收藏 分享(赏)

2019_2020学年新教材高中英语UNIT5Ontheroad课时跟踪检测一Startingout.doc

上传人:a**** 文档编号:422198 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:6 大小:43.50KB
下载 相关 举报
2019_2020学年新教材高中英语UNIT5Ontheroad课时跟踪检测一Startingout.doc_第1页
第1页 / 共6页
2019_2020学年新教材高中英语UNIT5Ontheroad课时跟踪检测一Startingout.doc_第2页
第2页 / 共6页
2019_2020学年新教材高中英语UNIT5Ontheroad课时跟踪检测一Startingout.doc_第3页
第3页 / 共6页
2019_2020学年新教材高中英语UNIT5Ontheroad课时跟踪检测一Startingout.doc_第4页
第4页 / 共6页
2019_2020学年新教材高中英语UNIT5Ontheroad课时跟踪检测一Startingout.doc_第5页
第5页 / 共6页
2019_2020学年新教材高中英语UNIT5Ontheroad课时跟踪检测一Startingout.doc_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、 课时跟踪检测(一) Starting out & Understanding ideas一、语言基础训练.单词拼写1To our disappointment, our car broke down on the way and we had to walk to our destination (目的地)2A crowd had already filled the gallery (画廊) when I got there.3A kangaroo (袋鼠) is a large Australian animal which moves by jumping on its back le

2、gs. 4He had been questing (寻求) for religious belief from an early age. 5She has a teenage daughter from a_previous (以前的) marriage. 6She was a woman of_unique (独特的) talent and determination.单句语法填空1The accident caused 3 deaths and 20 got injured, which happened previous to his arrival there.2He was ap

3、parently much surprised at the news that the amateur athlete beat the_professional(profession) one who ranked top ten.3Her advice was that you quit complaining_(complain)4It was amazing (amaze) that he was removed from the company for being late.5There are several children swimming (swim) in the riv

4、er.6Mike found a challenging (challenge) job as a computer programmer.7Youll soon be used to speaking (speak) in public.8As we know, the man is a danger_to society.选词填空in particular, set off, less than, come true, get to know, fall in love with, become familiar with, go on holiday 1The woman had her

5、 jewels stolen last night. Luckily, in less_than 8 hours, the thief was caught.2I think this dream will come_true in the near future.3Once you get to/arrive at the old town, you will fall_in_love_with it immediately.4I mentioned that point in_particular,_for it was quite important.5In order to becom

6、e_familiar_with the new neighbour, I decided to call at his house.6I would rather join you in research work than go_on_holiday to the seaside. .完成句子1When I was taken off the school football team because I was unfit, I knew it_was_time_to_quit_smoking.当我因为身体不健康而被学校足球队除名时,我知道该是戒烟的时候了。2Have you got any

7、 comments_to_make_about the cause of the disaster?你对灾难的起因作何评论?3It was their first meeting, and Richard was_determined_to_make a good impression on her.这是他们的第一次见面,理查德决定给她留下好印象。4He had_us_laughing_all through the meal.We all know that he is a person full of humor.整顿饭下来他让我们笑个不停, 我们都知道他很幽默。5How beautifu

8、lly she sings! I have_never_heard_a_better_voice.她唱得多么动听啊!我从来没有听过比这更好的声音了。6When_it_comes_to_education,_the majority of people believe that education is a lifetime study.说到教育,大部分人认为教育是终生的学习。.课文缩写填空My name is Lauren Bath.I wanted to travel and at that time I discovered blogging.At first I only regarde

9、d it 1.as_a hobby, but companies started paying me 2.to_take (take)photos and publish them.Now I have a large number of fans 3.following (follow) me online.I first visited Western Australia for work in 2013 and I fell 4.in love with northern WA.Some of my favourite 5.photographs (photograph)were tak

10、en there.It is beautiful beyond 6.description (describe) and the Kimberley region, 7.in particular, is unique and untouched.I try to take every opportunity 8.to_get_(get) outside and admire the natural world.I use my photography to make an impact on people when it comes to 9.environmental (environme

11、nt) issues.I remind people that it is bad to feed wild crocodiles.If I can do something to make others aware of the problem, then thats part of the 10.solution (solve)二、语篇阅读训练.阅读理解When leaving school, I was pleased that my exam results meant that I could study engineering at university. But I also w

12、anted to travel before starting my course. A friend of mine told me about the Schools Exploring Society, an organization which helps students take a gap year (a year between leaving school and going to college). It has three foreign journeys a year, taking 1620yearolds on science and nature trips. I

13、 love being outdoors, and a mountaineering trip to Alaska was on offer. So I signed up (报名) immediately.There was one problem, though. I had to raise a large amount of money for the trip. It was a big task, but I managed to make it. I washed cars, worked in a cafe and also sold off some of my old bo

14、oks, clothes and CDs. Then, just before starting out, I started worrying.Can I do this?Am I fit enough?What if I see a bear?Seventy of us traveled to Alaska. The first two days after arrival were spent in a school hall preparing our equipment and five tons of food. Then we left for the beautiful Tal

15、keetna Mountain. On the trip we dug paths and recognized plant species. Then we climbed a mountain that was over 6,000 feet high. It was tiring but exciting.Looking back, a gap year was so right for me. I learned a lot about accepting other people for what they are.We had to help each other and it m

16、ade me less selfish. My gap year has also made me more able to concentrate.Now, whenever Im worried about anything, I think I did Alaska I can do this!语篇解读:本文是一篇记叙文。作者介绍了自己在“间隔年”去阿拉斯加旅游的经历以及收获。1We can learn from Paragraph 1 that the author_.Ahadnt taken foreign trips beforeBmade the trip together wi

