收藏 分享(赏)

2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx

上传人:a**** 文档编号:423166 上传时间:2025-12-01 格式:DOCX 页数:23 大小:36.36KB
下载 相关 举报
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第1页
第1页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第2页
第2页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第3页
第3页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第4页
第4页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第5页
第5页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第6页
第6页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第7页
第7页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第8页
第8页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第9页
第9页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第10页
第10页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第11页
第11页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第12页
第12页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第13页
第13页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第14页
第14页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第15页
第15页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第16页
第16页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第17页
第17页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第18页
第18页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第19页
第19页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第20页
第20页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第21页
第21页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第22页
第22页 / 共23页
2020-2021学年外研版(2019)高一英语:必修第二册 UNIT3 ON THE MOVE 单元测试 WORD版含解析.docx_第23页
第23页 / 共23页
亲,该文档总共23页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 3 On the move 单元测试第一部分 听力第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. What will the woman do this afternoon?A. Go swimming.B. Study English with Mike.C. Help Henry with his English.2. Where does the man want to go?A.

2、To the store.B. To the post office.C. To the hospital.3. Whats the most probable relationship between the speakers?A. Brother and sister.B. Husband and wife.C. Teacher and student.4. What does the woman mean?A. She dislikes playing sports.B. She wants to be more active.C. She hardly has any free tim

3、e.5. What are the speakers mainly talking about?A. Going on holiday.B. Cleaning the backpack.C. Preparing for an exam.第二节 (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. What are the speake

4、rs going to do tonight?A. See a movie.B. Have a meal together.C. Chat on the Internet.7. When do the speakers plan to meet?A. At about 8:10 p.m.B. At about 8:20 p.m.C. At about 8:30 p.m.听第7段材料,回答第8、9题。8. What is wrong with the man?A. He has a running nose and a fever.B. He has a fever and a cough.C.

5、 He has a cough and a running nose.9. How long has the man been sick?A. For one or two days.B. For two or three days.C. For three or four days.听第8段材料,回答第10至12题。10. What does the man want to do?A. Return some books.B. Borrow some books.C. Buy some books.11. Where are cultural books?A. On the 2nd floo

6、r.B. On the 3rd floor.C. On the 4th floor.12. What can we know about the woman?A. She works there.B. She lives there.C. She studies there.听第9段材料,回答第13至16题。13. What did the man do yesterday?A. He went boating.B. He cleaned his room.C. He watched a film.14. What is spring like in the womans city?A. It

7、s very cold.B. Its often rainy.C. Its quite warm.15. What does the woman like doing in summer?A. Going fishing.B. Taking a long holiday.C. Going swimming.16. What does the man think of living in his city?A. Great.B. Stressful.C. Dull.听第10段材料,回答第17至20题。17. When was the boys school opened?A. In 2003.B

8、. In 2005.C. In 2007.18. How many students are there in the boys school?A. About 1, 005.B. About 2, 000.C. About 2, 500.19. Where are most students in the school from?A. Englishspeaking countries.B. Frenchspeaking countries.C. Spanishspeaking countries.20. What does the boy think of the teachers in

9、the school?A. Nice.B. Strict.C. Patient.第二部分 阅读第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ASimple steps to inner peaceIf you wake up feeling tired and lazy, these moves can give you a lift. Our yoga warmups will help to loosen and stretch your muscles and joints, and deep breathing a

10、lso helps you to focus your thoughts, so you feel refreshed.Upper-body liftSlowly lower your body to the floor, look up forward the ceiling and breathe in. Hold for a minute. Release (放松).Toe touchBringing your hands to the floor, breathe out while putting your head between your knees (if youre a be

11、ginner, keep knees slightly bent). Holding the position, breathe in as you stretch your head and chest upward. Hold for one minute. Release.Spine stretchStanding straight, feet together, breathe in and raise your arms straight overhead, hands touching. Look up, stretching your body for one minute. R

12、elease. Repeat moves as often as needed.21. The purpose of the above exercises is to _.A. help you bring back your strengthB. get rid of pain from your backC. get you warm enough to do further exerciseD. loosen and stretch your muscles to help you feel refreshed22. The underlined phrase “give you a

13、lift” means _.A. raising your body higherB. making you releaseC. helping you get energeticD. getting your body straight23. To a beginner, _ may be the easiest and _ the hardest.A. upperbody lift; toe touchB. toe touch; upperbody liftC. spine stretch; toe touchD. toe touch; spine stretchBJames Clevel

