Olympic venues(比赛场馆), ski runs and skating 6._(area)It also points to the fact that the Games and the Chinese New Year 7._(take) place at the same time.The use of

25、blue in the emblem represents dreams, the future and the purity of ice and snow, while red and yellow, 8._ are the colours of Chinas national flag, symbolise passion, youth and liveliness.International Olympic Committee(IOC) President Thomas Bach said, “The 9._(wonder) emblem is a symbol of ambition

26、s and dreams.It will build the excitement and expectation in China and around the whole world for our 10._(share) goal of outstanding Olympic Winter Games Beijing 2022.”语篇导读本文主要介绍2022年冬奥会和冬残奥会会徽的有关情况。1were introduced解析 考查时态、语态和主谓一致。主语The emblems与introduce是动宾关系,故用被动语态;根据时间状语on Friday可知此处应用一般过去时;主语为Th

27、e emblems,谓语应用复数,故填were introduced。2vividly解析 考查词性转换。空处作状语修饰谓语动词show,故用副词vividly。 3themselves解析 考查代词。此处指的是“运动员超越自我的精神”,故应用反身代词themselves作介词beyond的宾语。4in解析 考查介词。会徽“冬梦”以汉字“冬”为灵感来源。origin(起源,来源)常与介词in搭配使用。5the解析 考查冠词。at the bottom在底部,为固定搭配。6areas解析 考查名词的数。area作“场地”讲时,为可数名词,空前无限定词,故填名词的复数形式。7will take/a

28、re taking/take解析 考查时态、语态。根据语境可知,此处表示将要发生的事情,故用一般将来时will take;此处也可以用现在进行时表示按计划或安排即将要发生的动作;还可以用一般现在时表示按照时刻一定会发生的事情。8which解析 考查引导词。空处引导非限制性定语从句,先行词指物,空处在从句中作主语,故用which。9wonderful解析 考查词性转换。空处作定语修饰名词emblem,故应填形容词。10shared解析 考查非谓语动词。分析句子结构可知,空处作前置定语,goal与及物动词share是逻辑上的动宾关系,故用过去分词shared作前置定语。shared goal共同的目标。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1