收藏 分享(赏)

2019-2020学年英语外研版选修7同步检测:3-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:430094 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:5 大小:115KB
下载 相关 举报
2019-2020学年英语外研版选修7同步检测:3-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共5页
2019-2020学年英语外研版选修7同步检测:3-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共5页
2019-2020学年英语外研版选修7同步检测:3-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共5页
2019-2020学年英语外研版选修7同步检测:3-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共5页
2019-2020学年英语外研版选修7同步检测:3-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家Section Reading Practice & Cultural Corner.单句语法填空1They are very familiar with this kind of business, so theres no need to be concerned (concern) about the outcome.2In order to help citizens rebuild their homes, the bank will lend them a huge amount of money.3Id like to arrive 20 minu

2、tes early so that I can have time for a cup of tea.4The Foreign Minister said, “It is our hope that the two sides will work towards peace.”5The Great Wall is such a wellknown tourist attraction that millions of people pour in every year.6A small plane crashed into a hillside five miles east of the c

3、ity, killing (kill) all four people on board.7He and his wife are of the same mind, they both want their son to go to college.8I began to feel at home in the new school when I saw some familiar faces.9You seemed to be very surprised at the news that he won.Not exactly. It was his courage as well as

4、his skill that really struck me.10The openair celebration has been put off because of the bad weather.完成句子1. Surprisingly (令人惊讶的是),he thought he would accomplish more with his drama than with his novels.2He started writing novels in his early thirties and became_successful_almost_immediately (几乎是一举成

5、名)3However, it brought child poverty to_the_attention (得到关注) of the public, and for_this_reason_alone (就这一点而言) it is a very important novel.4Two days after his 13th birthday, Dickens started work in a factory, experiencing_real_poverty (经历了真正的贫穷)5Dickens often wrote about the problems of poor people

6、, and as_a_result_of (由于) his work, the lives of the poor were improved.阅读理解AArthur Miller (1915 2005) is universally recognized as one of the greatest dramatists of the 20th century. Millers father had moved to the USA from AustriaHungary, drawn like so many others by the “Great American Dream”. Ho

7、wever, he experienced severe financial hardship when his family business was ruined in the Great Depression of the early 1930s.Millers most famous play, Death of a Salesman, is a powerful attack on the American system, with its aggressive way of doing business and its insistence on money and social

8、status as indicators of worth. In Willy Loman, the hero of the play, we see a man who has got into trouble with this system. Willy is “burnt out” and in the cruel world of business there is no room for sentiment: if he cant do the work, then he is no good to his employer, the Wagner Company, and he

9、must go. Willy is painfully aware of this, and at a loss as to what to do with his lack of success. He refuses to face the fact that he has failed and kills himself in the end.When it was first staged in 1949, the play was greeted with enthusiastic reviews, and it won the Tony Award for Best Play, t

10、he New York Drama Critics Circle Award, and the Pulitzer Prize for Drama. It was the first play to win all three of these major awards.Miller died of heart failure at his home in Roxbury, Connecticut, on the evening of February 10, 2005, the 56th anniversary of the first performance of Death of a Sa

11、lesman on Broadway.1Why did Arthur Millers father move to the USA?AHe suffered from severe hunger in his home country.BHe was attracted by the “Great American Dream”CHe hoped to make his son a dramatist.DHis family business failed.答案与解析:B根据文章第一段第二句可知,Miller的父亲和许多人一样,被“伟大的美国梦”所吸引而去了美国。2The play Death

12、 of a Salesman _.Aexposes the cruelty of the American business worldBdiscusses the ways to get promoted in a companyCtalks about the business career of Arthur MillerDfocuses on the skills in doing business答案与解析:A根据文章第二段的内容可知,该剧是对美国体制的攻击,他们把拜金主义作为衡量一个人价值和社会地位的依据,即揭露了美国生意场的残酷。3What can we learn about

13、Willy Loman?AHe treats his employer badly.BHe runs the Wagner Company.CHe is a victim of the American system.DHe is regarded as a hero by his colleagues.答案与解析:C根据文章第二段第一句和最后一句可知,Willy Loman最终自杀,所以他是美国制度的受害者。4After it was first staged, Death of a Salesman _.Aachieved huge successBwon the first Tony A