14、and Owens was the son of a farmer and the grandson of black slaves. His family moved to Cleveland when he was 9. There, a school teacher asked the youth his name.“J. C.,” he replied.She thought he had said “Jesse”, and he had a new name.Owens ran his first race at age 13. After high school, he went

15、to Ohio State University. He had to work parttime so as to pay for his education. As a second year student, in the Big Ten games in 1935, he set even more records than he would in the Olympic Games a year later.A week before the Big Ten meet, Owens accidentally fell down a flight of stairs. His back

16、 hurt so much that he could not exercise all week, and he had to be helped in and out of the car that drove him to the meet. He refused to listen to the suggestions that he give up and said he would try. He did try, and the results are in the record book.The stage was set for Owens victory at the Ol

17、ympic Games in Berlin the next year, and his success would come to be regarded as not only athletic but also political. Hitler did not congratulate any of the African American winners.“It was all right with me,” he said years later. “I didnt go to Berlin to shake hands with him, anyway.”Having retur

18、ned from Berlin, he received no telephone calls from the president of his own country, either. In fact, he was not honored by the United States until 1976, four years before his death.Owens Olympic victories made little difference to him. He earned his living by looking after a school playground, an

19、d accepted money to race against cars, trucks, motorcycles and dogs.“Sure, it bothered me,” he said later. “But at least it was an honest living. I had to eat.”In time, however, his gold medals changed his life. “They have kept me alive over the years,” he once said. “Time has stood still for me. Th

20、at golden moment dies hard.”24. Owens got his other name “Jesse” when _.A. he went to Ohio State UniversityB. his teacher made fun of himC. his teacher took “J. C.” for “Jesse”D. he won gold medals in the Big Ten meet25. In the Big Ten meet, Owens _.A. hurt himself in the backB. succeeded in setting

21、 many recordsC. tried every sports event but failedD. had to give up some events26. We can infer from the text that Owens was treated unfairly in the US at that time because _.A. he was not of the right raceB. he was the son of a poor farmerC. he didnt shake hands with HitlerD. he didnt talk to the

22、US president on the phone27. When Owens says “They have kept me alive over the years”, he means that the medals _.A. have been changed for money to help him live onB. have made him famous in the USC. have encouraged him to overcome difficulties in lifeD. have kept him busy with all kinds of jobsCHan

23、nah Levine decided she wanted to give hugs to all of the children and families in need at local hospitals.Because she couldnt give them hugs one by one, Levine, then a sixthgrader, decided she would use her talents (才能) to do the next best thing. She began to knit (编织) hats, scarves, and blankets fo

24、r families staying at the Ronald McDonald House at Stanford. Her creations also went to Bundle of Joy, a program that provides newborn baby items for families in need, and to Knitting Pals by the Bay, a local organization that provides hand knitted caps to cancer patients.“I love to knit, and I thou

25、ght it would be a great idea to make all these handmade items for kids and adults who need them. It would be like a hug for them,” Levine explained.Levine started the project about a year ago. “I think its just really fun to do, and it keeps me busy,” said Levine, now 13.Once she got started, Levine

26、 realized that her project could be much bigger than the goods she was able to produce with just her own hands. So she sent emails to her school and communities, asking for knitted donations (捐赠物) to the project she named “Hannahs Warm Hugs”. She also posted advertisements at Starbucks and other loc

27、ations in her area. The warm goods began to pour in.“It was amazing; more strangers than people she knew started dropping donations at our door,” said Levines mother, Laura Levine. “We ended up with this huge box of items she was donating.”The knitted items numbered in the hundreds. Levine made her

28、first round of donations around Hanukkah (an eight day Jewish holiday in November or December) and later received thank you letters from the organizations. Levine is still knitting, and she said the project will continue.“It has turned into a bigger thing than she had thought,” her mum said. “It mad

29、e her feel pretty good; it made us feel pretty good.”28. Hannah Levine knitted hats, scarves and blankets _.A. to earn some pocket moneyB. to raise money for cancer patientsC. for children and families in difficultyD. for the homeless in her neighborhood29. What can the underlined part “pour in” in

30、Paragraph 5 best be replaced by?A. Take off.B. Go out.C. Flood in.D. Break in.30. What would be Laura Levines attitude towards Hannah Levines project?A. Optimistic but worried.B. Proud and supportive.C. Worried and doubtful.D. Unsatisfied and uncaring.31. What would be the best title for the text?A.

