收藏 分享(赏)

2019-2020新素养导学同步人教版英语选修六作业:UNIT 2 SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:420254 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:7 大小:172KB
下载 相关 举报
2019-2020新素养导学同步人教版英语选修六作业:UNIT 2 SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共7页
2019-2020新素养导学同步人教版英语选修六作业:UNIT 2 SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共7页
2019-2020新素养导学同步人教版英语选修六作业:UNIT 2 SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共7页
2019-2020新素养导学同步人教版英语选修六作业:UNIT 2 SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共7页
2019-2020新素养导学同步人教版英语选修六作业:UNIT 2 SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共7页
2019-2020新素养导学同步人教版英语选修六作业:UNIT 2 SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共7页
2019-2020新素养导学同步人教版英语选修六作业:UNIT 2 SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 2Section .完形填空My kids and I were heading into the supermarket over the weekend.On the way, we spotted a man holding a piece of paper that said, “_1.A_ my job.Family to Feed.”At this store, a _2.C_ like this is not normal.My 10yearold noticed him and make a _3.B_ on how bad it must be to have to

2、 stand _4.A_ in the cold wind.In the store, I asked each of my kids to _5.D_ something they thought our “friend” there would _6.C_ .They got apples, a sandwich and a bottle of juice.Then my 17yearold suggested giving him a _7.D_ .I thought about it.We were _8.B_ on cash ourselves, but.well, sometime

3、s _9.A_ from our need instead of our abundance is _10.D_ what we need to do! All the kids _11.A_ something they could do away with for the week.When we handed him the bag of _12.C_,he lit up and thanked us with _13.B_ eyes.When I handed him the gift card, saying he could use it for _14.B_ his family

4、 might need, he burst into tears.This has been a wonderful _15.A_ for our family.For days the kids have been looking for others we can _16.D_ ! Things would have played out so _17.C_ if I had simply said, “No, we really dont have _18.D_ to give more.” Stepping out not only helped a brother in _19.C_

5、,it also gave my kids the _20.B_ taste of helping others.Itll go a long way with them.文章大意:文章讲述了在周末作者带孩子们去超市,在路上看到一个需要帮助的人。在超市里作者和孩子买了许多东西给这个需要帮助的人,从此以后作者和孩子开始帮助更多需要帮助的人。1ALost BChangedCQuitDFinished解析:考查动词以及对语境的理解。ALost失去;BChanged 改变;CQuit放弃; DFinished完成。短语lose ones job失业。在路上,我们注意到一个男人拿着一张纸,纸上写着:“失

6、业,需要养家。” 答案选A。2AconditionBplaceCsightDshow解析:考查名词以及对语境的理解。Acondition状况;Bplace地方;Csight情景;Dshow展示。在这家商店,像这样的场景并不正常。选C。3AsuggestionBcommentCdecisionDcall解析:考查名词以及对语境的理解。Asuggestion建议;Bcomment 评论;Cdecision决定;Dcall电话。make a comment on对发表看法。我10岁的孩子注意到他,并评论说在寒风中站在外面一定很糟糕。故选B。4AoutsideBproudlyCbyDangrily解析

7、:考查副词以及对语境的理解。Aoutside在外面;Bproudly自豪地;Cby通过;Dangrily生气地。根据常识可知是站在外面,故用outside。选A。5AdrawBsayCarrangeDpick解析:考查动词以及对语境的理解。Adraw拉;Bsay说;Carrange安排;Dpick选择。在商店里,我要求每一个孩子挑选一些他们认为我们的“朋友”可能会需要的东西。故选D。6AorderBsupplyCappreciateDdiscover解析:考查动词以及对语境的理解。Aorder命令;Bsupply提供;Cappreciate感激;Ddiscover发现。孩子们挑选出这个“朋友”

8、可能会感激的礼物。故选C。7AdollarBjobChot mealDgift card解析:考查名词以及对语境的理解。Adollar美元;Bjob工作;Chot meal热餐;Dgift card礼物卡。根据14空前的提示可知,我17岁的孩子建议给他一张礼物卡。选D。8AeasyBlowCsoftDloose解析:考查形容词以及对语境的理解。Aeasy容易的;Blow低的;Csoft柔软的;Dloose松的。根据下句的意思可知“我们现金不足或缺乏”,low意思“少,低”。选B。9AgivingBsavingCspendingDbegging解析:考查动名词以及对语境的理解。Agiving给予

9、;Bsaving节省;Cspending 花费;Dbegging恳求。我们把我们不充足的东西给予别人,而不是充足的东西,正是我们真正需要去做的。选A。10AyetBevenCstillDjust解析:考查副词以及对语境的理解。Ayet然而;Beven甚至;Cstill仍然;Djust真正地。真正是我们需要做的。选D。11AdeclaredBsharedCignoredDexpected解析:考查动词以及对语境的理解。Adeclared宣告;Bshared 分享;Cignored忽视;Dexpected期望。所有的孩子声明了他们能够在这一周放弃自己想要的东西。选A。12AtoysBmedicin

