收藏 分享(赏)

2019-2020学年英语外研版选修8同步检测:3-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:435488 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:5 大小:113KB
下载 相关 举报
2019-2020学年英语外研版选修8同步检测:3-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共5页
2019-2020学年英语外研版选修8同步检测:3-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共5页
2019-2020学年英语外研版选修8同步检测:3-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共5页
2019-2020学年英语外研版选修8同步检测:3-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共5页
2019-2020学年英语外研版选修8同步检测:3-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家Section Reading Practice & Cultural Corner.单句语法填空1The cattle are (be) well raised on the farm at present.2The just is always in support of justice (just)3As a consequence, he got the first place in this grade exam.4Our idea is that we should try our best to prepare the final exams.5A

2、nd cars have gradually (gradual) replaced horse carriages.6The system will have to be tested before it goes into production (produce)7The house still needed a lot of work, but at least the kitchen was finished.8Modern equipment is (be) one of the things I like about working here.9The girl fell in lo

3、ve with the boy the moment they met.10. Dressed (dress) in a white uniform, he looks more like a cook than a doctor.短语填空no wonder, end up, make out, have.in common, in short, set fire to, whats more, go against, refer to, be based on1In_short,_he is one of the most promising students Ive ever known.

4、2You will end_up in debt if you keep on spending money like that.3I could hardly make_out anything in the thick fog.4. No_wonder people say that computers are taking over the world.5Judgment should be_based_on facts, not on hearsay.6In July the enemy came and set_fire_to all the houses.7No one dares

5、 to go_against the father of all the four children.8It is a useful book and, whats_more,_not an expensive one.9Dont refer_to this matter again, please.10They became good friends, for they almost had everything in_common.阅读理解AThe Maltese Islands are rich in Neolithic (新石器时代的)sites. Ggantija in Gozo,

6、Tarxien, and the Hagar Qim/Mnajdra Complex here on Maltas south coast are perhaps the most wellknown. These piles of stones are some of the earliest known manmade structures in the world. They are showing their age a bit but what would you expect for buildings that are five and a half thousand years

7、 old. My house was built in the year 2000 and is already in bad condition round the edges. These temples are older than the pyramids!In my opinion the temples are best seen after the visitors have left. Come with me for a late afternoon walk down the hill past Hagar Qim towards the Mnajdra Complex.

8、There are chain link fences around the temples now but we can ignore those and try to image why Maltas earliest people went to the trouble of building these structures on this windy and poor hillside.Of course the temples would have looked rather different when they were constructed. They may have b

9、een decorated with pigments and possibly even roofed with animal skins or other materials. Who knows? We do know that they were changed and added to over a 1,000year period or so. Getting to Mnajdra and Hagar Qim is easiest if you have a car. Or if you dont mind a hike, you could get a bus to Qrendi

10、(3 km away) or Zurrieq (5 km away) and walk from there. Warning: although the distances are not too great, walking several kilometers in the Maltese sun can be very hard and possibly dangerous. Take water and sunscreen.1What makes the writer wonder about the temples?ATheir history.BTheir appearance.

11、CHow they were built.DWhen they were built.答案与解析:B根据第二段中的“In my opinion the temples are best seen after the visitors have left. poor hillside.”可知,作者认为the temples有着最吸引人的外观。B项正确。2What are we aware of about the construction of the temples?AThey have been transformed.BThey look the same as before.CThey

12、were carefully designed.DThey are not what they used to be.答案与解析:D根据第三段中的“of course the temples would have looked rather different when they were constructed.”可知,现在的寺院与它们最初被建时完全不同了。D项正确。3How can we admire the sites getting least sunburn? ABy hiking there.BBy riding a car.CBy taking water. DBy taking

13、 a bus.答案与解析:B根据最后一段中的“Getting to Mnajdra and Hagar Qim is easiest if you have a car.”和“. Warning: although the distances are not too great,. in the Maltese sun can be very hard and possibly dangerous.”可知,那里的日照非常强烈对人体伤害很大,最好的交通方式是自己开车。B项正确。4Where can we possibly find this article? AIn a political sp