31、 Be Ready to Lend a Helping HandB. Start a Project to Show Your SupportC. A 13yearold Girl Becomes the Best KnitterD. A Teen Turns Knitting Hobby into Heartwarming ProjectDSport is not only physically challenging, but can also be mentally challenging. Criticism from coaches, parents and other teamma

32、tes, as well as pressure to win can create too much anxiety or stress for young athletes. Stress can be physical, emotional, or psychological and research has indicated that it can lead to burnout. Burnout has been described as dropping or quitting of an activity that was at one time enjoyable.The e

33、arly years of development are critical years for learning about oneself. The sport setting is one where valuable experiences can take place. Young athletes can, for example, learn how to cooperate with others, make friends, and gain other social skills that will be used throughout their lives. Coach

34、es and parents should be aware, at all times that their feedback to youngsters can greatly affect their children. Youngsters may take their parents and coaches criticisms to heart and find faults in themselves.Coaches and parents should also pay attention that youth sport participation does not beco

35、me work for children. The outcome of the game should not be more important than the process of learning the sport and other life lessons. In todays youth sport setting, young athletes may be worrying more about who will win instead of enjoying themselves and the sport. Following a game, many parents

36、 and coaches focus on the outcome and find faults with youngsters performances. Positive support should be provided regardless of the outcome. Research indicates that positive support motivates and has a greater effect on learning than criticism. Again, criticism can create high levels of stress, wh

37、ich can lead to burnout.32. An effective way to prevent the burnout of young athletes is _.A. to make sport less competitiveB. to increase their sense of successC. to reduce their mental stressD. to make sport more challenging33. According to the passage, sport is positive for young people in that _

38、.A. it can help them learn more about societyB. it enables them to find faults in themselvesC. it can provide them with valuable experiencesD. it teaches them how to set realistic goals for themselves34. According to the passage, parents and coaches should _.A. pay more attention to letting children

39、 enjoy sportB. help children to win every gameC. train children to cope with stressD. enable children to understand the positive aspect of sport35. The authors purpose in writing the passage is _.A. to teach young athletes how to avoid burnoutB. to persuade children not to worry about criticismC. to

40、 stress the importance of positive support to childrenD. to discuss the skill of combining criticism with encouragement第二节 (共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Every day can be a fresh, new beginning this is very important if you had a difficult day before. By starting wit

41、h a positive attitude, you can face the challenges of the day in a good state of mind. 36 Exercise. Exercising is one of the best methods to start your day for your mind as well as the body. 37 In addition, it also reduces stress and improves your metabolism (新陈代谢). So go for a walk, go for a bike r

42、ide, or go to the gym in the morning.Organize yourself. 38 Make a to-do list and make an effort to follow it. It will keep you organized and make your day easier. However, make sure that your to-do list is manageable. There are only so many things you can do in a day.Smile. Starting your day by acti

43、ng the way you want to feel can help you be more positive. 39 The easiest thing to do is smile. Just smile because you are alive and you can. Watch or listen to something humorous so you can laugh. It makes you feel positive and really good about yourself and the world that surrounds you.Keep import

44、ant items in the same place. To make mornings less busy, start a habit keeping your important items in one easily accessible place. 40 This way, you are never looking for that lost item when you are running behind.A. Write down the tasks for the day.B. Try other actions to get yourself to feel happi

45、er.C. Try some of the following tips to start your day right.D. Put your keys, wallet, purse, and other important items there.E. Instead of rushing through the morning, go slow and take your time.F. It increases brain function, which can help you get a jumpstart on the day.G. If you feel annoyed or

46、tired, do something physical to make yourself feel happy.第三部分 语言运用第一节 (共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。On Tuesday, I was having a hard day. I went to 41 in Philadelphia about 5 hours away from my hometown. Going to college so far away is really hard on me 42 , especially wh

47、en I get upset. I hadnt seen my own family in months, 43 imagining something like that happening to my parents or sisters was a(n) 44 feeling. This sense of sadness 45 me and stayed with me for a couple of days. I felt more and more homesick (想家) the more I thought about the tragedy it really made m

