1、Unit 1Laugh out loud!Section AStarting out & Understanding ideas课后篇巩固提升基础训练.单句语法填空1.I had never seen Ann in such good mood before.答案a2.To my (amuse),he should forget the birthday of his own.答案amusement3.At the weekend,for (entertain)I could see friends,visit my grandparents,read books or play sport.
2、答案entertainment4.If you have a (complain)about your holiday,please inform us in writing.答案complaint5.Absorbed in painting,John didnt notice evening (approach).答案approaching6.Since Im here,Id like to try a (type)dish of this country.答案typical7.Speaking on the phone requires (concentrate)and takes a d
3、rivers attention from the road.答案concentration8.Its not a good idea to miss meals and replace them snacks.答案with/by.短语填空after all;put on;cheer up;in pain;more than;be designed for;concentrate on;work as1.They when they saw us coming along.答案cheered up2.Every year,the managers leave their desks and b
4、usiness suits and special service clothes.答案put on3.Her back was injured and she was .答案in pain4.She left school three years ago and she has a nurse ever since.答案worked as5.The number of people who were killed or seriously injured reached 400,000.答案more than6.To ensure that I can my study,my father
5、does whatever he can do for me.答案concentrate on7.The book,which children under 5 years old,must be simple and colourful.答案is designed for8.I know he hasnt finished.,he is very busy.答案After all.完成句子1.昨晚有数百万的人看电视上直播的开幕式!Last night,there were millions of people live on TV.答案watching the opening ceremon
6、y2.我在篮子里放了一些松树枝,使这个窝既安全又舒适。I put some pine branches into the basket to .答案make this nest safe and comfortable3.第一页吸引了读者的注意力,并鼓励读者浏览论文的其余部分。The first page attracts attention and encourages the readers to .答案look through the rest of the paper4.她虽然是个可爱的女孩,但有时却极难与其共事。 ,she can be extremely difficult to
7、work with.答案While she is a lovely girl5.我一边沿河走着,一边读着信。 I read the letter, the river.答案as I walked along能力提升.阅读理解AAlice Moore is a teenager entrepreneur(创业者),who in May 2015 set up her business AilieCandy.By the time she was 13,her company was worth millions of dollars with the invention of a super-s
8、weet treat that could save kids teeth,instead of destroying them.It all began when Moore visited a bank with her dad.On the outing,she was offered a candy bar.However,her dad reminded her that sugary treats were bad for her teeth.But Moore was sick of missing out on candies.So she desired to get rou
9、nd the warning,“Why cant I make a healthy candy thats good for my teeth so that my parents cant say no to it?” With that in mind,Moore asked her dad if she could start her own candy company.He recommended that she do some research and talk to dentists about what a healthier candy would contain.With
10、her dads permission,she spent the next two years researching online and conducting trials to get a recipe that was both tasty and tooth-friendly.She also approached dentists to learn more about teeth cleaning.Consequently,she succeeded in making a kind of candy only using natural sweeteners,which ca
11、n reduce oral bacteria.Moore then used her savings to get her business off the ground.Afterwards,she and her father secured their first business meeting with a supermarket owner,who finally agreed to sell Moores productCanCandy.As CanCandys success grows,so does Moores credibility as a young entrepr
12、eneur.Moore is enthusiastic about the candy she created,and shes also positive about what the future might bring.She hopes that every kid can have a clean mouth and a broad smile.Meanwhile,with her parents help,Moore is generally able to live a normal teenage life.Although she founded her company ea
