收藏 分享(赏)

2019_2020学年高中英语Module6UnexplainedMysteriesofNaturalWorld课后限时作业十八外研版必修4.doc

上传人:a**** 文档编号:423787 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:6 大小:2.30MB
下载 相关 举报
2019_2020学年高中英语Module6UnexplainedMysteriesofNaturalWorld课后限时作业十八外研版必修4.doc_第1页
第1页 / 共6页
2019_2020学年高中英语Module6UnexplainedMysteriesofNaturalWorld课后限时作业十八外研版必修4.doc_第2页
第2页 / 共6页
2019_2020学年高中英语Module6UnexplainedMysteriesofNaturalWorld课后限时作业十八外研版必修4.doc_第3页
第3页 / 共6页
2019_2020学年高中英语Module6UnexplainedMysteriesofNaturalWorld课后限时作业十八外研版必修4.doc_第4页
第4页 / 共6页
2019_2020学年高中英语Module6UnexplainedMysteriesofNaturalWorld课后限时作业十八外研版必修4.doc_第5页
第5页 / 共6页
2019_2020学年高中英语Module6UnexplainedMysteriesofNaturalWorld课后限时作业十八外研版必修4.doc_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课后限时作业(十八)(见课时作业P35) 语言知识练.单句语法填空1It is not who is right but what is right that is of importance(important)2Fortunately(fortune), people are beginning to realize how serious the situation is.3After several weeks, I have adapted myself to the life of Senior One.4This species has nearly died out becau

2、se its habitat is being destroyed.5There is a great deal of evidence indicating(indicate) that listening to soft music can reduce stress.6He was on the point of going to bed when someone knocked at the door.7He is always generous to his friends with money.8Most of them turned up on time; only Tom ar

3、rived late due to the storm.9Adapted(adapt) from a short novel,the film turned out to be a failure.10The giant planes climbed into the darkness and disappeared(appear).句型训练1我锁上了门以便我们能不受干扰地继续商谈。I locked the door in order that/so that we might continue our discussions undisturbed.2新西兰葡萄酒质量很高,畅销全世界。New

4、 Zealand grape wine is of high quality and sells well all over the world.3他坐在扶手椅里读报。He sat in the armchair, reading a newspaper.4虽然我的汽车很旧,但我不想买辆新的。Though/Although my car is very old, I dont want to buy a new one.5为我的失败辩解毫无意义。Theres no point in making an excuse for my failure.高考题型练.阅读理解ADid you reali

5、ze that every single thing you buy affects our environment? And just think about the number of people in the world and the amount of things theyre buying each day! Its unbelievable.The developed countries take up only 20% of the earthyet we use up over 80% of the planets natural resources. This has

6、led to a very unfair wealth distribution(分布). We are all consumers, so were all part of the problem! But as long as we care enough, we can change things and keep our waste to the minimum(最少量). So how might we do this?On November 24 you have to do just one thing: buy nothing! I dont know about you, b

7、ut when I think about it, I probably do buy things I wont use. Like a dress that looked good in the store but back home looks completely different!All the little things build up, so just ask yourself a few questions: Do you really need the product and how often are you likely to use it? I always sho

8、p around for a good bargain, and Im so glad I do. Sometimes its too easy to buy an expensive item, only to find a cheaper version(版本) which is exactly the same later on!You can find more tips and information by visiting the Buy Nothing Day website. And dont forget to check out and download the poste

9、rs to advertise the day!The Buy Nothing Day Santa Parade will definitely catch the publics eye a month before the big Christmas event! Although Im not sure how the shoppers will go down with the security guards本文为说明文。提倡不消费日不是因为没钱、没时间,也不是因为无处可消费,而是旨在唤起公众的环保意识。1Why did people create Buy Nothing Day?AT

10、o save money.BTo protect the environment.CTo build up a healthier lifestyle.DTo save time to do other things.解析 B细节理解题。根据第一段第一句可知,设立不消费日的目的是保护环境,故选B项。2What does the problem in Paragraph 2 refer to?AThe pollution.BThe population of the US.CThe unfair wealth distribution.DThe waste of natural resource

11、s.解析 C细节理解题。根据第二段第二、三句可知,此处的问题应指财富分布不公,故选C项。3What can we infer from the passage?AThe author is addicted to shopping.BThe author focuses on little things in life.CThe author advises us to reduce our waste.DThe author doesnt think Buy Nothing Day does good to the stores.解析 C推理判断题。根据第二段倒数第二句可知,作者建议我们减少

12、浪费,故选C项。BStan Lee, cofounder of the Marvel Universe (漫威宇宙) and cocreator of many of its most popular superheroes, died at the age of 95.Lee was born Stanley Martin Lieber in New York in 1922. As a son of workingclass Jewish immigrants from Romania, times were hard and he lived with his family in a s

13、habby singlebedroom apartment. After graduating from high school at 16, Lieber landed a job as an assistant at Timely Comics. By the early 1940s, he was a temporary editor for the company. It was at this time that he began using his pen nameStan Lee. In 1947, two years after returning from serving f