48、e 46 my family.On top of this 47 , was the stress of coming exams and homework assignments. On Tuesday, I just couldnt shake my feeling of 48 . I called my mom and she made me feel instantly better. She always seems to have the perfect 49 for me in any situation. “You cant 50 your happiness in the h

49、ands of anyone or anything outside yourself, Amelia,” she told me. She was so 51 and so concerned. She sent me a few inspirational 52 , and called 3 more times that day to check in on me.It became evident to me later that day how amazing my moms 53 for me was. I just felt so 54 to have a person who

50、cares for me so much. I 55 that no one else I meet in my life will ever love me so much.41. A. hospitalB. collegeC. prisonD. church42. A. at timesB. in chargeC. at warD. under attack43. A. andB. butC. soD. or44. A. optimisticB. hiddenC. flexibleD. unbearable45. A. called forB. checked inC. came over

51、D. referred to46. A. contactB. praiseC. showD. miss47. A. feelingB. pictureC. decisionD. request48. A. surpriseB. sadnessC. shameD. achievement49. A. challengeB. adviceC. memoryD. dream50. A. pickB. searchC. putD. quit51. A. greedyB. curiousC. boringD. helpful52. A. cardsB. emailsC. photosD. talks53

52、. A. abilityB. comfortC. loveD. thought54. A. upsetB. gratefulC. specialD. alone55. A. knowB. recognizeC. doubtD. need第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。I can well remember that I was once asked to give a speech titled “A Real Test in My Life” before the whole class at the age

53、of 9! You can imagine how 56. _ (terrible) shy I was the moment I thought of that with so many eyes 57. _ (look) at me. I had no 58. _ (choose) but to prepare for it, though. First of all, I was to draft (草拟) the speech, 59. _ was just a piece of cake for me, a good writer. But the hardest part lay

54、in my oral presentation from my memory, for to read from the paper was not allowed. The real moment began 60. _ I stood on the platform with my legs trembling and my mind blank. But my listeners 61. _ (wait) patiently without any signs of rushing me. Gradually I found myself back, 62. _ (give) my sp

55、eech without difficulty. After what seemed to be a hundred years, I found my audience applauding I made it! From then on, my fear of talking before a big audience disappeared. Actually, with my 63. _ (confident) building up, I now turn out to be a great speaker. Looking back, I know the greatest dif

56、ficulty on our way 64. _ success is our fear. Overcome (克服) it, and we will be able to achieve our 65. _ (goal).第四部分 写作第一节 应用文写作 (满分15分)请根据以下提示,针对体育运动的益处,用英语写一篇短文,内容包括:使身体强健,特别是能让脑力劳动者们放松;观看或参加各种运动、比赛可以使生活变得多姿多彩;对青少年的性格培养有益处,在运动场上学到的东西常常对学生们的性格有很深的影响。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。参考词汇:性格培养character

57、building_第二节 概要写作 (满分25分)阅读下面材料,根据其内容写一篇60词左右的内容概要。Have you ever really thought about the effects television has on your children? 98% of families in the US have at least one TV, according to TV-Free America, and the TV is on for an average of 7 hours and 12 minutes a day. On average, a child aged 2

58、 11 watches TV for 1, 197 minutes a week! It is pretty surprising that the same age group of children only spend 38.5 minutes a week on a meaningful conversation with their parents.As children start watching TV at a younger age, their behaviors and relationships with their family can be affected mor

59、e drastically. When a group of 4 to 6yearolds were asked to choose between watching television and spending time with their fathers, 54% preferred TV. But what if you dont let your small children watch TV? You may not. But if your toddler (学步的小孩) goes to daycare, you may not know, 70% of daycare cen

60、ters use the TV during a typical day. Shouldnt they be playing with each other and learning, not doing something they can do at home?Parents do not have to feel completely helpless. As of 2, 000, all TVs now have a chip that helps parents control and even block certain shows. So if you feel TV is no

61、t as wonderful as it seemed before, just think you have at least a little power over what your kids watch.But what is even more shocking is how much violence is shown on television. Some kids do enjoy that but most dont. The percentage of children surveyed who said they felt “upset” by or “scared” o

62、f violence on TV is 91%! I think that shows containing violence or scary scenes should be broadcast at a later time, so smaller children will not be exposed to them._Unit 3 On the move 单元测试答案解析第一部分 听力听力材料(Text 1)M: Its sunny today, Lisa! What about going swimming this afternoon?W: Im sorry, Mike. Iv