13、rly on in life,she wasnt driven primarily by profit.Moore wants to use her unique talent to help others find their smiles.She donates 10% of AilieCandys profits to Big Smiles.With her talent and determination,it appears that the sky could be the limit for Alice Moore.【语篇解读】这是一篇记叙文。文章主要讲述了Alice Moore
14、,一个年轻有为的创业者的故事。故事告诉我们:积极的思考和行动会带来成功。1.How did Moore react to her dads warning?A.She argued with him.B.She tried to find a way out.C.She paid no attention.D.She chose to consult dentists.答案B解析推理判断题。根据第二段的“But Moore was sick of missing out on candies.So she desired to get round the warning,Why cant I
15、make a healthy candy thats good for my teeth so that my parents cant say no to it?”及下文她想方设法最终制作出了叫CanCandy的糖果可知,她对父亲的警告的反应是:她试图找到一条出路,解决问题。故选B项。2.What is special about CanCandy?A.It is beneficial to dental health.B.It is free of sweeteners.C.It is sweeter than other candies.D.It is produced to a den
16、tists recipe.答案A解析细节理解题。根据第三段的“Consequently,she succeeded in making a kind of candy only using natural sweeteners,which can reduce oral bacteria.”可知,这种糖只使用天然甜味剂,可以减少口腔细菌,因此它对口腔健康有益。故选A项。3.What does Moore expect from her business?A.To earn more money.B.To help others find smiles.C.To make herself sta
17、nd out.D.To beat other candy companies.答案B解析细节理解题。根据最后一段的“Moore wants to use her unique talent to help others find their smiles.”可知,Moore想用她独特的才能帮助其他人找到自己的笑容。故选B项。4.What can we learn from Alice Moores story?A.Fame is a great thirst of the young.B.A youth is to be regarded with respect.C.Positive thi
18、nking and action result in success.D.Success means getting personal desires satisfied.答案C解析推理判断题。文章主要讲述了Moore的创业故事。面对问题和困难时,她乐观地看待问题,积极地想方设法去解决问题。因此,通过她的故事让我们懂得积极的思考和行动会带来成功。故选C项。BIf you could have one superpower,what would it be?Dreaming about whether you would want to read minds,see through walls,
19、or have superhuman strength may sound silly,but it actually gets to the heart of what really matters in your life.Every day in our work,we are inspired by the people we meet doing extraordinary things to improve the world.They have a different kind of superpower that all of us possess: the power to
20、make a difference in the lives of others.Were not saying that everyone needs to contribute their lives to the poor.Your lives are busy enough doing homework,playing sports,making friends,seeking after your dreams.But we do think that you can live a more powerful life when you devote some of your tim
21、e and energy to something much larger than yourself.Find an issue you are interested in and learn more.Volunteer or,if you can,contribute a little money to a cause.Whatever you do,dont be a bystander.Get involved.You may have the opportunity to make your biggest difference when youre older.But why n
22、ot start now?Our own experience working together on health,development,and energy the last twenty years has been one of the most rewarding parts of our lives.It has changed who we are and continues to fuel our optimism about how much the lives of the poorest people will improve in the years ahead.【语
23、篇解读】这是一篇议论文。文中就什么是超能力进行论证,认为真正拥有超能力的人对其他人的生活会产生积极的影响。5.What does the underlined part in Paragraph 2 refer to?A.Your lifestyle.B.Your life value.C.Your trouble in life.D.Your life experience.答案B解析句意理解题。根据第三段可知,在日常工作中,我们每天都会被那些为改善世界而做出非凡贡献的人所鼓舞,因此,人生真正重要的是能为他人和世界做出贡献,实现自我价值。故选B项。6.Why does the author
24、say they are inspired every day?A.They possess different kinds of superpowers.B.They have got the power to change the world.C.Some people around them are making the world better.D.There are many powerful people in their life and work.答案C解析细节理解题。根据第三段可知,他们周围的一些人正在让世界变得更好,这是令人鼓舞的。故选C项。7.What does the author stress in Paragraph 5?A.Learning more and contributing more to a cause.B.Rising above self and acting to help others.C.Working hard to get a bigger opportunity.D.Trying your best to help the poor.答案B解析推理判断题。第五段主要阐述:当你投入一些时间和精力去做超越自己的事情时,你就能过上更有意义的生活。作者强调超越自我并行动起来帮助他人。故选B项。