14、wardCwas warmly welcomed by salesmenDwas severely attacked by dramatists答案与解析:A根据文章第三段内容可知,Death of a Salesman推销员之死第一次搬上舞台就获得了当时的三大奖项,所以非常成功。5What is the text mainly about?AArthur Miller and his family.BThe awards Arthur Miller won.CThe hardship Arthur Miller experienced.DArthur Miller and his bestk

15、nown play.答案与解析:D通读全文可知,本文介绍了Arthur Miller的生平和他最著名的戏剧Death of a Salesman推销员之死。BMauna Loa is not the only volcano on the island of Hawaii. There are four others. Three of them are no longer active. One of them still is active. It is named Kilauea. It has produced lava more than fifty times in the las

16、t 100 years. At this moment, red hot lava is pouring out of Kilauea. It has been doing this since 1983.Sometimes the lava moves slowly. At other times it pours out very fast as huge amounts of pressure force it from the volcano. During these times, it moves almost as quickly as water moving down the

17、 side of a mountain. Sometimes Kilauea produces large amounts of lava that seem like rivers of fire.When the lava from Kilauea reaches the ocean, its fierce heat produces great amounts of steam that rise into the air. The lava is so hot it continues to burn underwater for some time. The lava from Ki

18、lauea continues to add land to the island as the volcanoes of Hawaii have always done. It is these volcanoes that formed the islands of Hawaii.Most of the time the lava of Kilauea seems to move peacefully toward the ocean. Yet it is not as peaceful as it seems from a distance. In recent years the la

19、va destroyed one small town on the island. The liquid rock slowly covered the town. It blocked roads and destroyed them. Nothing can stop the lava of Kilauea. Experts say the volcanoes of Mauna Loa and Kilauea are a serious threat to property on many parts of the island.Experts say the volcanoes of

20、the island of Hawaii are proof that the changing environment of Earth is, and will always remain, beyond human control.6How many volcanoes on the island of Hawaii are mentioned in the passage?A3. B4.C5. D6.答案与解析:C根据文章第一、二句话“Mauna Loa is not the only volcano on the island of Hawaii. There are four ot

21、hers.”可知。7What keeps the lava pouring out quickly?AThe short time of eruption.BThe high lava temperature.CThe great altitude difference.DThe huge amounts of pressure.答案与解析:D根据文章第二段“At other times it pours out very fast as huge amounts of pressure force it from the volcano.”可知。8Which of the following

22、 is TRUE about Kilauea?ALuckily it has caused no damage until now.BIt results in Earths changing environment.CIts eruption has not been controlled by humans.DIts no longer active now along with Mauna Loa.答案与解析:C根据文章倒数第二段“Nothing can stop the lava of Kilauea.”及最后一段内容“the island of Hawaii. and will al

23、ways remain, beyond human control.”可知。9This text is most probably taken from _.Aa science novelBa live TV showCa development reportDa geography textbook答案与解析:D文章主要描述了Kilauea火山的一些细节问题,文章内容浅显易懂,故可以判断应该选自学生的地理课本上。.短文改错Recently we have had a discussion on if people should keep pets at home in cities.Som

24、e students thought its a good idea to keep pets because many old people live alone at home can get comfort from pets. Beside, getting along well with animals will make our life interesting. However, another students are against the idea. For their opinion, if too much people keep pets at home, it is

25、 bad for the environment. What is bad, pets may make too much noise and even attack to people. I dont think its bad to keep pets at home. But we must take effective measure to prevent them from polluting our environment.答案:Recently we have had a discussion on people should keep pets at home in citie

26、s. Some students its a good idea to keep pets because many old people alone at home can get comfort from pets. , getting along well with animals will make our life interesting. However, students are against the idea. their opinion, if too people keep pets at home, it is bad for the environment. What is , pets may make too much noise and even attack people.I dont think its bad to keep pets at home. But we must take effective to prevent them from polluting our environment.- 5 - 版权所有高考资源网

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1