17、th his friendsCwas not satisfied with his exam resultsDwas going to study engineering at a college解析:选D细节理解题。由第一段中的“my exam results meant that I could study engineering at university”可知,作者将要上大学学工程学专业。2What was the problem for the author?AHis body was not strong.BHe couldnt afford the trip.CHe had no

18、 outdoor experience.DHe had little time to prepare for the trip.解析:选B细节理解题。由第二段中的“I had to raise a large amount of money for the trip.”可知B项正确。3The author may agree that his gap year_.Awas well worth itBgot him interested in plantsCmade him fall behind others in studyDhelped him know more about himse

19、lf解析:选A推理判断题。由最后一段中的“Looking back, a gap year was so right for me.”可知,作者认为他的“间隔年”让他受益匪浅,非常值得。4What might be the authors purpose in writing the text?ATo explain how to prepare for trips.BTo advise on how to spend a gap year.CTo describe his experience in his gap year.DTo encourage students to do part

20、time work.解析:选C写作意图题。通读全文可知,作者主要描述了他在中学毕业以后,没有马上去读大学,而是选择在“间隔年”参加野外旅行的经历。.阅读七选五The Best FamilyFriendly Beaches in the U. S.Do you plan a beach vacation this summer? Before you go, check out our list of the best familyfriendly beaches in the U. S. _1_. With soft sand and lots of activities for your c

21、hildren, spending time there might finally allow you to have that relaxing family vacation youve been dreaming of._2_Located in Siesta Key, Florida, Siesta Beach offers families some of the softest sand in the country, along with a smokefree environment, crystal clear water, a playground for the kid

22、s, covered picnic areas, and sand volleyball courts.Coast Guard BeachLocated in Cape Cod, Massachussetts, Coast Guard Beach makes the perfect vacation destination for families looking for a more natural setting. This quiet and modest beach offers wildlife viewing, beach biking, and cool water throug

23、hout the year. Make sure to plan a dinner out at Arnolds Lobster, _3_. Kids all love it!Sleeping Bear Dunes National Lakeshore_4_. And it features miles of clean sands next to a lakefront beach. You and the kids can climb up and down the massive Sleeping Bear Dunes, and then cool off by playing all

24、afternoon in the cool waters of Lake Michigan.Cannon BeachAlthough cooler, Cannon Beach in Oregon makes the perfect location for families interested in nature and the environment. With a backdrop of stunning Haystack Rock, you and your children can enjoy uncrowded beaches, investigate tide pools, wa

25、tch wildlife, fly kites, and bike along the shore.Kiawah Beachwalker Park_5_. Kiawah Beachwalker Park on Kiawah Island, just off the coast of South Carolina, has clean beaches, unbeatable wildlife viewing, art and craft activities, bike rental, and junior naturalist classes for kids.ASiesta BeachBRe

26、hoboth BeachCwhich serves meals in gamesDAnd then please try one of these top beaches around the countryEI wonder whether you are ready to plan your next vacation at one of these familyfriendly beachesFGet close to Lake Michigan, and youll find the Sleeping Bear Dunes National LakeshoreGYou dont nee

27、d to leave the country in order to take your children on a fantastic island vacation语篇解读:本文是一篇说明文。文章主要介绍了几个海滩度假的好去处。1选D上文提及可度假的海滩清单,紧接着应是D项“And then please try one of these top beaches around the country (然后请尝试着去其中一家全国顶级海滩享受一番)”,与下文中的“With soft sand and lots of activities for your children . of.”相呼应

28、。2选A根据此段的关键信息“Siesta Beach offers families”可知,该段的标题应为Siesta Beach。3选C由上文的关键信息“plan a dinner out”和空后的“Kids all love it”可知,孩子们都会喜欢这种餐食,(因为)它在游戏期间供应(which serves meals in games)。4选F由该段的标题Sleeping Bear Dunes National Lakeshore可知,选项F的表述与之吻合。5选G结合下文提到的“Kiawah Beachwalker Park on Kiawah Island, just off th

29、e coast of South Carolina”及关键信息“for kids”可知,选项G与之吻合,即你不必离开这个国家就能带着你的孩子去一个美妙的海岛度假。三、基础写作训练.完成句子1我一直梦想着去泰山旅游。I have dreamed_about visiting Mount Tai.2我决定今年夏天和我的朋友李萍去爬泰山。I determined_to_climb Mount Tai with my friend Li Ping this summer.3我们一大早就出发了,花了两个多小时才到达那里。We set off early in the morning and it_too

30、k_us_more_than_two_hours_to_get_there.4我的梦想实现了。My dream_came_true.5一到达山顶,我们立刻被这里美丽的风景深深地吸引住。Once on the top of the hill, we were_deeply_attracted_by the beautiful scenery.6我在那儿拍摄了许多照片,并发到我的博客上。I took a lot of photos there and_posted_them_on_my_blog.连句成篇(将题中的句子加入适当的衔接词连句成篇)I_have_dreamed_about_visiti

31、ng_Mount_Tai._So_I_determined_to_climb_Mount_Tai_with_my_friend_Li_Ping_this_summer._We_set_off_early_in_the_morning_and_it_took_us_more_than_two_hours_to_get_there._To_my_great_joy,_my_dream_came_true._Once_on_the_top_of_the_hill,_we_were_deeply_attracted_by_the_beautiful_scenery.I_took_a_lot_of_photos_there_and_posted_them_on_my_blog.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1