63、e already promised Henry Ill help him learn English today. What about tomorrow?M: OK.(Text 2)M: Excuse me! Could you tell me where I can buy some stamps?W: Let me see. Well, walk straight forward and youll see a hospital. There is a post office behind it. Its about a twentyminute walk.M: Thank you v

64、ery much.(Text 3)M: Jim said he and his six classmates would arrive at about three in the afternoon.W: OK. Ill get the cake ready by three. By the way, honey, do we have any candles?M: Yes, we do. Theyre right here.(Text 4)M: Do you play basketball in your spare time?W: No. I dont really like this s

65、port. But I play football at least twice a week. What about you?M: Im not an active girl. I prefer reading.(Text 5)W: Jack, have you got everything for tomorrows exam?M: Yes, Mom. I have checked many times. Two pencils, two pens, one eraser, my ID card. Hmm, Ive got everything I need.W: OK. Thats go

66、od.听第6段材料,回答第6、7题。(Text 6)M: Hey, Ann. Do you know when the movie starts tonight?W: At half past eight. Where do you want to meet?M: How about the KFC near my home? Itll be easier if we meet there.W: OK. Lets meet about ten minutes before the movie begins.M: OK. By the way, have you bought the ticke

67、ts?W: Yes. Ive already bought them on the Internet. All we have to do is get them at the cinema.听第7段材料,回答第8、9题。(Text 7)W: Take a seat, young man. Whats wrong with you?M: Well, I have a terrible cough and a running nose.W: I see. How long have you been feeling this way?M: For about two or three days.

68、 It started the day after I went swimming with some friends on Monday.W: Im afraid youve got a cold. Do you have a temperature?M: No. I dont think so.W: OK. Ill just listen to your chest. Now breathe in and out slowly. And again. Good. Thats it. Well, I dont think its serious. You just need to take

69、some medicine.M: Thats great. I was really worried.听第8段材料,回答第10至12题。(Text 8)W: Hi, can I help you?M: Yes, please. I want to buy a book, but I dont know where it is.W: What kind of book do you want? You know, different kinds of books are on different floors.M: Im looking for a book on American cultur

70、e.W: In this case, you need to go upstairs. Cultural books are on the fourth floor.M: Thanks. But I also need to find a math exercise book.W: Exercise books are on the second floor. You need to go downstairs.M: Thanks. It seems that you know the books here very well. Do you often buy books here?W: N

71、o, Im a volunteer here. Its my duty to put the books back in the right places.M: No wonder. Well, thank you very much.听第9段材料,回答第13至16题。(Text 9)W: Hey, Charles. Did you go boating at the park as you had planned yesterday afternoon?M: No. I heard on the radio that it was going to be windy, so I didnt

72、go. I stayed home and watched a movie instead.W: It seems that it is very windy this time of year.M: Thats true. Spring is like that in our city. So what is the weather usually like in your city in spring?W: It rains a lot and its cool.M: How about the weather in summer?W: In summer, its usually ver

73、y hot, so I like going swimming. What about summer here?M: Its not hot at all. Summer here is a very comfortable season.W: You must love living in this city, Charles.M: Certainly. I fell in love with it right after I moved here at twelve years old.W: Wow, youve lived here for eight years.M: Yes.听第10

74、段材料,回答第17至20题。(Text 10)M: My name is Bob Brown. Im fifteen years old. Now Im a freshman in Information Technology High School. Today, I will introduce something about my school. My school is a public school in Queens, New York. The school building is located on 44th Road in Long Island City and was

75、built on the former site of a factory. The school is part of the New York City Department of Education school system. Opened in 2003, Information Technology High School is a high school with about 1,005 students from grade 9 through 12.79% of the students are boys. Most of the students are from Span

76、ish-speaking countries. One of my best friends Tim is from Argentina. He is one year older than me. Thanks to him, I quickly got used to the high school life. Besides, all of the teachers are nice and funny, especially my head teacher, Mr. William. I love my school very much!1.【答案】C2.【答案】B3.【答案】B4.【

77、答案】A5.【答案】C6.【答案】A7.【答案】B8.【答案】C9.【答案】B10.【答案】C11.【答案】C12.【答案】A13.【答案】C14.【答案】B15.【答案】C16.【答案】A17.【答案】A18.【答案】A19.【答案】C20.【答案】A第二部分 阅读第一节21.【答案】D【解析】根据文章第一段第二句话“Our yoga warmups will help to loosen and stretch your muscles and joints, and deep breathing also helps you to focus your thoughts, so you