14、eech.BIn a historical fiction.CIn a travel magazine.DIn a geography textbook.答案与解析:C根据整篇文章是介绍“The Maltese Islands are rich in Neolithic sites.”。 the Maltese Islands具有丰富的新石器时代遗址,因此文章应在旅游杂志上出现。C项正确。BDaniel Brown was just five years old when he climbed into the family car and let it roll away down the

15、road. He was only three when he flooded the kitchen.His mother, Angela Brown, is in despair. She is very busy looking after her new baby, a little gift called Laura, as well as Daniel. She told us, “Daniel is so full of curiosity.” At that moment, we hear a huge crash and then silence. We go upstair

16、s and find Daniel crawling out of a wardrobe (衣橱) he has pulled over onto the floor, with a book in his hand. “Its for you, Mum,” he says and looks up at his mum and smiles. Sevenyearold Daniel has a lovely face. He has golden hair, big brown eyes, and a friendly smile. I have to admit that Daniel d

17、oesnt look like a naughty boy.Angela told me all about it. “Once I found him as he was about to put Jasper in the washing machine.” Jasper, she explained, is the Browns dog. “When I asked him why, he said that he thought Jasper was dirty! Its amazing how one little boy can cause so much trouble. Ano

18、ther time he cut off all the hair of the little girl next door. She was going to attend her sisters wedding and the neighbours havent spoken to us since.”Angela told me about Daniels most expensive crime. “I was about to do the washing up when the baby started crying. Daniel decided to help and fill

19、ed the kitchen sink with water. When I came in the water was already flooding the kitchen and was about to flood the hall. The carpet was ruined and had to be replaced. I hope things will get better as he gets older.”Amazingly, Daniel is quite well behaved in school. This may be because he is rarely

20、 bored. Meanwhile he continues to be the naughtiest little boy in England. Will his baby sister Laura grow up to be the naughtiest little girl?5What did Daniel do while his mother was talking to the author?AHe drove away the family car.BHe cut off the hair of the girl next door.CHe flooded the kitch

21、en.DHe fell to the floor with the wardrobe.答案与解析:D根据短文第三段At that moment, we hear a huge crash and then silence. We go upstairs and find Daniel crawling out of a wardrobe(衣橱) he has pulled over onto the floor, with a book in his hand.一部分可以确定此题的答案。6Why was Daniel going to put the dog in the washing ma

22、chine?AHe meant to clean the dog.BHe wanted to punish the dog.CHe intended to make trouble.DHe wished to draw his mothers attention.答案与解析:A根据短文第三段When I asked him why, he said that he thought Jasper was dirty! 一部分可以确定此题的答案。7It can be inferred from the passage that _.Athe mother spoiled the boyBthe b

23、oy found school life interestingCthe mother lost hope in the boyDthe boy had no freedom at home答案与解析:B通过Amazingly, Daniel is quite well behaved in school. This may be because he is rarely bored.一句的理解可以知道Daniel发现学校的生活不乏味。.短文改错I was feeling down at work today, for I need to get gas badly. Therefore, I

24、 knew, with less than $20 leaving, I couldnt get my tank filled. I somehow talked about my situation with a random woman whom came through my counter, most because I wanted to tell someone, anyone. After she paid back her groceries, she gave me $40 and told me fill my tank and enjoy my day. I just a

25、bout cried right there in the front of her. The money really made a difference for her to work through the week. Her kindness restored a total strangers faiths in humanity. 答案:I was feeling down at work today, for I to get gas badly. , I knew, with less than $20 , I couldnt get my tank filled. I som

26、ehow talked about my situation with a random woman came through my counter, because I wanted to tell someone, anyone. After she paid her groceries, she gave me $40 and told me fill my tank and enjoy my day. I just about cried right there in front of her. The money really made a difference for to work through the week. Her kindness restored a total strangers in humanity.- 5 - 版权所有高考资源网

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1