10、eCfoodDclothes解析:考查名词以及对语境的理解。Atoys玩具;Bmedicine药;Cfood食物;Dclothes衣服。根据上文的apples, a sandwich and a bottle of juice可知是食物。选C。13AsleepyBwateryCcuriousDsharp解析:考查形容词以及对语境的理解。Asleepy瞌睡的;Bwatery 潮湿的;Ccurious好奇的;Dsharp锋利的。带着湿润的双眼感谢我们。选B。14AwhoeverBwhateverCwhicheverDwhenever解析:考查代词以及对语境的理解。Awhoever无论谁;Bwhat

11、ever 无论什么;Cwhichever无论哪一个;Dwhenever无论什么时候。动词need缺少宾语,故用whatever。15AexperienceBexampleCmessageDadventure解析:考查名词以及对语境的理解。Aexperience经历;Bexample 例子;Cmessage信息;Dadventure冒险。这对我们家庭是一次极好的经历。选A。16Arely onBrespectClearn fromDhelp解析:考查动词及短语以及对语境的理解。Arely on 依靠;Brespect尊敬;Clearn from从学到;Dhelp帮助。多少天来,孩子们一直在寻找我

12、们能够帮助的其他人。选D。17AsuddenlyBvividlyCdifferentlyDperfectly解析:考查副词以及对语境的理解。Asuddenly突然;Bvividly生动地;Cdifferently 不同地;Dperfectly完美地。事情会变得非常不同。 选C。18AtimeBpowerCpatienceDmoney解析:考查名词以及对语境的理解。Atime时间;Bpower权力;Cpatience耐心;Dmoney金钱。我们真的没有钱给更多的人。所以选D。19AfearBloveCneedDmemory解析:考查名词以及对语境的理解。Afear害怕;Blove爱;Cneed需

13、要;Dmemory记忆。in need在危难中。走出去不仅仅帮助在危难中的兄弟。选C。20AstrongBsweetCstrangeDsimple解析:考查形容词以及对语境的理解。Astrong强壮的;Bsweet 甜的;Cstrange奇怪的;Dsimple简单的。也给予我的孩子们帮助他人的甜蜜的滋味。选B。.阅读理解ANo poem should ever be discussed or analyzed, until it has been read aloud by someone, teacher or student.Better still, perhaps, is the pr

14、actice of reading it twice, once at the beginning of the discussion and once at the end.All discussions of poetry are, in fact, preparations for reading it aloud, and the reading of the poem is, finally, the most telling “interpretation” of it, suggesting tone, rhythm, and meaning all at once.Hearin

15、g a poet read the work in his or her own voice, on records or on films, is obviously a special reward.But even those aids to teaching cannot replace the student and the teacher reading it or, best of all, reciting it.I have come to think, in fact, that time spent reading a poem aloud is much more im

16、portant than analyzing it, if there isnt time for both.I think one of our goals as teachers of English is to have students love poetry.Poetry is a criticism of life, and a heightening (提升)of life.It is an approach to the truth of feeling, and it can save your life.I am not saying that every English

17、teacher must teach poetry.Those who dont like it should not be forced to put that dislike on anyone else.But those who do teach poetry must keep in mind a few things about its essential nature, about its sound as well as its sense, and they must make room in the classroom for hearing poetry as well

18、as thinking about it.文章大意:本文主要强调了朗读有利于对诗的理解。1To have a better understanding of a poem, one should _D_ .Adiscuss it with othersBanalyze it by oneselfCcopy it down in a notebookDpractice reading it aloud解析:细节理解题。文章第一段的前两句给出了答案,说明读诗的重要性。2According to the writer, one of the purposes of teaching English

19、is to get students _B_ .Ato understand life Bto enjoy poetryCto become teachers Dto become poets解析:细节理解题。由第二段中的“I think one of our goals as teachers of English is to have students love poetry.”可以推知答案。3What does the last sentence in the third paragraph imply?_A_ AMore stress was laid on the understan

20、ding of poetry in the past.BPoetry is more important than any other subject.COne cannot enjoy life fully without an understanding of poetry.DPoetry is the foundation of all languages and literature courses.解析:推理判断题。由最后一句中提到的“必须给学生留出思考尤其是去听的时间”可以推知过去老师侧重于学生对诗的理解。用排除法也可以排除其他三项。4The best title for the

21、passage may be _A_ .AReading Poems Aloud BAnalyze PoemsCEnjoy Poems DLearn English解析:主旨大意题。综观全文,本文着重强调朗读有利于对诗的理解。BI was in the fifth grade and had just moved to Westminster from London when I met Ms.May.Most of my teachers seemed to ignore me:I was one more student among hundreds.Ms.May, however, to