78、feel refreshed.”可知答案选D。【考点】主旨大意22.【答案】C【解析】从第一段最后一句so you feel refreshed可以猜测出该短语的正确意思。【考点】词义猜测23.【答案】A【解析】比较3个项目可知,对于一个初学者来说,upperbody lift“较容易”,而toe touch“较难”,故选A。【考点】推理判断24.【答案】C【解析】根据前三段“His family moved to Cleveland when he was 9. There, a school teacher asked the youth his name. “J. C.,” he rep

79、lied.”和“She thought he had said “Jesse”, and he had a new name.”可知新老师错把J.C.听成了Jesse,所以Owens有了Jesse这个名字,故选C。【考点】细节理解25.【答案】B【解析】根据第五段“He refused to listen to the suggestions that he give up and said he would try. He did try, and the results are in the record book.”可知在Big Ten meet比赛中,James Owens没有放弃,并

80、且取得了很好的成绩,创造了许多新纪录。故选B。【考点】细节理解26.【答案】A【解析】根据第一段James Cleveland Owens was the son of a farmer and the grandson of black slaves.可知Owens是黑人,所以在种族歧视的美国,再由第八段Having returned from Berlin, he received no telephone calls from the president of his own country, either. In fact, he was not honored by the Unit

81、ed states until 1976, four years before his death他的荣誉不被承认,他受到了不公平的待遇。故选A。【考点】推理判断27.【答案】C【解析】联系下文Time has stood still for me. That golden moment dies hard.可知他获得的奖牌鼓励他,使他克服了许多生活上的困难和不公平的待遇。故选C。【考点】推理判断28.【答案】C【解析】根据第一段“Hannah Levine decided she wanted to give hugs to all of the children and families

82、in need at local hospitals.”和第二段中的“She began to knit hats, scarves, and blankets for families staying at the Ronald McDonald House at Stanford.”可知,汉娜莱文织帽子、围巾和毛毯主要是为了帮助贫困家庭。故选C项。【考点】细节理解29.【答案】C【解析】根据倒数第三段中的“It was amazing; more strangers than people she knew started dropping donations at our door.We

83、 ended up with this huge box of items.”可知,爱心物品大量涌进来。由此推断,pour in意为“涌进”。故选C项。【考点】词义猜测30.【答案】B【解析】根据倒数第三段中汉娜的母亲劳拉说的话以及最后一段中的“It made her feel pretty good; it made us feel pretty good.”可知,汉娜的母亲对她女儿的工作感到自豪,同时非常支持她女儿的工作。故选B项。【考点】推理判断31.【答案】D【解析】本文主要讲述了女孩汉娜莱文把自己织的帽子、围巾和毛毯捐赠给贫困家庭,并发起了一个名为“Hannahs Warm Hugs

84、”的编织品捐赠项目,号召身边的人参与捐赠,因此D项能概括文章主旨。故选D项。【考点】主旨大意32.【答案】C【解析】由第一段中的“Stress can be physical, emotional, or psychological and research has indicated that it can lead to burnout.”可知,C项正确。【考点】细节理解33.【答案】C【解析】由第二段中的“The sport setting is one where valuable experiences can take place.”可知,答案选C项。【考点】细节理解34.【答案】

85、A【解析】由最后一段可总结出,父母和教练应该变批评为鼓励,以减轻孩子们的心理压力,使他们拥有积极的动机,从而更喜欢体育运动。所以A项正确。【考点】推理判断35.【答案】C【解析】综观全文可知,作者通过写压力对孩子参加运动的诸多负面影响,使父母和教练们意识到只有更多的积极的鼓励,减少批评,才能让孩子喜欢体育运动。【考点】主旨大意第二节36.【答案】C【解析】由下文给出的一些开始新的一天的建议可判断选C项。37.【答案】F【解析】由后一句可推断此处说明运动的作用,故选F项。38.【答案】A【解析】由后一句“Make a todo list and make an effort to follow