14、or the US. Army, Lee married his wife, Joan. The two began their 70year marriage and had two children.In the late 1950s, DC Comics breathed new life into its classic superhero and experienced a significant success with its updated version of the Flash, and later with superteam the Justice League of

15、America.To compete against DC Comics, Lee was given the task of creating their own group of superheroes. In 1961, Timely Comics changed its name into Marvel Comics after Atlas Comics, and that November saw the debut(首次亮相)of the Fantastic Four. Lees later famous and lasting creations of comicbook sup

16、erheroes included SpiderMan, the Hulk, Thor, Iron Man and the XMen.Over the course of his career, Lee was an icon of Marvel Comics. As a writer and editor and, at various points, both the publisher and vice president of Marvel Comics, Lee not only introduced interesting characters to the industry, b

17、ut changed the way that comic books came together. He also created a cooperative workflow between writers and artists, which became known as the “Marvel Method”. Lee received a National Medal of Arts in 2008 for his innovations that revolutionized American comic books.本文为记叙文,介绍了漫威创始人斯坦李富于传奇色彩的一生。4Wh

18、at do we know about Lee from Paragraph 2?AHe served for the US. Army for two years.BHe suffered from an unfortunate marriage.CHe had a tough and struggling childhood.DHe adopted his pen name at the age of 16.解析 C推理判断题。根据第二段第二句可知,斯坦李拥有一个艰辛的童年,故选C项。5What was the company called when SpiderMan was creat

19、ed?ATimely Comics.BMarvel Comics.CAtlas Comics.DDC Comics.解析 B细节理解题。根据第四段第二、三句可知,公司的名字按照时间顺序依次为Timely ComicsAtlas ComicsMarvel Comics,而蜘蛛侠是改名为Marvel Comics之后创作的,故选B项。6What does the underlined word “icon” in the last paragraph mean?AStatue.BAgent. CAssistant.DSymbol.解析 D词义猜测题。最后一段介绍了斯坦李的成就,没有他可能就没有现在

20、的漫威世界,所以他是漫威宇宙的标志,由此可推知, icon意为“标志”,故选D项。7Which can be the best title for the passage?AStan Lee, the Godfather of Marvel ComicsBThe Development of Marvel ComicsCStan Lee, a Superhero in Comic BooksDThe Popular Superheroes of Marvel Comics解析 A标题归纳题。通读全文可知,本文介绍了漫威创始人之一斯坦李的传奇一生,他被称为“漫威之父”。godfather意为“开

21、拓者;发起者;创始人”,故选A项。.语法填空In the past few years, more than half of bookstores in China have closed down, 1._ is the result of the 2._(compete) with online bookstores. But the success of Sisyphe Bookstore, one of the 3._(big) privatelyowned bookstore chains in China, may serve 4._ a great example.5_(foun

22、d) in 1993, Sisyphe started to transform and upgrade its business in 2009 to seek its profitability. Now, it not only devotes itself to 6._(sell) books, but combines the functions of the bookstore, cafe and the sale of 7._(create) cultural products. Sisyphe opens its bookstores in shopping malls in

23、order to take advantage of the large number of consumers of shopping malls to sell its books, and it also 8._(able) people to enjoy spending time reading and drinking coffee. In return, bookstores have improved the cultural atmosphere of shopping malls, so 9._ is mutually beneficial to have such coo

24、peration.So far, the government 10._(offer) tax reduction for bookstores to encourage the development of physical bookstores. Perhaps it is early to say the boom of physical bookstores has come, but definitely, we see the turning point to them.本文为说明文,主要介绍了中国实体书店的现状及西西弗书店的发展历程。1which解析 考查引导词。分析句子结构可知

25、,空处引导非限制性定语从句,修饰前面的整个句子,且从句中缺少主语,所以用which引导该从句。2competition解析 考查词性转换。根据语境以及空前的the和空后的with可推知,此处应用compete的名词形式competition,表示“竞争”。3biggest解析 考查比较等级。“one of the形容词最高级名词复数”意为“最的之一”,为固定句式。4as解析 考查介词。serve as适合作用,为固定搭配,此处表示西西弗书店是一个很好的例子。5Founded解析 考查非谓语动词。句中已有谓语动词,且空前无连词,故此处为非谓语动词;根据语境并分析句子结构可知,found与其逻辑主

26、语Sisyphe之间为动宾关系,故用其过去分词形式。6selling解析 考查非谓语动词。devote oneself to sth致力于某事,其中的to为介词,后面接动词作宾语,应用动名词形式。7creative解析 考查词性转换。分析句子结构可知,空处作定语修饰名词,故用形容词形式creative。8enables解析 考查时态、主谓一致和词性转换。根据语境并分析句子结构可知,此处需要谓语动词;根据上文中的opens和and可知,此处应用一般现在时,且空前的主语it是第三人称单数,所以填enables。9it解析 考查代词。分析句子结构可知,此处动词不定式为真正的主语,故用代词it作形式主语。10has offered解析 考查时态、语态和主谓一致。so far为现在完成时的标志,且根据语境可知,offer与其主语the government为主谓关系,主语the government为单数,所以此处应填has offered。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1