22、ok a special interest in me.“You can write,” she said, explaining that she wanted to move me into the honors class(优等班)A decade later, when my first novel was published, l went back to Ms.Mays classroom, handing her a copy of my book and said, “I wrote this for you.” Ms.May began to cry happily.Shed

23、 been considering early retirement,she said, because she felt she was having little effect on her students.I didnt know how to make Ms.May understand what shed done for me: It was because of her that I fell in love with Shakespeare.I learned how to compose an essay.It was her belief in me that gave

24、me the confidence to become a writer.Now I felt I owed her.I told her to forget _her idea,and she did.Fifteen years later, when I heard that she was finally ready to retire, I attended her goingaway party.All Ms.May needed to do was say a few words thanking her colleagues for coming.Instead,she stoo

25、d up and made an exciting speech that began like this,“Now you are always complaining (抱怨) that kids have changed and that its harder to teach these days.Youre getting old and lazy.The kids havent changed.You have! Do not give up on these kids!”When she finished her speech, everyone clapped hands! I

26、 went up to Ms.May and gave her a big hug.She smiled with tears rolling down her face.I came to realize that she would miss her teaching life.文章大意:本文是一篇记叙文,作者回忆了一位对自己有深远影响的老师并表达了对她的感激之情。5How did most of the authors teachers treat him when he was in the fifth grade?_B_ AThey helped with his writing.B

27、They paid little attention to him.CThey took a special interest in him.DThey encouraged him to make speeches.解析:细节理解题。根据第一段中的“Most of my teachers seemed to ignore me”可知,很多老师都忽视作者。6What do the underlined words “her idea” in Paragraph 2 refer to?_A_ ARetiring early.BInfluencing others.CBecoming a writ

28、er.DPublishing a book.解析:词义猜测题。根据第二段中的“Shed been considering early retirement”可知,作者劝她放弃提前退休的想法,她答应了,故her idea指代的就是提前退休的想法。7Why did Ms.May make an exciting speech?_D_ ATo stress the important roles of teachers.BTo leave a deep impression on her colleagues.CTo inform people of necessary education refo

29、rm.DTo call on her colleagues not to give up on their students.解析:细节理解题。根据第三段中的“Do not give up on these kids”可知,Ms.May演讲的目的是号召同事们不要放弃学生。8Whats the authors attitude towards Ms.May?_C_ AWorried.BRegretful.CAppreciative.DSympathetic.解析:观点态度题。根据文章内容可知,作者认为是Ms.May的帮助让他有了自信,从而成了一名作家,因此作者对Ms.May充满了感激之情。.语法

30、填空阅读下面材料,在空白处填入适当内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Born in Amherst, Massachusetts, to a successful family, Emily Elizabeth Dickinson was an American poet.She studied at Mount Holyoke Female Seminary before _1.returning_ (return) to her familys house in Amherst where she lived _2.a_ peaceful life.She kept in touch

31、 with her friends by writing letters and was _3.unwilling_ (willing) to greet guests or, later in life, even leave her room.Dickinsons poems are unique for the time she lived in; they contain short lines, typically lack titles, and often use half rhyme.Many of her poems deal _4.with_ themes of death

32、 and immortality (永生)Dickinson wrote about 1,800 poems during her lifetime, but fewer than a dozen of _5.them_ were published.Although most of her friends probably knew about Dickinsons writing, they didnt know _6.that_ she had produced so many poems until after her death in 1886, when her younger s

33、ister Lavinia discovered the place where the poems were hidden._7.Had_ her sister not discovered them, the broadness of Dickinsons work wouldnt have become known.Dickinsons first collection of poetry was published in 1890, the content of _8.which_ was heavily edited by the publishers _9.to fit_ (fit

34、) the conventional poetic rules of the time.A complete and mostly unedited collection of her poetry became available for the first time in 1955.Now Dickinson _10.is considered_ (consider) to be one of the most important American poets.文章大意:本文介绍了美国诗人Emily Elizabeth Dickinson。解析:1考查动词ing形式作宾语。设空处作介词be

35、fore的宾语,故填returning。2考查不定冠词。live a.life意为“过的生活”。3考查形容词作表语。根据“She kept in touch.by writing letters”可推断,设空处表示“不情愿”,故填unwilling。4考查介词。deal with意为“涉及,关于”。5考查代词。设空处指代前面的about 1,800 poems,且作介词of的宾语,故填them。6考查连接词。设空处引导宾语从句,且在从句中不作成分,故填that。7考查虚拟语气。根据语境可知,这是一个虚拟条件句,表示与过去事实相反的假设,且省略了if,故将had提前。8考查关系代词。设空处引导定语从句修饰collection of poetry,且位于介词of之后,故填which。9考查动词不定式作目的状语。设空处作状语,表示目的,且主语与fit之间是逻辑上的主谓关系,故填to fit。10考查时态及语态。Dickinson与consider之间是被动关系,且由Now可知,此处应用一般现在时,故填is considered。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1