86、it.”可知,该空建议写下任务。39.【答案】G【解析】G项中的“make yourself feel happy”与本段中的“smile”相吻合。40.【答案】D【解析】D项中的“keys, wallet, purse, and other important items”与本段中的“important items”相吻合。第三部分 语言运用第一节41.【答案】B【解析】由下文的Going to college so far away可知,句意为:我去费城上大学。故选择B项。42.【答案】A【解析】由下文语境especially when I get upset可知,句意为:去那么远上大学有

87、时(at times)对我来说真的很难。故选择A项。43.【答案】C【解析】由上文I hadnt seen my own family in months可知,句意为:“因此”想象这样的事情发生在我的父母或姐妹身上是难以忍受的。故选择C项。44.【答案】D【解析】由下文语境This sense of sadness _ me and stayed with me for a couple of days.可知,句意为:想象这样的事情发生在我的父母或姐妹身上是难以忍受的。故选择D项。45.【答案】C【解析】由下文的and stayed with me可知,句意为:这种悲伤的感觉笼罩着我。故选择C

88、项。46.【答案】D【解析】由上文homesick可知,我真的很想念我的家人。故选择D项。47.【答案】A【解析】由上文I felt more and more homesick(想家)及下文提到was the stress of coming exams and homework assignments.可知,在这个情感之上的,是即将到来的考试和家庭作业的压力。故选择A项。48.【答案】B【解析】由上文的homesick与tragedy可知,句意为:我不能够动摇伤心的情感。故选择B项。49.【答案】B【解析】由下文语境She sent me a few inspirational _,可知,

89、在任何情况下,她似乎总是对我有完美的建议。故选择B项。50.【答案】C【解析】此处句意为:你不能把你的幸福放在任何人或任何事物之外。故选择C项。51.【答案】D【解析】由下文的and so concerned可知,她乐于助人。故选择D项。52.【答案】D【解析】由于此处谈到我与母亲的交流,可知,她给我发了一些鼓舞人心的演讲。故选择D项。53.【答案】C【解析】由于上文谈到母亲对我的安慰,可知,句意为:很明显,那天晚些时候,我的母亲对我的爱是多么的神奇。故选择C项。54.【答案】B【解析】由下文语境to have a person who cares for me so much可知,句意为:我

90、很感激能有这么照顾我。故选择B项。55.【答案】A【解析】由上文提到的I just felt so _ to have a person who cares for me so much.及下文提到no one else I meet in my life will ever love me so much.可知,句意为:我知道,在我的生活中,没有一个人会像她那样爱我或关心我。故选择A项。第二节56.【答案】terribly【解析】修饰形容词shy用副词terribly。【考点】副词57.【答案】looking【解析】so many eyes和look之间是主动关系,所以用动词-ing形式。【

91、考点】非谓语动词58.【答案】choice【解析】no后面要用名词形式。【考点】名词59.【答案】which【解析】空格处引导非限制性定语从句,且指代前面整个句子的内容,用which。【考点】定语从句引导词60.【答案】when【解析】此处表示“当的时候”,所以填when。【考点】连词61.【答案】were waiting【解析】句意:但我的听众正耐心地等着,没有任何催促我的迹象。结合句意可知,句子用过去进行时态。【考点】时态62.【答案】giving【解析】动词ing作结果状语。【考点】非谓语动词63.【答案】confidence【解析】根据前面的my可知,所填词是名词。【考点】名词64.【

92、答案】to【解析】on ones way to.表示“在去的路上”。【考点】介词65.【答案】goals【解析】句意:克服它,我们将能够实现我们的目标。此处指许多人的目标,故答案为goals。【考点】名词复数第四部分 写作第一节【答案】参考范文:Sports are good for our health. They can make us strong, prevent us from getting too fat and keep us fit. Especially they can be of great value to people who work with their bra

93、ins most of the day because sports can make them relax.At the same time, they make our life richer and more colourful. We can enjoy ourselves by watching or taking part in all kinds of sports or matches, such as swimming, skating, ball games and so on.Sports are also very useful in teenagers charact

94、er building. For boys and girls, what is learned on the playground often has a deep influence on their characters.第二节【答案】参考范文:TV affects children much and children spend much more time on watching TV every week than communicating with their parents.(要点1) Many children watch TV even in daycare centers, and it influences their behaviors and relationships with parents.(要点2) The chips in TV help parents to control the programs.(要点3) Programs with violence should be broadcast later to keep young children away from them.(要点4)(61 words)高中英语 必修第二册 23 / 23

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1